forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Ное 09, 2025 1:41 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 638, 639, 640, 641, 642, 643, 644 ... 2384  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Апр 30, 2010 9:36 pm 

soleta написа:
SZ_FEN написа:
soleta написа:
Момчета и не забравяйте да викате "Батков к.рво". Той никак не обича така.

По-добре да викаме Батков к.рво, отколкото да имитираме Каравелов докато мием чинии в Кентъки :smt003 :bigok :smt031

Браво бе харвард :smt026 Печелиш нобеловата награда за икономика с тая мисъл. Тва е търнинг пойнт в живота ми. Край! :ohmygod

Преди ме пращаше в Кентъки, сега в Харвард. Ти урок по география на Америка ли смяташ да ни изнасяш?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 30, 2010 9:41 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
Преди ме пращаше в Кентъки, сега в Харвард. Ти урок по география на Америка ли смяташ да ни изнасяш?

Tи си учил само там бе :smt006 И чат-пат ходиш на семинари :bigok В Кентъки ти е местоработата. Преуспял си. И на другите нищо не изнасям. Само на тебе, за кво намесваш другите хора. Ти си объркания. Ти искаш да купуваш Левски. Ти си Георги Атанасов във син вариант. Теории, конспирации, чудеса :) Кажи нещо и за рептилите :smt003 :bigok И то колко е син, незнам точно :lsfc1

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 30, 2010 9:45 pm 
Аватар

Левскари ще се изтрепят у свинската тема.. :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 30, 2010 9:45 pm 

soleta написа:
SZ_FEN написа:

Tи си учил само там бе :smt006 И чат-пат ходиш на семинари :bigok В Кентъки ти е местоработата. Преуспял си. И на другите нищо не изнасям. Само на тебе, за кво намесваш другите хора. Ти си объркания. Ти искаш да купуваш Левски. Ти си Георги Атанасов във син вариант. Теории, конспирации, чудеса :) Кажи нещо и за рептилите :smt003 :bigok И то колко е син, незнам точно :lsfc1

Разкри ме, ей!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 30, 2010 9:50 pm 
Аватар

tprodanov написа:

Не понасям досадно тъпи хора. Квито ще да се водят. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 30, 2010 9:54 pm 

soleta написа:
tprodanov написа:

Абе пич, не ти ли омръзна да ме обсъждаш? Уж съм досадно тъп и не ме понасяш пък не можеш да спреш да пишеш за мен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 30, 2010 9:56 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
soleta написа:
tprodanov написа:

Абе пич, не ти ли омръзна да ме обсъждаш? Уж съм досадно тъп и не ме понасяш пък не можеш да спреш да пишеш за мен.

Aко спреш да бъдеш досаден. Ще спра и аз :) :smt006 А тва не беше персонално към теб, а по-принцип ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 30, 2010 9:59 pm 

soleta написа:

Aко спреш да бъдеш досаден. Ще спра и аз :) :smt006 А тва не беше персонално към теб, а по-принцип ;)

Като съм ти досаден не ме чети и не ми отговаряй!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 30, 2010 10:07 pm 

SZ_FEN написа:
18/4/2000първенство
лит(*кс-етрополе – Ловеч 0:0

13/3/2001първенство
Ловеч – лит(*кс-етрополе 4:1
15' Христо Йовов, 48' Христо Янев - дузпа, 70' Зоран Янкович, 80' Зоран Янкович, 84' Драголюб Симонович

10/12/2001първенство
Литекс - ЦСКА1:1
15' Любослав Пенев, 70' Зоран Янкович

3/10/2002първенство
лит(*кс-етрополе - Литекс1:1
64' Росен Кирилов, 72' Асен Букарев

4/28/2002 първенство / плейофи
лит(*кс-етрополе – Литекс 1:2
23' Росен Кирилов, 33' Ангел Стойков, 88' Стефан Юруков

5/30/2002 първенство / плейофи
Литекс - ЦСКА1:0
24' Стефан Юруков

11/9/2002 първенство
лит(*кс-етрополе - Литекс1:0
45' Велизар Димитров

5/24/2003 първенство
Литекс – лит(*кс-етрополе 1:0
16' Николай Димитров

8/23/2003 първенство
лит(*кс-етрополе – Литекс 1:1
30' Евгени Йорданов, 59' Тиаго Силва

2/28/2004 първенство
Литекс – лит(*кс-етрополе 1:0
25' Димчо Беляков

10/31/2004 първенство
лит(*кс-етрополе - Литекс3:1
12' Йордан Тодоров - дузпа, 33' Жоазиньо, 58' Маркос Чарас, 89' Христо Янев

5/7/2005 първенство
Литекс – лит(*кс-етрополе 0:1
64' Валентин Илиев,

8/14/2005 първенство
лит(*кс-етрополе - Литекс 2:1
1' Роберт Попов, 44' Гийом Да Зади, 89' Мурад Хидиуед - дузпа

3/12/2006 първенство
Литекс - лит(*кс-етрополе 1:1
28' Гийом Да Зади, 46' Миливое Новакович

3/22/2006 купа
лит(*кс-етрополе - Литекс 1:0
43' Мурад Хидиуед

8/19/2006 първенство
Литекс - лит(*кс-етрополе 0:1
20' Тиаго Силва

3/18/2007 първенство
лит(*кс-етрополе - Литекс 2:0
40' Еуген Трика, 78' Евгени Йорданов

18/11/2007 първенство
Литекс - лит(*кс-етрополе 1:1
75' Уелингтом да Силва, 82' Георги Чиликов

3/1/2008 първенство лит(*кс-етрополе - Литекс 0:0

11/23/2008 първенство
лит(*кс-етрополе - Литекс 2:0
24' Владимир Манчев, 37' Владимир Манчев

5/31/2009 първенство
Литекс - лит(*кс-етрополе 1:0
46' Дока Мадурейра

11/1/2009 първенство
Литекс - лит(*кс-етрополе 2:0
10' Вилфред Нифлор 73' Христо А Янев

12/12/2009 купа
48' Спас Делев

4/21/2010 първенство
89' Тодор Д Янчев

Това са резултатите от последните 10 години.

Свиняспор има само една поведа повече от Латекс в този период, но повечето победи на Латекса са в началото на десетилетието. И в двете години когато се срещат за купата Латекс пада независимо дали е завършил на 3-то място (2006) или е шампион (2010).

Хубаво ще е който си спомня нещo да вкара малко контекст в тези резултати.

Последна промяна SZ_FEN на Съб Май 01, 2010 4:52 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 30, 2010 10:20 pm 

kva jsnota da se vkarva na vseki mu e jsno 4e sviniata i seltazite sa si duizane ot kakto love6kite negri sa v a grupa. Niama druga durzava v koiato otbor v polozenieto na eni4arite da se bori za titlata

Кирилица, ако обичаш :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 30, 2010 10:33 pm 
Аватар

O . - .
(\_,' '.
/\ (flag:tr)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 01, 2010 3:39 am 

братче, човекът очевидно не мие чинии... :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 01, 2010 10:07 am 
Аватар

SZ_FEN:

1. не разбирам как може логиката да ти е - щом нас ни бият, а от чорбата падат, значи са им сателит????????? значи черно море ни е на нас щото не са ни били от 32 години.... да не говорим, че миналата година локо сф им направи равен, след който Левски излезна на първо място!!!!!

2. миналата година бихме литекс два пъти , а чорбата ги би само веднъж. всъщност ти сам показа статс колко равностойн са мачовете между чорбата и гришата, каквито са впрочем и между нас и гришата.
при последната титла на чорбата литекс им взе точка и тотално изпусна да ги бие в първия кръг - те ти мач от значение. победата им с мъри не знам що я изключваш, явно смяташ , че хасковеца може да каже нещо на въпреки на гришата :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

3. кафева логика - най-лесното за един сателит е да падне в двата директни двубоя и да пробва да вземе точки от конкурентите. Те бият чорбата, за да натрупат точки, за да падат от друг отбор, който да падне от чорбата?????????? спри билките!

ОТ ВСИЧКИ МАЧОВЕ НА СЛИВЕН сашо диковата схема може да се приложи само за спартак вн и миньор... третата им домакинска загуба е от морето, които БИХА чорбата, а четвъртата от изпадналия вече беласица... впрочем спартак даваха на всеки срещу скромна сума....

4. важното е, че продават. играчите отиват в русия или азербайджан и взимат добри заплати. трансферните суми са ниски, но комисионните не са. А при нас трябва като Пелето да бягат. нормално е играчите да предпочитат там да ходят

5. а защо батков не им предлага същото????????????

6. спри се!!! май ти не си го следил онзи сезон :!: жАлтите хич не се изложиха, ами водеха на чорбата в софия, изтърваха още неколко и накрая в последните секунди по чудо не изравниха.
http://www.7sport.net/archive7ds/2009/0 ... /index.htm

Kryten написа:
Всичко приемам, но какви трансфери е направила свиняспор? С цифри и факти моля. Но не с тези, които се пускат като слухове по платените свински медии, а реалните. :smt003
Също така сега чакам да кажеш, как свинете нямат платени слагачи по 70%+ от медиите и всеки ден ги възхваляват в безкрайните си глупости.

за медиите е тотално така

за трансфери ето примерно [url]http://bg.wikipedia.org/wiki/Шаблон:ПФК_ЦСКА_(София)_-_трансфери_2008/09[/url]
донецк, терек, лестър, удинезе, сега есента пратиха бая играчи в русия

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 01, 2010 11:29 am 
Аватар

Изображение

Каубоя и Любо Пенев на разходка в парка :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 01, 2010 3:56 pm 

Boyo написа:
SZ_FEN:

1. не разбирам как може логиката да ти е - щом нас ни бият, а от чорбата падат, значи са им сателит????????? значи черно море ни е на нас щото не са ни били от 32 години.... да не говорим, че миналата година локо сф им направи равен, след който Левски излезна на първо място!!!!!

2. миналата година бихме литекс два пъти , а чорбата ги би само веднъж. всъщност ти сам показа статс колко равностойн са мачовете между чорбата и гришата, каквито са впрочем и между нас и гришата.
при последната титла на чорбата литекс им взе точка и тотално изпусна да ги бие в първия кръг - те ти мач от значение. победата им с мъри не знам що я изключваш, явно смяташ , че хасковеца може да каже нещо на въпреки на гришата :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

3. кафева логика - най-лесното за един сателит е да падне в двата директни двубоя и да пробва да вземе точки от конк.рентите. Те бият чорбата, за да натрупат точки, за да падат от друг отбор, който да падне от чорбата?????????? спри билките!

ОТ ВСИЧКИ МАЧОВЕ НА СЛИВЕН сашо диковата схема може да се приложи само за спартак вн и миньор... третата им домакинска загуба е от морето, които БИХА чорбата, а четвъртата от изпадналия вече беласица... впрочем спартак даваха на всеки срещу скромна сума....

4. важното е, че продават. играчите отиват в русия или азербайджан и взимат добри заплати. трансферните суми са ниски, но комисионните не са. А при нас трябва като Пелето да бягат. нормално е играчите да предпочитат там да ходят

5. а защо батков не им предлага същото????????????

6. спри се!!! май ти не си го следил онзи сезон :!: жАлтите хич не се изложиха, ами водеха на чорбата в софия, изтърваха още неколко и накрая в последните секунди по чудо не изравниха.
http://www.7sport.net/archive7ds/2009/0 ... /index.htm

Kryten написа:
Всичко приемам, но какви трансфери е направила свиняспор? С цифри и факти моля. Но не с тези, които се пускат като слухове по платените свински медии, а реалните. :smt003
Също така сега чакам да кажеш, как свинете нямат платени слагачи по 70%+ от медиите и всеки ден ги възхваляват в безкрайните си глупости.

за медиите е тотално така

за трансфери ето примерно [url]http://bg.wikipedia.org/wiki/Шаблон:ПФК_ЦСКА_(София)_-_трансфери_2008/09[/url]
донецк, терек, лестър, удинезе, сега есента пратиха бая играчи в русия

1. Това не е логиката ми. Отбори като Латекс, Славия и Локо Сф. не се напъват срещу цеца освен ако не е жизненоважно за тях. На нас ни скачат независимо дали мача е важен за тях или не. Не забравяй, че когато Локо Сф. направи равен (ееех какво геройство) на цеца точно в този момент те се бореха да попаднат в зона УЕФА и малко не им достигна заз това. А да видим утре какво ще се случи на мача им с прасетата. Готов ли си да направиш прогнози?

Само да ти припомня, че в последните 3-4 години "сателита" ни Черно Море вече два пъти ни изхвърля от турнира за купата.

2. Брато, моля от елементарно уважение към това, че съм левскар, наистина да си направиш труда да прочетеш написаното от мен. Та аз не съм спрял да коментирам мачовете на Литекс срещу ЦЕЦА когато Мъри им беше треньор (виж разговорите ми на тази тема със Солета). Ти ме питаш сега защо ги забравям. Вече съм публикувал всички мачове между цеца и Литекс. Проследи ги хронологически и си отговори сам кога и при какви условия Литекс бие цеца.

3. Не е кафява логиката. Сателитите и те имат нужда да правят пари. Защо си мислиш, че Сливен трябва да се жертва и да отпадне от А група заради Цеца. Може би с теб трябва да дефинираме какво разбираме под сателит. Аз ти цитирам конкретен факт. Сливен си натрупа точките които му трябваха за да остане в А група. Гледай как действат след това. С кого направиха комбина? С нас? С Локо Сф? Не. С цеца. Не ме карай да си правя труда да ти изровя мачовете от след 14-ти кръг на Сливен от миналото първенство. Ще се почувстваш много неловко след като ги проследиш.

4. Черноморец и Вихрен могат и сами да си продадат играчите във въпросните отбори. Има вече достатъчно примери за подобни "звездни" трансфери. Виж колко играчи Черно Море продаде в Казахстан и Азърбайджан. Спартак варна преотстъпи играч на БАТЕ когато играха в ШЛ. Родопа продаде Захари Сираков на Амкар и т.н. Всички пътища към чужбина далеч не минават през цеца.

5. Нито аз, нито ти знаем Батков какво им предлага.

6. Прав си за Ботев. Грешката е моя. Виж обаче какво казва наставника на Вихрен. Като се разтърся ще намеря и още треньори/президенти, които изказват подобни мисли.
http://football.sportal.bg/news.php?id=169524

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 01, 2010 11:14 pm 
Аватар

червеният октопод ни ебава майката :smt005 :smt005

немам какво да добавя братче, как да споря срещу твърдение, че Сливен бият чорбата, за да натрупат точки, за да влезнат в комбина с чорбата :lol: комбина, от която реалната далавера е 3 точки

в списъкът, с който "доказваш" че ловеч са сателит на чорбата има поредица от 6 мача , в които чорбата няма победа над литекс...

колкото са смешни приказките на чорбите за син октопод, родопа дето ни били сателит и т.н., толкова са и твоите...

ясно е, че в БГ футбола има уредени мачове, и чорбата , и ние, и ловеч сме го правили, но всеки опит да изкараш някакви закономерности завършва с абсурдни и смешни изводи, сериозно... Въобще сателит да е некой може по една причина - един и същ собственик, който дава кинтите. При комунизма това беше армията. След комунизма имаше единични случаи - олимпик галата и литекс, конелиано и чорбата (но конелиано се отказа преди да почне първенството и стана черноморец-бургас-софия-париж-лондон) и още може би 2-3, но да твърдиш, че гришата, който налива милиони всека година, го прави, за да помага на лупи, титан и едномъдия :ohmygod :ohmygod :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 01, 2010 11:41 pm 
Аватар

Boyo написа:
червеният октопод ни ебава майката :smt005 :smt005

немам какво да добавя братче, как да споря срещу твърдение, че Сливен бият чорбата, за да натрупат точки, за да влезнат в комбина с чорбата :lol: комбина, от която реалната далавера е 3 точки

в списъкът, с който "доказваш" че ловеч са сателит на чорбата има поредица от 6 мача , в които чорбата няма победа над литекс...

колкото са смешни приказките на чорбите за син октопод, родопа дето ни били сателит и т.н., толкова са и твоите...

ясно е, че в БГ футбола има уредени мачове, и чорбата , и ние, и ловеч сме го правили, но всеки опит да изкараш някакви закономерности завършва с абсурдни и смешни изводи, сериозно... Въобще сателит да е некой може по една причина - един и същ собственик, който дава кинтите. При комунизма това беше армията. След комунизма имаше единични случаи - олимпик галата и литекс, конелиано и чорбата (но конелиано се отказа преди да почне първенството и стана черноморец-бургас-софия-париж-лондон) и още може би 2-3, но да твърдиш, че гришата, който налива милиони всека година, го прави, за да помага на лупи, титан и едномъдия :ohmygod :ohmygod :ohmygod

Значи явно не само аз му се чудим как може да ги мисли такива :lol: :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 02, 2010 3:47 am 
Аватар

Сателити и прилагани с години конспирации няма, но определено в България ги има малко "приятелските връзки". Между нас и Родопа имаше някои доста спорни мачове, а няма как да не отбележим, че наши момчета ходеха там под наем и изобщо доста близки бяха клубовете :wink: . Същото се отнасше в един период и за Беласица, когато имаше мачове, в които доста неща сочат, че е имало уговорка. В момента съм склонен да вярвам, че нещата стоят така между нас и Локо Мездра.

Има го и другото обаче - не е нужда да се урежда директно някой мач. Когато си Левски или чорбата - достатъчно е просто да не ти скочат на кръв за да вземеш точки. Факт е, че чорбарите години наред по един или друг начин поддържат добри взаимоотношения с повечето клубове (както и трябва да бъде), а благодарение на нашето ръководство и вечното "ние сме Левски, дайте ни играчите си без пари и ни се кланяйте" с доста клубове имаше кавги. И съответно всички са склонни да ти скачат на нож, има много нерви, блъскане, трескане и в крайна сметка имаш чувството, че на нас ни скачат, а на чорбата полягат.По-лошото е, че това очевидно влияе зле и на трансферите - ясно е, че в България нямаме пари да си купуваме един от друг играчи, но ей ги чорбата - от тук, от там все направят нещо, все домъкват някак си футболисти, ние - кур.

Тъпото е, че хората са склонни да изпадат в крайности - или сме чисти и непокътнати или всеки мач им се види уреден. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 02, 2010 8:31 am 
Аватар

абсолютно си прав за скачането, но там има много фактори, един от които е, че наши конкуренти за титлата редовно оферират кинти за скачане срещу Левски, а Борат не го прави. При Чорни се даваха пари така и за това чорбата и литекс записаха доволно загуби тогава. Аз лично немам проблем да ни скачат, това да плащаш на друг отбор да бие трети ми се струва тъпо. Ако искаме да сме шампиони трябва да можем да бием всички, да не говорим, че е достатъчно да бием чорбата и ловеч по два пъти.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 02, 2010 10:47 am 
Аватар

НЕ съм убеден точно какви врътки правеха свинете миналата година, но явно това им е най-скъпото второ място в историята на БГ футбола :bigok Винаги съм твърдял и ще продължавам да си държа на своето, че искам всичките ни 30 мача да се играят на кръв - падаш-здраве да е, бием - чудесно :wink: Ама да бъдат истински мачове, без разни подрискани съдии да свирят дузпи , които само те са видели и други такива :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 02, 2010 1:16 pm 
Аватар

Заради "приятелските" отношения с Родопа не станхме шампиони преди няколко години, а заради "приятелските" отношения с Локо Мз най-вероятно няма да играем в Европа тази година. Ебем ти и приятелствата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 02, 2010 1:25 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
НЕ съм убеден точно какви врътки правеха свинете миналата година, но явно това им е най-скъпото второ място в историята на БГ футбола :bigok Винаги съм твърдял и ще продължавам да си държа на своето, че искам всичките ни 30 мача да се играят на кръв - падаш-здраве да е, бием - чудесно :wink: Ама да бъдат истински мачове, без разни подрискани съдии да свирят дузпи , които само те са видели и други такива :smt006

Точно и затова станахме шампиони миналата година :bigok Гонзо :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 02, 2010 7:47 pm 
Аватар

:ohmygod локото що толкова много падат

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 02, 2010 7:49 pm 
Аватар

Някой да каже пак че путкомотив не са свински отбор, както и черно хюмне

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 02, 2010 7:52 pm 
Аватар

:ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 02, 2010 7:54 pm 
Нищо ново :smt005 :smt005

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Май 02, 2010 8:00 pm 
Аватар

Kryten написа:
Някой да каже пак че путкомотив не са свински отбор, както и черно хюмне

:ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 02, 2010 8:02 pm 

Кви свине бе изобщо не съм ги гледал като виждам резултата ми е ясно Докомотив как са играли с ръцете в гъза, също като нашите балерини

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 02, 2010 8:53 pm 
Аватар

E те сички голове им беха от вратарски грешки бе :lol: :ohmygod Пак заговор намерихте. :lol: :smt042

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 02, 2010 10:22 pm 

Локо Или-ян-ци просто още в мача с Литекс сдадоха багажа,а днес след 40 минута бяха приятен спаринг партньор на Цура и за жалост ще ни пратят в ЕКТ през есента. :smt006 :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 638, 639, 640, 641, 642, 643, 644 ... 2384  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]