forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Ное 16, 2025 2:49 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 309, 310, 311, 312, 313, 314, 315 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Май 28, 2010 11:40 pm 
Аватар

Чакам и Светльо Петров... :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 28, 2010 11:49 pm 
Аватар

Флорентино Батков плаща 16 милиона ойро за трансфер на треньор, а Тодор Перес 16 хиляди за трансфер - кога :?:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 29, 2010 12:14 am 
Аватар

Makedonija написа:
Ей с такива случаи трябва да се занимават хората от кафето, на което трябва да се кланим като на Божи гроб :smt006
Да се излезе и да се каже ясно, Тъча аут :idea: А не да се занимават с форума и с тва кой миел чинии и кой варил билки :smt006

Последно - Тъч ли е, Аут или Корнер? :bigok :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 29, 2010 12:26 am 
Аватар

Какъвто и да е,Тодоров няма място в Левски,ако го вземат,е редно да бъде "гостоприемно"приет и тая"гостоприемност" да му бъде показвана всяка една секунда,докато се махне

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 29, 2010 2:30 am 
Аватар

http://paper.standartnews.com/bg/articl ... cle=326553

От тука са парите за Тъча... :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 29, 2010 9:38 am 
Аватар

Цитат:
Левски взе двама, чака още трима

Гара Дембеле ще облече синия екип през новия сезон
Дембеле и Тодоров подписаха, пазарят се с Борносузов, Дяков и Асамоа

Цитат:
Освен Дембеле и Тодоров на Герена се чакат Атанас Борносузов от Черно море, както и играчите на Локо (Сф) Дерек Асамоа и Светльо Дяков. За Асамоа обаче от Надежда искат над 100 000 евро.

Определено тази конфигурация от 5 човека ми харесва най-много.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 29, 2010 10:38 am 
Аватар

krivia написа:
За Асамоа обаче от Надежда искат над 100 000 евро

Може ли да искат толкова много пари, еейй богу! ! ??!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 29, 2010 11:00 am 

krivia написа:
За Асамоа обаче от Левски искат над 100 000 евро

:bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 29, 2010 11:10 am 
Аватар

Тоя струва поне 500 000, ако ни го даваха за 100 батьо вече да е подписал договора :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 29, 2010 11:45 am 
Аватар

Спортният директор тръбеше, че Георги Христов няма да се връща на „Герена“
Спортният директор на Левски Георги Иванов бе хванат в нова лъжа. Този път става въпрос за завръщането на Георги Христов, на „Герена“. Само ден преди 25-годишният футболист да си пристигне в България, Гонзо тръбеше, че той няма да се връща в Левски. Оказва се обаче, че Жоро Метъла окончателно напуска Висла Краков и засега не се вижда къде другаде ще се подвизава освен в Левски.

Припомняме, че Георги Христов бе преотстъпен на Висла през зимата, като от „Герена“ прибраха 100 000 евро по сделката. Скоро след напускането на тима от Краков, пловдивчанинът бе гласен за друг полски клуб – Полония. Едва ли обаче става на въпрос за нещо сериозно, тъй като Христов не успя да вкара дори едно попадение докато бе зад граница.

Ето кой се връща :smt035 Ето :smt035 Метъла ще мачка след самоубийствения сезон в Висла :smt089

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 29, 2010 11:47 am 
Аватар

Ако Гонзо, вземе Тъча ще ми падне в очите много !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 29, 2010 11:48 am 
Аватар

Ще имаме убийствена конкуренция в атака :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 29, 2010 11:51 am 
Аватар

Ще унижаваме с атомно нападение, съставено от невероятните голмайстори Шоколад Антонов-Мирослава и Певец Христов-Георги :smt035 Ще :smt035

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 29, 2010 12:18 pm 
Аватар

Бах мааму, у сайта на Чорбал под статията:

http://football.sportal.bg/news.php?new ... mments_box

е писал някой "ДАНЧО ТОДОРОВ", който прави на пух и прах прасетата, има голямо вероятност да е самия тъч, пише Само Левски, няма да предам Гонзо, когато ми подаде ръка докато бяв нищеща и си комуникира с псуващите го прасета в сайта. Някой друг предполагали, че е самия Тъч това?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 29, 2010 12:50 pm 
Аватар

''ПРЕЗ ОНАЯ РАБОТА МИ Е ЗА лит(*кс-етрополе.НАЛИ БЯХ НЕНУЖЕН.ВИЕ ФЕНОВЕТЕ ЗАЩО НЕ СЕ ЗАСТЪПИХТЕ ЗА МЕН''
""ВЕЧЕ СЪМ ИГРАЧ НА ЛЕВСКИ И лит(*кс-етрополе Е ЗАТВОРЕНА СТРАНИЦА ЗА МЕН!!! лит(*кс-етрополе И ВИЕ ФЕНОВЕТЕ СТЕ НЕБЛАГОДАРНИЦИ ЗА КОИТО НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА!!! САМО ЛЕВСКИ!!! ЩЕ СЕ РАЗДАМ ЗА ЛЕВСКИ И ЩЕ ДАМ ВСИЧКО ОТ СЕБЕ СИ ДА РАДВАМ СИНИТЕ ФЕНОВЕ!!! "
"НАЙ-ГОЛЯМО ЩАСТИЕ ЗА МЕН ЩЕ БЪДЕ ДА СТАНА ШАМПИОН С ЛЕВСКИ! ТОВА ЩЕ СТАНЕ ФАКТ ОЩЕ ТАЗИ ГОДИНА! БАТЕ ВИ ДАНЧО ТОДОРОВ АКО ЩЕТЕ И ТЪЧА ЩЕ ГО НАБУТА НА лит(*кс-етрополе! САМО ЛЕВСКИ! ,ЯДОСВАЙТЕ СЕ "
"ХЕЙ ЧОРБАРИ МАЙКА ВИ МРЪСНА НЕБЛАГОДАРНА!" :lol: welcome Yordan4o tu4a :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 29, 2010 12:52 pm 
Аватар

Абе вие нормални ли сте? Я се осъзнайте :evil:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 29, 2010 1:00 pm 

:ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 29, 2010 1:08 pm 
Аватар

Да, определено е Тъча, нема си друга работа, ми докато жена му клеца перуката седи и пише коментари в спортал :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 29, 2010 1:14 pm 
Аватар

Е ти да не смяташ, че не отварят спортнитие сайтове футболистите? Напротив, сега дали пишат коментари е друг въпрос. За мен първите три мнения под този ник са 95% негови. Последното не ми се вярва, че той го е писал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 29, 2010 1:18 pm 
Аватар

krivia написа:
Е ти да не смяташ, че не отварят спортнитие сайтове футболистите? Напротив, сега дали пишат коментари е друг въпрос. За мен първите три мнения под този ник са 95% негови. Последното не ми се вярва, че той го е писал.

Брат, тия си имат пари, взимат пари, и им е през кура за чуждото мнение. Ако не им беше щяха да научат поне по 1 куплет от песен на публиката различно от "Бий чорбата", "КЗЛ", "Само Левски" и т.н. Тити онзи ден пя с нас на "Да запеем дружно песента, другите само пляскаха" (изключвам чужденците, ест.)... :wink:

П.с. Не знам дали гледахте след мачовете в ШЛ, когато Байрям мюнхен биеха, как целият отбор отиваше и заставаше на колене пред публиката, а Мюлер заставаше помежду им и като посочи играчите те викаха "Байерн", после посочва публиката и те отговарят "Мюнхен". И така по илядо пъти. Наш'те кога ще ни застанат на колене? Точно нивга!

Последна промяна acrimonious на Съб Май 29, 2010 1:21 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 29, 2010 1:21 pm 
Аватар

Недей така, мощно четат вестници и пр., влияят им много такива неща. Вече дали коментират е друг въпрос, по-скоро не. Ама щом пишат глупости във фейсбук що не и тук?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 29, 2010 1:26 pm 
Аватар

acrimonious написа:
krivia написа:

Брат, тия си имат пари, взимат пари, и им е през кура за чуждото мнение. Ако не им беше щяха да научат поне по 1 куплет от песен на публиката различно от "Бий чорбата", "КЗЛ", "Само Левски" и т.н. Тити онзи ден пя с нас на "Да запеем дружно песента, другите само пляскаха" (изключвам чужденците, ест.)... :wink:

П.с. Не знам дали гледахте след мачовете в ШЛ, когато Байрям мюнхен биеха, как целият отбор отиваше и заставаше на колене пред публиката, а Мюлер заставаше помежду им и като посочи играчите те викаха "Байерн", после посочва публиката и те отговарят "Мюнхен". И така по илядо пъти. Наш'те кога ще ни застанат на колене? Точно нивга!

Специално за Германия нещата са ясни,щото те там имат подобна традиция абсолютно всички отбори и е нормално и играчи,и публика да го прави. Отделно имат и тая "игра" с диктора за резултати и смени и т.н. Ние тук "Ний сме сини фенове милиони""не можем да я изпеем от-до,ти очакваш играчите да правят нещо.

Традиции нямаме,а и няма смисъл да създаваме.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 29, 2010 1:30 pm 
Аватар

Във фейсбукаке пишат простотии за съотборниците си (Браннеков: "Един съотборник иска да ме ебе", за шефовете си "Шефчета, що ни оставихте без пари беее", за тренера си "Дарко: Грешка голема"), ама не съм видял да пишат "Що ме храните така бе, фенове"...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 29, 2010 1:32 pm 
Аватар

Предполагам, че Тъча се е издразнил от постоянното свистене на зокелине свине в сайта, доста остро го псуват и обиждат жена му, и така без да може да се отговори на 100% дали е той, ги е нахранил, като все пак си е оставил името, за да си знаят.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 29, 2010 1:49 pm 
Аватар

Данчо Тодоров ,дори и като дете да е бил най-големият левскар на планетата,след всичките му курвунски изказвания по адрес на Левски,след бурната му радост ,придружена с раздаване на курове на Левски,може само до гара Подуене да стигне за да си вземе влакчето и да си заминава.Неговото място не е на Герена,а този,който настоява за този трансфер,въобще ли не се е замислил за постъпките на Тодоров,или на всички кур за Левски е някакво безобидно скандиране,което нищо не означава.Не искам никой да ми обяснява колко ценен е за схемата,не искам никой да ми обяснява,че той е професионалист и е от този отбор,от който си получава заплата и как ще се раздава,за да защити интересите на отбора.Курораздаващият бил свободен агент,да се гушнат с винаги действащия агент Тара,да си вземат и другите агенти и да си отиват при техните си символи,тия с петолъчките.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 29, 2010 1:57 pm 
Аватар

Чекаме регистрацията на Тъча във форума :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 29, 2010 3:45 pm 
Аватар

Аз одобрявам решението да се вземе Данчо Тъча. Той беше най-добрия при прасетата, а те го махнаха. Ще свърши отлична работа при нас. Дембеле да не стъпва на Герена. Гледах му визитката. Не може да си нападател и да имаш 15 хола от 80 мача. Извинявай! Ще се повтори ситуацията с Джайеоба. Три мача силни за цял сезон и "контузии" в Студ Град. Борносузов не ни трябва! Дано и Камбуров дойде при нас.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 29, 2010 4:01 pm 
:ohmygod
Ми той и Тошко Янчев играе добре бе, да го вземем? А Аналберт Земфиров?

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Май 29, 2010 4:06 pm 
Аватар

Цитат:
Данчо, Обръщам се към теб на малко име без да се познаваме лично, но като фен на лит(*кс-етрополе някак си не ми идва да започна с уважаеми, г-н Тодоров. Дори и да отидеш в Левски, за мен ще си останеш пак Данчо, футболистът дал толкова много на червените. Но като стана дума за Левски, именно твоят трансфер там, ме кара да ти напиша няколко реда. Изрично отбелязвам, че с тези си думи изразявам мнението на още точно трима души, освен мен, които държат също да ти кажем какво мислим.

Няма да те призоваваме да размислиш за отиването си на Герена. Ти си голям човек с глава на раменете, имаш семейство, така че си достатъчно зрял и разумен да направиш преценката сам. Няма да бием на чувства, тъй като вие футболистите твърдите, че сте професионалисти и дългът към професията и парите е по-голям от пристрастията. Няма да те упрекваме, че напусна лит(*кс-етрополе, защото всички знаем, че те изгониха несправедливо по преценката на треньор, прекарал 1000 пъти по-малко време в лит(*кс-етрополе от теб. Няма да те молим за прошка, защото, съгласи се, и на тебе имаме какво да прощаваме. Няма да те заплашваме, защото само голът срещу Леверкузен измива всичките ти прегрешения /поне според нас/. Единствено искаме преди да си сложил главата в чувала да помислиш върху няколко неща. Нали знаеш какво е казал народът: „Седем пъти мери, един път режи”. Та помисли, ако искаш върху следното:

1. Малцина са ренегатите, които са успявали на новото поприще. Ще ти дадем пример. Сменилите вярата си българи през османския период са гледани с подозрение от новите си единоверци и с презрение от бившите си такива.

2. Мислиш ли, че играчите сменили двата основни цвята на фланелките у нас са били припознавани като свои. Нима Искренов бе приет добре в лит(*кс-етрополе? Можеш да разчиташ на примера със Станислав Ангелов, но спомни си как се раздели той с Левски.

3. Ако си мислиш, че ще постигнеш личен реванш пред червените и ще натриеш нечии носове, най-много да го направиш с шефовете от Титан. Иначе на нас – червените фенове ли ще натриеш муцуната. Няма как да стане, пич. Поне ние, които сега се обръщаме към теб, ще продължим да те уважаваме, но за 90 % от публиката на лит(*кс-етрополе ще станеш омразен. Или не ти пука?

Преди да вземеш своето решение си спомни още някои факти.

1. На кой мач ти пукнаха крака.

2. Обслужващите кой отбор медии ти измислиха прякора Данчо Тъча.

3. Пак кои медии тиражираха гаврата с твоето семейство чрез пикантни истории за твоята съпруга.

4. Кой треньор така и не пожела да те извика в националния отбор.

5. Кой треньор се бъзикаше с тебе преди мача на Локо Пловдив и Левски, като каза, че твоята липса прави пловдивчани по-силни.

6. Какво каза за чувствата си след мача между лит(*кс-етрополе и Локо на Армията тази пролет /3:2/.

7. Отиде ли в Левски навремето Жоро Денев, който също беше ядосан на лит(*кс-етрополе и, не се обиждай, но беше много по-добър играч от теб?

И последно – на кой отбор се вричаше във вечна вярност и твърдеше, че би го заменил единствено с тим от чужбина. Оттук нататък си ти. Каквото и да решиш, ще помним твоя принос за червената идея. Но нали знаеш, само със спомени не се живее. Казват, че човек остарявал, когато спомените започнат да са повече от мечтите. С отиването си в Левски ти за какво мечтаеш? И мислиш ли, че там мечтите някога се сбъдват?

С уважение - Васил Василев /Перпиняк/
:bigok :bigok :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 29, 2010 4:11 pm 

Ако наистина тоя вземе, че подпише с нас заслужава на 9 юни да отидем всички, да му съблечем екипа и с тояги и камъни да го бием до Кочината.

ВЪН ДОНОСНИЦИТЕ ОТ ЛЕВСКИ!

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 309, 310, 311, 312, 313, 314, 315 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]