forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Ное 14, 2025 7:01 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 260, 261, 262, 263, 264, 265, 266 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Яну 25, 2010 6:19 pm 

Ivan63 написа:
КомсомолецО тихо мълком разпродава отбора,ние пък сме си зарили главите в пясъка и правиме нЕкакви абсурдни изчисления дали можем да станем шампиони,дали можем поне в лига Европа да се класираме,спорим помежду си дали има кой да купи отбора,дали ние да не потърсим нов собственик,защото нямало кой и като няма кой значи тоя може и да не е много готин,може даже и да е грозен,но като няма кой,значи е той,хванали сме се за гушите един за друг,забравяйки че Левскар не е враг на Левскар,всички дружно не се сещаме,че Левски не е някаква фирма регистрирана в търговския закон ,а е социален феномен,обединяващ много хора и собственика на една такава организация не може да процедира като собственик на супермаркет,обявяващ сезонна разпродажба и да пуска по някоя стотинка на част от персонала за да му играе по свирката.В момента е на път да се осъществи една стара комунистическа мечта,а именно да се затрие Левски като отбор и най-вече като публика.Левски за Нас значи много повече от няколко гроша,Ние като публика сме си платили цената през годините и сме си извоювали правото да пазим нашият си Левски.Само Левски и вън на червеният комунистческо-агентурски отдел от ръководството на любимият ни отбор.Батков-вън

Иване, това, че Левски е социален феномен го знаем ние феновете. В Търговския закон обаче няма графа социален феномен, така че Батков има отбор и прави какво си иска с него. Ние нямаме отбор и можем да наричаме Левски с каквито си искаме имена.

Да. Крайният резултат от дествията на кафявата лястовица може да е пълен крах на Левски. Какво обаче ще направим ти по въпроса?

Това, че като публика се проваляме също си е наш собствен проблем.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 25, 2010 6:29 pm 
Аватар

Аз не знам професионален отбор да е нотариална собственост на феновете и въпреки това всеки един отбор съществува заради феновете си :wink: Ако на комсомолеца на му пукаше колко популярен е отбора, щеше да се закачи за Родопа Смолян, а не за Левски

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 25, 2010 6:41 pm 

STALKER написа:
Аз не знам професионален отбор да е нотариална собственост на феновете и въпреки това всеки един отбор съществува заради феновете си :wink: Ако на комсомолеца на му пукаше колко популярен е отбора, щеше да се закачи за Родопа Смолян, а не за Левски

Е да ама Родопа Смолян в ШЛ, групите на УЕФА, 1/4 финал за УЕФА, групите на ЛЕ, шампион, носител на купата и суперкупата на страната КОГА?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 25, 2010 6:53 pm 
Аватар

Ами ако приемем, че сме ги постигнали тия неща благодарение на Батков, значи е могъл и с Родопа да ги направи :lol: Обаче и двамата добре знаем, че не е така, а селския Литйекс е живото доказателство, че отбор без широка фенска подкрепа никога не може да бъде голям :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 25, 2010 6:55 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
STALKER написа:

Е да ама Родопа Смолян в ШЛ, групите на УЕФА, 1/4 финал за УЕФА, групите на ЛЕ, шампион, носител на купата и суперкупата на страната КОГА?
Прибави най-важното,пълните стадиони,общественото значение да се водиш за собственик на най-популярния български отбор,което автоматично ти отваря не една врата и огромната безплатна лична реклама.Иначе въобще не съм съгласен с теб,че ние нямаме отбор,нашият отбор е Левски и точно ние,привържениците сме тези,които трябва да пазят отбора си от псевдари като батков,защото на всеки е ясно,че един популярен футболен тим не е просто регистриране на фирма

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 25, 2010 7:21 pm 
Аватар

Левски иска Александър Александров от Черно море
Централният защитник на Черно море с Александър Александров е в полезрението на шампиона Левски, научи Гонг. „Сините” вече са направили предварителни сондажи по евентуалното привличане на един от най-постоянните с изявите си футболисти на варненския тим, разкриха сигурни източници за Гонг. Информацията не бе потвърдена от „Тича”.

Александър Александров е на 24 години, и освен, че бе твърд младежки национал, има и един мач за представителния тим в контролата срещу Финландия.

Александър Александров освен, че е основен стълб в защитата на Черно море в последните няколко години, натрупа и достатъчно опит на европейска сцена с клубния си тим.

Роден на 13.04.1986г. Висок е 186 см, тежи 76 кг. Освен с екипа на моряците, играл е още и за Шумен и Черноморец Бс.
http://gong.bg/view_article.php?article_id=114561

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 25, 2010 7:31 pm 

STALKER написа:
Ами ако приемем, че сме ги постигнали тия неща благодарение на Батков, значи е могъл и с Родопа да ги направи :lol: Обаче и двамата добре знаем, че не е така, а селския Литйекс е живото доказателство, че отбор без широка фенска подкрепа никога не може да бъде голям :wink:

Първо, никой нормален човек не може да приеме подобно нещо :D .
Когато пари се даваха Мишата Чорни ги даваше, а не Батьо.
Знаейки, че Батьо няма да инвестира в отбора който притежава и да го развива ти ако си на негово място със заварения футболен потенциал на Левски ли би искал да разполагаш или с този на Родопа?

Защо си мислиш, че Батьо иска Левски да е голям :D ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 25, 2010 7:35 pm 

Ivan63 написа:
SZ_FEN написа:
STALKER написа:

Прибави най-важното,пълните стадиони,общественото значение да се водиш за собственик на най-популярния български отбор,което автоматично ти отваря не една врата и огромната безплатна лична реклама.Иначе въобще не съм съгласен с теб,че ние нямаме отбор,нашият отбор е Левски и точно ние,привържениците сме тези,които трябва да пазят отбора си от псевдари като батков,защото на всеки е ясно,че един популярен футболен тим не е просто регистриране на фирма

Иване пределно ти е ясно какво искам да кажа. По търговския закон, аз и ти нямаме отбор, кафявата лястовица има.
За съжаление само търговския закон се взема под внимание когато се определя кой може да взема финансови и други решения относно бъдещето на Левски.
Ние можем да се надяваме натиска който оказваме на Батков да го принуди да се разкара, но тази ситуация спада повече към графата ..... надежди говежди :D.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 25, 2010 8:27 pm 
Аватар

Не можахме да купим от хилярдерите от бирои и се обърнахме към бедняците от тича :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 25, 2010 9:07 pm 
Аватар

Цитат:
Топовски настоява Левски да го продаде
От Тасевпорт.бг

Към македонския национал има интерес от украинските Металист (Харков) и Днепър

:bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 25, 2010 9:15 pm 
Аватар

STALKER написа:
SoulFlyTeR написа:
http://sportal.bg/news.php?id=217617 :lol:

Възхитен?!? :smt005 Вкарвал на тренировки?!? :o :smt005 Плача, Пинко, плача и ридая :smt043

(*ska.sportal.bg, мамка му :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 25, 2010 9:30 pm 
Аватар

Много ми е интересно, при положение, че Миро Манолов от ЧМ ни беше скъп и вместо него взехме играч от Своге, как защитникът от ЧМ очакваме да не ни е спъп, при положение, че не можем да вземе играч на Берое :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 25, 2010 10:14 pm 

Георги Иванов сподели, че Левски няма да взимат Иво Иванов на всяка цена и ако клуба успее да се договори с Берое, това ще е вариант за защитата. (

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 25, 2010 10:23 pm 
Аватар

естествено, че няма да го вземат на всяка цена, а на най-ниската възможна :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 25, 2010 10:45 pm 
Аватар

Относно головата ни машина.Който и централен нападател да беше дошъл, след като твоите не могат да вкарат от 1 метър, ще ги мислиш не за машина ми за Роналдо...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 25, 2010 11:05 pm 

От друга страна това може да е просто ход за да се намали цената на Иво Иванов. Ако покажем, че имаме алтернатива на него от Берое може и да свалят някоя и друга хилка.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 25, 2010 11:22 pm 

Рабех пиел заради семейни проблеми

http://www.novsport.com/news77306_1003.html

Скандалният защитник на Левски, Юсеф Рабех, обяви, че търсел утеха в алкохола заради сериозни проблеми в семейството му, пише вестник "24 часа".

"Прекарах три години в "Левски". Знаете как играх през първата. После се получиха големи грижи с фамилията ми. Затова пиех. Майка ми и баща ми имаха сериозни проблеми. Когато се прибрах преди в Мароко, тук бяха прочели от български вестник, че съм алкохолик. Всички бяха изумени и ме питаха какво става", разкрива Юсеф Рабех.

"Те ме познават. Знаеха, че никога преди това не съм пил. Но не знаеха за проблемите с майка ми и баща ми. Аз не успях да издържа заради тях", допълнил Рабех, с когото от изданието се свързали в родния му град - Рабат. Той обяснил, че тренира с местния "ФАР Рабат", от който бе купен на "Герена" през 2007 г.

"Аз искам да остана в Левски, но май е невъзможно. Станаха проблеми, публиката е ядосана, има нерви. Но всички правят грешки. Ако Левски" иска, няма проблеми да продължа да играя, но не знам. Май няма да стане", добавил Юсеф, който в момента чака да бъде трансфериран в друг отбор.

"Извиних се на треньора Георги Иванов. Той е нервен малко. Нормално. Съжалявам, че съм създал проблеми в отбора", продължи мароканският защитник.

"Ако сега има трансфер, искам да е в Европа. Но няма много време - само десет дни. Може и да не стане. Иначе може в Дубай. Но там още един месец няма как да стане. Може и в Катар да ида. Не искам просто да тичам следващите шест месеца, без да играя", откровен е Рабех.

Помолен да разкаже точно какво се е случило на лагера в Каварна, за да бъде изгонен, той отвърна: "Питай мениджъра ми Петьо. Той знае всичко. Говорил е и с президента, и с треньора".

Припомняме, че неотдавна агентът на мароканския национал, Петър Заберски, обяви категоричено, че клиентът му не се е нпивал по време на лагера на Левски в Каварна по-рано този месец.

"Юсеф Рабех вчера се готвеше да се качи на самолет за Анталия. Първо трябва да се пробва в китайски тим. Но има три предложения. Който даде повече на "Левски", ще получи Рабех", обяви Заберски.

"Нормално е. Те платиха много пари за мен. А и през тези три години плащаха още.Дано изкарат колкото може повече. Желая добро на Левски. Съжалявам, че се разделяме така", завърши Рабех.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 26, 2010 12:38 am 
Аватар

Винаги съм знаел, че е добро момче :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 26, 2010 2:21 am 
Аватар

Даже не искам да го чета това. И по курви ли ходи заради семейни проблеми :smt006 или не може да си вземе едно такси навръщане от семейните проблеми.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 26, 2010 11:37 am 
Аватар

Нашите ми изпилиха нервите!Вече очаквам всичко!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 26, 2010 11:40 am 

thegboy написа:
Даже не искам да го чета това. И по к.рви ли ходи заради семейни проблеми :smt006 или не може да си вземе едно такси навръщане от семейните проблеми.

Еми "Аз съм алкохолик, безотговорен, никво самосъзнание за професионализъм и дума да не става и между другото си търся отбор..." ли да каже ? :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 26, 2010 11:50 am 
Аватар

Синя Душа написа:
thegboy написа:
Даже не искам да го чета това. И по к.рви ли ходи заради семейни проблеми :smt006 или не може да си вземе едно такси навръщане от семейните проблеми.

Еми "Аз съм алкохолик, безотговорен, никво самосъзнание за професионализъм и дума да не става и между другото си търся отбор..." ли да каже ? :smt005

Ми не чак тва, ама поне нещо такова: "Аз съм циганин, при това от наглите, нарочно преебах отбора няколко пъти, любимият ми ресторант е Мимас, само дето там няма алкохол, искам да остана в българия, щото е еффффтинко и хиляда пъти правя простотии, ма все ми се разминава.

П.с. Наистина съм доста нагъл фалафел!"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 26, 2010 12:32 pm 
Аватар

Рабех, ако никъде не го искат, може да почне работа на Женския пазар в някой от арабските магазини за наргилета, фереджета, дранкулки и други глупости. Гледах вчера, че търсеха продавач в един от тях.... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 26, 2010 12:48 pm 
Аватар

Направо да се взима в ръце и е готов дюнерджия!!! Вид има. Български прилично говори. Само трябва да се научи да пита клентите с чесън или без! :lol: :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 26, 2010 2:24 pm 
Аватар

http://sportni.bg/?tid=40&oid=2538436&cid=2610
Бах маму ,кой бил Рабех :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 26, 2010 6:26 pm 

Insomnia написа:
Футболист на Левски пред трансфер в Райо Валекано :roll:

http://gong.bg/view_article.php?article_id=114757

Матераци от Левски пред трансфер в Райо Валекано
26 януари 2010 15:35
Фотограф: Десислава Комарова
Синият юноша Симеон Иванов ще кара проби при испанците, столичани го пробутват за символична сума
Юношата на шампиона Левски - Симеон Иванов-Матераци е пред сензационен трансфер във втородивизионния испански Райо Валекано, стана ясно преди минути.

В момента Иванов е на Иберийският полуостров със своя личен мениджър, където според непотвърдена информация ще изкара неколкодневни проби и ако бъде одобрен, то ще се стигне до сделка между двете страни. От българска страна няма да имат високи финансови претенции към Райо Валекано - испанците ще платят за младока не повече от 100-150 000 евро.

Снажният защитник се води като един от най-големите таланти на синята школа и често получаваше повиквателни в юношеските национални гарнитури, а през миналия сезон играеше основно в дубъла на Левски и очакванията на специалистите бяха, че за напред мениджърът Георги Иванов-Гонзо ще разчита на Иванов, който да замести натирения скандалджия Юсеф Рабех.
Очевидно обаче, притиснати от финансовата криза, ръководството на 26-кратните шампиони е решило да влее свежи пари в касата на клуба с евентуалната продажба на бранителя. Ако трансферът стане факт, Матераци ще е третият футболист, който напуска тима, след като преди броени седмици Живко Миланов пое към румънския Васлуй, а Зе Соарес подписа с Металург Донецк.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 26, 2010 7:01 pm 

Гонзо въведе казармен режим в Левски
26 януари 2010 15:19
Тренировка, почивка и пак тренировка – това е новата програма

Старши треньорът на Левски Георги Иванов – Гонзо въведе казармен режим в отбора. Днес и утре сините футболисти ще провеждат занимания по два пъти на ден на стадион „Георги Аспарухов“. Новата програма, която въвежда Гонзо е тренировка, обяд, почивка и пак тренировка .

По този начин сините футболисти ще бъдат на "Герена" целодневно. Шампионите ще почиват в новия хотел, разположен непосредствено до стадион "Георги Аспарухов".

Припомняме ви, че в досегашните случаи, в които левскарите тренираха по два пъти на ден, те се прибираха по домовете си между двете занимания.

Най-накрая нещо за което се говореше отдавна.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 26, 2010 7:02 pm 
Аватар

ми да ходи. очевидно е че скоро на него няма да се разчита в Левски, поне да се пробва другаде докато е млад.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 26, 2010 7:16 pm 
Аватар

Абе наште титани сметат ли некоя контролка да направят тия дни, ебати странната подготовка, само ние още не сме играли :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 26, 2010 7:22 pm 
Аватар

Матераци ако успеем да го пробутаме в ЕспанЯ, ще е шантажО на векО :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 260, 261, 262, 263, 264, 265, 266 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]