hawkwind написа:
никъв отговор на интервюто на сираков! Гонзо и батков мълчат, като мишки

Хаушпинд, хаушпинд....
Цитат:
Главният мениджър на Левски Георги Иванов - Гонзо отговори на нападките на Наско Сираков. Бившият шеф на "сините" заяви, че дните на сегашното ръководство в Левски са преброени. Това не е неговият Левски, защото нямал ясна визия за бъдещето.
"Уверявам хората, че разрухата в развитието на Левски, за която се натрапва в медийното пространство, е лично мнение на определени специалисти, милеещи за клуба. Въпреки тежките условия в Европа и България клубът има ясна визия за развитието си. Колкото до „комети" и „орбити", само да му кажа на господин Сираков, че около Герена има и други „планети" и то не по-малки от него, като Сашо Костов, Кирил Ивков, Стефан Аладжов, а да не намесваме и името на Гунди в такива „планети". Това ми звучи малко като грандоманско изказване. Това си е лично негово мнение", каза Гонзо в интервю за Дарик радио.
"Аз съжалявам, че като станах директор не обявих „План 2020 година" за да имам кредит 2-3 години. Да не забравяме, че този „План 2007 година" беше със седем- осем човека с възраст около 30 години. Единствените млади бяха Живко Миланов, Валери Домовчийски и Ричи. Тук там влизаха Хичо и Лъчо, даже не съм сигурен, дали Балтанов игра тогава. Пуснаха за 15 минути и Мариан Огнянов.Ние градим гръбнака около Станчев, Милиев, Бензукан, Балтанов и други. Искаме да изградим гръбнака от млади футболист", продължи Гонзо.
"Мога да уверя хората, че селекцията, по която работим е с млади играчи, които да имат бъдеще в Левски и отборът да бъде добре в тази насока поне в близките две-три години. Както казах, гръбнакът на отбора ще е от Дарко, Жо, Миро, Данчо Милиев, Шакиб, Стефан Станчев. Сега привличаме от юношите Шмедин и Сашо Киров. Връщаме си Иса. Трансферите, които правим са повече на играчи на 23-24 години. Така че бъдещето, което Сираков чертае е изкривено през неговата призма", каза Иванов.
"Защо Сираков излезе сега да каже това? Не искам да гадая. Давам отчет само на собственика и публиката. Уважавам Сираков като човек и ръководител. Учил съм се от него. Странно ми е всичко това, което стана. Като директор на клуба трябва да защитавам интересите на Левски. Може би Наско има обида от предишните му тръгвания от Левски. Аз не тая лоши чувства към него. С Наско се чувахме, връзката ни прекъсна след Казанската афера. Там някъде ни се развалиха отношенията, защото аз казах, че Левски трябва да има един главен мениджър", заяви бившият нападател.
"В ДЮШ на Левски се работи професионално. Децата трябва да се научат да играят правилно тактически. Сираков говори за ДЮШ, а да не забравяме, че Бандаловски, Попов и Николов бяха изпуснати при неговото ръководство. Трансферите? А Чиликов и Георги Бачев? Савич, Милованович? Това не са ли провали? Жеан Карлос не е ли провал? Сигурно имам грешки, никога не съм бягал от критиката. Нормално е да се бърка. Трябва да си го признаваш. Сираков не видях да си признава грешките. Да не забравяме, че със селекция за 3,2 милиона евро Левски завърши на 16 точки зад лит(*кс-етрополе. Публиката? Публиката винаги е подкрепяла отбора. Хората са ни подкрепяли независимо от резултатите. Истинският левскар се познава по това, че е с отбора дори когато има проблеми. Аз винаги ще бъда от Левски, дори да не съм в клуба. Който ме познава мен, знае, че съм честен човек. Винаги съм бил коректен. Не знам Сираков какво иска да каже, че публиката ни е излъгана", довери още Гонзо.
Шефът на Левски разясни и ситуацията с дисциплината в отбора. "Рабех не е дошъл и започнал да пие в България. При второто му провинение беше изгонен лично от мен. В Левски има ред и дисциплина. Ясен Петров? Исках треньорът да е българин, за да има пряк контакт с футболистите. Прегледах всички треньори, които са в България. Имах 4 разговора с него. Не съм работил с него. Визията на Левски, която Ясен ми е предложил, явно ме задоволяват. На Левски трябват лидери. През 2008 година тръгнахме назад, защото нямаше лидер, който да дръпне тима напред".