forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Сеп 12, 2025 11:05 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Мар 20, 2010 11:11 pm 
Аватар

Няма делник, няма празник това правителство да не измисли поредната простотия :wink: СмАрт за Тотю :sm_horse Тия ще изгонят и малкото останали нормални хора в тази държава :sm_horse

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 20, 2010 11:26 pm 
Аватар

Днес дори четох някъде, че щели да въвеждат данък върху данъците. Номерът е, че се таксува върху сумата, която се получава... след като вече се е сметнал данъка. Якото било, че дори веднъж да начислиш данък върху данък, който вече е обложен... отново трябвало да се облага, защото върху новата сума се дължи пак данък. Получавал се пръв по рода си цикъл на данъците. :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 20, 2010 11:30 pm 
Аватар

Дано и това да е поредната партенка от типа някой казва нещо, утре Бойко излиза и казва споко всичко е наред , няма да е така :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 20, 2010 11:38 pm 
Аватар

Е тва вече е нереално бе, как цикъл на данъците :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 21, 2010 12:46 am 
Аватар

Mr.Smith написа:
Господа хилярдери как ще коментирате идеята на Тотю да махне плоския данък :smt003 Тия тотално ще ебат майката на хората :sm_horse СмАрт за ГЕРП :sm_horse

Когато правителството ти е една шайка баламурници (с 2-3 изключения), нарочно събрана такава, нормално е през 2 дена (пак нарочно) да се разбунват духовете с малоумни изказвания. Кой беше Тотю?! Риторичен въпрос, само да уточня.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 21, 2010 12:54 am 
Аватар

Тотю Младенов - социалният министър :smt003 Ибаси змията е това правителство, ибаси мамата ! Чакам обливане от Единствения :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 21, 2010 12:54 am 
Аватар

BlueKiller написа:

И на мен ми се стори нереално, но ти си беше цял антикризисен план. Предвиждаше се и намаляваме на бременността от девет месеца на два. Щели да начисляват и допълнителен данък "Майка", а детските надбавки щели бъдат изплащани от родителите на държавата, а не като сегашната порочна практика.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 21, 2010 12:56 am 
Аватар

BLUES(Finland) написа:
BlueKiller написа:

И на мен ми се стори нереално, но ти си беше цял антикризисен план. Предвиждаше се и намаляваме на бременността от девет месеца на два. Щели да начисляват и допълнителен данък "Майка", а детските надбавки щели бъдат изплащани от родителите на държавата, а не като сегашната порочна практика.

Ти си чел плана, който видния ариец О'праС разгроми тук миналата седмица и иронично го сравни с мръсна комунистическа партенка :smt035 Само,че това мина и замина , все пак новина нъмбар уан беше изповедта на политологнула :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 21, 2010 11:19 am 
Аватар

Mr.Smith написа:
Господа хилярдери как ще коментирате идеята на Тотю да махне плоския данък :smt003 Тия тотално ще ебат майката на хората :sm_horse СмАрт за ГЕРП :sm_horse

уникални :smt005 просто България пренаписва учебниците по политика и история последните 9 години
- цар стана премиер
- цар се съюзи с комунистите , които го изгониха преди 60 години
- лява партия въведе плосък данък
- дясна партия отменя плоския данък и въвежда солидарна система :lol:

онижаваме харвард :smt035 подиграваме се с оксфорд :smt035 газим нбу :smt035 порим лондън скуул оф икономикс енд политикал сайънс като риба :smt035

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 21, 2010 11:45 am 
Аватар

Комунистите направиха 2 умни неща - въведоха плоския данък и майчинството и тия искат тотално да ебат майката на хората :!: Просто логиката им е уникална - да могат всички солидарно да са пострадали от кризата :smt005 Как бе тъпи милиционери 10% от 500 лева са равни на 10% от 1500 лева :smt005
Да се смея ли, да плача ли, не знам :cry:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 21, 2010 11:54 am 
Аватар

нема страшно, спонсорите им ще изръмжат и отново ще видим царят на задната скорост в действие :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 21, 2010 12:02 pm 
Аватар

ТО това е ясно, ама тия ако знаят с колко им пада рейтига всеки път :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 21, 2010 12:14 pm 

Това, че някой се е изказал по определен начин, не означава че съответната мярка е въведена :wink: Грамотни хора сте и добре го знаете. :smt006
Личи си, че на голяма част от настоящите управляващи им липсва партийната школовка и умението да внимават какво говорят, особено пред журналисти.

На Тотю, на Дянков и на други им идват наум някакви идеи, правят непремерени изявления, след това идеите им не стават факт, но широката общественост ползва термина "въведоха" и изобщо не прави разлика дали една разпоредба е приета или не. След като във вестника пише "Тотю иска еди какво си" - значи е така, приета е тази мярка. :smt006
Това ще погуби настоящото правителство, хората вече са много зле настроени.

Иначе аз мога да кажа добри думи за ББ по отношение на средствата от ЕС. Тези дни разговарях с хора на отговорни позиции в управляващия орган на една от оперативните програми, по думите им промяната е коренна, има доста строг контрол, от няколко месеца е изчезнал натиска и лобизма от високо да печелят и да се финансират само определени проекти, които в 90 % от случаите са измами и точене на пари. :wink: В момента печелят по-добрите :smt002 Така поне ми казаха на мен.
А че тези средства ще продължават да се усвояват зле е факт, най-вече защото липсва капацитет в бенефициентите и в администрацията. За 500 лева заплата няма как да привлечеш читави хора.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 21, 2010 12:23 pm 
Аватар

Широката общественост вярва на очите си и ушите си, тя няма време да чете по цял ден държавен вестник , какви изводи да си прави ! БББ може да има успех при парите от Еврофондовете, но фирмите продължават да си чакат парите за свършена работа, ресурса им свършва, масово уволняват хора и направо спират дейност ! Общините също са на ръба на фалита, пари няма, не съм сигурен но според мен дори и на София не и се дават необходимите пари, но не съм сигурен ! За това тия кратуни са в правителството да носят отговорност за приказките си, като не знаят какво да кажат, пътя, чантата, трудовата книжка и в тях :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 21, 2010 12:30 pm 

Mr.Smith написа:
Широката общественост вярва на очите си и ушите си, тя няма време да чете по цял ден държавен вестник , какви изводи да си прави ! БББ може да има успех при парите от Еврофондовете, но фирмите продължават да си чакат парите за свършена работа, ресурса им свършва, масово уволняват хора и направо спират дейност ! Общините също са на ръба на фалита, пари няма, не съм сигурен но според мен дори и на София не и се дават необходимите пари, но не съм сигурен ! За това тия кратуни са в правителството да носят отговорност за приказките си, като не знаят какво да кажат, пътя, чантата, трудовата книжка и в тях :wink:

Всичко това е факт, доста фирми вече фалираха, включително и тази в която работех. Това повишава безработицата, хората масово нямат пари, определено по-голямо безпаричие не е било от 1997.
Обаче аз си задавам въпроса - Ами ако в държавата наистина няма пари? :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 21, 2010 12:30 pm 
Аватар

http://www.dariknews.bg/view_article.ph ... _id=500054 :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 21, 2010 12:32 pm 
Аватар

Напълно е възможно, А защо няма пари държавата :?: Като няма пари държавата защо вдигнаха бюджетите на социалното осигуряване, на спорта, събираемост на данъците от 50% не говори никак добре :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 21, 2010 12:35 pm 
Аватар

Защото Найдене ,добре знаеш,че на един милиционер, толкова му е акъла

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 21, 2010 12:37 pm 
Аватар

пари определено няма - бюджетът е пълен ташак
предвидени са нереално високи приходи, и разбира се големи разходи
проблемът не е в събираемостта - просто икономиката е слаба (и винаги си е била) и нема печалба = нема данъци
герб се чудат откъде да си вдигнат приходите с неколко стотин милиона , но навсекъде удрят на кухо!

а решението е просто - да намалят разходите...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 21, 2010 12:39 pm 

В това отношение определено не знаят къде се намират, както Дянков така и хората под него :smt006
Дори за човек като мен, който не разбира много от данъци и осигуровки е ясно, че колкото по-високи са те, толкова по-малка събираемост и приходи в хазната ще има. Особено пък в тази криза.
Надявам се скоро отговорните фактори да осъзнаят реалността, че по-този начин няма да напълнят хазната, точно обратното. Щото сме в България и тук няма изрядни хора /или поне са малцинство/.
Както каза един на срещата с Месията, докато той се кълнеше, че никога не е крал - "Шефе не се прави, нема българин който не е гепил" :lol:

Бай Иван е прав, но в случая говорим за решения на надмилиционерско ниво, които не е нормално да са толкова тъпи.

А милиционера засега слуша какво му казват, а и имам наблюдения, че наистина другия милиционер май е по-силният човек в ГЕРБ.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 21, 2010 12:43 pm 
Аватар

Бойо според мен приходната част на бюджета е доста по-ниска (с няколко милиарда) от миналата година, а разходите са по-големи :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 21, 2010 1:02 pm 
Аватар

На милиционерската партия все още й е трудно да възприеме, че - ще-не ще - ще трябва да се обърне към експертизата на Единствения и Ко :lol: Което включва и Жабока Кърмит, известен още като Марто Димитров :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 21, 2010 1:04 pm 
Аватар

Махто Димитхов е по-голям политически труп от комбинацията Кошлук Емилов и Ковач Христовски :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 21, 2010 4:13 pm 
Аватар

http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2854831

Ще въвеждат данък лукс :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 21, 2010 4:18 pm 
Аватар

тАпо :smt006
Сигурно и на запад антикризистните мерки включват стягане на коланите, охлабване на халките и вдигане на данъците, ама това постоянно повтарящо се действие вече 21 години го нява никъде :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 21, 2010 8:06 pm 
Аватар

Бойко е велик :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 Остават плоския данък , не пипат осигуровките, а пари щели да дойдат от данък лукс :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 Защооооооооооооооооооооо :smt044 :smt044 :smt044
Виждаааал ли си как милиционер граби каквото му даваааат, точно в такъв тъжен момент мойте смени минават :smt034

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 21, 2010 8:08 pm 
Аватар

Сметам че Цветелина Бориславова спокойно може да покрие около 500 мил. от дефицита :lol: аре монка, къде си :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 21, 2010 9:36 pm 
Аватар

http://zamunda.net/details.php?id=214624&hit=1 :smt117 Не знам дали сте го отбелязвали вече :smt005 :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 22, 2010 2:27 pm 
Аватар

свине Омрете 27ми написа:
Бойо според мен приходната част на бюджета е доста по-ниска (с няколко милиарда) от миналата година, а разходите са по-големи :wink:

ама тея неща не се смятат на око спрямо колко е било миналата година :)
икономиката е тотално спряла, фирмите са на загуба, заплатите са намалени, хората не харчат нищо, защото не знаят какво ще стане утре - нормално е да нема постъпления като нема печалби и потребление

ташакът е, че предното правителство са очевидно далеч по-умни - всяка година правеха рязко смаляване на някой данък , което освобождава пари, усилва потреблението, скача БВП, качват се и проходите в бюджета
бойко борисов понеже е по-тъпичък не може да схване подобна зависимост и си мисли, че единственият начин да получиш повече е като вдигнеш данъците, а то при сегашната ситуация всяко вдигане на данък само ще намали постъпленията още повече...

впрочем Костов има уникален шанс да позвърне рейтинг и да покаже кои са истинските десни като заеме категорична позиция срещу политиката на герб през последните седмици

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 22, 2010 4:25 pm 
Аватар

http://anivge.wordpress.com/2010/03/19/%D0%BD%D0%B8%D1%89%D0%B5%D1%82%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%B7%D0%BC%D0%B0/

Нищетата на костовизма

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]