forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Авг 16, 2025 1:55 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3276 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 110  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Май 15, 2010 3:14 pm 
Аватар

Преди няколко години си бях взел тениска ментак на улшспорт от Красно село за 20 кинта - същата, като модела на Найк :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 15, 2010 3:18 pm 
Аватар

доволен съм от екипа
в сравнение с улшспорт (който сигурно има бродерия) от който ми се драйфа като го видя
яките екипи се правят за суперотборите тфа е въпрос на много пари, за дизайн хора които разбират, а не Баждеков и Гонзо.
просто е нереално че са се навили Найк да правят екипи на Левски
аз очаквам никой да не си купи щото е мрънкало и Найк да се оттеглят като изтече договора
поради тази причина есента си взимам тениската и сигурен съм няма да е само това

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 15, 2010 3:23 pm 
Аватар

Само дето ние немаме договор с Найк(и), а с "Елмек Спорт България", бедняшката им фирма представител :lol: тва е се едно да сключиме с Хот Спот и да се похвалиме, че имаме договор с Бен Шърман или с пичовете от магазина на Ангел Кънчев, като вносители на Фред Пери :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 15, 2010 3:27 pm 
Аватар

STALKER написа:
Само дето ние немаме договор с Найк(и), а с "Елмек Спорт България", бедняшката им фирма представител :lol: тва е се едно да сключиме с Хот Спот и да се похвалиме, че имаме договор с Бен Шърман или с пичовете от магазина на Ангел Кънчев, като вносители на Фред Пери :lol:

В другите страни по-различно ли е?

На мен ми стига факта, че артикули на Левски ще се продават в цялата страна, във всички магазини на Найк. Това малко ли е!?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 15, 2010 3:29 pm 
В каталога на предната страница модел на Парк 4 (нашия екип) е Руни :bigok Замълчете! И му стои доста добре по бедняшкото тяло.Личи си, че е хубава материя, прилепнала стои, с дълъг ръкав е по-яка, естествено.А

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Май 15, 2010 3:31 pm 
Аватар

Вие сте ебати гъзарите,тениската синя ли е,Л-то до сърцето ли е,еми дреме ми коя е фирмата,все едно че тя ще играе

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 15, 2010 3:31 pm 
Аватар

STALKER написа:

Пич не че се заяждам ама ти като отидеш да си купиш ново БМВ с немската компания ли подписваш договор или с официалния представител за България!
Много мрънкачи станахте, като не ви харесва и мислите че екипа е евтин нали знаете къде е магазина на адидас -фланелка на челси 140лв, нова,ситлна, скъпа!идеална за вас!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 15, 2010 3:39 pm 
Аватар

Ако ще в магазините на Найки в цела Македония да се продава, дреме ми на гъза...за фланела изглеждаща по подобен начин нема да дам 70 лв. :lol: Всъщност и подарък да ми я дадат, пак не бих я взел :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 15, 2010 3:43 pm 
Аватар

Прикачени файлове:
Коментар на файл: а Рууни е бадняк але, алеееее!
park4.jpg
park4.jpg [ 78.13 KiB | Прегледано 3791 пъти ]

А Рууни е бедняк але,алеееееееееее.........

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 15, 2010 3:44 pm 
Аватар

Специално господин сталкер има самочувствието на Бил Гейтс, постоянния нихилизъм към всичко, което става в клуба е супер глупав, даже на моменти е много дразнещ, ама ... Хем уж нищо не му харесва, а коментира за всичко. Ясно е, че бай ганьо не кефи почти никого, ама това не значи че светъл(Левски) е свършил с него и дай сега само да плюем. Ама той си знае най-добре.

П.С. Предполагам той си сключва договирите и си купува стоките директно от производителя в н-тия щат или з-та провинция на Китай и си мисли, че това е много божествено.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 15, 2010 3:47 pm 
Я някой да барне Рунито с нашето Л и Мтела, да видим как ше изглежда.
Деба, вече се виждам облечен в тази фланелка :smt007 :bigok
А нашите гащи дали ще са бели, както е показано тук :shock: Би било екстра...

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Май 15, 2010 3:49 pm 
Аватар

krivia, ше коментирам квото ми се коментира, а ти мое само да ми накрИвиш....шапчицата :smt002

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 15, 2010 3:56 pm 
Сталкера търси под вола теле и всякви глупости наговори в случая :smt002 Гонзо е ходил в централата в Холандия, за да си спокоен :wink: а договор, както и по-горе се написа, се подписва с официалния вносител и представител :smt031

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Май 15, 2010 4:00 pm 
Аватар

Вие продължавате обаче да настоявате, че този модел е ИЗБРАН от Гонзо, макар по всичко да личи, че просто това е което са ни предложили от "Елмек Спорт България". :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 15, 2010 4:02 pm 
Около 19 873 пъти 654 човека написахме, че НЕ СМЕ ИМАЛИ ПРАВО НА ИЗБОР ПРИ ИЗБОРА НА ЕКИПИ.Не извъртай нещата!
Коментирахме сега глупостите ти, как сме подписали с няква фирмичка, дето нямала нищо общо с Найк :smt002 Затова написахме, че Гонзо е ходил в централата на Найк в Холандия и е подписал договор с официалния представител на Найк за България.Тва е.А не кой ги е избирал и избирал ли ги е!
Продължавай да въртиш плочата по всякакъв начин.Не ти харесват.Ок.Ама тая дребнавост и заядливост дето показваш не знам ква е...

П.С:Сканирани самолетни билети и снимки, че Гонзо действително е прекрачил прага на учреждението-централа няма как да представим, така че може би доводът ни пада :smt002

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Май 15, 2010 4:12 pm 
Аватар

Както написах снощи, екипът ми харесва все повече и повече. Днес ми харесва повече, отколкото вчера. На 15 юни си го купувам в 10:00 ч. от "Nike" на Графа :idea:

ПРАСЕТА, ЧЕРВЕН ПАРЦАЛ В МАГАЗИН НА "NIKE", КОГА?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 15, 2010 4:16 pm 
Аватар

След Казанската афера не вярвам на нищо съобщено от тоя клуб. :smt002 Думите на Гонзо бяха "отидох да ИЗБЕРА модел"...след като е ясно, че не е избирал, защо не допускате, че може и въобще да не е ходил... Може и да е бил де, но пък защо да харчим е пари бадева за път до Холандия, като и тука с фирмичката представител ще се разберем :lol: това е бедняшката логика, която следват ПФК Батков АД

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 15, 2010 4:19 pm 
:bigok

Изображение

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Май 15, 2010 4:30 pm 

STALKER написа:
След Казанската афера не вярвам на нищо съобщено от тоя клуб. :smt002 Думите на Гонзо бяха "отидох да ИЗБЕРА модел"...след като е ясно, че не е избирал, защо не допускате, че може и въобще да не е ходил... Може и да е бил де, но пък защо да харчим е пари бадева за път до Холандия, като и тука с фирмичката представител ще се разберем :lol: това е бедняшката логика, която следват ПФК Батков АД

Естествено, че е бил, нали в тоя форум първо едно наше момче написа, че го е видял на летището точно като е отивал натам и са говорили (това няколко дни преди да излезне новината). Мързи ме да търся кой точно беше, нека си каже. Което не променя факта, че може да е избрал само цветовете :bigok
А аз 70 лева за нещо, което струва 20 (а на Найк излиза сигурно 5), само за едната щампа (дано поне да е бродерия) няма да дам - за да отиде в джобовете на някой грък.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 15, 2010 4:34 pm 
Аватар

Спомням си преди някви години гледах някъде оригиналните екипи на Интер, които бях "мЪде ин България", сигурно ушити за 20 кинта, а по Европата в магазините са стотици ойро :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 15, 2010 4:36 pm 
Абе за един хляб, дето му е 24 стотинки себестойността на брашното, закво давате 1 лев.Баси историите... :ohmygod Да се връща плановото стопанство, че с тая пазарна икономика всеки прави квот си иска...

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Май 15, 2010 4:38 pm 
Аватар

Makedonija написа:
Абе за един хляб, дето му е 24 стотинки себестойността на брашното, закво давате 1 лев.Баси историите... :ohmygod Да се връща плановото стопанство, че с тая пазарна икономика всеки прави квот си иска...

Добър хранеж :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 15, 2010 4:41 pm 

Някой може ли да ми каже как стои въпроса с детските екипи?Ще има ли?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 15, 2010 4:46 pm 
Аватар

Прикачени файлове:
rooney.jpg
rooney.jpg [ 242.07 KiB | Прегледано 3647 пъти ]

:bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 15, 2010 4:48 pm 

BLUES(Finland) написа:
Изображение

Така се случи, че пътувах с Негово Величество за Амстердам. Бяхме през седалка и нямаше как да не го подпитам дали е хубаво или не, че за първи път ЛЕВСКИ разполага с абсолютно равностойно нападателно трио и е напълно все тая... кое от трите ни остриета ще играе. Усмихна ми се, но някак грубо, та реших да минем на по-злободневни теми. Споделих му, че се досещам какво отива да прави костюмиран ерген в Амстердам, но няма да кажа на никого, но той съобщи, че си имал работа. Усети, че не беше съвсем убедителен, та след десетина секунди неловка пауза добави, че щял да избира екипи, защото осъзнава, че Улшпорт са "доста шит дрипи". Описах кръстоносния екип на Интер и го помолих да избере такива и ще спра да го занимавам, а той кимна съгласително :smt007 Няма защо :smt006

(съжалявам за хулиганския приом със снимката, но вярвам, че причината е ясна за постоянните четци на форума)

STALKER, :bigok :bigok :bigok :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 15, 2010 5:06 pm 
Аватар

alexbod написа:
Някой може ли да ми каже как стои въпроса с детските екипи?Ще има ли?

Казаха са, че Найки ще снабдява с тия дрешки всички - от "мъжете' до децата в школата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 15, 2010 5:19 pm 
Aхахахахахаххахахахаххаа, закво си говорим, бе, закво си говорим
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
http://cgi.ebay.com/FC-Levski-original- ... 439b647399

И ако не сте се шокирали достатъчно, това

http://cgi.ebay.com/FC-Levski-Sofia-ori ... 4396cb23ad

Потребителят с ник poor_student_nino :shock: :smt005 не знае с първата фланелка.Не знае просто.Убийствен ментак.УБИЙСТВЕН!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Май 15, 2010 5:21 pm 
Аватар

Makedonija написа:

И ако не сте се шокирали достатъчно, това

http://cgi.ebay.com/FC-Levski-Sofia-ori ... 4396cb23ad

Потребителят с ник poor_student_nino :shock: :smt005 не знае с първата фланелка.Не знае просто.Убийствен ментак.УБИЙСТВЕН!

Seller info
Member: poor_student_tino :smt047

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 15, 2010 5:46 pm 

Аз не спирам да мечтая :smt026

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 15, 2010 5:57 pm 
Аватар

Makedonija написа:

тая е по-яка от нашата, мисля да я поръчам :bigok

"It was like a church in there as only the truly lost sit in bars on Tuesday mornings at 8:00 a.m."

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3276 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 110  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]