forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Авг 17, 2025 6:44 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3276 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 110  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Май 14, 2010 2:08 pm 
Аватар

Царе сме на мрънкането :ohmygod Българина винаги има собствено мнение по всички въпроси, в момента се намирам в кръчмата, където слушам само попържни и псувни :ohmygod Не взимате под внимание фактът, че гигант като Найк започва да облича за първи път официално български футболен отбор! И както Македония каза, това, че сме с Найк, ни нарежда автоматично до всички големи отбори и техните фанелки, които се продават по магазините! А това означава и повече реклама за ЛЕВСКИ, повече набиване в очите на малките, бахти, малка държава сме, не може и да се израдваме на нещо ново, на ново начало :ohmygod Виждате, че екипите са им скъпи, а помислихте ли каъв може да е договорът? Изгоден за нас, защо не? В обратния случай вАди пари за по-хубави екипи, и като ни шибнат цена от 130 лева за една фанелка - пак ще крескате защо пък са са толкова скъпи :ohmygod И тва сравняване с другите отбори е неуместно - разбира се, че големите клубове (и огромна взаимна реклама), са приоритет на Найк, и те играят с най-новите модели - това е цяла индустрия за милиони. Ние сме твърде малки. Но за мен е чест, че с такъв екип моя любим тим ще играе. И пак да повторя - кур за интернета :smt047 Преди като нямаше интернет и имаше уж грозни адидаси, на никой не му правеше впечатление екипите :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 14, 2010 2:09 pm 
Аватар

subata написа:
Найки определено ще са много напред с тоя клошарски екип. Реалната му цена едва ли е над 10 лева... Пък и запетаята е бродерия, а нашето "свещено" Л е тъпа гумена лепенка :ohmygod Кур за аматьорщината в тоя клуб...

Течо, какъв базов модел, бе брат :ohmygod Виж Training Kits в сайта на Найки за какво става на въпрос :ohmygod Тая тениска сигурно я раздават на работниците в шивачницата в Сандански :ohmygod

Е ти какво искаш бре, това е спонсорски договор ... като на Интер ли искаш ??? Да не говоря, че 70 лева е СУПЕР ЕВТИНО за Nike екип ... в Европа под 50 евро няма ... :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 14, 2010 2:10 pm 
Аватар

Имаме батков,а вие се оплаквате от екипите.100-пъти по-добре така отколкото с ушлфхцчспорт.Поне за топката никой нищо не може да каже :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 14, 2010 2:11 pm 
Аватар

Адидасите, с които сме играли, са с около 146 класи над този "екип" на Найк, за когото освен шефчето на шивачницата, друго лице свързано с компанията, не знае :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 14, 2010 2:13 pm 

Нов екип, нов късмет :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 14, 2010 2:14 pm 
Айде първо да вземем фланелката в ръце и тогава да говорим.Аз съм убеден, че и материята и всичко по фланелката ще са около 10 класи над ушевспорт, пък било тва и най-долния найк.
Съгласен съм с мнението на Първолет :idea:

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Май 14, 2010 2:16 pm 
Аватар

subata написа:
Адидасите, с които сме играли, са с около 146 класи над този "екип" на Найк, за когото освен шефчето на шивачницата, друго лице свързано с компанията, не знае :bigok

Е недей да изкривяваш нещата сега ... щом ще се продавам във всички Найк магазини в страната не е точно така. Екстра са си екипите, можеше много по-добре, но можеше и по зле(ауадйкднайсСПОРТ). Всичко зависи от материята, ако е готина супер. А и като го вземеш и ще забележиш детайли, които от снимка не се виждат.
Аз лично съм обличал Найк екип на Астън Вила(взимах го за подарък) и самата материя беше уникална и чувството при допир с кожата много по-приятно. :wink: :smt027 :smt006

П.С. Съгласен и аз с Първолет. :bigok

Последна промяна Tech0 на Пет Май 14, 2010 2:16 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 14, 2010 2:16 pm 
Аватар

http://www.prodirectsoccer.com/prodinfo ... 1&GROUP=SS

:smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 14, 2010 2:17 pm 
Аватар

Ето още семпли екипи, които са съвсем малко по-стилни от нашите:

Изображение
10 паунда.

Изображение
10 паунда.

Изображение
13 паунда.

Изображение
15 паунда.

С тези екипи обличат училищните и аматьорските отбори. Честито :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 14, 2010 2:18 pm 
Аватар

Suum cuique написа:
http://www.prodirectsoccer.com/prodinfo.asp?PID=PDS-052-009-A52&DEPT=052&BRAND=009&SS=1&GROUP=SS

Е кво, супер си е ... бах толкова мрънкачи. Не вярвах честно казано. :ohmygod :smt006 :smt026

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 14, 2010 2:18 pm 
Аватар

Гледам, че от по-горния линк, тия с размер М са свършили, което, свързано с ръста в нашия отбор показва ясно кой ги е изкупил :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 14, 2010 2:19 pm 
Аватар

Subata

Покажи ми НАЙК екип на ФУТБОЛЕН отбор под 50 евро. (Не на SALE) А не ми давай обикновенни такива, стига изкривявай нещата. Самото Л на сърцето вече значи много. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 14, 2010 2:20 pm 
Аватар

JonnKa написа:
Баце, кажи ми кой е говорил за някакви супер екипи, че сега сте толкова разочаровани всичките???

Явно аз не съм наясно и мисля по друг начин. За мен е логично, когато се подписва договор с топ марка като найк, да има някаква реална промяна в качеството. Спирам да пиша по този въпрос. Дано останалата част от екипировката да е по-добра. Аз все пак ще си купя тази фланелка на Левски. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 14, 2010 2:22 pm 
Аватар

Tech0 написа:
Subata

Покажи ми НАЙК екип на ФУТБОЛЕН отбор под 50 евро. (Не на SALE) А не ми давай обикновенни такива, стига изкривявай нещата. Самото Л на сърцето вече значи много. :wink:

Чакай бе брат. Ако ще и 70 еврА да е, аз ще си го купя. Аз и тоя ще си купя, въпреки че е тъп, но не там е проблема. Ти искаш да ти покажа екип на Найки под 50 евро... ПОКАЖИ МИ ТИ ЕКИП НА НАЙКИ НАД 50 ЕВРО, КОЙТО Е ПОНЕ МАЛКО ПРИЛИЧАЩ НА НАШИЯ :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 14, 2010 2:27 pm 
Аватар

subata написа:
Tech0 написа:
Subata

Чакай бе брат. Ако ще и 70 еврА да е, аз ще си го купя. Аз и тоя ще си купя, въпреки че е тъп, но не там е проблема. Ти искаш да ти покажа екип на Найки под 50 евро... ПОКАЖИ МИ ТИ ЕКИП НА НАЙКИ НАД 50 ЕВРО, КОЙТО Е ПОНЕ МАЛКО ПРИЛИЧАЩ НА НАШИЯ :ohmygod

Затова и нашия е под 50 евро бе. :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 14, 2010 2:29 pm 

ебаси гаврата ебем ти найка :smt042 :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 14, 2010 2:30 pm 
Аватар

Tech0 написа:
subata написа:
Tech0 написа:
Subata

Затова и нашия е под 50 евро бе. :smt003

Покажи ми екип на найки, над 25-30 евро, който е по-тъп от нашия :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 14, 2010 2:30 pm 
Аватар

Suum cuique написа:
http://www.prodirectsoccer.com/prodinfo.asp?PID=PDS-052-009-A52&DEPT=052&BRAND=009&SS=1&GROUP=SS

Ако не забелязваш , запетайката е щампа , а не бродерия ;) И това не е този екип ... Аман от мрънкачи , честно :ohmygod

Имаше една тема за екипите в антифутбол , някой да знае къде е сега , че не я намирам :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 14, 2010 2:31 pm 
Аватар

Мен ме радва, че екипа е изчистен, в сравнение с допълнителните бели простотии на ушевспорт, които седяха супер грозно! Мисля, че трябва да сме доволни :) Тази година ще си купя фланелка :8)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 14, 2010 2:33 pm 
Аватар

Толко ги чакахме тия найкове, мечта ми е да видя целия сектор, подскачащ и бесен от горе до долу в сини екипи - точно ТЕЗИ екипи :smt007 :smt007 :smt007 :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 14, 2010 2:36 pm 
Аватар

нямаше да е лошо и анцунга да има нещо общо с ЛЕВСКИ освен цвета :smt003
модела инъче не е лош

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 14, 2010 2:36 pm 
Аватар

аз не очаквах много,но като го видях се разочаровах адски много,ако резервния е жълт се бесим..........абе кво и да си говориме70-80%си го копуваме :smt006 ....ако Лто беше емблемата щеше да е велико не е ли така :smt059
ДА ЖИВЕЕ ЛЕВСКИ да живее победата

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 14, 2010 2:41 pm 
Не е лоша фланелката,изчистена.Нека видим и резервните, макар че съм сигурен за цвета им :)
Докато баждечко е там, други разцветки или по-разчупени модели няма да видим :smt006

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Май 14, 2010 2:43 pm 
Аватар

ХАхаха Абе ви луди ли сте? Семпло било, изчистено, материи, за 70 (СЕДЕМДЕСЕТ) лева - ТОЛКОВА... Аз паднах от стола направо. За 70 лева трябва да ни дадат цял кашон с тия "екипи". Аз по бих дал 70 лева за ушевспорт, отколкото за тия екипи. Какво се самозалъгвате? Не са лоши екипите, ама не са за представителен отбор. Да тренират с тях, да играят децата с тях, може...
Че аз съм убеден, че сега ще се купят много по-малко тениски, отколкото на улшпорт екипите, въпреки, че е САМО(!) за 70лв. НАЙК!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 14, 2010 2:45 pm 
Аватар

гонзо едва ли е имал голем проблем при избора...за без пари едва ли са му показали други модели освен тоя :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 14, 2010 2:45 pm 
Аватар

IRR написа:
Не е лоша фланелката,изчистена.Нека видим и резервните, макар че съм сигурен за цвета им :)
Докато баждечко е там, други разцветки или по-разчупени модели няма да видим :smt006

Той ли ги избира, или твойта любимка? :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 14, 2010 2:50 pm 
Аватар

За подарък за целия отбор и школата няма как да ти дадат екипи за по 70 евро само тениската. Някои хора са откачили. Този договор, който е спонсорски ще им излезе на Найк много солено и естествено никога няма да го подпишат, ако си раздадат качествената стока за без пари. Договор се подписва с взаимна изгода, Левски се облича с добра марка и безплатно, а Найк си избиват донякъде парите за клуба от продадените по-скъпо тениски и други артикули на феновете. Това е. Само че много от феновете реват, какво иска да става в клуба а не им се дава по 70 лева да си купят тениска или друг артикул на Левски. Какво остава за нещо повече. Ако пуснат на пазара тениски от по 140-150 лв, я продадат 200-300 бройки, я не. Така имат шанс да си реализират по-голямо количество от продукта на добра печалба. А както знаем в нашия свят това е най-важно, а не какво искат 20 или 30 човека, които всъщност не искат едно и също нещо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 14, 2010 2:50 pm 

0 tolerance написа:
Аквадарк беше на събитието, по-късно се надявам да опише тръпката :smt007 Горнището е жестоко, дано анцузите са тези и едно Л отляво, майкоооо :smt007 :smt007 :smt007

Аз вече описах. Ташак. Горнището няма да се продава. Фланелката е тренировъчен екип за 10 паунда, както някой вече го постна. Dry-Fit, но толкова. Нищо общо с истинските екипи на големите отбори. Пак станахме за смях. Надявам се поне фенските артикули да ги барнат (полота с бродерии, а-у), че иначе направо не знам...
И между другото престиж не се купува. Една хубава и пипната фланелка за 140 ще се взима много повече от това парче плат за 70, от което чистата печалба за Елмекс е поне 60 лева...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 14, 2010 2:52 pm 
Аватар

Suum cuique написа:

Не са същите :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 14, 2010 2:54 pm 
Аватар

aquadark написа:
0 tolerance написа:
Аквадарк беше на събитието, по-късно се надявам да опише тръпката :smt007 Горнището е жестоко, дано анцузите са тези и едно Л отляво, майкоооо :smt007 :smt007 :smt007

Аз вече описах. Ташак. Горнището няма да се продава. Фланелката е тренировъчен екип за 10 паунда, както някой вече го постна. Dry-Fit, но толкова. Нищо общо с истинските екипи на големите отбори. Пак станахме за смях. Надявам се поне фенските артикули да ги барнат (полота с бродерии, а-у), че иначе направо не знам...

Такива неща ще има ли изобщо :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3276 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 110  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]