forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Ное 15, 2025 9:29 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 286, 287, 288, 289, 290, 291, 292 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Май 03, 2010 5:23 pm 

FLAME написа:
Ясен е новият старши треньор на Левски

Ясен Петров е фаворит за треньорския пост в Левски от лятото, научи Гонг от сигурен източник. 42-годишният пловдивчанин вече е провел първоначален разговор по инициатива на мениджъра Георги Иванов.

Гонзо на този етап категорично е решил да запази само шефския стол в Левски и да повери треньорския пост на друг. Няколко са кандидатите, но с най-големи шансове е Пловдивския Джанини, който е вицешампион и носител на купата с Левски през 1992 година. Той е бил наставник на Локомотив София, Черно море, Ботев Пловдив и Локомотив Пловдив.

Предстоят последни преговори и се очаква окончателното решение на Георги Иванов за назначението на Ясен Петров.

Собственикът Тодор Батков е запознат с плановете на Гонзо, който отказа коментар по темата.

Прикачени файлове:
double-facepalm.jpg
double-facepalm.jpg [ 49.99 KiB | Прегледано 3302 пъти ]

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 03, 2010 5:39 pm 

Във всеки случай е много по-добре от Гонзо. Аз лично съм доволен, млад и перспективен треньор, друг е въпроса, че с такова ръководство не може да се работи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 03, 2010 5:39 pm 

Стига беееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее
кур бе мамка ви бай ганьовска куър :smt006 :ohmygod :boisw :boisw :boisw :boisw :boisw :boisw :boisw :boisw :boisw :boisw :boisw :boisw :boisw :boisw :boisw :boisw :boisw :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 03, 2010 5:44 pm 
Аватар

Ясен Петров
Бивш треньор на Локомотив (Сф), с който играе полуфинал за купата на България , на Ботев (Пд), с който печели промоция за "А" група и играе четвъртфинал за купата на България, на Черно море , с който достигна до финал за купата на страната и 6 място в "А"-ПФГ. Има 114 мача като старши-тренъор в "А"-ПФГ, 24 мача "Б"-ПФГ ,бивш-тренъор на национален отбор юноши 88 година. Бивш старши треньор на Локомотив (Пд) . Интересно за отбелязване е, че в дебютния си мач за пловдивските смърфове, успя да разгроми кръвния враг Ботев (Пд) с 4:0 . Притежател е на UEFA лиценз "Про" от ТШФ.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 03, 2010 5:48 pm 

Треньорският пост ни е най-малкия проблем в момента.

ВЪН ДОНОСНИЦИТЕ ОТ ЛЕВСКИ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 03, 2010 5:57 pm 
Аватар

Ясен Петров отвсякъде е гонен заради несправяне с работата си като треньор.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 03, 2010 6:10 pm 
Аватар

Аз като ви казвам, че сме тръгнали със страшна сила по пътя на Ботев...След Ясен Петров идва Енрико Пичони :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 03, 2010 6:30 pm 
Когато водеше съответно Черно Море, Ботев, Локо, отборът му играеше добре. По-скоро го уволняваха заради вътрешни раздори между него и ръководство (или футболисти). Впрочем въобще не е важно кой ще е треньор...

пък и поне като някой направи грешка ще му я обясни, както прави в Диемите :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Май 03, 2010 6:34 pm 
Аватар

Ясен Петров е един безработен мишок, който идва, за да бъде изгонен след като следващия сезон провалът е още по-мощен. Ганьо и Гонзо ше си избършат посраните задници с него и тва ше бъде. Кво има да коментираме повече, като всичко е ясно

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 03, 2010 7:34 pm 

STALKER написа:
Аз като ви казвам, че сме тръгнали със страшна сила по пътя на Ботев...След Ясен Петров идва Енрико Пичони :lol:

И двамата щяха да са по-добри от триото Гонзо-Сухия-Владко.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 03, 2010 7:39 pm 
Аватар

ФАкт е че откакти Зле Клошарес се махна фланговете тотално ги загубихме :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 03, 2010 7:40 pm 

Вие очаквахте Фабио Капело ли? :lol:
Ясен Петров е идеалната жертва, върху която да се хвърли вината за проваления следващ сезон. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 03, 2010 7:45 pm 
Аватар

Моментално бива обявен за жАлта курва и толкова :bigok Ами ако вземе да бие свинете с 4:0, ко праим :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 03, 2010 7:45 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
STALKER написа:

Аз също, вече десетина години играя редовно на Футбол мениджър и съм понаучил туй-онуй :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 03, 2010 7:46 pm 
Аватар

А дано да бие свинете :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 03, 2010 7:49 pm 
Аватар

Леле

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 03, 2010 7:55 pm 
Аватар

Поне се облича добре и има представителен вид... няма да го видим на мач с анцуг или по чехли!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 03, 2010 7:57 pm 
Аватар

MCMXIV написа:
Поне се облича добре и има представителен вид... няма да го видим на мач с анцуг или по чехли!!!

:ohmygod

Тва ли ти е критерият за треньор :smt026

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 03, 2010 8:26 pm 
Аватар

Явно аз съм единственият, който се кефи на Яската и би бил щастлив с него за треньор. За съжаление, ако Ганьо остава, провалът е неизбежен и Ясен Петров действително ще го отнесе. И той се води доста интелигентен и в час като за футболист, нещо като Певеца :bigok

Обобщавам: ако Ясен Петров е новият старши-треньор на Левским, то той получава моята подкрепа до доказване на това, че е, цитирам, "некадърен мишок". СмАрт за Батков!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 03, 2010 8:33 pm 

И мен по-скоро ме кефи, пичага е.
Какъв треньор е няма никакво значение, при положение че ще работи с калпав материал и ще бъде грозно употребен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 03, 2010 8:33 pm 

Morning Glory написа:
Явно аз съм единственият, който се кефи на Яската и би бил щастлив с него за треньор. За съжаление, ако Ганьо остава, провалът е неизбежен и Ясен Петров действително ще го отнесе. И той се води доста интелигентен и в час като за футболист, нещо като Певеца :bigok

Обобщавам: ако Ясен Петров е новият старши-треньор на Левским, то той получава моята подкрепа до доказване на това, че е, цитирам, "некадърен мишок". СмАрт за Батков!

+ 1

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 03, 2010 8:35 pm 

STALKER написа:
SZ_FEN написа:
STALKER написа:

Аз също, вече десетина години играя редовно на Футбол мениджър и съм понаучил туй-онуй :smt003

Знам, че си правиш ташак, но не можеш да си представиш колко си близо до истината.

Ако не ми вярваш анализирай действията на треньорското ни ръководство във всеки един мач от пролетта и ще видиш, че ние просто нямаме треньор. Нито лош, нито добър такъв.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 03, 2010 8:38 pm 
Аватар

Самият факт, че се е навил да дойде при тва положение, без качествени играчи, без пари за селекция, с Гонзо и Ганьо за началници, вече го прави достатъчно негоден и готов да опере пешкира мишок :) както казваше Уди Алън, никога не бих членувал в клуб, който би се съгласил да ме приеме :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 03, 2010 8:43 pm 
Аватар

STALKER написа:
Самият факт, че се е навил да дойде при тва положение, без качествени играчи, без пари за селекция, с Гонзо и Ганьо за началници, вече го прави достатъчно негоден и готов да опере пешкира мишок :) както казваше Уди Алън, никога не бих членувал в клуб, който би се съгласил да ме приеме :lol:

Да де, ама това е Левски, деЙба. Ясно е, че ние тук имаме сериозни съмнения около текущата същност на Левски и нивото на запазени ценности, защото сме левскари и сме ИТК, но за много хора като Ясен Петров "Левски си е Левски" и "на Левски не се отказва".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 03, 2010 8:56 pm 

Jashar Petrov e trener tip ratko dostanic,idva otdalech i e za malko na gerena :bigok

Imam nekvi smutni spomeni ot nego kato igrach s edna moshno mazna kichara i turchasht kato muha bez glava :ohmygod

Kakto i da,nema izkara poveche ot 3 macha :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 03, 2010 8:57 pm 
Аватар

Ами Ясен игра в Левски, та трябва да е наясно какво значи това име за нас. На мен също ми харесва, защото е интелигентен и сдържан. Малко настоящи и бивши футболисти могат да кажат 2-3 изречения правилно и без клишета (като Букарев и Пелето, например). Нямам нищо против млад треньор, стига да е амбициозен и да иска да се учи. Както правеше, а и може би още прави, Мъри Стоилов.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 03, 2010 9:04 pm 

STALKER написа:

Ами погледни алтернативите пред него. Ако имаше нещо по-добро под ръка, а се съгласеше да води нас тогава бих си помислил нещо, но в момента той е безработен, а според медиите най-доброто друго предложение което е получил е да води Локо Пд.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 03, 2010 9:05 pm 

Edinstvenoto verno za Jasen e che e mlad oshte :bigok

ot tolkova talant stigna dotam da stane trenior na vechnia vrag na rodnia si otbor....che daje i razgrom 4-0 ne go spasi ot uvolnenie :ohmygod :ohmygod :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 03, 2010 9:09 pm 
Аватар

Като се отвори темата за отиване при вечния враг , наборите му левскари могат цели романи да напишат :ohmygod Кой ли не се извъртя и не мина през свинете :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 03, 2010 9:15 pm 

E osven Gibi I donkov za drugi ne se seshtam :wink: Gibi se dokaza suvsem kato prosto parche,dokato donkov e putka :bigok

Koziruvashtia s praseta ivailo andovov sushto dovolno gi preeba i vzehme parite ot transfera mu v albacete :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 286, 287, 288, 289, 290, 291, 292 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]