forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Сеп 12, 2025 1:30 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Мар 08, 2010 7:27 pm 
Аватар

Гената е Блеки :smt006 И сега ще си почива 1 месец от тоя никнейм.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 08, 2010 7:28 pm 
Аватар

не е той, бе :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Верно, че мъдераторите виждат секо ИПе :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Гудрун,зад профила на Гената стоят хора които наживо ако ти стиска да наречеш "безмозъчни",бих ти стиснал ръката :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 08, 2010 7:29 pm 
Аватар

Който и да е, пробвах на него как работи новата ми екстричка :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 08, 2010 7:29 pm 

Е едно мнение имам написан от тоя профил за последната година,тъкмо да напиша и второ и Стаматов ме банна :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 08, 2010 7:30 pm 
Аватар

Citizen_Kane написа:
Гудрун,зад профила на Гената стоят хора които наживо ако ти стиска да наречеш "безмозъчни",бих ти стиснал ръката :bigok

Деба колко съм проЗ, забравих да добавя орк. Който и да е орк, не може да е толко безмозъчен => не е орк :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 08, 2010 7:33 pm 
Аватар

насра,а?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 08, 2010 7:34 pm 
Аватар

Citizen_Kane написа:
Е едно мнение имам написан от тоя профил за последната година,тъкмо да напиша и второ и Стаматов ме банна :smt005 :smt005 :smt005

Айде идвай, че съм ти намерил Ожасяващо привлекателна плът :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 08, 2010 7:34 pm 

Междудругото Бек Жек нема нищо общо с тоя профил освен че лирическия герой "Гената" в нормалния живот отговаря на него :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 08, 2010 7:35 pm 
Аватар

:smt043

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 08, 2010 8:16 pm 
Аватар

Citizen_Kane написа:
От доста време не съм писал в тая тема,нещо напоследък съм ларж и ел коменданте не ми е дразнител :bigok

При следващата ти вербална атака към Него... те предизвиквам на съвсем невербален плейоф-батъл с тупаници и стикове, предоставяйки ти възможността да избереш терена :idea: Който остане с повече зъби печели - и му се дава ексклузивното право да срещне Човекът, чието различно мнение не се уважава. Двубоят е с идеална цел, а именно да пратим по-подготвения :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 08, 2010 8:29 pm 

Зад Гената стоят неколко души, със средно тегло над 100 кила /без хуя и ташаците/. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 08, 2010 8:35 pm 
Аватар

Е, и?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 08, 2010 8:35 pm 
Аватар

:smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 08, 2010 8:36 pm 

Първолет Стаматов написа:
Е, и?

Проблемче нещо, а? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 08, 2010 8:38 pm 
Аватар

Първолете, спри докато е време :smt035 докато :smt035

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 08, 2010 8:40 pm 
Аватар

:lol: като малки играехме на стрелци, вие сте малки, не помните. Та тогава като се стреляхме наужким с пистолетите, умирайки, убивах всички с мен :bigok Убивах ги и те падаха :smt035 С което натвърдвам, че като ми посегнат тия 100 килограмовите (без ташаците и хуйовете), ги отнасям с мене при Св. Петър (да си спомним края на "Леон") :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 08, 2010 8:42 pm 

Жалко че вече не държиш магазинО, преди го държах винаги на мушка от балкона и можеше да те притискам с това. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 08, 2010 8:42 pm 
Аватар

Първолет Стаматов написа:
Който и да е, пробвах на него как работи новата ми екстричка :smt003

Аз бях :D

Едит: Тоя дет пишеше на маймуница

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 08, 2010 8:45 pm 
Аватар

Един по един, келешчета :bigok За всички има :bigok Има :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 08, 2010 8:48 pm 
Аватар

Ама аз съм 100+ обаче имам хуй и ташаци, не съм като другите такива, дето са без :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 08, 2010 8:49 pm 
Аватар

Чакаме доказателствата :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 08, 2010 8:50 pm 
Аватар

Доказателствата само у монстър спалнята :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 08, 2010 9:13 pm 
Аватар

Лекарите какво стачкуват в тоя студ?! Ще вземат да настинат и после няма кой да ги лекува... :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 08, 2010 9:29 pm 

BLUES(Finland) написа:
Citizen_Kane написа:
От доста време не съм писал в тая тема,нещо напоследък съм ларж и ел коменданте не ми е дразнител :bigok

При следващата ти вербална атака към Него... те предизвиквам на съвсем невербален плейоф-батъл с тупаници и стикове, предоставяйки ти възможността да избереш терена :idea: Който остане с повече зъби печели - и му се дава ексклузивното право да срещне Човекът, чието различно мнение не се уважава. Двубоят е с идеална цел, а именно да пратим по-подготвения :boisw

Nashiat dvuboi shte e rimeik na bitkata v kinshasa mejdu joe frazer i mohamed ali ili v moderen variant mirko crocop sreshtu emilianenko :)

Koito padne,cherpi bileti za the habs i vecheria v outback :)

deal?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 08, 2010 9:55 pm 
Аватар

Първанов на дъното
"Дневник"

Изображение

Киркор и Гарабед паднали в дупка. Опитвали да излязат, опитвали, но все не успявали. По едно време Киркор казал на Гарабед: "Искаш ли да опитаме за последен път? Ако пак не успеем, си тръгваме."

Този виц бил разказан от президента Първанов на път за Четвъртата световна среща на българските медии в Мадрид през май 2008 г. В самолета избухнал смях, както се разбира от тогавашните репортажи, а българският държавен глава изглеждал видимо доволен, че е разведрил компанията.

Няма как да знаем дали в момента на Първанов му е весело. Няма как да знаем и дали е вярна клюката, че след срещата му с вицепремиера Дянков, на "Дондуков" 2 спретнали тържество за "победата". Едно обаче знаем със сигурност: днес в дупката не са Киркор и Гарабед – в нея е самият Първанов. При това пропадането му също прилича на виц, само че милиционерски…

Далеч по-прилично ще е обаче хронологията на събитията, довели до срутването на т.нар. държавен глава, да се разкаже през шифъра на "Междузвездни войни":

Епизод І. Невидима заплаха

Министърът на финансите Симеон Дянков участва в "Шоуто на Иван и Андрей". Между няколко кикотения водещите го питат за "младия милиардер" Първанов. Дянков отрича някога да е наричал така президента, но все пак в отговора му "определено не е млад" определено има подтекст.

Епизод ІІ. Клонираните атакуват

Още на следващия ден Първанов иска освен извинение и оставката на министъра. Президентът, който мълчи по всички важни въпроси и взема отношение едва когато поредният скандал е отшумял, този път реагира светкавично и изключително остро.

Епизод ІІІ. Отмъщението на ситите

Симеон Дянков се явява на среща в президентството, за да изясни конфликта си с президента. Но там, както се разбира впоследствие, му е приготвен капан. Първанов е в пълно бойно снаряжение – с предварително намислен монолог, в компанията на шефа на канцеларията си, на икономическия си съветник и на... записващо устройство.

Епизод ІV. Нова надежда

На срещата Дянков се опитва да обясни, че никога не е казвал онова за "младия милиардер". Държи се помирително и сякаш изгубил дар-слово. След монолога на Първанов, който настоява финансовият министър да се извини на всички ни и за целия преход, Дянков казва единствено "Благодаря Ви".

Епизод V. Империята отвръща на удара

Следвайки старата максима "На война като на война", Първанов хвърля сваления запис на медиите – нещо, което също няма навика да прави, когато става дума за далеч по-интригуващи неща (например как се е договарял с проблематичния си спонсор Людмил Стойков или пък какви разговори е провел при съставянето на не по-малко проблематичната тройна коалиция). Той го прави с ясното, предполага се, съзнание, че така си отваря нов, много по-сериозен фронт – вече с цялото правителство.

Епизод VІ. Завръщането на джедаите

Докато в първия момент коментарът на министър-председателя е лаконичен ("Първанов ми заби нож в гърба!"), на барикадата в цял ръст се изправя вицепремиерът Цветан Цветанов. Конфликтът се разраства, като под бойните знамена се нарежда цялата партия ГЕРБ присъдружните й "Синя коалиция" и "Атака". Всички заплашват със сезиране на Конституционния съд, чуват се откъслечни откоси за президентски импийчмънт, а премиерът Борисов изтупва от прахта генералските лампази: "Щом Първанов иска война, добре. Ще си я получи..."

Няма съмнение, че президентът си е давал сметка каква буря ще се разрази след проведената операция на "Дондуков" 2. Все пак лично премиерът го е помолил да приеме неговия заместник, заместникът е отишъл на крака да му се обяснява, а накрая Първанов ги сюрпризира със стенограмата – поредица от ходове, която предполага сериозна ответна реакция.

И точно такава, изглежда, е била планирана да се случи. Нанасяйки толкова зрелищен удар, Първанов е разчитал не просто да се задържи в политическата орбита, а направо да се заяви като онзи, който кара влака. "Тук се слуша мойта воля, аз съм капитан" – това е било търсеното внушение, улеснено впрочем от обстоятелството, че

самият премиер е паднал на колене

пред капитана (в стенограмата президентът споменава съвсем умишлено за молбата на Борисов да приеме Дянков), а в хода на разговора вицепремиерът се държи като хванат на прицел от обигран бракониер архар…

Защо обаче Първанов рискува толкова смело? Ето поне две причини:

- Наскоро Бойко Борисов демонстрира учудваща отстъпчивост по отношение на политиката на собственото си правителство, доброволно съгласявайки се с президентското вето върху закона за отбраната. Така премиерът по същество се самобламира, унизи двама свои министри и даде сигнал на президента, че оттук нататък той може да защитава и дори да разширява периметъра си, срещайки от другата страна желание за кооперативност.

И още нещо: Борисов и досега не е коментирал официално случилото се с неговия вицепремиер и с неговото правителство, ако не броим няколко случайни изявления.

- Фигурата на Симеон Дянков е трън в очите на Първанов, доколкото това е

единственият министър с категорична позиция против проекта "Белене"

- част от "големия шлем" и договорките на президента с Москва. В същото време тази фигура е удобна за атакуване, тъй като министърът на финансите е предприел значителен брой непопулярни мерки и неведнъж е правил изявления, които взривяват общественото мнение. С една дума, в съзнанието на мнозина Дянков се асоциира с "лошото ченге", на което най-сетне натриха носа. И тъкмо тези настроения използва Първанов, за да подмени истинската цел на операцията си с популистки призиви като "извинете се на бизнеса и безработните"…

Дали тайно направеният и огласен запис на разговора му с Дянков представлява нарушение на конституцията, заради което президентът може да бъде отстранен, е второстепенен въпрос. Изваждането на стенограмата е по-важно с това, че портретира т.нар. държавен глава много точно.

Показва го като отмъстителен, дребнав, склонен да прибягва към подлости и с въображение, което не стига по-далеч от

семплите постановки на "тихия фронт"

Показва го като хладнокръвен играч, който не би се поколебал да хвърли държавата в хаос, когато става дума за собственото му политическо оцеляване. Една "многолика, нестройна душа", както е казал поетът, но душа без нюанси и без дълбочина. "Учуден съм от притеснението на ГЕРБ, защото в разговора ми с Дянков няма поверителна информация" – продължава да се хили тя, като дори не крие как унижението, на което си въобразява, че е подложила "врага", я пълни със злорадство.
Виждали сме, разбира се, този автопортрет и преди.

Гледаме го вече девета година

За пръв път обаче той е така брутално разсъблечен дори от преструвката за приличие. Стигнал дъното на собствената си политическа (а защо не и човешка?) деградация, той направо крещи: вреден съм, вреден съм, вреден…

Първанов отдавна няма право на "последен опит" за изпълзяване от дупката. Но той няма и никакво намерение да излиза от нея. Въпросът е кога Киркор и Гарабед ще го извадят оттам. Или просто ще си тръгнат от тази нелепа държава.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 08, 2010 10:00 pm 
Аватар

Citizen_Kane написа:
BLUES(Finland) написа:
Citizen_Kane написа:

Nashiat dvuboi shte e rimeik na bitkata v kinshasa mejdu joe frazer i mohamed ali ili v moderen variant mirko crocop sreshtu emilianenko :)

Koito padne,cherpi bileti za the habs i vecheria v outback :)

deal?

Много се надявам да си сериозен. По моя аватар може да разбереш, че АЗ СЪМ :!: Само да знаеш, че билет за Хабс струва колкото пържола с гарнитура и бира в Аутбек, а именно не по-малко от 100 долара :8)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 08, 2010 10:29 pm 

Ima evtini bileti zurich-jfk,puk ottam e lesno :) nikoga ne sum bil v canada i smetam skoro da popravia taia iavna nespravedlivost :)

puk ako se tutkam mnogo i se vurnesh v evropa dotogava,vinagi moje da namerim dobro mesto v ara regiona :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 08, 2010 10:36 pm 
Аватар

До края на май съм си в Европа, ама след Rumble in the Jungle предпочитам северноамериканските Hooterски пред амстердамско-сливенските курви, та там ще е :smt035 Там :smt035

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]