forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Юни 18, 2025 1:50 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 426 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 15  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Апр 14, 2010 6:04 pm 
Аватар

неприятно впечатление ми прави, че не можем да се зарадваме на резултата и играта, веднага някакви конспирации :(

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Апр 14, 2010 6:05 pm 
Аватар

Тото Мездра ли ги бихме 1:3 миналата година...а те ли вкараха първия гол тогава :lol: Стига чорбарщини, и аз тва викам, ама не мое да им вкараме гол на чорбарите, а от ЖП-то падаме 3 години подред...иначе "ШАМПИОНЪТ МАЧКА! - лайв 1:3" е кУравото заглавие, поздрав за модераторчето :smt035

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Апр 14, 2010 6:06 pm 
Аватар

for0mho0l_sf написа:
неприятно впечатление ми прави, че не можем да се зарадваме на резултата и играта, веднага някакви конспирации :(

на тия с конспирациите им върже веднъж на 10 мача да излезне квото те казват и настава тяхното време :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Апр 14, 2010 6:07 pm 
Аватар

for0mho0l_sf написа:

Да бехме вкарали гол на некой от отборите в тройката - да се зарадвам....

П.П. Ето бе, са Берое прави 3:3 и ни го начуква на всичкото конспиратори, толкова е просто :wink:

Последна промяна Кока-Кольо на Сря Апр 14, 2010 6:10 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Апр 14, 2010 6:09 pm 
Аватар

Ще помоля ако имате възможност, да си прегледате повторенията на головете. Наблюдавайте реакцията на вратарчето при първия гол (как си прибра ръцете при удара на Хичо), втория съм го описал как защитника избяга от Шоколада към вратаря, и се сбиха 3-ма защитници + вратаря, после на втория удар на Шоко какво правят защитниците, и при гола на Йовов кой му пречи и как е покрит от защитниците. Най-негостприемния отбор в България тази година инкасира 3 гола за 20 минути от отбор, който победи на Герена със същите футболисти. Би Литекс и чорбата.
Говядов, няма фикснати мачове, само ние с тебе сме лудите да го вярваме.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Апр 14, 2010 6:10 pm 

0 tolerance написа:
koki4a написа:
Цитат:
Говори се че в замяна ще получат домакинство на Герена за евротурнирите,защото техния стадион със сигурност няма да вземе лиценз.Въпросът е ако не вземат купата какво става и какво печелят от една евентуална договорка

Сам си пишеш и сам си отговаряш.Ебахти дебилното мнение... :cry:
А тва дето Първолет го е писал по-горе се надявам да си прави ташак с цел да се захапем пак, че иначе :smt017
Не мога да си изкривя душата, че играта на Левски, първото полувреме, ми донесе истиснка наслада.

Копеле, иде ми да сваля целия мач на Крайтън барабар с повторенията, бия път до Варна (2-ри идва скоро :smt007 ), и да ти доказвам положение по положение. Гледах Берое с прасетата и Литекс, изядоха терена!!! Виж на гола ма Шоко как един търчи зад него и почва да бяга към вратаря като луд, при пложение, че вече има двама защитници там, които са до вратаря, а Хичо е абсолютно непокрит. После при втория удар 5 човека седят и не му посягат да избият топката!!! АРЕ СТИГА БЕ!!!!
И на Йовов гола също!!! Парад и гледат отблизо мача!!! Въобще не се съмнявам, че ни го дадох мача - неслучайно така падаха зверски коефициентите + ЕФ от сингъл го направи в комбо с 5 мача :idea: :idea: :idea:

Берое играе най-силно когато играе със сгъстена защита и на контри. Илиев днес е решил да ни "Онижава" и както виждаш не излезе със същата стратегия. Сам знаеш какво става когато отборите срещу нас ни играят откритo, а не на принципа "събери се халка от стомана". На всичкото отгоре защо им а на беройци да се юркат като по-важните мачове за тях са тези за купата и срещу по-лесните противници в А група, което ще ги спаси от изпадане. Замисли е, че те имаха тежък мач в Благоеврад преди няколко дни. Тяхната резервна скамейка не е по-дълга от нашата, поне от към качествени играчи.
Няма конспирации, няма нищо. Това е един от най-яките мачове в А група през този сезон.

Последна промяна SZ_FEN на Сря Апр 14, 2010 6:16 pm, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Апр 14, 2010 6:10 pm 
Аватар

И в Пловдив с Локото изиграхме добро 1во полувреме и си мислехме има нещо нередовно, ама кво стана накрая. :boisw

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Апр 14, 2010 6:12 pm 
Аватар

Добре, нека да съм кривия и да съм с грешните очила, но имате глави на раменете, прегледайте после мача. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Апр 14, 2010 6:13 pm 

Brannik написа:
SZ_FEN написа:
soulcrew написа:
АА бате - тука ще те оборя! Имам един колега дето е фен на Бирои и да ти кажа, като вкара гола ми подскачаше пред бюрото и викаше к.р за Левски. Сега се е сгушил под него де, ама това е друг въпрос. Та той обясняваше как мрази Левски, обича бирои и цецека!

Твоя колега е или селянин или ..... ром.

При положение, че никнейма на Берое е Чорбое за кво говорим? Там е доста модерно да си от берое и лит(*кс-етрополе и да мразиш Левски :wink: Може и преди да не е било така, но последните 6-7 години е така със сигурност.

Брато, ника на Берое е Чорбое от 90-те години насам като причините за това мисля, че са ясни (виж им "спонсорите", президентите, треньорите, преотстъпените футболисти и т.н.). Този отбор играе в А група поне от края на 50-те години на миналия век.

Едно време тези, които бяха от "Бирои" и цецка и мразеха Левски идваха от места като cело Еленино, Маджерито, Опан и квартал "Лозенец" (но не този в София).

Последна промяна SZ_FEN на Сря Апр 14, 2010 6:17 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

Insomnia написа:
STALKER написа:
for0mho0l_sf написа:

Да бехме вкарали гол на некой от отборите в тройката - да се зарадвам....

Е 2:2 с Литекс малко ли беше? :bigok На Локо София също вкарахме. :bigok

за тоя полусезон говоря...иначе и чорбата сме ги били със 7:1 ма беше преди бая време

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

0 tolerance написа:
Добре, нека да съм кривия и да съм с грешните очила, но имате глави на раменете, прегледайте после мача. :smt006

Бачи, не казвам, че си с грешните очила, просто ме е яд, че Батков ни докара да се съмняваме във всичко. Поне при мен е така :(

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Апр 14, 2010 6:21 pm 
Аватар

Никъде не съм писал, че се съмнявам в мача. Дори предвиждах 1 гол да ги бием предвид яловостта ни в атака, и защото съм ЛЕВСКАР и искам да победим, и си искам силен ЛЕВСКИ :idea: Моят си Левски искам :idea: Дори сменях заглавието на темата аз - МАЧКАМЕ! Така ми се видя по време на полувремето, послесе загледах в повторенията и нема да ви казвам каква лампа ми светна зад путкодетектора :idea: За мен е очевадно нежеланието на защитата им да спре головете. Всеки си има мнение - това е моето, и не ангажирам никого с него. Много ми е неприятно да виждам любимият ми отбор в такива ситуации, дори и да не знаят те лично за някаква уговорка, 1-вото полувреме след тази наслада в играта, която ми донесе, сега ме натъжава, че мустаката свиня ни докара до тук, както каза ФОронХуул.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Апр 14, 2010 6:27 pm 

Май това ти се иска да видиш, а не е точно така :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Апр 14, 2010 6:29 pm 
Аватар

:shock: :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Апр 14, 2010 6:29 pm 
Аватар

Шоко напомни за себе си :smt003

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Апр 14, 2010 6:30 pm 
Аватар

Кво става, второто полувреме май "оборотите паднаха" :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Апр 14, 2010 6:30 pm 
Аватар

виде ли го антонов как би в тъча :smt007 :smt007

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Апр 14, 2010 6:31 pm 
Аватар

Абе стига сте говорили глупости с тия уговорки бе, гледай това, гледай онова!!! То за да стане гол трябва да има грешка, оня ден за мача в бургас имаше същите идиотски мнения че мача е сигурна двойка, а то кво стана? Макар коефициента за двойка рязко да падаше и тогава, след смешната дузпа бях повярвал, че може и да има нещо, а то ?
Нормално е като Илиев иска да се докаже и да ни мачка, да ги пребием. Мача в Бургас как играхме? Оня ден с Локото също, като ни играят открито отборите срещу страдат. Това е.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Апр 14, 2010 6:34 pm 
Аватар

:shock: :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Апр 14, 2010 6:38 pm 

krivia написа:
Абе стига сте говорили глупости с тия уговорки бе, гледай това, гледай онова!!! То за да стане гол трябва да има грешка, оня ден за мача в бургас имаше същите идиотски мнения че мача е сигурна двойка, а то кво стана? Макар коефициента за двойка рязко да падаше и тогава, след смешната дузпа бях повярвал, че може и да има нещо, а то ?
Нормално е като Илиев иска да се докаже и да ни мачка, да ги пребием. Мача в Бургас как играхме? Оня ден с Локото също, като ни играят открито отборите срещу страдат. Това е.

И аз точно това казах. Всички ни се дървят, но малко отбори играят открито срещу нас, а кoгато това стане резултата е известен на всички. Илиев трябваше да подходи към мача все едно, че се играе в София, а не в зарата.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Апр 14, 2010 6:38 pm 
Аватар

http://vbox7.com/play:84faf8b1

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Апр 14, 2010 6:39 pm 
Site Admin
Аватар

АААААААААА СЪРМОВ :shock: :shock: :shock:

Пи4у :smt005

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Апр 14, 2010 6:40 pm 

84' Много хубав далечен удар на Сърмов, след което Скорчев отби топката и тя срещна напречната греда

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Апр 14, 2010 6:40 pm 

ХИТЛЕР МОЖЕ ЛИ БЕ :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Апр 14, 2010 6:41 pm 

Уникална драма :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Апр 14, 2010 6:41 pm 
Аватар

Всичкото конспираторе да ближат контакта в хола, защото олигофренията се лекувала с шокова терапия! Тара няма пари за заплати, купихме мача в Стара Гъзора, вие чувате ли се? Кво като сме гости там, Берое е, не е Барса! Може да са преяли, препили, обгазени, но най-тъпото нещо на Земята е да си конспиратор без грам идея дали, как, и защо! Кур!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Апр 14, 2010 6:48 pm 
Аватар

Мачът прилича на Ел Класико. Ако не забелязахте, защитникът на Берои не си мръдна крака с 3,4 милиметра, по същия начин, по който защитникът на Реал не си мръдна неговия при първия гол на Меси. За втория гол на Барса какво да говорим? Който каквото ще да ми говори, но не може защита като тази на Реал да допусне извеждащ пас от центъра... Айде не на нас тея :smt006 Естествено умривратарчето Касияс добре предвиди ситуацията и беше измъкнал леко дясната си бутонка, което му попречи да плонжира като хората... Загледайте се на повторението и ще се убедите!!! Клошарите от Бирои колкото и да се опитват да изиграят този театър им личи, че не играят на върха на възможностите си! ВСИЧКИ ВАН!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Апр 14, 2010 6:49 pm 
Аватар

Ние чак с разлика ги бием :smt005 Жалко, сега ще слушам пак врели-некипели за Европа, шампиони, най-добрите футболисти в България, мачкане като БарсАлона, публика и отбор - едно цяло и т.н. неща, от които само губим :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Апр 14, 2010 6:50 pm 
Аватар

Не съм доволен, вкарахме супер левашки голове а Чилика и Спичо изпуснаха ебати положенията, ние не бяхме по-добре като игра, просто Берое бяха зле. Не знам Гонзо кво им е говорил на почивката ама те пълзяха по терена, Жорката пореден тъп жълт картон, сигурно е вратара с най-много картони за бавене в историята, Бензукан и той супер смешен картон, Кривия се измори докато си дигаше краката преди да влезе, обърка 3 атаки. Има още какво да се желае, и то много. Дано Сладоледа играе срещу Спортистите :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Апр 14, 2010 6:54 pm 
STALKER, айде обясни какво искаш да докажеш с тва, бе? Наистина не ми е ясно!?
Дадохме ли, пуснахме ли, точен резултат ли, обръщачка ли.Кое е? Баси чорбарската тема... :smt078

Последна промяна Oachkatzlschwoaf на Сря Апр 14, 2010 6:56 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 426 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 15  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]