forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Юни 17, 2025 1:26 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 548 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Мар 14, 2010 11:59 pm 
Аватар

thegboy написа:
след тоя мач да се оправдаваш със съдията е ... :?

100% съм на това мнение. :smt006 :smt006 :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 14, 2010 11:59 pm 
Аватар

Добре бе, а на Пирин какъв им е великия ресурс, че миналата година ни отстраниха за купата, а са имат точки почти колкото нас? Ами фалиралия Берое? Просто Илиян Илиев, Шенсой и Грозданов са треньори, които успяват да вземат максимума с минимум потенциал. А Гонзо очевидно не може!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 15, 2010 12:03 am 

Не, там просто футболистите имат малко по-различно мислене и не са на по 35 години... най-вероятно не идват и с мерцедеси по тренировки. А че Гонзо не става за треньор - вероятно е така, но много добре знаеш, че нямаше как да не поеме отгоровност, не е такъв човек. Батков добре го знае и си изигра правилно картите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 15, 2010 12:03 am 
Аватар

А след като нямат качества защо играят в Левски?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 15, 2010 12:05 am 
Аватар

Tuchkata написа:
С играчи от селски тип като Жоро Сърмов, няма как нещата да се получат. Просто с тоя ресурс толкова ;)

Сърмов с поведението си иска да покаже хъс , темперамент и индивидуалност на играч с невероятно много рутина и врял и кипял във всякакви ситуации , което при него не е така..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 15, 2010 12:06 am 
Site Admin
Аватар

Кур за мача!Иначе сме си трагедия от всякъде. :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 15, 2010 12:07 am 
Аватар

за пореден път (просто се уморих да ги броя вече) бяха възложение празни надежди на Йовов

не може да очакваш точно той, че ще отбележи ако има по-малко от 10 положения
ясно бе, че с/у латекса ще има най-много 3 (както и стана) и ще ги изпорти....

няма как да искаме ТОЙ да завършва атаките с удар и гол - колсална грешка просто...

да не говорим, че цяла седмица в съблекалнята и на разбори се говори само за 1 футболист на латекс-а - Дока (на майка му в) Мадурейра-та

как не трябва да му се дава да навлиза от фланга пред наказателното поле, как трябва да се "респоектира" и т.н - и какво разбрахме от това ? сърмата и мечо го гледат как отива да си я нагласи за 1вия гол....

всеки път става така (и при Ратко основно) - говори се разбираме уж и после ХОП точно обратното на терена...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 15, 2010 12:09 am 
Аватар

aquadark написа:
Не, там просто футболистите имат малко по-различно мислене и не са на по 35 години... най-вероятно не идват и с мерцедеси по тренировки. А че Гонзо не става за треньор - вероятно е така, но много добре знаеш, че нямаше как да не поеме отгоровност, не е такъв човек. Батков добре го знае и си изигра правилно картите.

Нека си му бъде параван, но в ролята на технически директор. При положение, че немаме нормален собственик, ако и треньор нямаме, нещата стават съвсем трагични.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 15, 2010 12:14 am 
Аватар

Заеби и мач и все... Тия, "най добрите футболисти в България", като не могат да си подават, поне да тичат бе деба. Уникално безкадърни сме и по-лошото е, че надежда се не вижда никъде, ей богу. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 15, 2010 12:16 am 
Аватар

Абе хора, опомнете се малко...тези не СМАЗАХА.....3:0 2 червени картона...вие 4 страници за некаква си засада...ставате като СДП вече, аре малко изместете фокуса към по-важните неща.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 15, 2010 12:25 am 

Мили футболистчета в сини фланелки, вие толкова хубави голове? Кога? Кога бе, мама ви деба скържава!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 15, 2010 12:35 am 
Аватар

Мда, днес бяхме по- слаби от всякога и резултатът е закономерен. Бавен, глупав футбол, никаква идея, ялови нападатели. Мечо ми скъса нервите като не се върна НИТО ВЕДНЪЖ да помогне на Петраш и той вечно оставаше срещу 2-ма играчи, същото стана и при първия гол. Засада имало ли е или не няма никво значение, да кажеш, че съдията ни е ощетил при ЕДИНСТВЕНОТО ни положение в мача е просто смешно.

Абе не унивайте, тва е животът, убеден съм, че ще доживеем и по- добри времена ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 15, 2010 12:39 am 
Аватар

Аз не виждам защо сега правиме....чак такива драми от тоя мач.То си беше съвсем ясно още зимата...батков като продаде и малкото читави футболисти, които бяха останали в отбора.Още след казанската афера беше ясно...че играчи в отбора не остават.И естетсвено.....след като не взехме никого....защото реално новите ни попълнения са на доста ниско ниво...катастрофата е неизбежна.
Вижте само...от отбора с най-добрата защита....се превърнахме в разграден двор...просто е жалко да коментирам картинката....която представлявахме днес...в центъра пълен смях....жалко ми е за Топузаков...че го оставят вече втори мач да се мъчи по този начин....
От дясно...Мечо не се връща както го правеше Зе Соарес да помага...като добавим и несработеността на новия ни бек....и видяхме резултата....постоянно нахлувания...обстрелване...и накрая и червен картон....
От ляво почти същата работа....не можаха да изчистят топката и Ивелин Попов получи на чиста позиция и вкара...
В центъра...пълна анархия....Кривия на пейката...Бардон играе като дефанзивен....Мечо днес никакъв го нямаше...нещо нормално за него....Жо абсолютно изолиран....Сърмов постоянно закъсняваше да си покрие човека...така стана и гола...накрая от безсилие си изкара и червен картон.....
А в атака пълна 0.....Еньо не можа един път да си спре топката в наказателното поле...да не говорим да надбяга или излъже един на един някого....за Йовов каквото и да кажем....ще е малко...в случая мога само да кажа....да се подстриже...
Смените напълно неадекватни и закъснели...второто полувреме загубихме цели 15...20 мин. , за да разберем...че нищо не се е променило от първото...а е по-зле...
Но това е действителността....стискаме зъби и чакаме по-добри времена...и работим за тези по-добри времена....всеки сам си преценява как.....

Последна промяна targovishte на Пон Мар 15, 2010 12:43 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 15, 2010 12:41 am 
Аватар

STALKER написа:
Добре бе, а на Пирин какъв им е великия ресурс, че миналата година ни отстраниха за купата, а са имат точки почти колкото нас? Ами фалиралия Берое? Просто Илиян Илиев, Шенсой и Грозданов са треньори, които успяват да вземат максимума с минимум потенциал. А Гонзо очевидно не може!

Стига па ти с тоя Гонзо. Не се ли разбрахме, че и САФ да докарат, пак ще е същия хуй бе, еби му майката? Изчорбарява се с всеки изминал ден...

Положителното в загуби от селяни е че стане ясно и за най-невиждащите бъдещто на Левски с ганя начело.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 15, 2010 12:44 am 
Аватар

Има ли още некой, който да е на теорията, че мустако е необходимото зло?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 15, 2010 1:02 am 
Аватар

tprodanov написа:
Има ли още некой, който да е на теорията, че мустако е необходимото зло?

Аз съм на мнение, че е ЗЛО. И не е какво да е, а мръсно - новобогаташко - комсомоло - уродливо ЗЛО!

Също така съм на мнение, че още в 5-та мин. Йовов можеше да подритне напред към Жо за 0-1 и мача бе друг...
Междувремено през целия мач си мислех ... как ли са се чувствали Цачев, Иса, Табаков и Балджийски - гледайки "вечните Амбър" каре: Мечо - Топчо - Кривие - Бижуте

:cry:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 15, 2010 1:09 am 
Аватар

Онзи ден на сглядата на бул.Т.Александров Батков усуквайки по византийски разправяше, как миналия месец бюджета с разход 1 061 000 е имало приход 250 000 лв. Тоя месец пък очаквал 1 050 000 разходи, а приходи 270 000 лв. И горкия покревал разходите. Олекнал с 15 млн. евро изобщо откакто изпълзя от агентурната си комсомалка дупка... :roll:

Обзалагам се, че 90% от привържениците на ЛЕВСКИ биха приели в аванс да се работи с един нов отбор от нищото да се започне. С простичката КЛУБНА политика всички с над 3 000 лв. заплати да им се намери отбори и да си ходят.

Но къде ум в празната лейка на човек, който харчи по 750 000 лв. месечно за тоя дето клати гората :lol:

И как мръсникът олекнал с 15 млн. след като 9 год. клубът все е на печалб?

:?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 15, 2010 1:18 am 
Аватар

Например вечния "млад талант" Хичо, който миналия 8-ми март по К1 прави шоу с дебелата си приятелка как и купува червени (!) прашки ... кога Хичо читав мач? А важен гол кога? Да не говорим за някъкъв полусезон или нещо друго възвишено... :roll:

Не е виновен той де, взема 7-8 000 лв. месечно, дрънка за възраста си и му дреме подтичвайки. В моята фирма, ако рабонтик не си дава зор и крета още на втория месец анекс и 50% надолу с парите. След месец два или влиза в пътя и печели или си стискаме ръцете и чао. А Батков плаща 5 - цифрени заплати на лентяй и неебавки! :cry:

В крайна сметка прецакани сме ние, щото хабим нерви и не спим седмици и месеци вече... едно и също, само ни се изреждат различни ентусиасти и слабаци.

:x :x :x

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 15, 2010 1:33 am 
Аватар

Тумор убива Левски!Тумор убива Сектор Б!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 15, 2010 1:34 am 
Аватар

Suum cuique написа:
Значи е по-добре да има плакати и скандирания,те момчетата така и така си падат с 3-0.

Некой нали беше казал, че Батков не трябва да обявява отбора за продан преди дербито, че чели играчите да се разстоят и да паднат с 3:0. Е вече спокойно може да обявява.
Иначе и аз си мисля, че няма засада, при 1:1 мача тръгва по различен начин, ама можеше и да е 5:1 примерно. Се тая.

Гонзо написа:
Изпуснахме си положенията. Литекс не игра лошо, но ни вкара първите два гола без положение.

:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 15, 2010 2:06 am 
Аватар

Добре де - как така е на загуба и не ще да го продава отбора !?! Как !? Какъв идиот трябва да си, че да държиш един отбор за да можеш да наливаш пари в каца без дъно !? Защо дава пари за да има възможността да го плюят публично ?!

Батков се опитва да ни накара да повярваме, че е отворил прозореца и хвърля парите си през него ... и не ме е яд за това, ами ме е яд, че наистина има хора, дето му вяравт :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 15, 2010 2:12 am 
Аватар

Аз мисля че Гонзо е идеалния човек да обединение на всички левскари срещу комунистическата свиня: болен левскар, синя легенда, огромен авторитет, не се крие, не се оправдава! След такива мачове като днешния е най-точното време да бъде убеден че Борат с отрепка с главно "О"! Има мангизи, болно му е че сме зле, може да не става за тренер, ама и тия (вече) не стават за футболисти, освен Жо. Ако зареже мустака и застане опозиция, дори птичките с осигурено от Борат просо няма да имат кураж да застанат напреко! Думата на Гонзо ще има по-голяма тежест от 300 пъти агитката да изпее "Батков, курво"...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 15, 2010 2:12 am 

За първи път ми се случва да съжалявам, че съм ходил на мач на Левски...И не заради резултата :smt006 Сектора умира...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 15, 2010 2:14 am 
Аватар

Тук гледам усилено коментирате засади, глупости :smt005

Искам да благодаря на НКП, че ми позволиха да се запиша минути преди да тръгнем, както и че ми се осигури безопасно придвижване до Ловеч и обратно :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 15, 2010 2:32 am 
Аватар

Аз вече не помня от кой не загубихме и колко безсънни вечери, като тази имаше в последните 2-3 години...
Станахме смешни, малки и жалки пред себе си, пред семействата си, пред приятелите, които не разбират какво е ЛЕВСКИ за нас, но ни съчувстват виждайки, че страдаме. И цялата тая трагедия, заради едни мръсни пари и няколко шмекера...

:shock: :shock: :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 15, 2010 2:50 am 
Аватар

Има светлина в тунела! - > http://site-forum.levski.com/viewtopic.php?f=5&t=7331&start=7350 :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 15, 2010 2:55 am 

Гонзо трябва да ги накаже публично всичките 14 с по една заплата, а тия с червените картони по две. А батков Господ да го накаже.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 15, 2010 2:57 am 
Аватар

Insomnia написа:
При липсата на точно трима души се вижда колко зле стават нещата. Един вид отбора без тези въпроси играчи се превръща в една сбирщина от пенсионери и отдавна свършили с футбола... Моля някой от по-възрастните да каже, кога за последно сме завършили извън челната тройка. Както е тръгнало тази година няма да сме в Топ 3 (и по-добре).

96/97 сме 4-ти, ама за сезона имаме 5 загуби, а тоя вече навъртехме 6. Освен тва тогава след това играхме в Европа, като финалисти за купата.

Тоя сезон по ми намирисва на 90/91 http://bg.wikipedia.org/wiki/%E2%80%9E%D0%90%E2%80%9C_%D0%B3%D1%80%D1%83%D0%BF%D0%B0_1990/91

Последна промяна Кока-Кольо на Пон Мар 15, 2010 3:02 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 15, 2010 3:00 am 
Аватар

Междудругото, в този отбор има много дух (бързаха и гонеха топките дори при 0:3 с 9 човека). Проблемът е, че има много малко класа. Иначе Петраш не е виновен, просто вечно беше оставен да се бори с 2-ма. Виж Сърмата просто си изкара нервите накрая...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 15, 2010 3:00 am 

Бях с колата ама имаше ли попфолк88 ? :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 548 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]