forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Ное 16, 2025 12:06 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 328, 329, 330, 331, 332, 333, 334 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Юни 08, 2010 1:52 pm 

Гбой,братче,нема такова хранене :lol: Преди трансфер на Иво Иванов при нас беше некъв мираж,сега като е дошло момчето бил супер слаб,футболистче от регионалните и до 3 часа съм сигурен,че некой ще намери снимки на грозната му жена и съвсем ще мине в графа НЕставащ :lol: Трансфери на Иванов,черния и Бандаловски(евентуално) за мен са максимума...приемлив максимум,при положение,че не продадохме никой :!: Единствено крило нямаме,ама така некой от малките ще може да се пробва :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 08, 2010 1:59 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
Suum cuique написа:
Най-накрая дойде при нас. Пожелавам му успех и да оформи добър тандем с момчето на трите групи. :bigok А фалафело ще играе десен бек заедно със Стефчо,тъй че трябва да привличаме от юношите някой за резерва на Веско Минев. И защитата я скалъпихме,остават халфовете и нападението :bigok

Калата Щърков е ляв бек :bigok

В такъв случЕй правим титлЪ,купЪ и 8 мача в евротурнирите :bigok

ша ги убиим шееееееес на нулааааааа :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 08, 2010 2:03 pm 
Аватар

Викам да вземем и един опорен халф?!
Или си имаме Йовов :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 08, 2010 2:05 pm 
Аватар

Къде видя хранене ? :shock: Напротив, Иво Иванов е един от най-добрите трансфери, които можеха да ни се случат, просто казвам, че се започнаха пак "големите наджди". И утре, като нправи грешка в защита ще последва лавината - "за нищо не става", "тука не е Берое", "поредния некадърник", "те затова не го взеха гърците". :smt006

Просто е тъпо да се говори, че ще се качва класата на отбора с Иво Иванов. Той направи много добър сезон в Берое, но тепърва ще се види става ли за нещо в един голям отбор.

Пак давам примера с ПВЦ-о, той праеше ебати нещата в Ботев, а като дойде тука и се срина.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 08, 2010 2:07 pm 
Аватар

И Дани Младенов подсили "сините"
Бившият футболист на Пирин Даниел Младенов подсили Левски, предаде кореспондентът на Novsport.com в Благоевград.

Младенов разтрогна на 2-и юни с „орлетата”, а днес официално подписа договор със „сините”. Крилото подписа за три години с Пирин през лятото на 2008 г., но по вина на клуба си тръгна с една година по-рано от Благоевград.

24-годишното крило отбеляза 6 гола за Пирин през пролетта и се превърна в откритието на треньора Стефан Грозданов, тъй като бе твърда резерва под ръководството на Наджи Шенсой.

Така лятната селекция на Левски върви с пълна сила.

Утре в 18:00 часа, когато тимът се събира за първа тренировка през лятото, на „Герена” ще бъдат представени още новите попълнения Иво Иванов (централен защитник), идващ от Берое и Калин Щърков от Чавдар Етрополе (ляв бек).
http://www.novsport.com/news98644_1003.html

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 08, 2010 2:13 pm 
Аватар

thegboy написа:
Пак давам примера с ПВЦ-о, той праеше ебати нещата в Ботев, а като дойде тука и се срина.

Е, хубаво де. Да не взимаме футболисти тогава? Или да взимаме все Миро-Антоновци, които нема как да се сринат, щото надежди им възлагат само майките им и Бъбълса?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 08, 2010 2:14 pm 
Аватар

dimo91 написа:
Бившият футболист на Пирин Даниел Младенов подсили Левски, предаде кореспондентът на Novsport.com в Благоевград.

Младенов разтрогна на 2-и юни с „орлетата”, а днес официално подписа договор със „сините”. Крилото подписа за три години с Пирин през лятото на 2008 г., но по вина на клуба си тръгна с една година по-рано от Благоевград.

24-годишното крило отбеляза 6 гола за Пирин през пролетта и се превърна в откритието на треньора Стефан Грозданов, тъй като бе твърда резерва под ръководството на Наджи Шенсой.

Утре в 18:00 часа, когато тимът се събира за първа тренировка през лятото, на „Герена” ще бъдат представени още новите попълнения Иво Иванов (централен защитник), идващ от Берое и Калин Щърков от Чавдар Етрополе (ляв бек).

И това е добър трансфер. Младо момче.

:levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 08, 2010 2:15 pm 

:smt023
thegboy написа:
Много ще ми е интересно, като се окаже утре, че с Иво ИВанов и Гара Дембеле сме си решили всички проблеми и от тку сме само напред и нагоре :smt031

За храненето съдих по последните ти 2 поста.Ама явно сме на едно мнение :D Аз си мислих,че и Милиев ще бъде доволно облян след грешките,които направи,ама не беше.Така че и на тва момче ще му се даде доволно шанс и ако се сработят с Данчо... :lsfc1 А за ПВЦ...тоя сезон ще се върне по-силен от всякога :bigok Ще :bigok Ще :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 08, 2010 2:17 pm 

Георги Христов-Хуйеца най-добре ше е да го върнем обратно на новия Путяф :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 08, 2010 2:17 pm 
Аватар

сеа остава да привлечем и един свестен тренер

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 08, 2010 2:18 pm 

dimo91 написа:

Това наистина е добра новина (заедно с трансфера на Иво Иванов). Какво крило е Младенов - ляво или дясно? Ще е супер ако е дясно щото само с Мечо от дясната страна май няма да мине номера.

Дон Балон писа още, че нашите ще подновят договора на Петраш за още една година така, че май ще кажем чао на Бандаловски.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 08, 2010 2:21 pm 
Аватар

Дани Младенов не е подписал, за сега ще тренира само с нас, чака трансфер в чужбина.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 08, 2010 2:23 pm 
Аватар

Suum cuique написа:

В такъв случЕй правим титлЪ,купЪ и 8 мача в евротурнирите :bigok

ша ги убиим шееееееес на нулааааааа :bigok

нЕма ка да стане това :bigok По средата на груповата фаза на ЛЕ ли ще се откажем :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 08, 2010 2:25 pm 
Аватар

БижутерО написа:
Всъщност аз май не съм те разбрал - ти си имал в предвид 8 мача след груповата фаза :bigok

:smt004

Последна промяна Suum cuique на Вто Юни 08, 2010 2:27 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 08, 2010 2:26 pm 
Аватар

Всъщност аз май не съм те разбрал - ти си имал в предвид 8 мача след груповата фаза :bigok За гранд като нас излизането от смешните групи на ЛЕ не е проблем. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 08, 2010 2:30 pm 
Аватар

Цитат:
На излизане от офисите на Тодорини кукли, футболистът не пожела да говори, но това направи неговият мениджър Милко Бански. Той заяви, че Младенов все още е футболист на Пирин и няма как да подпише контракт с Левски. Те са били на „Герена”, за да помолят ръководството на отбора да разреши на играча да тренира и поддържа форма докато мениджъртите му търсят отбор в чужбина.
:shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 08, 2010 2:31 pm 
Аватар

Абе ква чужбина. Тоя ще подпише с нас.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 08, 2010 2:34 pm 
Аватар

И на мен ми мяза малко на трик, естествено че не може да подпишат с него сега де...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 08, 2010 2:35 pm 

А дано певеца е последния от лампионската селекция и от днес да се почва с шампионската :smt042

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 08, 2010 2:37 pm 
Аватар

Ще направят номер като със сопола :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 08, 2010 2:39 pm 

Нали имаше някакво правило, че не може да е преговаря с футболист, ако има оставащи повече от 6 месеца от договора.
Да разтрогва тоя и да идва, май не е лош. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 08, 2010 2:45 pm 
Аватар

Аз съм изключително доволен от трансфера на Иво Иванов. Дано му дадеме шанс да покаже качества и да израстне пред очите ни. А колкото до Хеорги Гристов - дано се е поотпуснал, вследствие на допира му с полските хулиганШи. :smt027
УСПЕХ И САМО НАПРЕД... САМО ЛЕВСКИ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 08, 2010 2:50 pm 

А нападател нема ли да зимаме бе деба, пак ще си тровим нервите

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 08, 2010 2:52 pm 
Аватар

Георги Глистов може да се отпусне само обятията на чичо Краси. И после да се изпусне. ВЪН!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 08, 2010 2:52 pm 
Аватар

Гара Дембеле, Иво Иванов и Дани Младенов като трансфери са си цяло постижение за тия пари, дето ги е отпуснал мустака :wink: Пак ще закърпим положението за през сезона. Като гледам каква ни е конкуренцията в А група, все ще го добутаме до тройката и тая година. :smt006

За Иво Иванов - не го приемайте като хранене или че го взимам за слаб футболист, или нещо такова. Просто ми е странно как може да са толкова големи очакванията към него на базата на един добър сезон в Берое, това е. Иначе аз не по малко от вас се надявам да си повтори успешното представяне. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 08, 2010 3:05 pm 
Аватар

Цитат:
Новата селекция на Левски отива по дяволите, след като още трима отказаха да играят на Герена. 30-годишният халф Атанас Борносузов замина вчера за Румъния, за да подпише с Астра (Плоещ). Французинът Гара Дембеле заяви, че остава в Локо (Пд) и не е в България чак до 20 юни. На Герена предполагат, че се опитва да им извива ръцете за пари, но това е повече за собствено успокоение.
Капак на манджата сложи десният бек на Локо (Сф) Иван Бандаловски, който съобщи пред "7 дни спорт", че първо ще опита да си уреди трансфер в чужбина и чак след това идва ред да мисли за Левски.

:ohmygod Не знам вече на кого да вярвам, но по-скоро им вярвам, че са се скапали нещата... Поне Иво Иванов идва, щом толкова го искахме

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 08, 2010 3:07 pm 
Аватар

Мани го комунистическия парцал "7 дни идиот" :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 08, 2010 3:12 pm 
Аватар

Браво на Иво Иванов :levski А и Генев след 1 година при Илиан ще израстне много, според мен.
А тоя Дани Младенов къв играе, проявил ли се е с нещо, аз от Пиринката си знам Драги Коцев :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 08, 2010 3:16 pm 
Аватар

Айде честито първото добре попълнение, чакаме още 4 поне :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 08, 2010 3:17 pm 
Аватар

Anarion написа:
Мани го комунистическия парцал "7 дни идиот" :boisw

Да бе, пълна смърт за тех, но въпросът е, че с практиката от последните години тия събития са напълно възможни. Нали знаеш, никое попълнение не се счита за сигурно, докато не го видим да изиграе поне 3 мача :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 328, 329, 330, 331, 332, 333, 334 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]