forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Сеп 12, 2025 6:08 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Мар 18, 2010 11:44 pm 
Аватар

Тая присъда на земеделеца не ми се връзва. Той по това обвинение има 3 години условно, неговата адвокатка обжалва и резултата е 4 години ефективно. Но според мен законово няма как при обжалване да се вдигне присъдата?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 18, 2010 11:46 pm 
Аватар

Дали е по същото обвинение :wink:
Ахахаха Муравей облива :smt035 Муравей пори комунистите като риба :smt035
:arrow: http://www.blitz.bg/news/article/73359 :smt035

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 18, 2010 11:47 pm 

Не може, имало е протест на прокуратурата явно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 18, 2010 11:48 pm 
Аватар

Mr.Smith написа:

Снимкатаааа :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 18, 2010 11:49 pm 

STALKER написа:
Mr.Smith написа:

Снимкатаааа :smt005 :smt005 :smt005

АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААа
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 18, 2010 11:54 pm 
Само за пред камерите "Муравей търси банконта, за да напълни чашката на просяк" :smt035 Муравей никога не пълни чашките на просяците с пари, пълни ги с пикня, обилна жълта смес :smt035 Ясно се вижда на снимката и, че две минути по рано Муравей е загасил пурата в окото на мангала :smt035

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Мар 18, 2010 11:55 pm 
Аватар

"Просяка", дали не е хероинов наркоман :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 19, 2010 12:00 am 
Аватар

Тоя сигурно е некой от родата на Костов, иначе би го разкарал на минутата :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 19, 2010 12:02 am 
Аватар

Аз съм си сложил и убунту и Уиндолс. Може да се каже, че убунтуто доста рядко го ползвам.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 19, 2010 12:06 am 
Аватар

subata написа:
"Просяка", дали не е хероинов наркоман :smt005

Аяхаясов наркоман :lol: :lol: :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 19, 2010 12:19 am 

Обаче Политолог Нула май се обиди и пише. :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 19, 2010 12:45 am 
Аватар

Mr.Smith написа:

Муравей Радев: "Когато Господ иска да погуби някого, най-напред му взима акъла."

:smt006 :smt006 :smt006 Муравей е корав лад кежуъл готов за форума :smt035 готов :smt035

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 19, 2010 1:22 am 
Аватар

STALKER написа:
Бе политологО си е бачкал по специалността, взел е некой лев, а и е натрупал ценен опит за ЦВ-то си...нещо с което малко студенти с такова образование мое се похвалят. :lol: Така че, не виждам за кво го ебавате, па и той за кво ви се връзва.
Тука половината бачкате за разни измислени банки, гнусни стрителни фирмички, които не ни оставиха въздих в София и по морето или некви мултинационални компании, което е бая по-укоримо от морална гледна точка :lol:

Директно влиза в Топ 1 на най-големите глупости, които съм чел тук.

Не съм вервал, че некой ще измести levskarqt72 и Киану по бисери.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 19, 2010 1:32 am 

Е аре сега, мнението си е доста точно ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 19, 2010 1:42 am 
Аватар

Morning Glory написа:
STALKER написа:
Бе политологО си е бачкал по специалността, взел е некой лев, а и е натрупал ценен опит за ЦВ-то си...нещо с което малко студенти с такова образование мое се похвалят. :lol: Така че, не виждам за кво го ебавате, па и той за кво ви се връзва.
Тука половината бачкате за разни измислени банки, гнусни стрителни фирмички, които не ни оставиха въздих в София и по морето или некви мултинационални компании, което е бая по-укоримо от морална гледна точка :lol:

Директно влиза в Топ 1 на най-големите глупости, които съм чел тук.

Не съм вервал, че некой ще измести levskarqt72 и Киану по бисери.

свери си инфото стокер...ъъъ...костовистче :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 19, 2010 8:15 am 
Аватар

Нормално е двамата анархо-комуняги да споделяте едно мнение. Аз казвам какво е положението от нормална човешка гледна точка :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 19, 2010 9:38 am 
Аватар

Попара написа:
Аз съм си сложил и убунту и Уиндолс. Може да се каже, че убунтуто доста рядко го ползвам.

Майна, и ти май си подменен. Говориш за некви диоди, имаш убунту... ти не беше ли некво футбалистче.... кви са тия глупости :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 19, 2010 2:11 pm 
Аватар

Сега преглеждам профила на България в базата данни на Сименс и само едно изречение ше сложа, с което да облея неправоверниците :smt003

Banks are sound due to harsh regulation introduced after the 1996-1997 crisis; so far they required no help from government.

Колко още доказателства ще трябва да изтърпите, колко още срам зелени и червени ще ви донесат? :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 19, 2010 3:19 pm 

Morning Glory написа:
Нормално е двамата анархо-комуняги да споделяте едно мнение. Аз казвам какво е положението от нормална човешка гледна точка :bigok

комуняга ше викаш на рептила от драгалевци :smt006 :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 19, 2010 3:47 pm 
Аватар

Brannik написа:
Сега преглеждам профила на България в базата данни на Сименс и само едно изречение ше сложа, с което да облея неправоверниците :smt003

Banks are sound due to harsh regulation introduced after the 1996-1997 crisis; so far they required no help from government.

Колко още доказателства ще трябва да изтърпите, колко още срам зелени и червени ще ви донесат? :lol:

Абе кви доказателства бе, човек? Нема толко кафево комунистическо изказване като на Змея, на Бузлуджа в задушевна атмосфера. Веднага намери вината у лошите капиталисти ТНК-та, банки и т.н. Ах, тия гадни империалистически копелета от HP и Nokia :lol: Ще ми печелят те на гърба на онеправдания пролетариат (справка: къв стандарт на живот имат служителите на такива компания, включително в България)! Всичко да е поравно, като най-поравно да е за клошарестите ни зелени и червени другари-илитерати. А ако ги няма банктие, няма да има възможност да съществува и коравия му личен бизнес, с който евентуално би се гордяла достойната му, нежелаеща да бачка за империалистите, натура. Най-добре ние самите да сме си империалисти, пък дали сме зелени в същото време - еби гА :lol:

Да не говорим, че безкрайно тактично реабилитира всички червени подлоги, работили за БКП и репресивния й апарат, както и неграмотните чалга кариеристчета, които правят кампаниите на БСП и Гоце в наши дни примерно. И те са "работили" по CV-тата си, Змей :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 19, 2010 3:48 pm 
Аватар

aquadark написа:
Morning Glory написа:

комуняга ше викаш на рептила от драгалевци :smt006 :boisw

Някакви други въпроси извън колегата?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 19, 2010 3:57 pm 

Абе кво стана с нашето успяло момче прококНУЛА,нема ли да ни просвети безплатно днес? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 19, 2010 4:14 pm 
Аватар

Той май се разсърди. Другия вариант е в суматохата пържолет да е объркал бойо с русенецо и да му е дал бан на него :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 19, 2010 4:23 pm 
Аватар

Дъртолет няма ли да се спре вече с тия заплахи за банове :s_police

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 19, 2010 4:45 pm 

В тоя форум секи е сърдит нещо дееба :smt005

Като се правиш на много интересен и гъзар,треа си готов като се насереш да ядеш лайната,а не да се пичкосваш :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 19, 2010 4:56 pm 
Аватар

Е треа винаги да си с едно наум, че тук е пълно с приятели, които са готови веднага да ти насапунисат ските и да те позасилят даже :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 19, 2010 6:12 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
Brannik написа:

Абе кви доказателства бе, човек? Нема толко кафево комунистическо изказване като на Змея, на Бузлуджа в задушевна атмосфера. Веднага намери вината у лошите капиталисти ТНК-та, банки и т.н. Ах, тия гадни империалистически копелета от HP и Nokia :lol: Ще ми печелят те на гърба на онеправдания пролетариат (справка: къв стандарт на живот имат служителите на такива компания, включително в България)! Всичко да е поравно, като най-поравно да е за клошарестите ни зелени и червени другари-илитерати. А ако ги няма банктие, няма да има възможност да съществува и коравия му личен бизнес, с който евентуално би се гордяла достойната му, нежелаеща да бачка за империалистите, натура. Най-добре ние самите да сме си империалисти, пък дали сме зелени в същото време - еби гА :lol:

Да не говорим, че безкрайно тактично реабилитира всички червени подлоги, работили за БКП и репресивния й апарат, както и неграмотните чалга кариеристчета, които правят кампаниите на БСП и Гоце в наши дни примерно. И те са "работили" по CV-тата си, Змей :lol:

Нищо не разбрах от този ти брътвеж, но както и да е...Жестоко се заблуждаваш, ако си мислиш, че тея фирмички, "еманация на свободния свят", не въртят и коми мангизи... :lol: На първо време им виж представителите в БГ...Да не говорим, че Сименс и Нокия доставят без квито и да е "западни" скрупули проследяващ софтуер за де що има диктатури по света, "балгодарение" на което доста невинни хора лежат по-затворите...Гугъл изготвиха цензурирана версия на търсачката си за Китай, в която например не може да се намери нищо за събитията на Тянанмън и всякакви такива неудобни на властта неща...А Yahoo директно доставяше лични данни на китайското правителство...Иначе вие си живейте в матрицата на света бяло VS черно, немам нищо против :lol: но нещата са доста по-различни в действителност и най-западния западен неолиберален анти-коми про-Рейгън бенесмен би се качил на Бузлуджа да яде кИбапчИта с Румен Овчаров, ако това ще му донесе милиони по сметките... :smt002

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 19, 2010 6:28 pm 
Аватар

Ако говорим за истинска десница, тва за мен са хора, като Мъри Ротбард и Карл Хес. Тук поне СЗ_ФЕН съм сигурен, че ще ме разбере.
http://www.youtube.com/watch?v=SKyX0hCDw6M

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 19, 2010 6:45 pm 

Е Змей,ти по реститутска линия нема нужда да бачкаш,та затва се вълнуваш за некви там Тянанмъни,Гугъли и т.н. :smt003 Докато ние,простосмъртните се вълнуваме кво пристига на 25то число в сметките :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 19, 2010 6:49 pm 
Аватар

Ами хуу де, той е политолог нула е работил за пари при Кушлуков :)

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]