forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Сеп 11, 2025 11:14 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Фев 19, 2010 2:03 pm 
Аватар

Ок, дотогава пращай смс-и, а аз ще се подготвям :box :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 19, 2010 2:09 pm 
Аватар

Аз така си споря често с брат ми, направо кат ви гледам, едно към едно, да не сте и вие братя бре :smt003

Но, иначе, като вземем да говорим сериозно и двамата сме наясно, че нито Костов е светило, нито пък той е големия проблем на страната.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 19, 2010 2:13 pm 
Аватар

Brannik написа:
Ок, дотогава пращай смс-и, а аз ще се подготвям :box :smt003

Их хабе дас гемахт :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 19, 2010 2:21 pm 

В немския речитатива се слага накрая :smt006

ако вземете номера ми от некой роднина,ше ви се обидя :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 19, 2010 2:30 pm 
Аватар

Пак ни изкараха братя майна, бах - брат фен на ливърпул :smt003

старши лейтенант миушев - един миуициунер си остава миуициунер - като немаш мангизи не се занимаваш с глупости :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 19, 2010 2:39 pm 

те у дупница сички са кючуковци :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 19, 2010 2:49 pm 
Аватар

- Питайте ме дали съм доволен.
- Г-н Наков, доволен ли сте?
- Не съм доволен.

:lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 19, 2010 2:52 pm 

:smt005 :smt005 :smt005

Днес сам съм обявявал премии,сичко,а кой ше ги плаща :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 19, 2010 3:14 pm 
Аватар

Г-н Ераносян, не смятате ли, че при този сняг рискът да се контузи някой е много голям и мачът правилно беше отложен? - да се контузи ли!? В тоя мек сняг децата се мятат да си играят :smt005

Г-н Наков, смятате ли, че стадионът е годен за провеждането не футболен мач? - да, да, взели сме всички мерки и стадионът е годен за логреплуване :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 19, 2010 3:38 pm 

От него бял човек направихме,такъв че хората да му се радват и да го обичат... :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 19, 2010 3:46 pm 

г-н Славков на Левски-цдна няма зрители
- е що трябва да има зрители бе - това да не е театър
:smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 19, 2010 4:22 pm 
Аватар

блеки какви са тези кафеви постинги хахаха
как може аргумент да ти е какво казал цветанов или сидеров хахаха , аргумент = факт, а не мнение!
повечето от шумно арестуваните последните два месеца вече са си вкъщи и даже нема да бъдат съдени! С Алексей Петров ще стане най-много като с Маргините - ще го арестуват през 3-4 месеца, ще пие кафенце в данс, ще има плахи опити за дело и толкоз

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 19, 2010 4:25 pm 

ти мислиш ли какво ще стане ако арестът на алексей се превърне в пунта мара :?:

Последна промяна ultrafan_rs на Пет Фев 19, 2010 5:08 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 19, 2010 4:28 pm 
Аватар

Силно намаляване на доверието в Герб?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 19, 2010 4:58 pm 
Аватар

Boyo написа:
блеки какви са тези кафеви постинги хахаха
как може аргумент да ти е какво казал цветанов или сидеров хахаха , аргумент = факт, а не мнение!
повечето от шумно арестуваните последните два месеца вече са си вкъщи и даже нема да бъдат съдени! С Алексей Петров ще стане най-много като с Маргините - ще го арестуват през 3-4 месеца, ще пие кафенце в данс, ще има плахи опити за дело и толкоз

Никъде не казвам, че са аргументи. За думите на Цветанов казах, че се надвяма да са истина, тоест да направи това, което говори.
А другите неща са просто различни гледни точки и мнения. Но понеже много станаха тези "мнения", дето водят все към едни и същи хора, добавям че случайни неща няма.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 19, 2010 5:03 pm 
Аватар

Че те комунистите винаги действат централизирано, и случайности нема. Тук всъщност въпроса май опира до - комунист ли е Костов или не.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 19, 2010 5:07 pm 

катастрофално срутване на рейтинга, изчерпване на легитимността и почти сигурни нови избори, за които бб нема да е в много блестяща позиция
дали при положение, че държи държавната машина ще позволи на алексей да си тръгне по живо по здраво :?:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 19, 2010 5:19 pm 
Аватар

ultrafan_rs написа:
катастрофално срутване на рейтинга, изчерпване на легитимността и почти сигурни нови избори, за които бб нема да е в много блестяща позиция
дали при положение, че държи държавната машина ще позволи на алексей да си тръгне по живо по здраво :?:

Разбира се. Това е и единствената цел, поради която Герб съществува. Те трябва по най-нелицеприятен и евтин начин да прекарат всички благини в държавата към комунистически фирми и да им осигурян законов и бизнес комфорт с лобистки закони, неизгодни за държавата сделки и тн. Така хем хората ще се ядосат и ще си кажат за пореден път, че без БСП (която точно ще се е реформирала)не могат, хем всичките капитали ще са при тях.

Това нещо си го мисля от година и половина и досега не се е случило нищо, което да му противоречи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 19, 2010 5:22 pm 
Аватар

И тук идва проблемЪТ - значи при едно конкретно правителство съдебната система не позволи да бъде осъден никой (всъщност дори и немаше опити за това :wink: ) и да се отворят досиетата, а сега Бойко е виновен,че няма дела :smt006 Е нали съдебната система е називисима, ко прайм тогава :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 19, 2010 5:24 pm 
Аватар

tprodanov написа:
ultrafan_rs написа:

Разбира се. Това е и единствената цел, поради която Герб съществува. Те трябва по най-нелицеприятен и евтин начин да прекарат всички благини в държавата към комунистически фирми и да им осигурян законов и бизнес комфорт с лобистки закони, неизгодни за държавата сделки и тн. Така хем хората ще се ядосат и ще си кажат за пореден път, че без БСП (която точно ще се е реформирала)не могат, хем всичките капитали ще са при тях.

Това нещо си го мисля от година и половина и досега не се е случило нищо, което да му противоречи.

Проданов,според мен се излагаш сериозно с това твърдение - това правителство има много кусури,но както никое друго се зае да прави непопулярни реформи и борба срещу престъпността. По същата логика можеш да обвиниш Костов,че е управлявал, така че да докара на власт мадридския измамник.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 19, 2010 5:24 pm 
Аватар

:smt003
Нека не гледаме минали неща :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 19, 2010 5:27 pm 

До дни трима министри от кабинета „Станишев" ще бъдат изправени пред съда, съобщи главният прокурор Борис Велчев пред Дарик. Това са министърът на отбраната Николай Цонев, министърът на земеделието Валери Цветанов и социалният министър Емилия Масларова. „Актовете са готови и в процес на написване", каза Велчев.

Не мога да си изкривя душата и да не призная, че през последния месец наистина се виждат някакви резултати. Но да видим... :roll:
Но на този етап виждам такива единствено в сферата на сигурността. Няма как да се отрече на герберите, че са подготвени в този ресор при положение, че 90% са куки и адвокати (бивши следователи) :smt004

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 19, 2010 5:28 pm 
Аватар

Виж, нищо не мога да кажа - аналогията я има, безпорен факт. Дали е било така или не, аз не знам. Но на това правиелство непопулярните реформи му се свеждат до тотално преебаване на бизнеса, укриване на дефицит, няколко ПР акции без нито един вкаран в съда с прилични доказателства, лобистки закони за тютюнопушенето, ГМО, закона за съобщенията, хаоса с личните данни и личните документи и все минуси. А плюсовете все още остават само на обещание. А антикризисните му мерки са достойни за самоубийство. А, да не забравим и новия вариант на руско робство чрез Белене.

ПП Политог0, кое е резултат?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 19, 2010 5:29 pm 
Аватар

Проданов що се правиш на умряла лисица, много добре ти е ясно как се вкарва човек в затвора у нас и кой го вкарва, особено некоя мутра или друга отрепка :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 19, 2010 5:30 pm 

резултат е алексей в ареста. най-видният клиент на следствието през последните 20 години :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 19, 2010 5:31 pm 
Аватар

И тоя път ли железните обвинения са базирани на изрески от вестниците и "анонимни" свидетели с торби на главите :smt005 По-жалки клоуни от българските прокурори нема :smt114

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 19, 2010 5:32 pm 
Аватар

Резултат ще е, когато има дело и присъда. Или ако няма присъда да е видно нарушение на съда заради подкупен съдия. Неколко страници по-назад написах, че залагам каса бира срещу това, че Алексей до 25 дни ше си спи у тех.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 19, 2010 5:33 pm 

и да не го осъдят пак е резултат, че го арестуваха - галеникът на всички власти. в сравнение с който маргина изглежда като алелеблюто :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 19, 2010 5:34 pm 
Аватар

Ми то и мен са ме арестували, и? Голема работа, ше спиш малко извън дома си...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 19, 2010 5:34 pm 
Аватар

ultrafan_rs написа:
До дни трима министри от кабинета „Станишев" ще бъдат изправени пред съда, съобщи главният прок.рор Борис Велчев пред Дарик. Това са министърът на отбраната Николай Цонев, министърът на земеделието Валери Цветанов и социалният министър Емилия Масларова. „Актовете са готови и в процес на написване", каза Велчев.

Не мога да си изкривя душата и да не призная, че през последния месец наистина се виждат някакви резултати. Но да видим... :roll:
Но на този етап виждам такива единствено в сферата на сигурността. Няма как да се отрече на герберите, че са подготвени в този ресор при положение, че 90% са куки и адвокати (бивши следователи) :smt004

Слушах го цялото интервю. Освен за тези министри каза, че се води разследване и срещу Станишев за онази папка дето я подхвърляше Алексей с класифицираната инфорамация. Проблемът бил, че се изяснява от експерти, дали в папката имало наистина класифицирана информация, или просто информация. Ако се докаже първото момчето отивало на съд. Всичко щяло да стане ясно до няколко седмици.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]