forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Авг 16, 2025 1:48 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3276 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 110  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Май 14, 2010 10:52 pm 
blue_fury написа:
По ринг казаха че подробности по дизайна на екипите, материя и т.н ще има на официалното представяне на пълната екипировка на отбора, тоест има вероятност да има промени по фланелката добавяне на елементи и т.н

Със сигурност възможност това да стане ще има. Това беше просто един вид символично представяне на екипа при подписването на договор с найк. ЛИчно според мен обаче екипите ще си бъдат напълно същите!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Май 14, 2010 10:58 pm 
Аватар

Ако искаш да продаваш фланелки, трябва да се съобразиш с феновете. Може би е по-разумно да се вложат 28 евро, вместо 19, ако модела се харесва и продадеш 2 пъти повече бройки...Даже по сайтовете на разни "бели" отбори се избираше екипа с допитване до феновете.
Друг е въпросът, че цената от 70 лв. на дребно е кожодерска, при 38 в каталога

П.П. Но по-скоро предполагам, че дори не е имало и "избиране"...Просто оня бамбук от фирмата представител е дал неква оферта с най-тънкия модел + некви бонуси и Баждевинята се е навил :wink:

Последна промяна Кока-Кольо на Пет Май 14, 2010 11:04 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 14, 2010 11:02 pm 
Аватар

MaLch0 написа:
Morning Glory написа:
На мен екипът все повече ми харесва. Не спорете, няма да се убедите един друг. Важното е, че това е добра реклама за Левски. Един ден, като го няма Ганьо, ще играем с Адидас!

по добре Найк отколкото Адидас :smt006

Всеки има право на лош вкус :bigok А бе колко и да се пеним трябва да им свикваме явно. Малко по-добре ше са от ушевспорт и поне няма да са това лайняно-синьо, биещо към лилаво, което дразнеше очите и ни пробутваха понякога.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 14, 2010 11:16 pm 
Аватар

Да де ама в каталога имаш една фланелка без никакви надписи и емблеми на клубове, все пак и те оскъпяват, а и да не забравяме,че всичко в България е с много голяма надценка особено марката найки,за съжаление това е факт! Безброй пъти съм гледал по чужди сайтове и онлайн магазини тези толкова приемливи цени, в пъти по ниски от нашите долни кожодери, и съм си мислел колко ли им е готино на нормалните европейци при тези цени с 2000 евро заплата!
Тъпа работа е в нашата мила родина :
-заплата 400 евро фланелка на любимия отбор 35евро(10% от месечния ти доход)
-в Англия 1000 паунда заплата 40 паунда фланелка(4 % от месечния ти доход) :smt013

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 14, 2010 11:18 pm 
Аватар

Така и не се научихте , че фирмата е НАЙК , никви найки , майки , шайки , хайки :smt031 :boisw Екипчето ме радва , очаквам и другите фен артикули :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 14, 2010 11:19 pm 
Аватар

Ако някой знае шано склад,който шие екипи,да пише ЛС. Или ако някой скоро е ходил до Илиянци :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 14, 2010 11:21 pm 
Аватар

Цитат:
Nike, (pronounced 'nye-kee')was the name of a Greek goddess. (Goddess of victory.)

Nike shoes are named 'Nike' to suggest that wearing them will make the wearer 'win' more, be more 'victorious.'

Цитат:
Its true Nike was a goddess , it were also an individual word,meaning "win"
and it's also used in modern Greek language.
The correct pronunciation is : nee-kee ( Νίκη in Greek)
the " i " in the word Nike should not be pronounced as an "i" but as an " e"
the " i " is there just to remind us its Greek root and its original writing

Принципно... Но на различните континенти си го произнасят както си искат

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 14, 2010 11:24 pm 
Аватар

georgilsfc написа:
Да де ама в каталога имаш една фланелка без никакви надписи и емблеми на клубове, все пак и те оскъпяват, а и да не забравяме,че всичко в България е с много голяма надценка особено марката найки,за съжаление това е факт! Безброй пъти съм гледал по чужди сайтове и онлайн магазини тези толкова приемливи цени, в пъти по ниски от нашите долни кожодери, и съм си мислел колко ли им е готино на нормалните европейци при тези цени с 2000 евро заплата!
-в Англия 1000 паунда заплата 40 паунда фланелка(4 % от месечния ти доход) :smt013

:smt018 :smt018 :smt018

1000 паунда е минималната там. Това значи, че за България не смяташ 400 евро, ами 220лв. (30% от месечния ти доход) :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 14, 2010 11:26 pm 
Аватар

Говядо правя те бедняче и те пращам с Одибоса в БургаЗ :bigok Пак ви повтарям да не гледате тея цени от сайтовете, те са за Америка.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 14, 2010 11:26 pm 
Аватар

georgilsfc написа:

Kакво пък толко оскъпяват 3 щампи, поне везани да бяха :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 14, 2010 11:30 pm 

Всеки един Найк магазин в България ще предлага официални екипи и артикули на Левски, ВСЕКИ. Това е голям ден за клуба.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 14, 2010 11:33 pm 
Аватар

Не сте у ред :ohmygod Какво не му харесвате на екипа? Идеален е. Семпъл, изчистен дизайн какъвто всички искахте. "Украски", якички, v-neck, ленти, глупотевини :ohmygod Ще ме извинявате, ама какъв е смисъла яката да е друг цвят или пък да има някаква лента отпред :ohmygod безмислено претрупване. Ние футболен отбор ли сме или манекени?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 14, 2010 11:34 pm 
Аватар

Ако нямаше Мтел щеше да е бая готино.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 14, 2010 11:35 pm 

НАЙ-СкандалниО написа:
Ние футболни фенове ли сме или манекени?

:smt006

Модели :smt026 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 14, 2010 11:39 pm 
Аватар

Явно сме кретени :smt012

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 14, 2010 11:39 pm 
Аватар

Като цвят и материя ми изглежда добре ,но е прекалено празен... можеше да се добявят някой бели елементи. :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 15, 2010 12:36 am 
Аватар

aquadark написа:
Поне нещо беличко да имаше от самия екип освен логото. Като това, за 15 лева отгоре: :lol:

Изображение
ИСКАМ тояяяяяяяяяя :? :( :ohmygod :smt088 :smt088 :smt088 :dens1

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 15, 2010 3:58 am 
Аватар

aquadark току-що превъртя темата. повече не може да се каже :smt003

Цитат:
Не сте у ред Какво не му харесвате на екипа? Идеален е. Семпъл, изчистен дизайн какъвто всички искахте. "Украски", якички, v-neck, ленти, глупотевини Ще ме извинявате, ама какъв е смисъла яката да е друг цвят или пък да има някаква лента отпред безмислено претрупване. Ние футболен отбор ли сме или манекени?

Не ми харесва това, че може би по начало изобщо не ми прилича на екип :smt005

Повече ми мяза на тениска от Женския пазар, на която има три щампи. Има такива сайтове в интернетО, където ти правят тениски по избор. Смятам, че ще ни излезе по-евтино да си направиме екипите на Найки сами, отколкото да плащаме 69 лева, макар цифрата да е много добра :smt042

"It was like a church in there as only the truly lost sit in bars on Tuesday mornings at 8:00 a.m."

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 15, 2010 10:21 am 
Аватар

Най- ми харесва, че сме беднячета, и не се срамуваме да го показваме :bigok Кур за красивите Premium brasil! :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 15, 2010 11:01 am 
Аватар

Преди време излезе някаква статистика,че мача Левски-Латекс са го гледали 250-300 хиляди души, на този мач са присъствали 10 000 публика, от които примерно 1000 биха си купили екип на Левски!
На мачове на големите отбори които носят найк стадионите почти винаги са пълни,гледат се от милиони зрители и се продават десетки хиляди фланелки!( не знам дали тези отбори си ги купуват екипите, но предполагам че е нещо от сорта на 50 на 50 за двете страни)
Айде сега ми кажи как като няма да дадеме и една стотинка за цялата екипировка от найк ще ни подарят най-скъпите си модели с които играят големите!
Друг е въпроса, че според мен можеби най-удачно е първия отбор със скъпите екипи( ако трябва да се доплати), а ДЮШ с по-евтините, но както е казал поета " Пари нема действайте"!
Мисля че прекалено много внимание обърнахме на тия екипи, а не мислиме че с това ръководство, с този треньор, с тези хора в сектора и с тези нещастници дето са долу на терена нищо добро не ни чака, а да не се ходи на мачове не е никакво решение на проблемите! Едно е 500 човека да си мрънкат и да не са доволни , друго е 20 000 да са на стадиона и да протестират!
Изключително ме е яд ,че има такива хора които са на стадиона само когато Левски е на 1/4 финал в европа , а когато нещата са зле се правят на ударени!" какво да им гледам на тия нещастници, че и пари за билет да давам"!-такива изказвания ме дразнят, но за съжаление сме малко хората които и в добро и в лошо сме там на свещенния стадион!!!
Левскар завинаги оставам,
Левскар дори и след смъртта!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 15, 2010 11:07 am 
Аватар

Само за пример, щото сравнението е неуместно - когато Бекъм отиде в Реал, само за 2 седмици бяха продадени фанелки с неговото име за около 85% от стойността на трансфера му. Така че не последен модел Адибас, ами лайно да продават - пак ще са на печалба и Адидас, и Реал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 15, 2010 11:28 am 
Аватар

STALKER написа:
Ако искаш да продаваш фланелки, трябва да се съобразиш с феновете. Може би е по-разумно да се вложат 28 евро, вместо 19, ако модела се харесва и продадеш 2 пъти повече бройки...Даже по сайтовете на разни "бели" отбори се избираше екипа с допитване до феновете.
Друг е въпросът, че цената от 70 лв. на дребно е кожодерска, при 38 в каталога

П.П. Но по-скоро предполагам, че дори не е имало и "избиране"...Просто оня бамбук от фирмата представител е дал неква оферта с най-тънкия модел + некви бонуси и Баждевинята се е навил :wink:

Производствените разходи за една такава фланелка във фабрика на найки в Китай е не повече от 1$. Пак повтарям, че за найк няма голямо значение какво ще изберем.
Според мен е търсена препратка към екипите на Левски от времето на Гунди. Опростен и изчистен модел.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 15, 2010 12:42 pm 
Аватар

Прикачени файлове:
Gundi_color.gif
Gundi_color.gif [ 91.14 KiB | Прегледано 3625 пъти ]

Назад във времето!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 15, 2010 12:58 pm 
Аватар

Изображение
тия фланелки имах предвид.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 15, 2010 1:49 pm 

Vincenzo написа:
Според мен е търсена препратка към екипите на Левски от времето на Гунди. Опростен и изчистен модел.

Според мен никой дори не е питал кво искаме; както някой каза - дали са този модел и само са се поинтересували какви цветове желаем :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 15, 2010 2:24 pm 
Аватар

Silver написа:
Така и не се научихте , че фирмата е НАЙК , никви найки , майки , шайки , хайки :smt031 :boisw Екипчето ме радва , очаквам и другите фен артикули :smt007

Точни си е найки. Може да се пише Nike но се произнася Nye-Key.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 15, 2010 2:28 pm 
Аватар

trkt написа:
Silver написа:

Точни си е найки. Може да се пише Nike но се произнася Nye-Key.

Точно така е!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 15, 2010 2:32 pm 
aquadark написа:
Vincenzo написа:

Според мен никой дори не е питал кво искаме; както някой каза - дали са този модел и само са се поинтересували какви цветове желаем :lol:

Винченцо, този екип,с който Гунди е на снимката е изчистен и същевременно стилен-Л-то е центрирано, яката е шпиц.
Просто красота!
В новия няма нищо стилно, но ще коментирам повече за тях, като ги видя наживо.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Май 15, 2010 2:35 pm 

Абе какво се заблуждавате, че някой е търсил изчистеното и семплото в екипа :lol: Това е предложено - тва са приели. Ако беше вариантът с бялата яка и по раменете бялото, щеше да е супер, но тоя си е просто бед-няш-ки :bigok Смисъл дори кройката на снимката от представянето не изглежда много в ред, но да видим крайния резултат в магазина.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 15, 2010 3:07 pm 
Аватар

Дреме ми ква била кройката.

Цитат:
“Найк” избра Левски

Представиха новите екипи, договорът е за 2 години

Левски сменя екипите. От следващия сезон сините ще играят с "Найк". Това се знаеше от около месец, но вчера договорът бе подписан официално. Досега отборът се обличаше с "Улшпорт".
Договорът с "Найк" е престижен. По традиция американският концерн избира първо най-силния отбор в Лигата. Естествено, в момента това не е Левски, но влияние са оказали резултатите от предишни години.На пресконференцията вчера присъстваха спортният директор на Левски Георги Иванов, изпълнителният Константин Баждеков и изпълнителният директор на "Елмек Спорт България" Николай Козев. Те подписаха договор.
- Планираме дългосрочно партньорство с Левски, независимо дали отборът играе в евротурнирите. При титли и купи ще има специални бонуси - обясни Козев.
Същото бе потвърдено и от Баждеков.
- Договорът за Левски е перфектен, тъй като ние няма да плащаме нищо на фирмата, която ще облича всички формации в клуба - похвали се финансистът.
"Найк" ще снабдява сините с официални и тренировъчни екипи, анцузи, аксесоари, топки и обувки за свободното време. Eкипи ще получат и отборите в школата.

Бойко Димитров
"7 дни спорт"

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3276 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 110  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]