forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Авг 14, 2025 5:26 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3276 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 110  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Юни 23, 2010 10:27 am 
Аватар

един офтопик -
Селтикс с последна линия адидас...ЛИНК
Ние с щамповани тениски....
Ех, Гаьноооо ти си знаеш

Делио Роси:
"Футболистите, които са тук са взети от Левски, не са взети нито от треньора, нито от президента...те са взети от Левски"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 23, 2010 11:18 am 
Аватар

Литекс два сезона играха с некъв измислен адидас :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 23, 2010 11:27 am 
Аватар

играха с тренировъчен адидас :wink: панатинайкос като играха в ШЛ,тренировъчните им екипи бяха такива като на селяните. Това го знам,щото гледах интервю на жилберто силва и беше със зелена такава тениска. :wink:

А ние играем с най-евтиния екип за футбол. Не е тренировъчен,но е най-евтиният.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 23, 2010 12:52 pm 
Още поне 2 пъти ще отложат доставката на екипите за продажба, така че ще ги видим някъде февруари... може би.
Най-добрия вариант е този на Течо :wink:

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Юни 23, 2010 5:13 pm 
Аватар

Имам едно питане,някой знае ли дали номерата са с щампи на малки дупчици като на тази
Прикачени файлове:
untitled.JPG
untitled.JPG [ 11.42 KiB | Прегледано 4325 пъти ]

Гледам че буквите на нашите екипи са като на тази снимка би следвало и номерата да са същите!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 23, 2010 10:09 pm 

За съжаление не мисля,че някой ще успее да ти даде отговор със сигурност от сега...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 24, 2010 10:38 am 
Аватар

Само да кажа,че доста от отборите,които ще играят с найк,с адали възможност на феновете да изберат с какъв модел екип да играят. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 24, 2010 4:46 pm 
Аватар

Цитат:
Левски пуска новите екипи в продажба

Феновете на Левски ще могат да си закупят новите екипи на тима от утре (25.06.2010), съобщи сайтът на „сините” от София.

Официалната страница на тима споделя, че новата фланелка на Левски ще бъде пусната в магазините от веригата „Ultrablue”.

В скоро време се очаква да има и официална презентация на новата екипировка. Левски подписа договор с гиганта „Nike” и в следващите два сезона ще играе с такава марка екипи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 24, 2010 8:13 pm 
Аватар

тоест, в магазините на нике, няма да ги пускат още :smt012

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 25, 2010 12:01 am 
Аватар

Suum cuique написа:
Само да кажа,че доста от отборите,които ще играят с найк,с адали възможност на феновете да изберат с какъв модел екип да играят. :bigok

Необяснимо е, имайки предвид, че феновете сме в перфектни отношения с управата :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 25, 2010 2:14 am 

trkt, точно момчето в Найк при Роял каза "края на седмицата или другата седмица" и после даже ми уточни цената, което означаваше, че е сигурен кога идва, все пак трябва да си подредят стоката и цените и т.н. :smt002

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 25, 2010 1:55 pm 
Аватар

Впрочем защо на многомилионния сайт продължава да стои банера на Ушевспорт, а за Найк нема нищо? :roll:

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 25, 2010 1:58 pm 
Аватар

Кой да го поддържа този сайт, те едно списание не могат да правят...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 25, 2010 6:12 pm 
Аватар

angeloff написа:
trkt, точно момчето в Найк при Роял каза "края на седмицата или другата седмица" и после даже ми уточни цената, което означаваше, че е сигурен кога идва, все пак трябва да си подредят стоката и цените и т.н. :smt002

аз чак неудобно ми стана да ходя да го питам, през 5 дена :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 25, 2010 7:07 pm 

Изображение

Подлеза на ЦУМ :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 25, 2010 8:00 pm 

Екипът както винаги ни го бива , въпреки това ще си купя или официалния или чиста фланелка за щамповане :smt047

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 25, 2010 9:17 pm 
Аватар

BraToC! написа:
Екипът както винаги ни го бива , въпреки това ще си купя или официалния или чиста фланелка за щамповане :smt047

Улшпорт и Найк на една витрина, ебати ноу хауто. Смятай колко на американците им дреме за нашия пазар.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 25, 2010 10:55 pm 
Аватар

Тва по горе не ми изглежда real nike или??? :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 25, 2010 11:40 pm 
Аватар

Днеска го разгледах в Сердика Мол, кройката стегната ми изглеждаше, материята е стандартна, като горе на рамената и отстрани е от тая специалната материя на найк, който на мен ми мяза на ония потници на дупките :ohmygod :ohmygod :ohmygod
Щампата на емблемата беше като миналата годиня ушефспорта едно към едно, даже на една от тениските, беше кръцната леко накриво :smt089.
70 лева за това нещо ще дам,само срещу специализирани услуги от продавачките, но не от тази в тоя магазин. :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 26, 2010 9:44 am 

:ohmygod :ohmygod И аз вчера минах през подлеза на ЦУМ и екипа е :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 26, 2010 10:10 am 
Аватар

:smt005 на мен ми е страшно забавно как всички плюехме Ушевспорт и се кефехме, че ще сме с Найк, а сега нещата се обърнаха :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 26, 2010 10:11 am 

Абе, тези екипи са пълна подигравка, не знам какво има да се коментира. Ако ще играеш с Найк, играй с истински екипи, с модела, с който ще играят Интер, Брселона, Юнайтед и т.н. през настоящия сезон. Не с някакъв, който никога не е бил позлван от някой отбор. Обстойно го разглеждах вчера - това е точно някаква тениска на Найк с щампички на Левски. Това ли е европейско, това ли подхожда на голям отбор?! Без значение хубави ли са, грозни ли са - не може такава излагация - това е представителен отбор! Улшспорт поне доставяха актуалния модел, който се използва от всички отбори на марката в актуалния сезон. Не може Славия примерно да ми играят с актуалния екип на Пума, екипа, който се представи и на световното, колкото и грозен да е, а ние с тениска от магазина! Нищо общо със стила на Найк няма този екип! Кел файда, че сменихме екипировката като е същата пародия с тия щампи...да напраскат и грозните ръбести номера, дето от 10 години играят с тях отзад и много важно, че отпред има знак на Найк!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 26, 2010 11:01 am 

Аз си взех вчера фланелката от подлеза на ЦУМ, и смятам, че не е лоша. За 70лв толкова. Все пак не можем да се мерим с клубове като Парца, Интер, Юнайтед, които имат много по големи бюджети от нас(затова една тяхна фланелка е около 150лв). Не съм и очаквал нещо по добро. Имам три фланелки на Арсенал и знам за какво става въпрос. Много по-добре е от тези сатенените Улшпорт. За финансовите възможности на клуба даже са много добри. :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 26, 2010 11:21 am 
Аватар

Аз нямам никакви претенции за модела и изобщо не го сравнявам с тези на големите европейски отбори,но е смешно реалната цена да му е 30 лв,а тука да го продават за 75,че ако искаш и щампа да си сложиш с номер отзад става 90 :ohmygod .А на всичкото от горе всичко е щампа поне Л да беше бродирано

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 26, 2010 12:02 pm 

69лв е фланелката, с номер и име става 84. Цената е реална, с такава материя не можеш да намериш под 70 лв на Найк

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 26, 2010 12:06 pm 

А нали щеше да има някаква колекция от фен артикули на найк. Някой знае ли нещо?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 26, 2010 12:51 pm 
Аватар

bossorange написа:
69лв е фланелката, с номер и име става 84. Цената е реална, с такава материя не можеш да намериш под 70 лв на Найк

Колко е реална,нали викат че е 12 паунда в сайта на найк

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 26, 2010 1:15 pm 
Аватар

Scaramouche написа:
for0mho0l_sf написа:
:smt005 на мен ми е страшно забавно как всички плюехме Ушевспорт и се кефехме, че ще сме с Найк, а сега нещата се обърнаха :smt005 :smt005 :smt005

Не бе, просто няма угодия... нищо ново и очудващо...

Мен ми е смешно как някои хора искат да играем с моделите, с които играят Ман Ю, Барса и прочие...

А кои да играем? :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 26, 2010 1:38 pm 
Аватар

tonimn написа:
Аз нямам никакви претенции за модела и изобщо не го сравнявам с тези на големите европейски отбори,но е смешно реалната цена да му е 30 лв,а тука да го продават за 75,че ако искаш и щампа да си сложиш с номер отзад става 90 :ohmygod .А на всичкото от горе всичко е щампа поне Л да беше бродирано

СТАВА ОТ 30 НА 70 ЛВ., ЗАЩОТО ТОВА Е ЕКИПЪТ НА ФК ЛЕВСКИ.

И на мен ми писна от тия теми за екипите, от понеделник почвам да ги трия една по една.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 26, 2010 2:52 pm 

bossorange написа:
Аз си взех вчера фланелката от подлеза на ЦУМ, и смятам, че не е лоша. За 70лв толкова. Все пак не можем да се мерим с клубове като Парца, Интер, Юнайтед, които имат много по големи бюджети от нас(затова една тяхна фланелка е около 150лв). Не съм и очаквал нещо по добро. Имам три фланелки на Арсенал и знам за какво става въпрос. Много по-добре е от тези сатенените Улшпорт. За финансовите възможности на клуба даже са много добри. :levski

А с кой да се мерим?! Как така Славия и Черноморец ще могат да се мерят и да играят с екипите, с които играят Италия или Лацио примерно, Литекс да са с последния модел на Адидас, а ние - не! Нали е спонскорски договора, не ги плащаме. Ето, аз искам фланелката на Левски да е като твоите на Арсенал. Те са по 150 лв., защото са истинска, сериозна екипировка. Искам и фланелката на Левски да е 150 лв., обаче да е Найк като Найк, а не това! Ако ще не за 70, ами за 30 лв. да ми я дават. Те в Найк не знаят дори, че правят фланелки за Левски. Това е синя тениска, на която щампите се слагат в София! Някаква врътка между Елмек спорт и клуба с надежда, че синя фланелка с "Л" ще се продава масово като е само 70 лв. Извинявай, ама няма клубна фланелка на Найк, която да струва толкова. Сам го каза. За мене този модел и тази цена са обида за клуба!

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3276 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 110  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]