forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Сеп 11, 2025 1:37 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Фев 17, 2010 6:23 pm 

Не треа да забравяме и грандиозния успех на Бъки БоНбата при преговорите с газпром-че даже с хлеб и сол го посрешнаха тоя олигофрен на летището :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 17, 2010 6:23 pm 
Аватар

Semper_Fidelis написа:
Най-големият му успех е, че продаде Авиокомпания Балкан на Гад Зееви :lol: за 150 000 долара майна :lol: , който продаде квото можа и сигурно обича Костов повече и от тук пишещите :mrgreen:

1 от 71 фалирало предприятие и винаги давано за пример, браво :smt006 Като всички тези 71 са в списъка за ликвидация, но все пак са спасени и продължават работата си :smt006 Плюс тва може би треало сметнеш към тия 150к долара кви са били задълженията и ще откриеш реалната цена на сделката. Не виждам лошо, че човеко се е опитал да спаси толква работни места, при другите 70 случая се получава.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 17, 2010 6:24 pm 
Аватар

ultrafan_rs написа:
кажи ква графика аз съм се занимавал доста с тея прозрачности през граници :smt003

относно корупцията как се движи през годините :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 17, 2010 6:25 pm 

Brannik написа:
Semper_Fidelis написа:
Най-големият му успех е, че продаде Авиокомпания Балкан на Гад Зееви :lol: за 150 000 долара майна :lol: , който продаде квото можа и сигурно обича Костов повече и от тук пишещите :mrgreen:

1 от 71 фалирало предприятие и винаги давано за пример, браво :smt006 Като всички тези 71 са в списъка за ликвидация, но все пак са спасени и продължават работата си :smt006 Плюс тва може би треа сметнеш към тия 150к долара кви са били задълженията и ще откриеш реалната цена на сделката. Не виждам лошо, че човеко се е опитал да спаси толква работни места, при другите 70 случая се получава.

Ти си нема такъв ташак човече,заеби :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Костов бил спасител на БГА Балкан :lol: :lol: :lol: Изплюх се върху монитора от смех :smt003 :smt003 :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 17, 2010 6:26 pm 
Аватар

Аз избягвам да пиша за Костов,по една единствена причина,а тя е че нормални хора с твърди антикомунистически идеи го харесват,иначе най-големият грях на Костов,е че излъга надеждите на милиони,че не отвори досиетата,че преватизацията по негово време се превърна в пълна разбойщина,че нормализирането на една болна държава,с още по-болни хора,не се състоя,всичко това тежи още,май ни и довърши

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 17, 2010 6:27 pm 
Аватар

Citizen_Kane написа:
Не треа да забравяме и грандиозния успех на Бъки БоНбата при преговорите с газпром-че даже с хлеб и сол го посрешнаха тоя олигофрен на летището :smt005

НАй-грандиозният Оспех на Бъки БоНбата е, че доведе бащицата Мишата Чуорни при нас :bigok Това е след феноменалното взривяване на мавзолея :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 17, 2010 6:29 pm 
Аватар

Citizen_Kane написа:
Brannik написа:
Semper_Fidelis написа:

1 от 71 фалирало предприятие и винаги давано за пример, браво :smt006 Като всички тези 71 са в списъка за ликвидация, но все пак са спасени и продължават работата си :smt006 Плюс тва може би треа сметнеш към тия 150к долара кви са били задълженията и ще откриеш реалната цена на сделката. Не виждам лошо, че човеко се е опитал да спаси толква работни места, при другите 70 случая се получава.

Ти си нема такъв ташак човече,заеби :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Костов бил спасител на БГА Балкан :lol: :lol: :lol: Изплюх се върху монитора от смех :smt003 :smt003 :smt003

Не съм написал, че е спасител, а че се е опитал да го запази, но не е успял :smt006 Тва не е сериозна дискусия щот и аз мога да наплескам 10 хилещи се иконки, но не виждам смисълО.

И не го смятам за някъв бог, има грешки доста, но най-малко в сравнение с всички останали за тези 20 години :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 17, 2010 6:29 pm 

Не треа забравяме и Сашето Божков ама за умрел или добро или нищо....тоест :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 17, 2010 6:30 pm 
Аватар

Brannik написа:
Semper_Fidelis написа:

1 от 71 фалирало предприятие и винаги давано за пример, браво :smt006 Като всички тези 71 са в списъка за ликвидация, но все пак са спасени и продължават работата си :smt006 Плюс тва може би треало сметнеш към тия 150к долара кви са били задълженията и ще откриеш реалната цена на сделката. Не виждам лошо, че човеко се е опитал да спаси толква работни места, при другите 70 случая се получава.

Бранник,не така. Бъди обективен :smt003
Костов,освен че продаде Балкан за без пари,сключи и такъв договор,че Гад Зееви осъди държавата за доста над тези 150000 долара. Видя се впоследствие колко работни места е спасил.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 17, 2010 6:31 pm 
Аватар

Костов е тъмносин....това ни требва !!! :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 17, 2010 6:33 pm 

http://www.csd.bg/fileSrc.php?id=2629
На пета страница

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 17, 2010 6:34 pm 

Бранника беше остро облян и сметам че неколко дена ше лекува форумни рани :smt005

Мтел по времето на Мангал си еба майката и монопола майна,тоя Костов сигурно и тех е искал да спаси от фалит :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 17, 2010 6:36 pm 
Аватар

Приватизация нямаше как да се случи, защото икономиката започна да се източва много преди 89та. Не знам какво общо има Костов тук, неговата приватизация представляваше продажба на едни празни заводи, малоумни инженери в тях, никакви иновации, никакви пазари. Имаше некаква графика, като тая дето бранника търси, как от 86та икономиката ни се оценява на 36млрд долара, а 97ма вече е 3млрд долара. Костов прибра от приватизация два милиарда и ебали го колко, та на мен това ми се вижда приемливо. Каквито и кражби да е имало са джебчийска история на фона на ставалото от 83та до 93та година.
Вината му е, че е твърде консервативен и не възприемащ новости и младостта.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 17, 2010 6:36 pm 

Да, тъй като на Балкан най-печелившите полети са до арабските държави, е логично да го продадеш на евреин, което веднага спира единствените свестни приходи за авиокомпанията. Освен продажбите на самолети, уволненията и т.н., е редно да се отбележи, че са продадени и акциите на Балкан в компании като СИТА, която е най-голямата телекомуникатионна компания в авиационния сектор. След което компанията е фалирана нарочно, а Гад Зееви дори съди държавата ни :lol: Грандиозен успех.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 17, 2010 6:38 pm 
Аватар

Костов е боК и да завършваме темата :bigok
Според вас Надето гълта ли :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 17, 2010 6:39 pm 
Аватар

ultrafan_rs написа:
http://www.csd.bg/fileSrc.php?id=2629
На пета страница

Мисля, че се забелязва една открояваща се тенденция чудно защо съвпадаща с едно управление :smt003 Между другото за тези 20 години тва е единствения период с такава посока на движение :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 17, 2010 6:42 pm 

Логиката на Бранника за Костов е като на тая на хуйовете от Гонг за Батков-както мангала бил най-малкото зло,така и лястовицата бил по-добре от лупи,коко динев,дпс и тем подобни ташаци за балъци :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 17, 2010 6:44 pm 
Аватар

АЗ съм ти казал - като ми посочиш по-добра алтернатива с удоволствие ще я подкрепя, дотогава :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Преди да гълта го жабурка хубаво,защото е полезно за венците.Костов доволен и Надето доволна :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

забелязвам, че корупционният индекс е най-висок през лятото на 1998г. :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 17, 2010 6:46 pm 
Аватар

Е, ако имаше справка до 97ма, там щеше да е по-висок, на тая логика...
Бранника е прав в случая - тендецията при костов е надолу, след това тръгва нагоре. Иначе, на тая логика, при Костов бехме най-бедни за тоя даден период, дали той е виновен?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 17, 2010 6:48 pm 

Brannik написа:
Аз съм ти казал - като ми посочиш по-добра алтернатива с удоволствие ще я подкрепя, дотогава :smt006

Момче,аз алтернативата съм я посочил отдавна :arrow:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 17, 2010 6:51 pm 
Аватар

Е ми за момента не ми харесва твойта алтернатива и все още си мисля, че има надежди за България :smt003

ultrafan_rs написа:
забелязвам, че корупционният индекс е най-висок през лятото на 1998г. :smt003

Гледал съм проучване за целио период от 1990та до днес и там се движи на високо ниво корупцията, 96та има бум, после след 97ма почва рязко намаляване то 2001 и оттам пак постепенно покачване

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 17, 2010 6:57 pm 

При Костов е по-висок, защото тогава започва фактическата приватизация. Комунягите приватизират не повече от 10% от предвидените държавни активи. Факт е, че който и да управлява българинът ще намери начин да краде. Аз лично нямаше какво да ям по едно време през 96-та. При Костов усетих осезаема промяна в доходите на родителите ми. Поради, което изкарах душата на нашите през 2001 да гласуват за СДС. Проблемът на онова време бе, че СДС (особено след превърщането в партия) много бързо заприлича на боклуците. За кратко време се появи огромна партия, а ръководителите по места се изживяваха като партийни секретари. Трябва да изтече още време за да се направи справедлива оценка...
Няма как през 97 да има рязък спад като точно тогава започва същинската приватизация

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 17, 2010 7:10 pm 
Аватар

Е тва че по места яко са го предали Костов той кво е виновен?

Иначе от тва дет си дал се вижда кога почва спадът. Така като гледаш графиката мисля е видимо, че няма как примерно 97-ма (или поне втората половина от 97ма) да не е била с по-високи стойности, тая линия на графиката не идва от нищото :wink:

И на Бай Иван ще отговоря - наистина е голям пропуск законът за лустрацията, но ако трябва да сме докрай обективни такъв закон с лустрационни елементи е бил внесен тогава, но отменен от Конституционния съд, който е пълен с ДС и е ясно защо е отменен. Въпреки, че сигурно е можело повече да се направи де, но все пак и икономическата ситуация е била тежка и тва не е било единствената грижа. И нека това не звучи като оправдание - всеки нормален човек иска да е имало такъв лустрационен закон, щом не е станал значи вина има Костов, но не смятам че е само и на 100% негова.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 17, 2010 7:12 pm 
Аватар

СДС има немалко индикации, че е продукт на ДС. Работата е, че увлече наистина много хора, които нямат нищо общо с ДС, хора, които просто искат промяна. Те в немалка степен вдъхнаха някаква нормалност на СДС. Факт е, че си ги има ченгетата там, но точно заради големия брой нормални последователи по онова време, ченгената се явяват като най-малък процент, сравнено с другите партии. Това прави възможно появата на близко до нормалното политическо мислене или поне някаква надежда за него.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 17, 2010 7:13 pm 

Костов го били предали,той незнаел :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Бранника ни мисли за некви албанци явно-алоооооооооооооооооооооууууууууууууууууууууууу,малко по-сериозно молим :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 17, 2010 7:20 pm 

уважавам идеализма ти, жорка ама проблемът(не казвам, че има лошо разбира се) ти е, че си израснал с кинти в голям град, след което си имал възможност да учиш където си пожелаеш. живееш в уредено място и като се прибереш тук ти е купон. аз мисля различно, защото съм имал моменти, когато е нямало какво да ям ( за втори и последен път го пиша, не защото се оплаквам), ходил съм седмици наред без една стотинка на училище, излизал съм на дискотека с 2 лева за една бира, от 3 години и половина почти живея и се издържам сам. Като се прибереш в България и се сблъскаш с родната действителност ще си промениш мисленето до някаква степен :wink:

Последна промяна ultrafan_rs на Сря Фев 17, 2010 7:26 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 17, 2010 7:22 pm 
Аватар

"Балкан", фалирала или не, разполагаше с имущество за милиони, задграничните им представителства си беха в техни помещения повечето и тн. Истината е, че евреина не плати и стотинка от дълговете, а разпродаде и окра всичко, което можеше. :lol: Същата работа и с "Кремиковци", дето костов го подари на Вальо Циганина, който после го продаде на Примат Мангал за 600 мил. После крадоха и мангала и Лупи и Дамбовци и още има за крадене и претопяване :lol: Така че не ми обяснявайте как приватизацията била ОК шот предприятията били гола вода. Да такива са, ако възнамеряваш да ги развиваш, но ако идеята е да ги опоскаш до кокал са си доста добри :smt002

Последна промяна Кока-Кольо на Сря Фев 17, 2010 7:28 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 17, 2010 7:27 pm 

ultrafan_rs написа:
уважавам идеализма ти, жорка ама проблемът(не казвам, че има лошо разбира се) ти е, че си израснал с кинти в голям град, след което си имал възможност да учиш където си пожелаеш. живееш в уредено място и като се прибереш тук ти е купон. аз мисля различно, защото съм имал моменти, когато е нямало какво да ям ( за втори и последен път го пиша, защото не се оплаквам), ходил съм седмици наред без една стотинка на училище, излизал съм на дискотека с 2 лева за една бира, от 3 години и половина почти живея и се издържам сам. Като се прибереш в България и се сблъскаш с родната действителност ще си промениш мисленето до някаква степен :wink:

Междудругото точно тва съм го обесневал на Бранника неколко пъти ама нашето момче не вдява-па и както се знае на чужд гръб и 100 тояги са малко :smt006

Не че му го пожелавам ама една седмица на семки плюс поща задръстена със сметки за плащане ше му дойде добре да си отвори очите малко че не сичко е идеал,а има и реалност :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]