forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Яну 12, 2026 10:46 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 611, 612, 613, 614, 615, 616, 617 ... 2384  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Мар 28, 2010 6:05 pm 
Аватар

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 28, 2010 6:49 pm 
Аватар

:sm_cigar

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 28, 2010 7:08 pm 

Kocito_Kalki написа:
Изображение

Педерас Прасеиванов

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 28, 2010 7:11 pm 
Аватар

Лисугер :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 28, 2010 8:06 pm 
Аватар

Ако знаеха, че това се повтаря вече 20 години :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 28, 2010 8:07 pm 
Аватар

Цитат:
Из дневника на Оролин Оролинов във "ФейсБокс"

Понеделник:

Днес имаше тренировка на дублиращия отбор на лит(*кс-етрополе. Пропуснах я. Имах много за чистене в нас. Откъде се е взела толкова кръв из апартамента, идея си нямам? Все ми се падат девствени манекенки. Пусти късмет. А трябва да ходя и на фризьор. Че понеделник е денят, в който манекенките си оправят кичурите и събирам телефонни номера. Може да тресна и фризьора, ако се наложи. А, бе, не е леко да си секс-символ!

Вторник:

Наложи се да отида до „Армията". Не ми се тренираше много, ама трябваше да се видя с Русия Иван, да го навивам за малко „тупалки" по чалготеките. То пък се оказа, че го били продали от ЦСКА-то още преди месец, някъде в Съветския Съюз. Чудна работа, как не съм разбрал? Вече три дена, как не съм млатил жена. Направо ме сърбят ръцете. Опитах се да прасна едно кроше на чистачката от „Армията", ама се оказа много бърза гадината. Няма да й се размине, де.

Сряда:

Звънях на Караджата да ходим в БИАД, за да правим малко лицеви опори. Той пък бил наказан от баща си. Пак ще трябва да ходя сам. Дано намеря някоя манекенка да ме прибере с колата си. Чух по радиото, че ЦСКА-то са паднали. Така е, като не ме пускат да играя. Аз винаги бия. А как боксирам силикони. Малеееееееееее! От Мездра ми звъняха, да ме поканят за жури в конкурса им „Мис Кървава Фланелка". Приех, много ясно. В Мездра ми харесва. Има много бой.

Четвъртък:

Днес в съблекалнята свих два GSM-а, 30 лева и един бандаж. Ей, така ... да се намират. Ще излизам с едни травестити довечера. Ако остане време преди това ще ходя да си правя татуировка. Боксова круша с две кръстосани бухалки под нея. И надпис „лит(*кс-етрополе Септемврийско знаме" на пакистански. Ще стане яко. Сигурен съм. Вече всички жълти вестници пишат за мене. Черно-белите също. Стоичков и Бербатов са история. Нацията се тресе по Орлинов Манията.

Петък:

Изгониха ме и от дублиращия отбор на ЦСКА-то. Сигурен съм, че оня Венци Стефанов от „Славия" ме е натопил нещо. Яд го е, че не съм в неговия отбор. Получих призовка да се явя в полицията. Татко каза да не ходя, че били от „Левски". Ама все пак ще ида. Може да са ми фенове. Нали съм Роналдо от Галата? По-късно вечерта съм планирал да срежа гумите на Любо Пенев. Имаме си лека закачка с него. То и Андоне почна да ме нерви, ама не знам къде живее все още.

Събота:

Днес „Титан" организираха ленински съботник. И понеже съм изгонен и от детския отбор (набор 1999-та), ме пратиха да помагам на Дучето за някаква хореография на ЦСКА-то. Цял ден разнасях разни картони и амбалаж, като гламав по стадиона. Ама Дучето накрая обеща да ме запознае с едни манекенки. Ще има бой. Надушвам го. Бате Милко Калайджиев в БИАД, изпя специално за мене „Я елате пиленца при батко, да ви малтретира сладко, сладко". Голям пич е. И пее страхотно. Дали да не си пусна и аз мустаци? Види ми се „фешън".

Неделя:

Снощи се влюбих. Никога Азис не ми е действал така, ама на ... случи се. Подарих му екип на ЦСКА-то с моето име. Той ми подари червен сутиен. Кървавочервен. Хахаха! На обед ме събуди телефона. Беше Сашо Диков. Казах му да не ми се отваря много, че ще натупам репортерката му Петя при първа възможност. Вече съм истинска звезда. Май е време да си купя кола? „Титан" обещаха, че до година-две ще ми дадат заплата. Баси, якото, да си Оролин Оролинов, а?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 28, 2010 8:10 pm 
Аватар

:smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 28, 2010 8:49 pm 
Аватар

Много добро :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 28, 2010 9:15 pm 
Аватар

http://www.sport1.bg/sport1/node/169935

Отряда по обливането да се захваща. смАрт! :boisw :boisw :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 28, 2010 10:09 pm 
Аватар

Toro написа:
http://www.sport1.bg/sport1/node/169935

Отряда по обливането да се захваща. смАрт! :boisw :boisw :boisw

Тая тяхната свиня с микрофона поне умее що годе да надъхва. :boisw Чакаме видео от сектор "Б" .а защо не и от "А" ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 29, 2010 12:00 am 

И в 24 Часа са се усетили :lol:

Цитат:
Една от оригиналните закачки бе следната - всички левскари с телефони във вдигнатите си нагоре ръце пееха: "Върни GSM-а...". Иронизираха "червените", откраднали якета и GSM-и от деца в Мездра. (24часа)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 29, 2010 12:18 am 
Аватар

Цитат:
....ВРЕМЕ Е ДА ИЗХВЪРЛИМ БОКЛУКА ОТ БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ !

57% на 43% . И ЩЕ СТАВА ОЩЕ ПО-ГОЛЯМА РАЗЛИКАТА. НАРОДА МРАЗИ АГЕНТИ И ЧЕНГЕТА . ПОДУЕНСКИ МИШКИ .

Цитат:
....ВРЕМЕ Е ДА ИЗХВЪРЛИМ БОКЛУКА ОТ БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ !

ХОРЕОГРАФИЯТА НА Ц С К А БЕШЕ МНОГО ПО-ХУБАВА. НА СИНИТЕ БЕШЕ НЯКАКВО СИНЬО ПЕТНО С ЧЕРВЕНА И ЖЪЛТА ЛЕНТА /ПРИ ТОВА КРИВА КАТО КУРА МИ/, А ЧЕРВЕНИТЕ ПРОСТО ТВОРЯХА. ТОЗИ ПЪТ БЯХМЕ ПО-МАЛКО , НО ВСИЧКИ ЗНАЕМ ЗАЩО.

Цитат:
лит(*кс-етрополе си е лит(*кс-етрополе. Що се отнася до публика, лит(*кс-етрополе е сред 10-те най-добри в Европа, докато Подуене е на ниво "Б" група в България.

:smt005 :smt005 :smt005 Тия обаче наистина си вярват,че са повече от нас заради малоумното гласуване :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 29, 2010 12:23 am 
Аватар

Преброяването на глупаците. Изключително много ме дразни факта, че левскари са гласували.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 29, 2010 12:32 am 
Аватар

tprodanov написа:
Преброяването на глупаците. Изключително много ме дразни факта, че левскари са гласували.

Абсолютно! И най-тъпото е, че се връзват на това, че отивало за ДЮШ. Кур отива. Само 30% останалото е ДДС, за оператора и за измекярите от Ринг. А и не смятам, че е нормално феновете да дават пари за школите. Има си собственици. В България, подчертавам това, а не Хаити, има много по-нуждаещи се хора, визирам деца , отколкото шибаните школи. Да ги таковам всички гласували "левскари" в това измекярско преброяване.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 29, 2010 12:36 am 
Аватар

Е ти пък наистина ли вярваш, че 13 000 наши са пуснали смс :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 29, 2010 12:55 am 
Аватар

vrah_v_okeana написа:
Е ти пък наистина ли вярваш, че 13 000 наши са пуснали смс :D

Балъци 'сек'ви!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 29, 2010 1:09 am 
Аватар

Още се хиля истерясало на жи си ем-хореото :smt005 Верно е, че гаврата бе съвсем уместна, но би било крайно лицемерно да не признаем възходящата градация на противника - транспарантът с мандрите призна до известна степен, че колкото и да са свине... свинете се развиват, но ето и малко Георги Марков за допълнително потвърждение:

Друга категория граждани, които имаха славата на изтъкнати контрабандисти, бяха спортистите. Спортните връзки на България със света предхождаха икономическите и туристическите и затова спортистите имаха възможност да търгуват, когато цените на някои вносни вещи бяха фантастични. Но само част от спортистите принадлежаха към мафията. Останалите бяха преследвани. Много хора в България още помнят съдебните процеси срещу футболисти на „Славия“, „Левски“, срещу плувци, атлети, волейболисти, които изнасяха долари, зашити във футболни топки, и внасяха търговска стока. Един от най-често контрабандираните артикули бяха камъчетата за запалки, които се внасяха от Източна Германия. Едно камъче там струваше около 1 стотинка, а в България редовната му цена беше 50 стотинки. Друг контрабандирай артикул в тези първи години бяха часовниците. В София имаше цели криминални пръстени, които продаваха часовници. Един от главните вносители беше футболният отбор на лит(*кс-етрополе. Спомням си, когато веднъж в Белград исках да си купя часовник, продавачът ме запита: „Колко часовника?“ „Как колко! Един!“ — казах аз. Продавачът се изсмя и на звучен сръбски ми каза, че предишната седмица Пижето (дясното крило на лит(*кс-етрополе Миланов) купил „триста комада“

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 29, 2010 10:41 am 
Аватар

Хореото с телефоните сега се сещам че можеше да е 2 в 1 и за гласуването :smt003 Демек да ги изгаврим че са ги откраднали да гласуват в анкетата или нещо от тоя род :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 29, 2010 11:06 am 
Аватар

:smt005 :smt005 :smt005 Щяха да се обесят на шаловете си.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 29, 2010 11:14 am 
Аватар

Да се обесят, да се :smt035 После разстрел, удавяне и обезглавяване :smt035

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 29, 2010 12:24 pm 
Аватар

Изображение

:smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 29, 2010 12:31 pm 
Аватар

Цитат:
В гъза си сме го поели
педали червено-бели,
един зад друг сме строени
в свирките сме умели!

За пишките на стяуа,
за лит(*кс-етрополе и гей-дружината
винаги ще бъдем тук
винаги един във друг !!!

:smt005 :smt005 :smt005
новата песен

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 29, 2010 3:06 pm 
Аватар

Сашо Роман издържа цели шест мача в клоуниадата и 'начина на живот' цуцка пакистанска чалма :smt006 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 29, 2010 3:12 pm 
Аватар

След като и долен мангал като Андоне не издържа в кочината значи смрадта там е ужасна.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 29, 2010 3:13 pm 
Аватар

Сега кошмарО на Проданов ще дойде със страшна сила :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 29, 2010 3:22 pm 
Аватар

АААААААААААААААААААААААА!!! НЕ!!! Кюрда да идва!!! Тройчо в никакъв случай!!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 29, 2010 3:27 pm 
Аватар

Свинкия спортал:

Цитат:
Треньорът на лит(*кс-етрополе Йоан Андоне напуска тима заради пари, научи Sportal.bg. Според близки до наставника босовете на "армейците" дължат на румънеца три заплати и затова той е решил да се прибере в родината си.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 29, 2010 3:29 pm 
Аватар

Тройчо откакто си го помня все си ги съди за неизплатени пари, ама мине не мине - и хоп в кочинката ъгейн :smt005 Иначе и аз съм за кюрда - много фън ни чака с него. Но трябва клауза в договора - интервюта само на английски.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 29, 2010 3:48 pm 
Аватар

АНАЛберт Зафиров ще им е новия треньор :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 29, 2010 3:53 pm 
Аватар

Ако дойде Кюрда ще е си е ебало путко мафани. И той като наш Гонзо е голям треньорски капацитет:) Тогава първенството ще стане наистина интересно... кой от грандовете ще запише по голямо падение.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 611, 612, 613, 614, 615, 616, 617 ... 2384  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]