forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Сеп 12, 2025 12:48 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Фев 19, 2010 2:07 am 

тва с образованието вече не е кой знае къв критерии щото кой не иска да учи той не е студент :) щом старозагорския и той успя най-сетне :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 19, 2010 2:13 am 
Аватар

Критерий е, щото изключва купените гласове, които са винаги при орки без образование.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 19, 2010 2:17 am 
Аватар

Citizen_Kane написа:
kolkoto do elektorata-po tia mega prouchvania davat che svinete sa poveche it nas ama dali e verno,a?

stiga tolko ot men za taia vecher,leka na sichki

Къде го тва проучване за свинете? А и дори да не вервате с Емо на проучването на Капитал мисля се вижда и с просто око - та то дори ти стига да се разровиш по нета и да видиш кои как пишат и ти става ясно. А най-лесната връзка може всеки сам да си я направи като види, че огромната част от гласовете на дсб идват от София и още няколко големи града :smt006 Отделно личните ми впечатления са пак в същата посока - всички симпатизанти на дсб дет съм срещал досега са все ерудирани и интелигентни хора (говоря не само за тия на мойта възраст, а и семейни приятели и тн), партията разполага и с най-добрия кадрови потенциал - всичко тва са случайности сигурно? Не мисля :wink:

да се върнем и на капитал, проучването си звучи достоверно - дсб в големите градове с голям процент висшисти, бсп яко в селата и малките градчета основно необразовани хора, герб отвсякъде по много - образовани, необразовани, големи градове, села... тоест популизъм :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 19, 2010 10:22 am 

То и Славия има най-интелигентната публика,ама тва нищо не значи и никой не го ебе реално-същата работа е и с циганската куралиция :smt006

Има още некви хора които както каза Смит,верват че синята идея не е рожба на ДС и затва по дифолт гласуват за мангусто,ама са все по-малко и по-малко което нема как да не е радващо :smt006

Иначе по кво се определя дали човек е интелигентен е много субективно шото диплома секи може да си земе както и файненшъл таймс ама ако те топлят точната графика и точния електорат,да си жив и здрав :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 19, 2010 10:29 am 
Аватар

Не ми се искаше да се тръгва в тая посока, ама явно трябва. Най-интелигентните и разумни хора, с които животът ми ме е срещнал съвсем неконтролируемо, на различни места, по различни поводи и т.н., все още гласуват за Ел Коменданте, макар вече някои да твърдят, че го правили недокрай убедено, което е нормално. Разбира се, има и немалък брой читави хора, които са гласували за Ди Онли Уан, но са се отказали (примерно като Змея). Причината за тва е естествено фактът, че не може и не трябва всички да мислим и да действаме еднакво.

А да се отрича кой действително е най-интелигентният електорат е виц, т.е. да наричаш бялото "черно" & vice versa, но смеейки се :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 19, 2010 10:36 am 

Аха,разбрах вече :smt006

Живи и здрави да сте интелигенти,па ние орките ше се оправим некакси и без дъ онли браун :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 19, 2010 10:40 am 
Аватар

Тая тема ми е полезна в личен план,това в което винаги съм се съмнявал,излезе като факт,аз съм ебати простака :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 19, 2010 10:41 am 
Аватар

Сега като чета мненията назад, се смазвам от пуберските мнения на некои хора :lol: . Жорка, не се занимавай, не се разправяй, ми си учи и действай напред. Тва е загуба на време другото. Дори и да убедиш отрепките-философяги-уйкендари, че си прав, нищо нема да се промени - нема да се запълни с асфалт ямата, в която преди малко си спуках дясна задна гума :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 19, 2010 10:45 am 
Аватар

Citizen_Kane написа:

Живи и здрави да сте интелигенти,па ние орките ше се оправим некакси и без дъ онли браун :wink:

Хехе, е ти щото гледаш само да нахраниш нещо, виждаш във всяко нещо обида към себе си, без да четеш :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 19, 2010 10:48 am 
Аватар

Много пъти съм си мислел, че СДС е създадено от ДС, даже съм почти 100% сигурен. Но, СДС увлече много хора, нямащи нищо общо с ДС, нормални хора и те вляха своята нормалност в СДС и стана една ако не нормална партия поне с наченки на нормалност.
Факт е, обаче, че в СК няма ченгенца, което на фона на останалите ми е достатъчно.
Ченгеджийството беше най-гадната проява на комунизма и репресиите му, повръща ми се като видя наченките му и няма как да симпатизирам на партия с ченгенца вътре.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 19, 2010 10:57 am 
Аватар

Или пък сценаристите на живота ни така са решили,винаги могат да бръкнат в чувала и да изкарат досието-коз точно когато им е нужно.Всъщност тази държава имаше според мен два шанса да промени сценария,единият беше първите години след 89 г.около и малко след първите свободни избори,може би някъде до към вторите,когато много хора се пребориха със страховете си и влязоха в различните партии,съставящи СДС,сценариста успя да реагира,като бързо настрои хората един срещу друг-това да ви е познато от някъде,примерно сектор Б и вторият реален шанс беше точно 1997 г.,когато хората бяха достатъчно свободни вече,но и притиснати до стената и нямащи какво да губят,след това знаем какво се случи

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 19, 2010 11:05 am 
Аватар

Със сигурност сценаристите така са решили. Просто единствено в тази коалиция виждам някакви наченки за отърсване от ченгеджизма.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 19, 2010 11:10 am 

значи ако си завършил шуменския не могат да ти купят гласа
ако си само с колеж е възможно :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 19, 2010 11:20 am 

Morning Glory написа:
Citizen_Kane написа:

Хехе, е ти щото гледаш само да нахраниш нещо, виждаш във всяко нещо обида към себе си, без да четеш :smt006

Е,не съм толко обидчив спокойно :wink: Дразним се когато такива дупета като Бранника почват да дават определения кой бил интелигентен и кой четел уикенд,като самия той е нема такъв хрантутник :smt003 Теб в тая група на дупетата не те включвам-но ако проявеваш желание,ше те добавим :smt005

Претенции за интелигентност немам,па и да имах-местото за доказване е в университета и на работното место-другото айлячИ майна :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 19, 2010 11:49 am 
Аватар

Не знам само къде виде да съм давал определения на некой, още по-малко на хора от тоя форум, за разлика от теб дет вече на няколко пъти го направи с мен, ма ок, ти ги виждаш така нещата така че няма кво да си говорим повече.

Бил съм дупе, бил съм хрантутник, бил съм давал определения, бил съм парадирал с фт или нещо подобно... не помним и една лична нападка да съм отправил към теб или който и да е, ма ок.

Научи се да четеш внимателно кой кво пише. Ако намериш някъде да съм написал, че всички интелигентни или всички образовани хора гласуват за дсб ше се самооблея жестоко до живот, но мисля навсякъде съм говорил в проценти от електорати и няви лични впечатления, както го направи и Боби :smt006 Тва малко ме изкара, че все едно съм казал нещо подобно на "Не всички фашисти са левскари, но всички левскари са фашисти" във формат "не всички дсб-ари са интелигентни, но всички интелигентни са дсб-ари", та ше се радвам да ми покажеш къде по-точно :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 19, 2010 12:10 pm 

Момче,доста насериозно ги зимаш некои работи за да си мислиш че ше тръгнем да четем стари мнения за да ти вадим цитати,камо ли ше тръгнем да ти доказвам нещо :smt006

Боли ме хуя,вервай ако искаш в пророка мохамед или у джим морисън :wink:

Кур за дсб,кур за костов,кур и за свинете :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 19, 2010 12:15 pm 

предлагам днес да не се дъвчем в тази тема :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 19, 2010 12:44 pm 
Аватар

Що па да не се дъвчем......я гледай кво става:

Цитат:
.......Така или иначе част от дълговете на “Кремиковци” са натрупани в този период и през 1997 г. вариантите са два - ликвидация или продажба. Избран е вторият. През юни 1999 г. фирмата става собственост на неизвестната “Дару металс”, по-късно преименувана на “Финметалс” за $1. Борчовете на завода са 640 млн. лв. Първите прогнози за бъдещето на сделката са песимистични. Запознати вещаят източване и бърз фалит, социални бунтове и екокатастрофа. Новият собственик Валентин Захариев обаче успява да се закрепи. Основният принцип е да плаща само в краен случай. Потърпевши от тази политика са най-вече работещите, дребните доставчици и, разбира се - държавата.

Тя обаче си пасува, защото политическият комфорт се заплаща. Собственикът на “Кремиковци” - “Финметалс”, е сред дарителите на фондация “Демокрация” с 15 хил. лв. Комбинатът е и сред дарителите на “Бъдеще за България” на жената на Костов.........

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=385201

Както казах вчера - случайни неща няма.

Оказа се, разбира се непотвърдено, че Алексей Петров е бил любовник на Надето Михайлова. Лошо няма, много девойки си мечтаят за секс я с инструктора си по фитнес, я с треньора си по карте. И аз да можех, и аз щях да я резна.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 19, 2010 12:49 pm 
Аватар

:smt003

С Блеки редко сме на едно мнение по политически въпроси, но на важните теми има пълно единомислие. Направи ми впечатление още, когато изрази теорията за боба и лещата, която направо ми я открадна от клавиатурата :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 19, 2010 12:55 pm 
Аватар

Доволен сеир на Парламентарния контрол :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 19, 2010 12:58 pm 
Аватар

Ако ви се чете, ето една статия на Валерия Влева от днес:

Цитат:
Волен Сидеров: Алексей Петров такъв, какъвто е сега, е продукт на СДС, не толкова на БСП. Беше любовник на Надежда Михайлова..., беше си изпазарувал позиция на офицер от службите с личната протекция на Костов и с обещанието да не разкрива някои от далаверите на Костов.

Надежда Михайлова-Нейнски: Алексей ми беше треньор по таекундо.

Татяна Дончева: Алексей Петров е свързан с финансирането на СДС.

Станишев: Виждал съм Алексей само два пъти.

Иван Костов: Нека да не гледаме в миналото, сега да застанем на правилната позиция.

Операция “Октопод” взриви политическото блато у нас. За първи път от 20 години насам всички обществено-политически кръгове подкрепят решителността на едно правителство да възстанови държавността в страната.

За първи път един премиер получава адмирации, дори от чужбина, за волята си да се бори с бандитите по всички етажи на властта у нас.

И в същото време - за първи път българската политическа прослойка е стъписана. Именно от решимостта на Борисов този път да се стигне докрай - без да се взима предвид кой сват и кой брат.

Това накара политически лидери от всички цветове панически да обясняват пред всеки микрофон и камера, че видите ли, те лично нямат нищо общо с “Октопода”, макар да признават, че пипалата му са проникнали от основите до върха на държавата. От обърканите им словоблудства стана ясно, че този т. нар. политически елит е кълбо от дълбоко закодирани в устройството на страната взаимовръзки, скрепени от цинични политико-бизнес отношения, в които няма ни кауза, ни морал.

Има неистов стремеж за власт на всяка цена. И това за първи път едва сега го призна Иван Костов: “Аз приемам, че е вярна тезата, че политиците в безогледната си борба за властта са използвали престъпници и след това са си поделяли тази власт(БиТиВи). Разбира се, каза го, все едно че не се отнася и за него, а като аксиома, която ние, които им даваме властта, днес трябва да преглътнем горчивия хап, че политиците и престъпниците дружно са ни лъгали толкова години, и... да гледаме ведро напред. Както Станишев преди него също призна, че преди изборите извикал Алексей Петров и му казал да избира: или политиката, или ДАНС.

Операция “Октопод” оттекна гръмко в партиите.

Ехото в БСП бе най-мощно. Още в деня на ареста на “Октоподите” Румен Петков поиска оставката на Станишев заради петното на ДАНС, хвърлено върху БСП. Станишев подобаващо му върна топката:А ти като вътрешен министър нали твърдеше, че Алексей Петров е офицер, работил за държавата?Оттам нататък започна ровенето в ДАНС по времето на ексшефа й Петко Сертов, докато на публиката стане ясно, че родното ФБР, вместо да гони бандитите, е било използвано от Станишев за разправа с вътрешнопартийните му врагове (по думите на бившия главен секретар на МВР ген. Валентин Петров).

Впрочем за първи път след времето на десния Костов и управлението на НСС под ръководството на ген. Атанасов сега се заговори конкретно, че и премиерът социалист е впрягал тайните служби за политически цели. Което още веднъж показва, че за окопаването си във властта политиците ни използват едни и същи похвати. “Октоподът” нанася сериозен удар върху реномето на лидера на БСП като управленец и продължава да подкопава устоите му в партията. Признанията на главния прокурор Борис Велчев, че ДАНС, която бе личен проект на Станишев, е обслужвала Алексей Петров, се приема като “тежко клеймо върху партията”.

От изявленията на съпартийци на Станишев стана ясно, че представители на чужди служби у нас още през юни-юли 2008-а са настоявали пред него за отстраняването на Алексей Петров от ДАНС и той “не е намерил сили за решение”.

Нещо повече, по това време САЩ замразяват отношенията си с ДАНС и дори отказват виза за шефа й Петко Сертов. Мълвата за “лична зависимост” на Станишев от офицера под прикритие пробива като ръжда в структурите. Какво е ставало между Сертов и Петров, между Сертов и Станишев, не знаем, вдигат глава червените. Мълчанието на лидера по тези въпроси буни редовите социалисти “В БСП има потрес, разочарование и болка”, каза член на Националния съвет. Освен това продължават да висят без отговор въпросите на двамата Руменовци: “чий политически проект е РЗС, кой стои зад Яне Янев и кой ни излъга, че с него можем да противостоим на ГЕРБ”. Сидеров вече даде отговор: РЗС е творение на Алексей Петров, но червените искат да чуят истината от своя лидер, а не от чуждите. “Октоподът” оплита в скандали и опитите за промяна в БСП, която Овчаров нарича “подмяна”. “Станишев е много виновен за това, че тези въпроси не са тема на диалог в партията, а ги оставя да се решат в медиите”, каза и Красимир Премянов. Поредното самоизяждане в БСП е в апогея си, Станишев е обвиняван от своите, че нищо не прави, че вместо да консолидира, конфронтира.

Не по-малко е объркването в десницата. Засега там говорители са Костов, ген. Атанасов, Димо Гяуров и Емануил Йорданов. Тактиката им започна с амнезия - не помнят кой, кога и защо е внедрил Алексей Петров в НСС, с чий подпис и чия протекция, не знаят и какви задачи са му поставяни. Когато завесата бе вдигната, всички се стъписаха и отказаха да отговарят на тези въпроси. А пък Костов направо си поиска “да забравим миналото”. Само че животът не почва от днес. И пипалата на “Октопода” са заровени още в синьото управление и тъмната Костова приватизация. Затова Костов трябва да даде отговор на много икономически и политически въпроси: кому и как раздаде 90% от активите на държавата, защо лепна прякора “Мистър 10%” на Александър Божков, защо, след като имаше цялата власт в страната, “загуби битката с мафията”, защо Богомил Бонев го нарече “бащата на мафията у нас”?

Костов беше решил, че тези въпроси вече са забравени и че образът му на “нов политик” ще изтрие тъмните страни от управлението му, за които той не иска да се говори. Операция “Октопод” попречи на устрема му за “нов живот” в политиката. Той се виждаше все повече като бъдещ министър-председател (бе калкулирал провал на Борисов), а сега плановете му се сгромолясват. Затова на всяка цена той иска да се нареди сред “добрите”. “Сега е моментът политиците да покажат, че са срещу мафията”, каза го толкова нравоучително, сякаш открива топлата вода и сякаш някой може да си помисли противното. И за Костов проблемът с “Октоподите” е сериозен, защото Алексей Петров вече заяви решимостта си да говори конкретно и с имена как специалните служби са били “използвани за отстраняване на неудобните”. Всичко това ще досрути старата десница и ще накара избирателя окончателно да сложи политиците й в отбора на “маскарите”.

От тази група всячески иска да се откъсне лидерът на “Атака” Волен Сидеров . За него “Октоподът” е манна небесна да се разправи с противниците си от Синята коалиция и РЗС. Сидеров отдавна мечтае да дискредитира Костов и сие и да ги изхвърли окончателно от графата “партньори” на управлението на ГЕРБ, за да остане там сам. И за да вдигне по този начин политическата си цена. Затова с такава охота Сидеров издава пикантерии не само от политическата, но и от интимната кухня на отношенията между Петров и водещите сини политици.

Същото важи и за Яне Янев от РЗС, който разширява влиянието си сред доскорошните последователи на Сидеров. Водачът на “Атака” няма да му прости това. Волен съзнава, че не може да си върне хората, но пък ударът по Яне, като продукт на “Октопода”, е в десетката. И това му стига.

Много интересно е поведението на ДПС в този момент. Ако попитате хората на Доган, ще кажат, че подкрепят действията на правителството в борбата с престъпността. Нормално. И шаблонно. Акция “Октопод” обаче за тях е много важна. И те са особено щастливи от нейното развихряне. По две причини. Първо, става пределно ясно, че не ДПС е “чудовището” на прехода и не обръчите на Доган са източник и хранилка на мафията у нас.

И второ, разследването на самоубийството на Ахмед Емин освети бившия началник на кабинета на Доган като човек на ДАНС. Тогава лидерът на ДПС не посмя да зададе публично въпроса: “Аз бях мандатоносител, защо е трябвало да бъда следен от служба, подчинена директно на премиера Станишев?” Няма как разплитането на нишката на “Октопода” да не даде отговор и на този въпрос. Засега Доган ще мълчи, внимателно ще следи развоя на скандала и ще изчака удобния момент, за да ни покаже ужасния политически пъзел, чиято жертва трябваше да стане.

Така “Октоподът” започва да се превръща всмъртоносно оръжие в междупартийните битки. И колкото повече се разплита чорапът, толкова по-ясно става, че историята на “Октоподите” не може да се чете само като криминале, тя е преди всичко политическа. Това е кутията на Пандора на българския преход, която от време на време досега беше леко открехвана, покрай някой друг скандал, но винаги навреме затваряна, за да не унищожи самата система. Лъсва истината, че центърът на злото е финансирането на партиите, отношенията между тях и крамолите вътре в самите партии.А пък Алексей Петров, като човек с информация, е бил удобен за всички - свързващо звено за тези, които употребяват тази информацията за политически цели и лична изгода. Те и той са си взаимодействали в една престъпна симбиоза, която днес Борисов се нагърби да разсече.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 19, 2010 1:12 pm 
Аватар

Citizen_Kane написа:
Момче,доста насериозно ги зимаш некои работи за да си мислиш че ше тръгнем да четем стари мнения за да ти вадим цитати,камо ли ше тръгнем да ти доказвам нещо :smt006

Боли ме хуя,вервай ако искаш в пророка мохамед или у джим морисън :wink:

Не бре, не взимам толко насериозно, просто ме обвиняваш в някви неща дет просто не са верни и никога не съм казвал, имал намерение да кажа или още по-малко ги мисля та за тва :wink: Иначе за мен Костов не е некъв бок, просто не виждам по-добър вариант към момента

Блеки, 15 хил лв са много пари да си откупиш политическо спокойствие, да знаеш :smt003 Обаче и сега ако алексей петров не разкрие конкретни далавери на костов и не проговори мошно очеквам да се самооблееш зверски, а ако излезнат далавери на костов, които да се докажат или най-малкото да изглеждат реални, а не в стил вестник шок примерно, ше преразгледам политическите си позиции и аз ше се самооблея мошно :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 19, 2010 1:16 pm 
Аватар

Абе, Блеки, ще те помоля тия статийки да си ги пускаш нещо в Скайп, ала-бала. Нека държим некво ниво.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 19, 2010 1:24 pm 
Аватар

Блеки - осеменителят на Надето :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 19, 2010 1:29 pm 
Аватар

Brannik написа:
Блеки, 15 хил лв са много пари да си откупиш политическо спокойствие, да знаеш :smt003 Обаче и сега ако алексей петров не разкрие конкретни далавери на костов и не проговори мошно очеквам да се самооблееш зверски, а ако излезнат далавери на костов, които да се докажат или най-малкото да изглеждат реални, а не в стил вестник шок примерно, ше преразгледам политическите си позиции и аз ше се самооблея мошно :smt006

Ама ти наистина ли смяташ, че ако е имало даване на пари, те са само тези 15 000 които фигурират по документи :lol:

Дори и да недокажат пряка връзка между Костов и Петров, то със сигурност трябва да му се търси отговорност на Костов, защо такъв човек е назначен по негово време на такъв държавен пост. Те може и да са нямали общи далавери, но Костов е министър прецедател и като такъв трябва да носи отговорност за решенията си. Също важи и за Царя и Станишев.

Иначе Цецко днес го е казал надявам се и да го изпълни:

- Говори се, че ще има разпити и арести дори за началниците на Алексей Петров от НСС и от ДАНС. Те или са спали, или са били негови съучастници, ако той е вършил престъпления, докато е бил техен офицер на прикритие.

- Прокуратурата е господар на обвинението. МВР и ДАНС изпълняват нейните указания, които се разработват и обсъждат на съвместни оперативки. Аз сега мога да кажа следното: Ще бъде търсена отговорност от всяко едно лице на всяко ниво в държавата - без изключение, за всеки период - минал и настоящ. Но то ще е в момента, в който се сметне, че има достатъчно доказателства. Ще уточня в момента само за МВР: до няколко дни ще бъдат отнети допуските на няколко служители, които пряко са комуникирали с част от представителите на тази стройна, йерархично изградена престъпна група.

- Ще дойде ред и на политиците в "Октопода", значи.

- И на тях. За мен най-необяснимото е това - в последните 2 години беше дадена възможността на Алексей Петров да бъде на един изключително важен пост в ДАНС, и то с протекцията на премиера. Новосформираната Държавна агенция за национална сигурност беше изключително добре възприета от евро-атлантическите ни партньори - като философия за обединяването на специалните служби от МВР и МО. Но защо управляващите не направиха възможен парламентарния контрол?

- Ех, ако Петров представляваше целия целеничък "Октопод", с мед да го намажете, преди да го пратите в затвора. Но ние преброихме 11 души, които арестувахте тия дни - без връзка с него - все от мафията: шефове от МВР, митничари, данъчни и просто мутри, получили държавни кабинети при предишните правителства.

- Много са пробойните в държавното управление, където в последните 20 г. са се утвърдили схемите за отклоняване на парите - на тия пари, които трябва да влизат в държавния бюджет или да се харчат за решаване на обществени проблеми. Това говори за занижен контролен механизъм в институциите, за политически покровителства или за липса на политическа воля тия схеми да бъдат разбити.

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=385415

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 19, 2010 1:30 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
Абе, Блеки, ще те помоля тия статийки да си ги пускаш нещо в Скайп, ала-бала. Нека държим некво ниво.

С кое не си съгласен?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 19, 2010 1:30 pm 

Може и аз да не съм прочел постовете с правилна нагласа,знам ли-обаче като ги четех,ме нервира мошно и затва те облях :smt003 Па,аз като се палим-нема приятели,нема нищо :lol: Спомни си като ритахме :smt006

Кво протестираш против тва че съм те облел с хрантутник и дупе-не е ли така? :smt005 Храни ли те майка,храни те и в тва нема нищо лошо :wink:

Не е ли определение "циганина има най-интелигнетния електорат"? Точно такова си е според мен :wink:

Както и да е :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 19, 2010 1:37 pm 
Аватар

Е и аз се нервирам понекога ма не обливам хората наред щот зачитам и мненията на другите :smt003

Иначе тва съм го казал в друг контекст, а именно, че примерно 70% от електората на дсб са с висше, а за бсп тоя процент примерно е 30%, друг е въпросът, че за едните са гласували доста повече отколко за другите :arrow: но тия твърдения по никъв начин не включват негласувалите или гласувалите за други партии :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 19, 2010 1:52 pm 
Аватар

Цецко Цветанов не може да напише и пътен акт. Да пратиш хората си да претърсват и обискират без разрешение от съдия е или нарочно или изключително малоумие. И двата варианта не ни вършат работа.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 19, 2010 1:57 pm 

Brannik написа:
Е и аз се нервирам понекога ма не обливам хората наред щот зачитам и мненията на другите :smt003

Иначе тва съм го казал в друг контекст, а именно, че примерно 70% от електората на дсб са с висше, а за бсп тоя процент примерно е 30%, друг е въпросът, че за едните са гласували доста повече отколко за другите :arrow: но тия твърдения по никъв начин не включват негласувалите или гласувалите за други партии :wink:

Аз съм от Хаджи Димитър-тоест облива се сичко наред и чуждото мнение никога не е важно :smt005

Колкото до тва шо непонасям циганина и шо скачам на бой като чуем "единствения,неповторимия,правилния",ше ти обесним в детайли след известно време в английските влакове :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]