forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Сеп 11, 2025 7:18 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Фев 18, 2010 1:15 am 
Аватар

Абе по това време БСП беше официално против ЕС и членство в НАТО, та не е все тая кой е управлявал. Кой записвал мое, ама МВФ щеше да е през крив макарон..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 18, 2010 1:17 am 

Ot Zmeia ste stane idealen BG jurnalist i analizator :lol: Dochul e nesto ottuk-ottam, izobsto ne se e zapoznal s nikvi dokumenti i nema nikva idea kak stoqt nestata v deistvitelnost, obache pravi umozakluchenia, koito sa FAKT :!: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 18, 2010 1:23 am 
Аватар

Omraz написа:
Ot Zmeia ste stane idealen BG jurnalist i analizator :lol: Dochul e nesto ottuk-ottam, izobsto ne se e zapoznal s nikvi dokumenti i nema nikva idea kak stoqt nestata v deistvitelnost, obache pravi umozakluchenia, koito sa FAKT :!: :lol:

Кога зе да пишеш на латиница, кога стане толко оборотен, дееба :smt005 Аре опровергай ме ти с документи, извади ме от заблудата :bigok

Документите за членство в ЕС ги подаде Георги Пирински, дарагой...документи искате ли :lol: А мисията на МВФ си идваше тука и преди Костов, друг е въпроса, че Жан не ги слушаше

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 18, 2010 1:25 am 
Аватар

Абе, Змей, аре посочи ми един човек в политиката дет да е на по-високо ниво от Костов и да ги разбира повече нещата, един поне? Май всички са му под нивото, а? Кажи алтернативата - лесно е само да плюеш :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 18, 2010 1:29 am 

Цитат:
Изчезват ценни материали, краде се метал. Така постепенно дружеството влиза в черния списък на губещите предприятия и по настояване на Международния валутен фонд (МВФ) трябва да бъде ликвидирано на 1 юли 1999 г., ако не се приватизира. В този черен списък освен “Кремиковци” са и авиокомпания “Балкан”, ДЗУ, ГОРУБСО, част от военните заводи, които също са източени и доведени до пълен крах и безпорядък заради безхаберието на държавата.

По това време работещите в металургичния комбинат живеят с една единствена надежда. Тя е заводът да бъде купен от сериозен инвеститор, който да изправи предприятието на крака. Поради лошото състояние на комбината и натрупаните огромни дългове от 640 млн. деноминирани лева заинтересуваните да участват в приватизационната процедура са малко.

По настояване на МВФ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 18, 2010 1:30 am 
Аватар

Казах вече. Учете, гответе се и бъдете алтернатива. Тия дъртите, политиците на прехода са оплетени кат свински черва, нито един не заслужава доверие. :smt002

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 18, 2010 1:30 am 
Аватар

Това, че пирински е подал документите е факт, но не виждам връзката. Това стана 2006та, много след онова време. Аз говоря за 97ма, когато партията на Пирински имаше официална позиция, че е против ЕС и НАТО и ако бяха останали още немаше да сме в ЕС. Всъщност, същата тая партия видя, че нема да получи гласове, ако не се маскира на реформирана и евроориентирана, защото вече в съзнанието българско беше насадена евроценноста.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 18, 2010 1:33 am 

STALKER написа:

Кога зе да пишеш на латиница, кога стане толко оборотен, дееба :smt005 Аре опровергай ме ти с документи, извади ме от заблудата :bigok

Tejestta na dokazvane e v tozi koito tvardi daden FAKT :!: :lol:
Moje i da ima ogromna dalavera, moje i da nqma, obache zad vsqko tvardenie trqbva da ima dokazatelstva, po-seriozni ot statii vav vestnici pisani ot ednokletachni porachkovi maloumnici i prikazkite na babichkite pred bloka :wink:

Pisha na latinica, stoto laptopa mi e na popravka, toq stariq nesto nema fonetika, a s Chrome foroma nema kirilizator :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 18, 2010 1:36 am 
Аватар

Беха против НАТО, против ЕС не се били, 95 г. подадоха молба за членство. Не знам позицията да се е променяла.
А дали щехме да влезем - нищо не се знае. Ако ми беше казал някой 2000-2001 г. че ще ни приемат в ЕС докато БСП е на валст, определено нямаше да повярвам.

Путказ, в България нищо не е доказано, нали така...Значи всичко е наред. Дано си верваш и дано не е професионална деформация :lol:

П.П. Дори в костовисткия Медипул пише, че Захариев е взел 110 мил. долара от Митал :lol:

http://www.mediapool.bg/show/?storyid=145035

Вероятно и Стояна Георгиева са я подменили силите на злото, или :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 18, 2010 1:52 am 

A ti otkade znaesh i si siguren che predpriqtieto naistina ne e bilo zatunalo v dulgove i Valentin Zahariev ne go e spasil, izpravil na kraka i ne go e dovel do sastoqnie da struva 110 miliona? :wink: Ne kazvam che e taka, no i ti ne mojesh da mi dokajesh che ne e taka.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 18, 2010 1:56 am 
Аватар

Omraz написа:
A ti otkade znaesh i si siguren che predpriqtieto naistina ne e bilo zatunalo v dulgove i Valentin Zahariev ne go e spasil, izpravil na kraka i ne go e dovel do sastoqnie da struva 110 miliona? :wink: Ne kazvam che e taka, no i ti ne mojesh da mi dokajesh che ne e taka.

Естесвено, че мога...дълговете се трупат до ден днешен, аре стига се прави на луд :lol: в момента спориш заради самия спор, което е отвратително :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 18, 2010 2:01 am 

E, qvno si chel finansovite otcheti za poslednite 10 godini na predpriqtieto, za da si tolkova ITK. :lol: Togava spiram da sporq, otivam da pikaq i legam :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 18, 2010 2:10 am 
Аватар

Ти чел ли си с документите по делата на Народния съд, може пък съвсем справедливо да са съдили :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 18, 2010 3:48 am 
Аватар

STALKER написа:
Бивш костовист, като много други :lol:
все пак ДСБ на първите си избори взе повече от СК на последните :lol:

Значи тогава докато са още пресни спомените от управлението на Костов всички яко ДСБ у а, сега след като е минало малко повечко време спомените са поизбледнели, но червената пропагандна машина все така си бълва пропагандата и сатинизира образа на Костов и управлението му и изведнъж се появяват разочаровани, яко нали :smt006 Все пак късопаметността е един от най-големите проблеми на българското общество :wink:

А самият факт, че Костов и с 2% подкрепа да е пак е основния трън в очите на всички червени отрепки за мен е доста красноречив :smt006 Или и тва е неква конспирация като той всъщност е техен човек? Може би и за тва бягаха като дявол от тамян от всякакви дебати срещу него и ДСБ лятото преди изборите?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 18, 2010 9:30 am 

Morning Glory написа:
Citizen_Kane написа:
Примерно в спор за Костов да се споменава чакане за коли по 10г е смешно шото когато се е чекало толко никой от нас нема съзнателни спомени-а поне на мен да говорим за времена в които не съм живел,ми е малко странно :smt006

Помним Богомил Бонев,Мими Йорданов,Сашо Божков,Бакърджиев,Надето,Весо Методиев,Гад Зееви,Славчо Христов,Краси Стойчев,Мишата чорни,муравей,лили попова и т.н и т.н. :smt006 Тия сичките изброени престъпници не помня кой ги назначи,сигурно е бил Осама майна чалмата вейдъро фози :smt005

Да, Командира е виновен и за тва, че изгони международния мафиот Чорни от България.

От известно време "си питам уя" в тая тема. Не е интересно да се обливат хора, които немат кво ново да кажат :lol:

Kostov i osobeno fondaciikite na Elena si lapaha dobre ot Mishata ama edin hubav leten den doide George Tenet i Mishata stana losh :))) inache ako iskash,moe si vervash che osven chorni,kostov e izgonil i angel stankov ot Levski-nema losho!

Brannika-hush ne smetam da go komentiram s maloumiata mu tip "kostov bil nai-podgotven" i t.n. :) za kvo e podgotven mangala be haho,aide kaji kato gi chatkash :)

fakt e che mangala nikoga poveche nema da e premier,a fenchetata mu sa vse oshte neosuznati studentcheta s nekvi idealistichni predstavi jiveeshti v "nemili-nedragi" :)))

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 18, 2010 9:54 am 
Аватар

Тия "информацийки" за Чорни и неговите "спонсорства: дали не се появиха изпод пишещата машина на агент Бор във вечния официоз на посткомунистическата мутренщина "Труд", веднага след като Мишата Чуорний беше изгонен.

Казах ви - надградете над вестникарщината и славитрифоновските аргументи, щото така не става.

Змей, наистина ми е непонятно защо забравяш или по-скоро неглижираш култовото завъртане на 180 градуса на нереформираната комунистическа партия. Една вечер, начело с Гоце, си легнаха твърди противници на евроинтеграцията и НАТО, на другата сутрин се събудиха крайни радетели в обратна посока. И не беше случайно. Некой ги светна, че пътят е неизбежен, 2001 г. идват избори, които благодарение на един клоун-монархическа издънка могат да вземат, а след това да си лапат както едно време от предприсъединителните и структурните фондове на новия съюз - дреме им дали е Европейски или Съветски. Важното е да има точене, да се паразитира върху нещо друго, след като за 45 години успяха да фалират държавата така, както четири войни не можаха.

Убеден съм, че си твърде добре запознат с тия неща. Просто си подменен. вАрнете Змея!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 18, 2010 10:24 am 

Абе май вие сте подменени като въпрос за политика :smt006 Носи се вода от 15 кладенеца тип костов незнаел,костов не чул,костов не разбрал само и само да не се признае истината че мангала е в кюпа заедно с всички останали управлявали последните 60г и е продукт на същата система която превърна България в чалгаджийница :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 18, 2010 10:26 am 

противници на нато през 2000г., не на евроинтеграцията :smt003 поне според официалните документи, на които толкова се държи тук, в края на 95 жан виденов подаде молба за членство в ес и змея го написа преди малко ама не го четете :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 18, 2010 10:34 am 
Аватар

А влизане в ЕС, без да сме влезли в НАТО преди това дали беше възможно :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 18, 2010 10:41 am 
Аватар

ultrafan_rs написа:
противници на нато през 2000г., не на евроинтеграцията :smt003 поне според официалните документи, на които толкова се държи тук, в края на 95 жан виденов подаде молба за членство в ес и змея го написа преди малко ама не го четете :wink:

Всичко чета, при това старателно. БКП си смени името и на БСП, разграничи се от комунизма, но в XXI в. продължава тържествено да отбелязва 9 септември, 1 май, Октомврийската революция, Бузлуджа, да не говорим какво крои и върши неофициално. Жан може да е подавал каквото си иска, но фактите са други. "Могли да направят еди-кво-си...". Ми що не го направиха две години, че и повече, ами трябваше "крадливият мангал" да го прави? И тва много добре го знаете, но се правите на алтави. За кво ти е валутен борд, като искаш да източиш банките? За кво ти е да четеш писмата на МВФ, като искаш да фалираш държавата. За кво ти е да се бориш с корупцията, като ти и твоите другарите сте корупцията.

Не подценявайте интелигентната и разумна младежка мисъл с елементарни, подиграващи се с историята и родовата памет вмятания като "Виденов подаде молба за ЕС".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 18, 2010 10:42 am 

опазил ме бог да ставам адвокат на първанов и компания и няма да разсъждавам какво е възможно и какво не от тяхна гледна точка. просто цитирам история...
п.п. но професионалният интерес към спора в мен надделява, та що да не е възможно? :wink:
п.п. отивам на работа и след 45 мин пак съм на линия :)

Последна промяна ultrafan_rs на Чет Фев 18, 2010 10:45 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 18, 2010 10:44 am 
Аватар

Не бе, то няма някакво документално изискване, или нещо подобно. Ей така, чисто хипотетично си мислим, ако България беше казала кур за НАТО, това щеше ли пак толкова хипотетично да се отрази някак на еврочленството ни?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 18, 2010 10:52 am 

Преговорите започнаха едва през 1999, след като държавата беше стабилизирана. Преди това нямаше как да започнем да преговаряме, ако ще документите да са подадени от Станко Тодоров през 1980.

Преглед на печата от 14 февруари 1999
Цитат:
Утре България започва преговорите с ЕС

Всички вестници отразяват срещата на президента Петър Стоянов с външния министър Надежда Михайлова и главния преговарящ с ЕС Александър Божков преди тяхното отпътуване за Брюксел за започване на преговорите за присъединяване към ЕС. Президентът Стоянов заяви: "Да е хаирлия, изпращам ви като държавни глави! Доживяхме да изпратим българска делегация за преговори в Брюксел, този хубав ден дойде." Преди това емоционално изпращане президентът Стоянов изслуша каква позиция ще защитава българската делегация и пожела преговорите да бъдат успешни и по-кратки. Към всички българи той се обърна с думите: "Нека всички ние в България да помагаме преговорите да завършат с хубав край". Към това Александър Божков прибави: "Искам да напомня на хората в България, че преговорите се водят от администрацията, но не за администрацията."
В 8 - минутно изложение днес министър Михайлова ще изложи пред Съвета на министрите в Брюксел българската позиция и ще връчи документите за готовността и очакванията на България за развоя на преговорите.
Тя ще определи и темите, по които България е най - подготвена за започване на преговори. Министър Михайлова заяви, че в нейното изказване ще има много конкретни неща, които са били обсъдени с парламентарните групи по време на консултациите в парламента. Остава на практика да покажем, че онова, за което ни бе гласувано доверие, ще приключи успешно и в много кратки срокове, отбеляза Михайлова Очаква се в Брюксел тя да разговаря с представители на страните от ЕС и на страните кандидатки за членство. Тя има договорена среща с главнокомандващия обединените сили на НАТО в Европа ген. Уесли Кларк, както и министрите на вътрешните и на външните работи на Белгия. Късно следобед на 15 февруари българската делегация ще се завърне в България.
Същинските преговори с ЕС ще стартират на 28 март. /"Демокрация", "24 часа"/

По това време други викаха "НАТО фашисти, световни терористи" :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 18, 2010 11:01 am 

а илия баташки окачаше черни знамена по трибуната и налиташе на бой на всеки осмелил се да плювне братска шумадия.... ебати спомените 5 клас :)
между другото започва "големия избор 2" сакам и чекам каренцето или някой от имигрантите :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 18, 2010 11:35 am 

Електората на мангала у форума го дават некви хипер разбирачи майна и все едно другите сме орки :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 18, 2010 11:41 am 
Аватар

КОСТОВ !!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 18, 2010 11:42 am 
Аватар

Електорато в тоя форум е 50%, немате шансове останалите :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 18, 2010 12:07 pm 
Аватар

STALKER написа:
Omraz написа:

Естесвено, че мога...дълговете се трупат до ден днешен, аре стига се прави на луд :lol: в момента спориш заради самия спор, което е отвратително :smt003

змей, щом вече и Жан Виденов даваш за пример верно си минал трайно от червената страна :)

а Захариев направи малко, но все пак направи нещо, така че увеличението в цената е нормално - реконструираха се няколко пещи, намали загубите, че даже май успя да излезе на печалба по едно време

тея приказки , за балкан, кремиковци, бтк и т.н. , че били продадени на безценица са ми адски смешни и оркски... нали има търг - ако тея фирми беха naj-qkite щеха да дойдат световните лидери в съответната индустрия, да извадят пачките и да ги купят... AIG на оригиналния търг за БТК предложи некви стотинки, а после даде 1 млрд , за да я купи , наистина ли не осъзнаваш откъде идва разликата? Умрелите БГ соц предприятия са нещо ужасно и нормалните инвеститори не им се занимава с тях - рискът е твърде голям. Големите западни фирми търсят по-малък риск, а не по-голяма възвращаемост, по няколко причини, но главно защото се търгуват публично и ако загубят парите на акционерите ще им се ебе мамата. За това за всички тея БГ предприятия единствените кадидати беха офшорки, далавераджии и т.н. Единствено ако приватизацията се беше състояла веднага след 89-та имаше шанс да се развие по друг начин - така направиха централно европейските държави... Тогава тези заводи и предприятия са по-атрактивни защото още са монополисти на пазара. Кремиковци при продажбата си имаше примерно 5% от пазара, кой нормален ще даде пари за такъв завод? Балкан имаше самолети на 30 години, повечето им беше забранено да кацат в западна европа, а като цяло пазарът беше нищожен, защото колко българи летяха със самолет по онова време?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 18, 2010 12:13 pm 
Аватар

една вметка само - БТК беше по времето на царчето :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 18, 2010 12:16 pm 

Boyo написа:
тея приказки , за балкан, кремиковци, бтк и т.н. , че били продадени на безценица са ми адски смешни и оркски... нали има търг - ако тея фирми беха naj-qkite щеха да дойдат световните лидери в съответната индустрия, да извадят пачките и да ги купят... AIG на оригиналния търг за БТК предложи некви стотинки, а после даде 1 млрд , за да я купи , наистина ли не осъзнаваш откъде идва разликата? Умрелите БГ соц предприятия са нещо ужасно и нормалните инвеститори не им се занимава с тях - рискът е твърде голям. Големите западни фирми търсят по-малък риск, а не по-голяма възвращаемост, по няколко причини, но главно защото се търгуват публично и ако загубят парите на акционерите ще им се ебе мамата. За това за всички тея БГ предприятия единствените кадидати беха офшорки, далавераджии и т.н. Единствено ако приватизацията се беше състояла веднага след 89-та имаше шанс да се развие по друг начин - така направиха централно европейските държави... Тогава тези заводи и предприятия са по-атрактивни защото още са монополисти на пазара. Кремиковци при продажбата си имаше примерно 5% от пазара, кой нормален ще даде пари за такъв завод? Балкан имаше самолети на 30 години, повечето им беше забранено да кацат в западна европа, а като цяло пазарът беше нищожен, защото колко българи летяха със самолет по онова време?

Toва много хора трябва да го прочетат внимателно. :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]