forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Ное 09, 2025 1:50 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 637, 638, 639, 640, 641, 642, 643 ... 2384  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Апр 29, 2010 2:59 pm 
Аватар

Цитат:
Платини избяга в Бразилия
Веско Вълчев / 29 април 2010 14:30 Размер на шрифта: T- | T | T+
© снимка: Gong.bg

Нападателят на лит(*кс-етрополе Мишел Платини преди няколко дни е забягнал в Бразилия и никой няма представа какво се случва с него. Това разкри собственикът на лит(*кс-етрополе Димитър Борисов.

„Чудим се как да процедираме с него. На мен ми се обади Маркиньос да ми каже, че банката му била прибрала къщата в Бразилия”, сподели босът на „армейците”.

„Само това знам. Нищо друго не мога да ви кажа относно Мишел Платини”, каза още собственикът на лит(*кс-етрополе Димитър Борисов.

:smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 29, 2010 3:01 pm 
Аватар

Ами там явно не разсрочват дълговете. Чорбата затриха на негърчето мечтите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 29, 2010 3:04 pm 

Откога картонена колиба във фавелата се нарича къща? :ohmygod :ohmygod :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 29, 2010 3:43 pm 
Аватар

Citizen_Kane написа:
Откога картонена колиба във фавелата се нарича къща? :ohmygod :ohmygod :ohmygod

Смей се, ама знаеш ли колко гадно е цял ден роднините ти да робуват на плантацията, а вечер да нямат покрив над главата си :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 30, 2010 12:28 am 
Аватар

Свинете дали няма да надигнат вой до небесата, че са направили Х срещу юноша-младша на бъдещия финалист (а може би и носител) на Лига Европа :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 30, 2010 12:42 am 

Boyo написа:
SZ_FEN написа:
Момчетата дето говорите за филми, теории на конспирациите и т.н., мога ли да ви задам няколко въпроса?

Вазелинспор има ли сателитна система от отбори или не?
Ако има тогава защо се учудвате, че можем да видим някоя врътка която да ни остави извън ЛЕ?
Ако не мислите, че има такава тогава ще ви помоля да аргументирате ясно позицията си (моля в аргументацията ви да не се говори за филми, кино видео клуб, канкьори, ски алпийски дисциплини и т.н.).

ти почна като Цв Цв :smt005 доказва се НАЛИЧИЕТО на сателитна система, а не ЛИПСАТА на такава. Невинен до доказване на противното, не се ли сещаш :wink: така че ти трябва да доказваш , че има , а не ние , че няма

иначе моето мнение е, че сами си правим мачовете в провинцията трудни. Едно, че предизвикваме всички да ни мразят и съответно да ни се хвърлят двойно. Второ, че сами им даваме надежди (като ги бием с мъка в София и им дадем надежди, че могат там да ни вземат точки). Чорбата на армията вкарват колкото могат, може да го наричаме избиване на комплекси, ама истината е, че така се гради авторитет из тея джуджета. Това всичко важеше до преди 2-3 години, малко по-малко сега чорбата са на нашето дередже.

Сателитна система на ЦФКА Пакистанско Знаме (1948-1989):
АФД Тракия, АФД Сливен, Славия, Черно Море (може и да съм изпуснал някой). Всички военни отбори снабдяваха кюрдите с кадри и играеха за тях. В редките случаи когато си позволяваха да проявяват своя воля бяха строго санкционирани.

Сателитна система на ЦФКА Пакистанско Знаме (1990 до сега):
Всички отбори с президенти комуняги-мутри-бивши партийни дейци и активисти (т.е. по-голямата част от А група).
Доказателствa за това колкото искаш. Като започнеш от вътрешно-заводските взаимотношения на въпросните отбори с цдна на тема трансфери на футболисти, минеш през уговорени мачове от типа "на мен купата на тебе титлата" и стигнем до обединяващия рефрен на всички прасета и прасеещи се "кзл". Има и други такива, но не мързи да пиша.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 30, 2010 12:55 am 
Аватар

SZ_FEN написа:
Всички отбори с президенти комуняги-мутри-бивши партийни дейци и активисти (т.е. по-голямата част от А група).
Доказателствa за това колкото искаш. Като започнеш от вътрешно-заводските взаимотношения на въпросните отбори с цдна на тема трансфери на футболисти, минеш през уговорени мачове от типа "на мен купата на тебе титлата" и стигнем до обединяващия рефрен на всички прасета и прасеещи се "кзл". Има и други такива, но не мързи да пиша.

Tъпа логика. По нея и ние треа да сме им сателит. Нещо прекалено абстрактно мислиш пич. :) Върни се в реалността (България) за малко и ще видиш как седят реално нещата.

А тва кво пеят група наркоманизирани типчета от разни селски отбори, кво общо има с тва как шефовете си разпределят шампионата. Смисъл, тва че Етрополе пеят "кзл" ги прави сателити на свинете? Нещо не се връзва. Всички го пеят тва като играят срещу нас. :smt047

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 30, 2010 12:57 am 
Аватар

И всички пеят "Бий чорбата..."

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 30, 2010 6:28 am 

soleta написа:
SZ_FEN написа:

Tъпа логика. По нея и ние треа да сме им сателит. Нещо прекалено абстрактно мислиш пич. :) Върни се в реалността (България) за малко и ще видиш как седят реално нещата.

А тва кво пеят група наркоманизирани типчета от разни селски отбори, кво общо има с тва как шефовете си разпределят шампионата. Смисъл, тва че Етрополе пеят "кзл" ги прави сателити на свинете? Нещо не се връзва. Всички го пеят тва като играят срещу нас. :smt047

Ей много злоба бе пич :D . Никъде не съм казвал, че само пеенето на "кзл" те прави сателит. Защо не коментираш и останалите факти като вътрешно-заводските взаимоотношения при трансферите (да, всеки иска да си даде играчите на цеца щото от там отиват директно в Барселона) или уговорките "купа за титла".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 30, 2010 10:18 am 
Аватар

При Чорни не обирахме ли ние най-доброто? Всеки си прави някаква врътка, само Ганя не, виж къде са Жоро Илиев, Котев, Тъча и тем подобни "не лоши" футболисти. Силно се съмнявам Балъков да го бърка нещо Томов, за да му продава играчи или пък пернишките селяндури. Много слаба и елементарна логика, както и Солетата отбеляза. Единственото което казваш и е ФАКТ, който е безспорен, това е за купа-титла, наредиха си ги нещата и това е, но все си мисля, че през следващите години Литекс показаха, че не са им сателит, т.е. нещата между тях свършиха с 1-2-3 уговорени мача, все пак 8-0 си е 8-0, не се нарежда такъв резултат. Същата работа като """сателита""" Родопа, който ни отне 1 титла и все така случайни ги биехме в 95+ минута, ебем ти и сателити... глупости на търкалета. Тук 1 година се смеехме на прасетата за синия октопод, а ние ще вземем да ги заминем откъм параноя... преди 90та година, да ясно, там нещата са били нарисувани, но поне след 99та, всеки играе за себе си и евентуално уреди единично някой мач, когато и двата отбора ги устройва, но всяка година едно и също... съмнявам се.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 30, 2010 10:34 am 
Аватар

SZ_FEN написа:
soleta написа:
SZ_FEN написа:

Ей много злоба бе пич :D . Никъде не съм казвал, че само пеенето на "кзл" те прави сателит. Защо не коментираш и останалите факти като вътрешно-заводските взаимоотношения при трансферите (да, всеки иска да си даде играчите на цеца щото от там отиват директно в Барселона) или уговорките "купа за титла".

Ти си ми любимия от сички честно :lol: :smt005 :lol: :smt005 Ква злоба бе хахах :ohmygod А ти що не коментираш първата част от идеята ми? :smt006
Изкривено ти е мисленето :) :bigok Не мислиш правилно с две думи. И айде и ние не е като да не сме участвали в купа за титла. Моля ти се.
И тва че селския Пирин зимаха проценти от трансферите на селския безкадърен бербатов искаш да ми кажеш че не е така ли? :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 30, 2010 10:39 am 
Аватар

ЛЕВСКИ не е участвал в никакви уговорени мачове, още по-малко пък размяна титла-купа! В такива уговорки участва компанията на батков, сираков, чорни, грашнов и тем подобни боклуци от 99-та година насам! Вследствие на това, вече в България няма никаква публика! Това че сегашната формация носи името на легендарния футболен отбор ЛЕВСКИ, съществувал от 1914 до 1999 година-не значи нищо!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 30, 2010 10:57 am 
Аватар

soleta написа:
И тва че селския Пирин зимаха проценти от трансферите на селския безкадърен бербатов искаш да ми кажеш че не е така ли? :smt031

Всеки отбор, чиято юноша се трансферира, взима определен процент от трансферната сума, като правило. Но си прав, че взеха процент като доворка от продажбата в Леверкузен, но от немците в Тотнъм, взеха само 5% или там колкото беше, като първороден клуб, а от Тотнъм в Юнайтед нищо не взеха, защото при вътрешен трансфер не се плаща този процент.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 30, 2010 11:46 am 
Аватар

Натискайте чорбара нанков http://www.sport1.bg/sport1/node/173484
Аз не мога да го отворя, ама ще е интересно...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 30, 2010 1:42 pm 
Аватар

Вметвам само за статистиката, че 8:0 за Литекс срещу свинете се случи по времето, когато Г. Ганчев искаше кочината, но не му я дадохда да се президентира, и тоа мач им беше нещо като за "урок" и за спомен :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 30, 2010 2:50 pm 

soleta написа:

Ти си ми любимия от сички честно :lol: :smt005 :lol: :smt005 Ква злоба бе хахах :ohmygod А ти що не коментираш първата част от идеята ми? :smt006
Изкривено ти е мисленето :) :bigok Не мислиш правилно с две думи. И айде и ние не е като да не сме участвали в купа за титла. Моля ти се.

Вместо да гледаш моето мислене погледните фактите:

1. Кога за последен път Локо Сф. и Славия са били прасетата, а камо ли да го направят в решителен мач?

2. Като изключим мачовете на Литекс под ръководството на Мъри кога за последен път селяните са били цеца и то в решителен мач в който не е имало врътка "купа за титле" или нещо подобно?

3. Проследи действията на Сливен от 1-ви до 14-ти кръг на миналия шампионат и виж какво правят след 14-тия кръг.

4. Цитираш ми трансфер (на Бербатов) от преди 10 години. Всеки който отиде в цеца ли направи подобен трансфер с подобни финансови параметри? Ти чувал ли си Левски да се издължава сега за трансфера на футболист, който отдавна не играе в него (един подобен пример е трансфера на Удоджи в цеца за койхто прасетата се издължиха преди 2 седмици)?

5. Кога последен път помниш в Левски да се сменя целият отбор заедно с треньорското реъководство? На прасетата това им се случва всяка година независимо дали имат лиценз за ЕКТ, дали дължат милиони на милиони хора или на стадиона им човек няма къде да се изпикае щото нямат пари да платят на санитарите.

6. Преброй през миналия шампионат на колко от провинциалните отбори "истинските мачове започваха след мача им с прасетата".

Както вече писах преди мързи ме да пиша и да изброявам всички примери и доказателства.

Последна промяна SZ_FEN на Пет Апр 30, 2010 5:11 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 30, 2010 3:20 pm 
Аватар

1. до съвсем скоро локо сф и славия не можеха да си мечтаят и за победа над Левски... локото не ни беха били над 10 години, когато чилибонов вкара случайно, после още десетина направихме преди да ни почнат при мъри , та до сега. Виновни сме си ние...

2. не ми се търси статистика, но литекс всяка година взима някакви точки на чорбата

3. сливен имаха всичко на всичко 2-3 по-съмнителни мача. След това , въпреки "сигурните резултати" и много сашо диковци във форума, взеха изнендващи победи, да не говорим, че есента биха чорбата с 3:0 - загуба , която в крайна сметка им коства титла май? ебем ти у сателита...

4. факт е, че всяка година чорбата продава поне 5-6 играчи в прилични клубове срещу трансферна сума... ние правим макс по 1 такъв трансфер... нормално е играчите да предпочитат да отидат там.
А това че лит(*кс-етрополе АД не е платило на ВИХРЕН АД, не значи , че Ал Томов не е бутнал нещо на К. "палавия хуй" Динев например. Удоджи си е платен на момента, искам да кажа, а "официалната трансферна сума" е друго, вероятно уговорката е била при добър трансфер на запад тогава. Не забравяй, че на официалните суми се плащат ддс-та, данъци ала бала. Повечето трансфери в БГ си стават с пари под масата, а това , че чорбите вадят кинти за играчи, а адвокатчето не иска и един лев да даде - проблем на нас ли е или на чорбата???

5. точно защото много продават , имат много кинти и да купуват. ние не продаваме, и за това и не купуваме. въпрос на политика. а дължат милиони щото никой реално не им ги иска - кой е луд да плаща задължения, които не му искат?

6. колко? говори с имена на отбори и мачове, щото иначе ставаш като комунягите с костов :smt005 при толкова слаб Левски и малка сателитна система да имаха щеха да са първи, а ти твърдиш, че едва ли не половината А група е с тех :smt005 та ние станахме шампиони с играчи като зе клошарес, георги сърмов, жеан карлуш, певеца, жиката, бистрон и т.н. :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 30, 2010 3:32 pm 
Аватар

Всичко приемам, но какви трансфери е направила свиняспор? С цифри и факти моля. Но не с тези, които се пускат като слухове по платените свински медии, а реалните. :smt003
Също така сега чакам да кажеш, как свинете нямат платени слагачи по 70%+ от медиите и всеки ден ги възхваляват в безкрайните си глупости.
А това за сателитната система за мен не важи за този сезон, но за предишните съм убеден. Конкретно фразата 'след мача с еничарите започват истинските мачове за нас' беше изречена от треньора на Вихрен. И отново питам, миналогодишната чутовна серия от 10 победи есента каква беше. Давам конкретни мачове - цеца - сливен, цеца - славия (с дузпите), локо пловдив - цеца, вихрен - цеца, миньор - цеца, красиморец - цеца

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 30, 2010 3:34 pm 

zakriite prasetata, zakriite gi :boisw :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 30, 2010 6:14 pm 

Boyo написа:
1. до съвсем скоро локо сф и славия не можеха да си мечтаят и за победа над Левски... локото не ни беха били над 10 години, когато чилибонов вкара случайно, после още десетина направихме преди да ни почнат при мъри , та до сега. Виновни сме си ние...

2. не ми се търси статистика, но литекс всяка година взима някакви точки на чорбата

3. сливен имаха всичко на всичко 2-3 по-съмнителни мача. След това , въпреки "сигурните резултати" и много сашо диковци във форума, взеха изнендващи победи, да не говорим, че есента биха чорбата с 3:0 - загуба , която в крайна сметка им коства титла май? ебем ти у сателита...

4. факт е, че всяка година чорбата продава поне 5-6 играчи в прилични клубове срещу трансферна сума... ние правим макс по 1 такъв трансфер... нормално е играчите да предпочитат да отидат там.
А това че лит(*кс-етрополе АД не е платило на ВИХРЕН АД, не значи , че Ал Томов не е бутнал нещо на К. "палавия хуй" Динев например. Удоджи си е платен на момента, искам да кажа, а "официалната трансферна сума" е друго, вероятно уговорката е била при добър трансфер на запад тогава. Не забравяй, че на официалните суми се плащат ддс-та, данъци ала бала. Повечето трансфери в БГ си стават с пари под масата, а това , че чорбите вадят кинти за играчи, а адвокатчето не иска и един лев да даде - проблем на нас ли е или на чорбата???

5. точно защото много продават , имат много кинти и да купуват. ние не продаваме, и за това и не купуваме. въпрос на политика. а дължат милиони щото никой реално не им ги иска - кой е луд да плаща задължения, които не му искат?

6. колко? говори с имена на отбори и мачове, щото иначе ставаш като комунягите с костов :smt005 при толкова слаб Левски и малка сателитна система да имаха щеха да са първи, а ти твърдиш, че едва ли не половината А група е с тех :smt005 та ние станахме шампиони с играчи като зе клошарес, георги сърмов, жеан карлуш, певеца, жиката, бистрон и т.н. :smt005

1. Bече трета година нямаме победа над Локо София с изключение на един мач за купата миналата година. Дали така стоят нещата между Локо Сф и прасетата?
Вярно е, че Славия от доста време не са ни били, но ако вземеш последните 10 години по-често са ни люмкали нас от колкото прасетата. Това можеш да си го провериш сам.

2. Не ме карай да се смея. Те и Мездра ни вземат точки от време на време :)). Е и?

Аз питам нещо съвсем конкретно:
- Има ли случай в който прасетата да са се нуждаели от точки и Литекс да не им е полягвал?
- Има ли случай в който прасетата и Литекс да са можели да направят врътка титла за купа и да не са го правили?

Само да ти припомня. Върни се седмица назад в БГ преса и прочети какво каза Дришата по наш адрес след порно пиесата Вaзелинспор - Латекс 1:0?

Единствения път когато Литекс изклюмка прасетата и то в мач който бе без особено значение за него, но който можеше да направи прасетата шампиони беше миналата година когато Мъри им беше треньор. Това е и единствения път когато Литекс игра за нас защото именно след този мач станахме шампиони не само на теория, но и на практика.

3. Като ще ми отговаряш поне се запознай с написаното от мен. Сливен би прасетата във втрория (или третия) кръг. Аз изрично писах, че Сливен игра по един начин до 14-тия кръг когато събра достатъчно точки за да не изпадне и по коренно различен начин след това когато даряваше точки на всички отбори които полягаха на прасетата (само не помня дали прасетата играеха първо с отбора на който Сливен пускаше в следващия кръг или Сливен лягаше първо, а прасетата биеха в следващия кръг).

4. Тази тема сме я разисквали много в този форум. Първо, че прасетата напълват вторите дивизии на Европа с трансферите които правят и то за суми, които не изглеждат внушителни дори и след раздуването им в медиите.
Много от играчите, които се отзоваха при прасетата преди това или струваха "половин-един милион лева" или "никога нямаше да играят за друг отбор в България". Ако следвам логиката ти, тогава половината отбори в А група трябва да се натискат да ни харизват вратарите си защото продадохме Ники Михайлов на Ливърпул, а след това взехме пари и от трансфера му в Твенте.
Останалото (Батков, пари под масата, ДДС и т.н.) е ясно.

5. Аз нали това пея от два дена насам? Как да им ги искат като въпросните футболисти са дадени по линия на вътрешно-заводските взаимотношения между свиняспор и сателитите и?
Тези наречени от теб "покупки" стават по следния начин - "аз ти давам двама футболисти да ги продадеш в Барселона и едно кръгче на Ферарито, ти ми даваш 30% от трансфера им и ми даваш да шибам твоята фолк певица".

6. За да ми зададеш този въпрос значи си пропуснал целия сезон 2008/2009. Аз лично съм чувал Тенчо Тенев от Ботев и президента на Вихрен да казват подобно нещо (през сезона 2008/2009). Помня, че имаше и други коментари от този род.
Следя мачовете на Левски от поне 30 години. Още не съм чувал президент на БГ отбор да каже, че истинските му мачове започвали след мача му с Левски.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 30, 2010 6:22 pm 
Аватар

7. СЕдем е добро число, на чорбата у гъзо :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 30, 2010 6:25 pm 

Mr. Smith написа:
7. СЕдем е добро число, на чорбата у гъзо :bigok

+ 1

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 30, 2010 6:35 pm 
Аватар

Mисля, че трябва да съберем пари тука във форума и да купим акциите на Левски :lol: :ohmygod :idea: :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 30, 2010 6:50 pm 

soleta написа:
Mисля, че трябва да съберем пари тука във форума и да купим акциите на Левски :lol: :ohmygod :idea: :smt005

Не. Предлагам да срутим Батков. Нека издигнем още повече плакати срещу него и то още на следващото дерби във Варна. Това вече ще му ... майката.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 30, 2010 7:29 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
soleta написа:

Не. Предлагам да срутим Батков. Нека издигнем още повече плакати срещу него и то още на следващото дерби във Варна. Това вече ще му ... майката.

Не, купуването на ПФК Левски АД ще оправи нещата :smt042 :bigok И даването на малоумни идеи от щатите още повече :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 30, 2010 8:47 pm 

soleta написа:
SZ_FEN написа:
soleta написа:

Не, купуването на ПФК Левски АД ще оправи нещата :smt042 :bigok И даването на малоумни идеи от щатите още повече :ohmygod

Момчета и не забравяйте да викате "Батков курво". Той никак не обича така.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 30, 2010 8:58 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
Момчета и не забравяйте да викате "Батков курво". Той никак не обича така.

По-добре да викаме Батков курво, отколкото да имитираме Каравелов докато мием чинии в Кентъки :smt003 :bigok :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 30, 2010 9:12 pm 

soleta написа:
SZ_FEN написа:
Момчета и не забравяйте да викате "Батков к.рво". Той никак не обича така.

По-добре да викаме Батков к.рво, отколкото да имитираме Каравелов докато мием чинии в Кентъки :smt003 :bigok :smt031

В щатите дето толкова ги цитираш има една приказка "money talks and bullshit walks". Всичко останало е следа от ДНК на мокър пясък.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 30, 2010 9:22 pm 

18/4/2000първенство
лит(*кс-етрополе – Ловеч 0:0

13/3/2001първенство
Ловеч – лит(*кс-етрополе 4:1
15' Христо Йовов, 48' Христо Янев - дузпа, 70' Зоран Янкович, 80' Зоран Янкович, 84' Драголюб Симонович

10/12/2001първенство
Литекс - ЦСКА1:1
15' Любослав Пенев, 70' Зоран Янкович

3/10/2002първенство
лит(*кс-етрополе - Литекс1:1
64' Росен Кирилов, 72' Асен Букарев

4/28/2002 първенство / плейофи
лит(*кс-етрополе – Литекс 1:2
23' Росен Кирилов, 33' Ангел Стойков, 88' Стефан Юруков

5/30/2002 първенство / плейофи
Литекс - ЦСКА1:0
24' Стефан Юруков

11/9/2002 първенство
лит(*кс-етрополе - Литекс1:0
45' Велизар Димитров

5/24/2003 първенство
Литекс – лит(*кс-етрополе 1:0
16' Николай Димитров

8/23/2003 първенство
лит(*кс-етрополе – Литекс 1:1
30' Евгени Йорданов, 59' Тиаго Силва

2/28/2004 първенство
Литекс – лит(*кс-етрополе 1:0
25' Димчо Беляков

10/31/2004 първенство
лит(*кс-етрополе - Литекс3:1
12' Йордан Тодоров - дузпа, 33' Жоазиньо, 58' Маркос Чарас, 89' Христо Янев

5/7/2005 първенство
Литекс – лит(*кс-етрополе 0:1
64' Валентин Илиев,

8/14/2005 първенство
лит(*кс-етрополе - Литекс 2:1
1' Роберт Попов, 44' Гийом Да Зади, 89' Мурад Хидиуед - дузпа

3/12/2006 първенство
Литекс - лит(*кс-етрополе 1:1
28' Гийом Да Зади, 46' Миливое Новакович

3/22/2006 купа
лит(*кс-етрополе - Литекс 1:0
43' Мурад Хидиуед

8/19/2006 първенство
Литекс - лит(*кс-етрополе 0:1
20' Тиаго Силва

3/18/2007 първенство
лит(*кс-етрополе - Литекс 2:0
40' Еуген Трика, 78' Евгени Йорданов

18/11/2007 първенство
Литекс - лит(*кс-етрополе 1:1
75' Уелингтом да Силва, 82' Георги Чиликов

3/1/2008 първенство лит(*кс-етрополе - Литекс 0:0

11/23/2008 първенство
лит(*кс-етрополе - Литекс 2:0
24' Владимир Манчев, 37' Владимир Манчев

5/31/2009 първенство
Литекс - лит(*кс-етрополе 1:0
46' Дока Мадурейра

11/1/2009 първенство
Литекс - лит(*кс-етрополе 2:0
10' Вилфред Нифлор 73' Христо А Янев

12/12/2009 купа
48' Спас Делев

4/21/2010 първенство
89' Тодор Д Янчев

Последна промяна SZ_FEN на Пет Апр 30, 2010 9:53 pm, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 30, 2010 9:30 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
soleta написа:
SZ_FEN написа:
Момчета и не забравяйте да викате "Батков к.рво". Той никак не обича така.

По-добре да викаме Батков к.рво, отколкото да имитираме Каравелов докато мием чинии в Кентъки :smt003 :bigok :smt031

В щатите дето толкова ги цитираш има една приказка "money talks and bullshit walks". Всичко останало е следа от ДНК на мокър пясък.

Браво бе харвард :smt026 Печелиш нобеловата награда за икономика с тая мисъл. Тва е търнинг пойнт в живота ми. Край! :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 637, 638, 639, 640, 641, 642, 643 ... 2384  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]