forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Сеп 12, 2025 11:06 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Мар 19, 2010 6:55 pm 

ПолитологНУЛ го бъзикаме главно заради тва как "100000000% влизат в парламента" и от вчера заради меко казано селското му мнение :wink:

Докато влизаше у парламента беха "ние",после се отметна като чорбар :smt005 :smt005 :smt005

Както и да е-не е некъв важен че да му отделяме толко време :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 19, 2010 7:51 pm 
Аватар

STALKER написа:
Morning Glory написа:
Brannik написа:
Сега преглеждам профила на България в базата данни на Сименс и само едно изречение ше сложа, с което да облея неправоверниците :smt003

Banks are sound due to harsh regulation introduced after the 1996-1997 crisis; so far they required no help from government.

Колко още доказателства ще трябва да изтърпите, колко още срам зелени и червени ще ви донесат? :lol:

Абе кви доказателства бе, човек? Нема толко кафево комунистическо изказване като на Змея, на Бузлуджа в задушевна атмосфера. Веднага намери вината у лошите капиталисти ТНК-та, банки и т.н. Ах, тия гадни империалистически копелета от HP и Nokia :lol: Ще ми печелят те на гърба на онеправдания пролетариат (справка: къв стандарт на живот имат служителите на такива компания, включително в България)! Всичко да е поравно, като най-поравно да е за клошарестите ни зелени и червени другари-илитерати. А ако ги няма банктие, няма да има възможност да съществува и коравия му личен бизнес, с който евентуално би се гордяла достойната му, нежелаеща да бачка за империалистите, натура. Най-добре ние самите да сме си империалисти, пък дали сме зелени в същото време - еби гА :lol:

Да не говорим, че безкрайно тактично реабилитира всички червени подлоги, работили за БКП и репресивния й апарат, както и неграмотните чалга кариеристчета, които правят кампаниите на БСП и Гоце в наши дни примерно. И те са "работили" по CV-тата си, Змей :lol:

Нищо не разбрах от този ти брътвеж, но както и да е...Жестоко се заблуждаваш, ако си мислиш, че тея фирмички, "еманация на свободния свят", не въртят и коми мангизи... :lol: На първо време им виж представителите в БГ...Да не говорим, че Сименс и Нокия доставят без квито и да е "западни" скрупули проследяващ софтуер за де що има диктатури по света, "балгодарение" на което доста невинни хора лежат по-затворите...Гугъл изготвиха цензурирана версия на търсачката си за Китай, в която например не може да се намери нищо за събитията на Тянанмън и всякакви такива неудобни на властта неща...А Yahoo директно доставяше лични данни на китайското правителство...Иначе вие си живейте в матрицата на света бяло VS черно, немам нищо против :lol: но нещата са доста по-различни в действителност и най-западния западен неолиберален анти-коми про-Рейгън бенесмен би се качил на Бузлуджа да яде кИбапчИта с Румен Овчаров, ако това ще му донесе милиони по сметките... :smt002

Сори, ама нема как ти да ми пишеш такива неща и да наричаш моите "брътвеж".

Левичарството е психическо отклонение, казал съм го отдавна. Всеки може сам да си вади изводите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 19, 2010 8:04 pm 
Аватар

Се се надявах да изкоментираш нещо по същество, но явно ше требва да се задовля и с тва, че имам психически отклонения :smt003
Между другото, навремето и съветските дисиденти така са ги изолирали по Психушките, точно с този "довод". И понеже знам какво ще ми подметнете, въобще не ми и миналва през акъла да се сравнявам с хора от калибъра на Вл. Буковски, но просто ми стана смешно, как "силните демократи" прибягвате до този стар тоталитарен метод - да обявиш за луд онзи, с когото не си съгласен, а нямаш аргумети :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 19, 2010 8:13 pm 
Аватар

Каква е гаранцията, че примерно Уникредит не изтегля пари от клоновете си в Източна Европа за да си оправи накрая баланса :?:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 19, 2010 8:34 pm 

Змей, включвай се :lol:

http://www.dnes.bg/obshtestvo/2010/03/1 ... gari.88022

Цитат:
Обръщението към народа завършва с патетичен партизански призив за всенародна съпротива:

“Съюзът на комунистите в България призовава трудовите класи и българския народ да се организират и без забавяне да преминат в контранастъпление...

...Работниците могат да живеят по-добре без капиталистите!

Те произвеждат богатствата и тези богатства им принадлежат!”

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 19, 2010 8:52 pm 
Аватар

Работници, кура ми Янко... :lol: нали знаете откъде идват кинтите за Октомврийската революция...и къде после се връщат обратно, заедно с другаря Троцки :lol: който после малко го поубиха за наказание :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 19, 2010 8:57 pm 
Аватар

Mr.Smith написа:
Каква е гаранцията, че примерно Уникредит не изтегля пари от клоновете си в Източна Европа за да си оправи накрая баланса :?:

щото бнб требва да позволи :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 19, 2010 9:02 pm 
Аватар

STALKER написа:
Се се надявах да изкоментираш нещо по същество, но явно ше требва да се задовля и с тва, че имам психически отклонения :smt003
Между другото, навремето и съветските дисиденти така са ги изолирали по Психушките, точно с този "довод". И понеже знам какво ще ми подметнете, въобще не ми и миналва през акъла да се сравнявам с хора от калибъра на Вл. Буковски, но просто ми стана смешно, как "силните демократи" прибягвате до този стар тоталитарен метод - да обявиш за луд онзи, с когото не си съгласен, а нямаш аргумети :lol:

Каква е логиката да ти подмятаме, че се сравняваш с Вл. Буковски :smt005

В духа на разгвора трябваше да предвидиш подметка за сравнение с Вапцаров... що Буковски :?:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 19, 2010 9:06 pm 
Аватар

във връзка с "психическите отклонения", това имах предвд и то си е написано. шо не четеш?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 19, 2010 9:14 pm 
Аватар

Чета си, чета всяко мнение в тая тема, че чух, че щяла да става платена :mrgreen:

Ненормалните комунисти смятат нормалния Буковски за луд и гадната буржоа смята Вапцаров за комуминст (пак луд). Ти в момента го играеш дисидент от втория тип ;-)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 19, 2010 9:22 pm 
Аватар

BLUES(Finland) написа:

Ненормалните комунисти смятат нормалния Буковски за луд и гадната буржоа смята Вапцаров за комуминст (пак луд). Ти в момента го играеш дисидент от втория тип ;-)

Никой не е смятал Вапцаров за луд, не си изсмуквай разни глупости от пръстите.
Аз говоря за съвсем реален комунистически (тоталитарен) похват от хрушчово време, когато закриват сталинските лагери, уж за "разведряване", но инакомислещите започват да ги обявяват за луди и въдворяват в наказателни психиатрии, т.нар психушки. http://en.wikipedia.org/wiki/Psikhushka
А Карето, странно защо, вместо да се опита да ме обори с доводи, точно по същия начин ме тури при психически отклонените, типчно по тоталитарному

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 19, 2010 9:26 pm 
Змей, Гугъл се оттеглят от Китай след един месец. Няма да правят цензурирани търсачки! ;)

Morning Glory написа:
Да не говорим, че безкрайно тактично реабилитира всички червени подлоги, работили за БКП и репресивния й апарат, както и неграмотните чалга кариеристчета, които правят кампаниите на БСП и Гоце в наши дни примерно. И те са "работили" по CV-тата си, Змей :lol:

:!:

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Мар 19, 2010 9:36 pm 
Аватар

Ами хубаво, Сергей Брин нали все говори колко мрази чекистите, радвам се, че не е само на думи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 19, 2010 9:42 pm 
Аватар

Цитат:
Никой не е смятал Вапцаров за луд, не си изсмуквай разни глупости от пръстите.

Въпрос на интерпретация. Ако са разглеждали само политическото значение на термина "комунист" - не са, ако са анализирали и психическото - са.

Преди да те прати към психушката... ти изреди предостатъчно доводи, които ти определи като брътвеж. A Рейгън не го знам колко е предразположен към скара на Бузлуджа, ама първият виц е баси чуковият:

http://www.youtube.com/watch?v=mN3z3eSV ... re=related

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 19, 2010 9:47 pm 
Аватар

Е той Рейгън е по професия актьор, вицовете са му най-силното качество като политик :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 20, 2010 1:27 am 
Аватар

STALKER написа:
А Карето, странно защо, вместо да се опита да ме обори с доводи, точно по същия начин ме тури при психически отклонените, типчно по тоталитарному

Змейчага, преди да съм изпаднал в истеричен смЕх, да доложа, че правилно си се преонтирал към лЕвата идеа, добре извърташ нещата така, както ти е угодно. Доводи срещу кое ми търсиш, след като аз твоите не съм прочел, освен кафеви констатации и анализи тип в. "Галерия"? Моят постинг, на който ти отговори с локуми за световната конспирация, изчерпва темата за мен.

Не ми е проблем да приема, че в опитите си да бъде антиконформист (което първоначално винаги буди уважение, въпреки всичко) човек може да стигне до изказване на крайно неверни заключения. С което казвам, че като РусенецО съм прекалено високо и твърде надменен, за да продължа този абсурден за разбиранията ми спор, при това безплатно, защото просто отказвам да се съглася с теб, макар добре да чета какво ми пишеш.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 20, 2010 1:42 am 
Аватар

Чак па антикомформист. Който иска да е антикомформист в тоя форум и да се различава от масата... трябва да спре да ебе деветки и десетки и да стане беден :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 20, 2010 1:45 am 
Аватар

Както и да стане неИТК :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 20, 2010 1:50 am 
Аватар

:smt045

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 20, 2010 2:14 am 
Аватар

Според мен змея не е подменен, а просто се е върнал към нормалното си състояние, от което се е бил отклонил докато подкрепяше Костов :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 20, 2010 3:25 am 

Ето един типичен комунистически психопат (педофилът от Силистра дето наскоро говориха по новините за него):
:smt021

http://www.skyscrapercity.com/showpost. ... count=3701

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 20, 2010 3:28 am 
Аватар

aquadark написа:
Ето един типичен комунистически психопат (педофилът от Силистра дето наскоро говориха по новините за него):
:smt021

http://www.skyscrapercity.com/showpost. ... count=3701

Батко, додрайфа ми се като гледах снимките. Бахти подчовеците има...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 20, 2010 3:50 am 
Аватар

Morning Glory написа:
STALKER написа:

Змейчага, преди да съм изпаднал в истеричен смЕх, да доложа, че правилно си се преонтирал към лЕвата идеа, добре извърташ нещата така, както ти е угодно. Доводи срещу кое ми търсиш, след като аз твоите не съм прочел, освен кафеви констатации и анализи тип в. "Галерия"? Моят постинг, на който ти отговори с локуми за световната конспирация, изчерпва темата за мен.

Не ми е проблем да приема, че в опитите си да бъде антиконформист (което първоначално винаги буди уважение, въпреки всичко) човек може да стигне до изказване на крайно неверни заключения. С което казвам, че като РусенецО съм прекалено високо и твърде надменен, за да продължа този абсурден за разбиранията ми спор, при това безплатно, защото просто отказвам да се съглася с теб, макар добре да чета какво ми пишеш.

Са па Световна конспирация :lol: дееба, ползвайте го тоя Гугъл, дето не се цензурира :smt003 световнодостъпни факти споменах, кво се правиш че ти пишем за юдео-масонския заговор :smt002
а в твоя предишен постинг просто стана ясно, че не си ме разбрал, понеже говориш нещо за "пролетариат" и "империалисти", което въобще не съм споменавал. Просто бизнеса стои над политиката и моралните скрупули по цял свят. В противен случай в Китай немаше да има 1 цент американска инвестиция, понеже са гнусни комуняги и маоисти.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 20, 2010 10:30 am 
Аватар

Вие сЪ ибаватИ със Змея, ама като вземе властта, ще драсне едно дадзибао, което ще си го носим всички в джобчетата, ама тоя път ще трябва да си платим :smt035 Ще :smt035

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 20, 2010 11:58 am 
Аватар

но тогава най-накрая ще може да се организира тая среща с него, защото ще има приемно време :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 20, 2010 12:39 pm 
Аватар

Бок Бойко както винаги акуратен и обливащ ченгетата с жАлта банчанска Орина :smt035
Цитат:
Премиерът се обърна към полицаите с думите: "Мили полицаи, защо не отидохте още тогава и не ги арестувахте на "Цанков камък"? Защо не ги арестувахте в АЕЦ "Белене" и не спасихте парите на данъкоплатците?".

Цялата статия :arrow: http://www.segabg.com/online/new/articl ... id=0000120 :sm_cigar

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 20, 2010 2:31 pm 

Змея откакто се помя е вечната опозиция,утре чакаме снимки от Иран с Калашников в ръка горящ американско знаме :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 20, 2010 2:37 pm 
Изображение
Змея с тоя аватар на разкривена уста с кариеси очаквам в най-скоро време да почне да бъде обливан безжалостно с точните течности в нея... :lol:

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Мар 20, 2010 11:04 pm 
Аватар

Господа хилярдери как ще коментирате идеята на Тотю да махне плоския данък :smt003 Тия тотално ще ебат майката на хората :sm_horse СмАрт за ГЕРП :sm_horse

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 20, 2010 11:10 pm 
Аватар

Резонно, в тая държава едните слагат нещо, другите го махат след година

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]