forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Ное 16, 2025 6:30 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 318, 319, 320, 321, 322, 323, 324 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Юни 03, 2010 6:02 pm 
Аватар

Батков май го спомена само веднъж, във връзка с тва, че няма кинти и година и половина се опитва да се отърва от Левски, през останалото време говореше за "ръководството"...който има акъл е разбрал :smt002 И на мене ми се изкаше да изкрещи "Батков -ВЪН" и да изспие 2 тона от форумните клетви, обаче не е реалистично

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 03, 2010 6:03 pm 
Аватар

Що да не е.. Борето как го направи?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 03, 2010 6:04 pm 
А под Гонзовите думи "с 200 000 за селекция толкова", не прозират ли подобни мисли, за хората с умни глави :smt002

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Юни 03, 2010 6:08 pm 
Аватар

tprodanov написа:

Кво е направи Борето? Даде едно интервю като го изгониха и толкова, след тва не съм го чул да се обади...Освен тва Сираков е доста по-авторитетна фигура в Левски

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 03, 2010 6:09 pm 
Аватар

Ей Богу, борето отиде и в Кафенето :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 03, 2010 6:10 pm 
Аватар

Еми то и на Насо е едно интервю. Борето сипа на Батков, щеше да е чудесно и Насо да го направи. Точно щото е по-авторитетен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 03, 2010 6:10 pm 

Борето е отишъл в кафето "на което не се и надявам" :bigok :bigok :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 03, 2010 6:11 pm 
Аватар

tprodanov написа:

Щот там е Насо бъркал в кацата яко. Не е ли ясно? Те затова се и скараха с борат онова злополучно лято след ония 12 млн. от УЕФА.
При цялото ми уважение към Борето, ама той не е и 1/10 на нивото на тарикатлък и машинации на Наско, затова няма и далавери в които е замесен и може да си говори каквото си иска. Той си е футболистче, а Наско е футболист и доктор Зло в едно :mrgreen:

И мен ми се иска да иам достойнство и да каже по медиите: Тодоре, "кур да си ми ше те отрежа", ама няма как да стане :smt042

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 03, 2010 6:12 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Еми то и на Насо е едно интервю. Борето сипа на Батков, щеше да е чудесно и Насо да го направи. Точно щото е по-авторитетен.

То и Кокала даде интервю, обаче никой не се развълнува особено :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 03, 2010 6:14 pm 
Аватар

Да де. То и аз давах веднъж пред неква репортерка на Гонг ама имам подозрения, че никога нема и да го излъчат :smt003

Насо можеше да посочи истинския проблем, директно, брутално и безкомпромисно. Не виждам какво му пречи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 03, 2010 6:16 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Да де. То и аз давах веднъж пред неква репортерка на Гонг ама имам подозрения, че никога нема и да го излъчат :smt003

Насо можеше да посочи истинския проблем, директно, брутално и безкомпромисно. Не виждам какво му пречи.

Е нали ти казах, деба. Големи хора сме. Сещайте се ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 03, 2010 6:18 pm 
Аватар

Насо не може да зачеркне батков на финансова тема щото едва ли ще излезе на плюс :smt003
А Гонзо каза нищо и половина, а по въпроса с младите и старите съвсем се оплете май :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 03, 2010 6:18 pm 
Аватар

tprodanov написа:

Каза достатъчно, за да му се обърне внимание, нали :smt002 Аз не виждам причина да се страхува от Батков, нито ще се върне повече по негово време, нито агента ше тръгна да го топи за общите им далавери :lol:

Последна промяна Кока-Кольо на Чет Юни 03, 2010 6:19 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 03, 2010 6:19 pm 
Аватар

Екстра. Сега най-добре и ние да се скараме коя легенда е по-легенда. Поклон и хиляди благодарности за всички изброени, но на първо място е Левски и кое е най-полезно за него. След това идват почестите за заслужилите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 03, 2010 7:35 pm 
Аватар

Бе аз лични нападки в интервюто не чух, е изслушайте го пак цялото, внимателно: http://gong.bg/view_article.php?article_id=138807

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 03, 2010 7:44 pm 
Аватар

На мен това ми хареса най- много, запазиха добрия тон, най- вече Гонзо, а иначе Насо няма да каже нищо срещу Борат, щото пак му се папка :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 03, 2010 7:48 pm 
Аватар

Е хора, тоя Грънчаров задава най-тъпите въпроси. Ебати честно! :smt005 :smt005 :smt005
Ония калъф Данчо вчера поне беше млъкнал и остави Сираков да си говори каквото му дойде :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 03, 2010 9:11 pm 

Някой ще назове ли единствения футболист, който си е свалял гащите пред публиката на Левски? А, да, не беше ли това легендата Сираков? Ебем ти легендата тогава. Нищо повече от един сафари-мен, един недостоен човек.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 03, 2010 9:18 pm 

Интервюта които няма да се помнят след ден-два ,дори Гонзо въобще не трябваше да реагира.
Батков няма да се трогне нито от писания по форуми,нито от ругатни по трибуни,нито от изказвания на знайни и незнайни легенди , това е бизнес ,ако може да продаде с печалба ще продаде иначе отделя някаква сума и това е.
Вярно че Гонзо трудно се справя ( като треньор въобще е излишен коментара) но никоя от хиените няма да поеме отговорност в такова финансово нямане.
Влизането ни в ШЛ беше с голяма доза шанс ,това се видя и през следващите сезони ,уникално преодолими съперници и посредствено представяне ,кои от "звездите" от "дриймтийма" успяха да се наложат в западни отбори(май само Ники Михаилов :lol: ) ? пак ли вината за това е на Батков ?
малко по трезво да гледаме на възможностите си,който иска - да подкрепя отбора :lsfc4 :lsfc1 ,който не иска - да чака по- добри години :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 03, 2010 9:26 pm 
Аватар

Аре да не зачеркваме темата за 'шанса' щото 15 години къде, къде по-големи шансове и пак пацата. Шанса е дотолкова доколкото с труд си направихме нещата лесни. А двата точни мача ги изиграхме по учебник и бяхме класа отгоре. А за играчите - онова поколение нямаше някакви чак толкова големи играчи, само с няколкоа огромни като борето и петков. Само доказателство за колектива и, че не чак толкова милиони са нужни. Този период трябваше да се използва като отскок за нещо по-голямо и по-трайно, но еднолично Машиниста реши да не стане така.

Абе зачеркнахме си темата, де :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 03, 2010 9:30 pm 

acrimonious написа:
На мен това ми хареса най- много, запазиха добрия тон, най- вече Гонзо, а иначе Насо няма да каже нищо срещу Борат, щото пак му се папка :bigok

чакай, нали Насо каза, че няма да се връща докато е това ръководство :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 03, 2010 9:33 pm 
Аватар

Най-добре да се снима за FHM и да не си и помисля да се връща в Левски при което и да е ръководство :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 03, 2010 9:35 pm 
Аватар

Доволно малоумно интервю на Гонзо. Ега ти бъдещето ни очаква, щом ще го градим покрай тия играчи :ohmygod

Левски, като беше по времето на Мъри и на Насо, имаше един титуляр и един резервен млад състезател на всеки пост :smt006 То впрочем и още се крепим на тая основа, как мислите станахме шампиони миналата година, заради майсторството тактическо на КокалО ли ? :bigok Сега в момента има един единствен пост, дето реално е добре - човекът зад нападателя е добре подсигурен. Всичко друго е ташак :smt006

А не знам на мен ли ми се стори, ама щял един от тия, дето градим отбора, да е Лъчо Балтанов, че и Балтанов той го бил наложил :ohmygod

И фалафела един път се бил издънил, на следващия Гонзо го махнал :ohmygod Само аз ли помня по-инак нещата , бе, деба ?

Ебати лайнарщината стана, честно! И Гонзо се излага с всяко следващо интервю. Насо хич и не го ща в Левски, ама това, което го рече снощи, е вярно и не мисля, че трябва да смесваме едното с другото. Лошото за Левски и българския футбол тепърва предстои ! Следпет години ще сме футболно джудже във всяко едно отношение. :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 03, 2010 9:40 pm 
Аватар

Ние коментираме, някакви повърхностни факти, а аз мисля, че нещата са много по-дълбоки, не ги знам какви са, но... Истината е, че Батков успя, успя да настрой хората срещу Гонзо, Наско, Кокала, Мъри, Дани и всички, успя да ги изпокара помежду им, стигнахме дотам да обиждаме легендарни играчи. Някога феновете не бяха толкова крайни или поне такова ми е била детската идея, деградацията е на всяко ниво. Всеки иска да има много пари и супер играчите, но не става, това е. Ние не сме прасетата, всяка година задължителна титла, това са световни глупости, аз искам отбор който да се бори на терена и да има желание за победа, друго не ме грее.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 03, 2010 9:42 pm 
Аватар

Alek написа:
Истината е, че Батков успя, успя да настрой хората срещу Гонзо, Наско, Кокала, Мъри, Дани и всички, успя да ги изпокара помежду им, стигнахме дотам да обиждаме легендарни играчи.
Мисля, че на някои от срещите им го казаха това и на Гонзо и на Мъри и на Дани. Не мисля, че го приеха много насериозно

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 03, 2010 10:38 pm 
Тия подлоги от донбалон си скъсаха гъза да лапат на Наско. Деба и лайнарите...Деба и хейтърските, коплексарски, дебилски и мангалски заяждания с Царя.Ще ги облее, аз вярвам, както ги обливаше и на терена, въпреки Рен, Самсун и всяквите други лайна :smt002

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Юни 03, 2010 11:50 pm 
Аватар

Според теб кой стои зад Дон Балон :?:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 03, 2010 11:57 pm 
Аватар

Let There Be Rock написа:
Според теб кой стои зад Дон Балон :?:

Е как кой, Краус, верните ГЪЗОлизци на НАСО...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 04, 2010 1:34 am 
Аватар

Не беше ли даже Илиянчето Лапаева по едно време собственик на Дон Балон, докато още беше списание? :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 04, 2010 1:50 am 
Аватар

Известно е, че съществуват различни фактори, които могат да причинят заболяване от рак. Доколкото знам най-популярните са радиация и неправилно хранене. Въздействието на вредните фактори не е достатъчно за появата на болестта, но тая облъчена, мазна, радиационна, слузеста подсвиня Жаклин... я обричам на съвсем логична (от мед. гледна точка) съдба. Рак с разсейски по тялото и душата :!:

Лапаева "доведе" ДБ в БГ и сега го ползва за ПР на фамилията. Даже сайта плащал хонорари на щерката за некви провокативни интервюта :ohmygod Същата си плати, за да се снима в Максим сума... каквато списанието НЕ е плащало НИКОГА на НИКОЯ корица, в което се заклевам :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 318, 319, 320, 321, 322, 323, 324 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]