forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Ное 16, 2025 6:13 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 315, 316, 317, 318, 319, 320, 321 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Юни 02, 2010 3:08 pm 
Аватар

gonzo_marto написа:
JonnKa написа:
Ся в спИртала пише, че взимаме Иво Иванов за сто 'илди ойро... Даже няма и да поствам статияата :ohmygod

Дано го вземем.Момчето е млад и доста преспективен.Да не говориме,че един ГОЛЯМ Левскар.Имам чичо в Стара Загора,който се познава с него и ми е разказвал :lsfc1

Аз съм имал контакти с това момче, мога да ти кажа, че ни предпочита пред прасетата, но му е през кура за нас... От Стара Загора е и подкрепя от малък Берое! :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 02, 2010 4:27 pm 
Аватар

Любопитно: Сформират тим за футболисти, останали без договор
В Търново ли ще се местим? :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 02, 2010 5:05 pm 
Аватар

MCMXIV написа:
gonzo_marto написа:
JonnKa написа:
Ся в спИртала пише, че взимаме Иво Иванов за сто 'илди ойро... Даже няма и да поствам статияата :ohmygod

Дано го вземем.Момчето е млад и доста преспективен.Да не говориме,че един ГОЛЯМ Левскар.Имам чичо в Стара Загора,който се познава с него и ми е разказвал :lsfc1

Аз съм имал контакти с това момче, мога да ти кажа, че ни предпочита пред прасетата, но му е през к.ра за нас... От Стара Загора е и подкрепя от малък Берое! :smt006

Е, да де, ама стигне ли се до там, да вземем някой и изведнъж се оказва, че от малък е левскар и си е прекарал живота в Б :bigok

Иначе НаГараКурвиЕбеме и Иво Иванов са добри играчи, жалко че идват в такъв момент. Все едно да пуснеш пържола в казан с пумия - в крайна сметка все си е пумия :smt012

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 02, 2010 5:35 pm 
Аватар

Трябва да дойдат, а дали ще дойдат е друг въпрос...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 02, 2010 5:38 pm 
Аватар

От 1 седмица насам, първата ми работа е да вляза в спортал или някой такъв сайт, да видя дали някой случайно не сме взели............ е не сме. :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 02, 2010 5:44 pm 
Аватар

И аз съм така, ама взех да губя надежда :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 02, 2010 6:07 pm 
http://gong.bg/view_article.php?article_id=138645

Тоз кво приказва, нищо не можах да разбера :ohmygod Единствено разбрах, че са нужни големи ремонти, но нямаме нужното време :smt007
Коце "$четоводител на годината" :bigok Може да участва и с построената си вила за 8 милиарда долара и за "$града на годинaта" :bigok Коценце, кур батиното :bigok

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Юни 02, 2010 6:35 pm 

Коцето е време да се пресели при жена си :smt047

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 02, 2010 6:57 pm 
Аватар

Цитат:
„ Единствените ни проблеми са тези, за които и Вие ме попикахте, заключи Баждеков. Тези с наклона на седалките и ние ще се постараем да ги изолираме. Няма да допускаме хора да сядат там, където не е удобно. Ще направим всичко възможно да има и някакви подобрения стига да можем с ресурсите, с които разполагаме.”

По стюард на крива седалка. Който седне там, се пребива :boisw Естествено с цел безопасност :smt002

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 02, 2010 7:19 pm 
Аватар

А към Б има доволно наклонени цели редове :bigok , вероятно такива неща има и по други места.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 02, 2010 7:20 pm 
Аватар

Искам само да кажа, че Иво Иванов си е бероец :smt006 Незнам дали симпатизира на Левски или на чорбата. Били сме с него на една маса, изглежда точно момче, въпреки че лично не го познавам. Иначе си е играч.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 02, 2010 7:27 pm 
Аватар

Цитат:
Берое чака АЕК да реши за Иванов до края на седмицата
Иво Стефанов / 2 юни 2010 17:53 Размер на шрифта: T- | T | T+ © Gong.bg Още по темата:Берое взима 4-5 нови попълнения, Младенов-младши сигурен

Берое започва на 16 юни, планира лагер в чужбина
Председателят на съвета на директорите в Берое Дамян Георгиев заяви, че до края на седмицата гръцкият гранд АЕК трябва да реши дали ще привлече българския защитник Иво Иванов.

„Разговаряли сме с двама гръцки мениджъри за Иво Иванов. Имаше запитвания за него, като сме им съобщили, че до четвъртък-петък трябва да има развитие по случая”, сподели Георгиев.

„Продължаваме разговори с Левски, но все още не може да постигнем споразумение”, добави председателят на съвета на директорите в Берое.

В момента Иво Иванов е на почивка и се очаква, когато се завърне в Стара Загора да разговаря с Дамян Георгиев и Илиан Илиев. Не е изключено защитникът да продължи кариерата си в Берое.

Момчето иска да дойде, ма както са го закъсали за пари най- вероятно накрая ще го пратят ако трябва в 9-та гръцка дивизия :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 02, 2010 7:57 pm 
Аватар

Makedonija написа:
http://gong.bg/view_article.php?article_id=138645

Тоз кво приказва, нищо не можах да разбера :ohmygod Единствено разбрах, че са нужни големи ремонти, но нямаме нужното време :smt007
Коце "$четоводител на годината" :bigok Може да участва и с построената си вила за 8 милиарда долара и за "$града на годинaта" :bigok Коценце, кур батиното :bigok

Това ако е вярно, то половината Б сектор, ще е затворен... Малко, но качествени, на малко седалки, ма качествени :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 02, 2010 8:20 pm 
Аватар

поне да сложат метални пейки, като на първите 3-4 реда :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 02, 2010 9:16 pm 
Аватар

Сиииипии :idea: :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 02, 2010 9:49 pm 
Аватар

Цървул :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 02, 2010 9:55 pm 
Аватар

Наско каза по 10 различни начина, че Гонзо е тотален некадърник и ни лъже, което беше крайно време да го чуем от някого :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 02, 2010 9:57 pm 
Аватар

Само дето не каза нищо срещу главните виновници, ама срещу тях няма как да говори, щото навремето и той бъркаше в кацата с меда :wink: Да умре от проказа и да си ебе майката :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 02, 2010 9:59 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Само дето не каза нищо срещу главните виновници, ама срещу тях няма как да говори, щото навремето и той бъркаше в кацата с меда :wink: Да умре от проказа и да си ебе майката :idea:

За доста неща беше прав, ама наистина нищо против Батков. Измекяр!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 02, 2010 10:02 pm 
Аватар

Е вие кво очаквахте - да изпее: "умри бе, Тодоре" :smt017
Каза много неща, повечето индиректно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 02, 2010 10:04 pm 
Аватар

Каза,че времето на Батков в Левски е преброено...и че трябва да се обяви публично, че нема кинти и да спрат да ни лъжат! явно това е първата стъпка

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 02, 2010 10:07 pm 

Цитат:
Каза,че времето на Батков в Левски е преброено...и че трябва да се обяви публично, че нема кинти и да спрат да ни лъжат! явно това е първата стъпка

Нахрани го още, че си е приписал успехите от преди години. Общо взето имаше хем така, хем иначе.

Последна промяна blueman_bg на Сря Юни 02, 2010 10:09 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 02, 2010 10:08 pm 
Аватар

Това всеки го знае :bigok Ако беше такъв голям левскар, вместо да плюе по Гонзо , да се съберат с останалите легенди и да си използват връзките да намерят точния машинист и да спасят г-н Батков от това тежко бреме :bigok, а не Гугутката от кафето да ни осведомява че е свалил вече 10 милиона от цената :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 02, 2010 10:15 pm 
Аватар

Наско сираков никога не ми е бил симпатичен, не знам защо, но не го харесвам. Може би заради едни изцепки преди много, много години с показания гъз и прочее.... И след това интервю не ми стана по-симпатичен, но съм доволен, че каза някои неща за отбора. Друго си е Наско Сираков да каже, че това ръководство тотално си е ебало мамата, че отбора затъва и прочее, друго е ние да го казваме, дето по медийте ни смятат за утайката на "общество". Яд ме е само, че се понахвърли в/у Гонзо повечко от необходимото... Но за да бъде толкова жлъчен, може нещо да е понамислил....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 02, 2010 10:18 pm 
Аватар

Гонзо и НАсо никога не са се харесвали, просто Насо не може да преживее още че Царя все още е в сърцата на феновете, навремето се опита да му провали кариерата, сега му е най-големият критик :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 02, 2010 10:18 pm 
Аватар

Симпатичен, несимпатичен Наско е голема лисица и никога не прави нещо е така ;)
Тая поява 100% не е случайна.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 02, 2010 10:29 pm 

Наско ,като е голем баровец,що не иде у кафето и да си каже позицията ,вместо да щрака от телевизора :smt003

Приемете факта безропотно като малко дете и бъдете готов да отхвърлите всяко предубеждение, следвайте смирено Природата накъдето и към каквато и бездна да ви води – или вие нищо няма да научите.“ Т. Х. Хъксли (The Holographic Universe)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 02, 2010 10:31 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Гонзо и НАсо никога не са се харесвали, просто Насо не може да преживее още че Царя все още е в сърцата на феновете, навремето се опита да му провали кариерата, сега му е най-големият критик :ohmygod

Да бе, Наско му е виновен на Гонзо, че се разправяше с Халилходжич за цигарите, вместо да тренира...Ако има некой преебан от Сираков, тва е Кривия...и то не съм убеден, дали тогава и Мишата не се полакоми

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 02, 2010 10:31 pm 

Наско не е представителна извадка на феновете на Левски, мисля че само създава напрежение. Като му знае толкова устата да намери той собственик не само да говори по телевизора :bigok
вратарче написа:
Наско ,като е голем баровец,що не иде у кафето и да си каже позицията ,вместо да щрака от телевизора :smt003

ххаха да или това :smt005

Последна промяна Синя Душа на Сря Юни 02, 2010 10:34 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 02, 2010 10:33 pm 
Аватар

Записите
http://dox.bg/files/dw?a=9fd85d5c20

http://dox.bg/files/dw?a=f3e172cb6e
Втората е по-интересната част

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 315, 316, 317, 318, 319, 320, 321 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]