forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Сеп 09, 2025 5:28 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Яну 22, 2010 11:03 pm 
Аватар

Е ми не знам къв колега имаш и кви митове, ма бизнес училището ми е номер едно в англия за последната година, така че нека да не ми е шитав университета или поне бизнес училището към него - най-малкото лекторите са на много високо ниво, гостуват ни редовно от лсе, оксфорд, банк ъф инглънд и тн, учебници у а, не знам за кво сравнение става въпрос :wink: А после ако искам да направя един мастърс в посочените от теб университети дали няма да ми е по-лесно на основата на нотингам да го направя, как мислиш? И дали няма да ми е в плюс практиката в сименс виена, при положение, че иначе може би най-много до сименс България да стигна? Плюс тва не знам що си мислиш, че в англия примерно съм неинтегриран? Ако си мислиш, че седя и рева по цял ден затворен за България не си прав, носталгия има, но не съм браиловски хъш с ракийка и чалгийка като тия в нюрнберг :wink: А във Виена просто нямам време за друго освен работа и вечерните курсове по немски :wink:
Между другото тия сравнения дет ги направих относно образованието и тн ми е някво кофти да ги правя тук във форума спрямо момчетата дет си учат в България. Наистина ако искаш винаги можеш да научиш адски много, примерно повече от някой неискащ в англия, но ако и на двете места си искащ то в англия примерно ти се предоставя по-голяма възможност за това, ако щеш после и дипломата ти се цени повече.

И тва е лично мнение и никой не ангажирам с него и никой не го карам да се съгласява с него :wink: А тва дали ще живея в България или не само времето ще покаже като принципно да - желанието ми е да живея в България, а какво ще стане - ще видим.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 22, 2010 11:07 pm 
Аватар

Чак сега гледах новините и видях, как боК лично отишъл при гръцките фермери и те веднага вдигнали блокадата. Поклон, до земи. Не, още, а така, а, а?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 22, 2010 11:11 pm 

Стига сме писали глупости по форума,давай щутгарт да вкарват голове че си еба майката :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 22, 2010 11:12 pm 

аааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа,гоооооооооооооооооооооооооооооол

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 22, 2010 11:16 pm 
Аватар

Точно така, стига глупости. В крайна сметка аз правя нещо и знам защо го правя, като засега крайната цел е България :wink:

Иначе щутгарт ше ги еба в гъза, в началото имаха 5 положения за гол, после кур, реших че ше се закучи мачо,добре че падна тоя гол :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 22, 2010 11:19 pm 

Абе ше идват одитори началото на февруари и треа подготвим сичко,та гледам да се намирам на приказка у форума :smt005

Одиторите са нема такива кретени-един цайсат глупак идва при мен миналата година да ме пита шо по тая сметка сме платили толко и толко,али-бали и само тактично направих физиономията "кво искаш бе очилО" и тоя реши да пита колегата :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 22, 2010 11:22 pm 
Аватар

Срахте на темата и важното събитие на деня, месеца и годината :!:

БоК се яви на гръцките фермери и те мигновено разтуриха седянката :!: :s_police :fgod :fgod
Виждам огромно бъдеще за България. Толкова сме мощни, че оправяме вече и вътрешните работи на маляките :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 22, 2010 11:24 pm 
Аватар

От тия грАцки протестиращи , всичките до един говореха много прилично български :smt006 Да правят преврат и Тракия обратно българска, да мое да осерем и Беломорието в бетон :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 22, 2010 11:26 pm 
Аватар

Има неква договорка там, най-вероятно ще се откажем от делото за 3 милиона на ден, което заведохме срещу Гърция в Люксенбург :smt006

Иначе да - "гърците" в беломорска тракия и особено по-старите си говорят български, все пак и днес там има 500 000 етнически българи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 22, 2010 11:27 pm 

Mr.Smith написа:
От тия грАцки протестиращи , всичките до един говореха много прилично български :smt006 Да правят преврат и Тракия обратно българска, да мое да осерем и Беломорието в бетон :bigok

:smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 23, 2010 12:00 am 
Аватар

Goviado написа:
Срахте на темата и важното събитие на деня, месеца и годината :!:

БоК се яви на гръцките фермери и те мигновено разтуриха седянката :!: :s_police :fgod :fgod
Виждам огромно бъдеще за България. Толкова сме мощни, че оправяме вече и вътрешните работи на маляките :lol:

Изображение

Барабойко сложи шапката адибас, отиде и ги онижи :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 23, 2010 12:08 am 
Изключително далеч съм от мисълта да имам нещо против някой избрал да бъде навън.Собственият ми брат следва в чужбина от доста време,във въпросната Виена,ако трябва да сме конкретни :wink: И други роднини имам отвън.
С друго обаче никога няма да се съглася,а то е,хората,които остават тук да се окачествяват като "плява" и че видиш ли,умните и кадърните са избягали,а тук сме останали някакви утайки,боклуци и отрепки.Това,естествено,не се казва директно,но се подразбира косвено с изрази от рода на "нормалните отдавна напуснахме страната".Аз не се имам за ненормален,нито имам за ненормален някой от моите приятели,които са решили да са тук...
А клишета "дупките,селтаците" колкото са до болка ежедневни,толкова и прокънтяват все по-вяло,майка му стара.Къде няма проблеми?Кой е тоя идеалният свят?Причните можеш да намериш навсякъде,стига да тръгнеш да ги търсиш.Ние имаме убийствено нищожна самооценка за всичко,което е наше.За всичко,което сме ние.Университетите ни,курортите ни,планините ни,хората ни,колите ни,дупките ни,всичко...Нищо положително ли няма в тая проклета страна,бе?Ако тук е чалгата,из германско е токио хотел,емо изродщината...Ако тук са мангалите,из Франция е цялата крадлива и престъпна сган от африканци и араби...Ако тук ти крадат колите,в Щатите,Англия тръпнеш всеки ден да не взривят метрото или улицата,по която ходиш.
Да живееш за емиграция е наистина страшно.Аз имам такъв познат.Отиде да учи в Германия италианска филология,в Мюнхен...Продаваше цветя,раздаваше флайери,режеше употребявани автомобилни гуми,беше дори стюард на мач от ШЛ,квото се сетиш...Е това е да живееш за емиграция.Тва му беше мечтата.Да се махне.Е махна се.И сега не му завиждам на това момче.Никой не му завижда.Или да чистиш кенефи в САЩ,ама щом е за 500 долара е ебахти офертата,бате.А тук ако те накара някой да чистиш кенеф,пф...
За мен всеки успех или неуспех зависи малко повече от човека и много по-малко от мястото

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Яну 23, 2010 12:16 am 

Къде па виде некой който е навън да се прави на нещо повече от другите? :shock: Нали собствената ми майка и брат са още в България :idea: :idea: :idea: Па и днес съм тук,утре шефа се събужда с гъза нагоре и уволнева целата фирма и се прибирам :smt005

Факт е обаче че 95% от населението на България обаче са орки и тва съм го твърдел и докато живеех там-и който твърди че не е така,е луд :idea:

Българите в чужбина са/СМЕ даже с по-голем оркски процент обаче :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 23, 2010 12:29 am 
Аватар

То има две верси, които са напълно малоумни и същевременно напълно верни.

Едната е, че всичко читаво отдавна е излезнало от страната и тук са останали орките.
Другата е, че всякаква паплач, която не става за нищо отиде да мие чинии на майкината си.

Най-вероятно и двете са верни :smt003

Иначе - една забележка за образованието. Немското, специално. Има една огромна разлика - бизнеса в немско учавства много силно в образованието. На третата година (в инженерните специалности, за други не знам) започват да те наобикалят секви фирми. Караш стажове при тях, допълнителни курсове, семинари. А те самите участват в изготвянето на програмите за обучение. Резултата е, че техното образование и нащо нямат никакви допирни точки.

Аз, честно казано не знам наистина, в кой български университет можеш да научиш нещо, по-различно от обща култура, така, че като излезеш наистина да си по-полезен от този, който не го е завършил.

А емиграцията е много личен избор. Аз лично - не. Не мога някак - като се разхождам из Мюнхен - много ми харесва, чудесно е, може би точно така искам да живея. Най-ежедневните неща са прекрасни - има транспорт, има здравеопазване, има образование. Но, докато се возя из метрото ме напъва мисълта - абе ква е моята заслуга за тоя уреден живот? Никаква.. Докато тук не е баш така, малко или много всички сме дали принос, ако ще и като минаваш зад ъгъла, знаеш че ония надпис ти си го нарисувал, или лайното до входа е твое, все тая. За немското развитие не съм дал нищо и това ми пречи да живея там.

Има обаче и една подробност. След няколко месеца, живот и здраве, като се роди бебето ми, ако реша, че родното здравеопазване не ми гарантира в разумни граници спокойствие за здравето и живота му - ше си бия шута на секундата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 23, 2010 12:37 am 

Понеже Македония спомена за неговия човек,не виждам нищо срамно от изброените работи-докато бех студент първата година съм бачкал кво ли не,като се почне от хамалин и строителен работник и се стигне до речник и молив :lol: :lol: :lol: После вече като повечето нормални българи си намерих свестна работа :smt006

И ми е през хуя дали на некой му е смешно шото от 18г си плащам сичко сам,а от 22г плащам и за жената до мен :wink: И така са доволно много хора,който не се оплакват ами си гонят целите шото ако в Германия като студент може да зимаш 10 евро на час за неква хамалска работа,то тва в БГ го нема :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 23, 2010 12:46 am 
Аватар

Citizen_Kane написа:
Факт е обаче че 95% от населението на България обаче са орки и тва съм го твърдел и докато живеех там-и който твърди че не е така,е луд :idea:

Според мен проценто е около 80, малко прекалявате :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 23, 2010 12:54 am 
Аватар

:smt005 Пак ни направиха възгордяли се миячи на кенефи/чинии :smt003
В момента в който мога да си намеря работа за близко до сегашното ми заплащане(и да ме осигуряват на толкова) се връщам и к'во правим?! Купувам си кола и я строшавам(в някоя дупка по цариградско след 1 час задръстване докъто стигна до бизнес парка или ме удря някой пернишки голф 2ка).
Прибирам се след работа съседа ми надува галена/малена/овцена или която и да е пача.
Решавам че ще е по-добре да излезна некъде, излизам и попадам в некво меле без да знам защо.
Прибирам се s taxi бакшиша пак е надул маанетата.
Слизам пред входа, домашната чалгатека е прикючила само че съм приятно изненадан от разбитата врата на апартамента си и липсата на всякаква техника от него.
:smt006 А мерси... Във Варна е готино, да.3та година подред ли печели за най-добро място за живеене?Само че там за такива като мене работа няма(от Българите които познавам тук най-много са Варненците), има само в София и то вече не чак толкова много, прекалено много станахме.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 23, 2010 12:57 am 
Аз ти говоря,че тоя отиде там,само за да е там :smt006 И досега си бачка квото намери,ако намери...Айде мерси от такъв живот,а :smt006 Да ми дават 145 долармарки на час да режа автомобилни гуми и да лъжа вкъщи,че уча у Германия италианска филология и имам ебахти работа :smt006 Тва имах предвид под "да живееш за емиграция"

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Яну 23, 2010 1:00 am 
Аватар

ОК, четох малко по диагонал :smt003
Аз дойдох тука по обява, не съм търсил друга работа и не ми е фикс идея да съм в тая страна.Напоследък се хващам че ми се пътува бая.В една от другите компании тука се счупват от пътувания по секви места на света.Един приятел беше 4 месеца в Бразилия :smt003 Ако ше си сменям работата ще е за нещо такова :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 23, 2010 1:00 am 
Аватар

Добре де, защо просто не се приеме, че както има нормални хора живеещи в чужбина, така има и нормални хора искащи да живеят в България , както има тъпунгери и тотални унтерменши там , така и тук :wink: По-горе се написа, изборът къде ще живееш и работиш е изцяло личен и трябва да се уважава :smt006 И да завърша, според мен успехът на Запад въобще не е гарантиран :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 23, 2010 1:01 am 

На следващия ден отиваш до магазина,мошно скандали че не си пазиш касовата бележка докато не излезеш от пределите на магазина :lol:

Пресичаш на зелено,обаче шоферите вече натискат клаксоните и почват да се движат на полусъединител и сичко тва гарнирано с реплики като "аре по-бързо бе" :smt007

Отиваш да си подновиш паспорта и те таксуват 15 лева към парите за паспорта за такса към банката вместо банката да ти дава бонуси за тва че си плащаш чрез тех :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 23, 2010 1:02 am 
Аватар

И двамата с Македония сте прави. И без да се правя на голям левскар или да се изтъквам като такъв ЕДИНСТВЕНОТО което ме държи тук е ЛЕВСКИ и хората с които споделям любовта си към отбора. Ако не беше това....хващам си жената и една кутия цигари и се махам от тука с еднопосочен билет за другия край на Европа. Не 95% а 99% сме селяни(в някои отношения дори аз самия се показвам като такъв) и искам да се отделя от тази простотия.Па като стана на годинки (40+) и имам нещо зад гърба си да се върна тук и да дам нещо на тая държава защото мама ме е родила патриот и ме боли да ги говроя тия работи ама живея един живот и искам децата ми един ден да живеят нормално а не да ме слушат всяка вечер да псувам комунисти докато гледам баба Салич.

За справка:Подбно на Ситизън,брат ми в Мадрид сега е 2 курс право...всеки дето го е учил знае какво е.Еми такава хубава стипендия хвана ,че сам си се гледа там и баща ми само годишната такса му плаща.Наем,ядене,путки майни...сам че и му остават.А иска и да работи....аз тука като се пробвах да работя и си наебах ученето за кирливи пари,смазани нерви,безсъние и бело за да може главата ми да седи будна.Е мерси на държавата за всичко :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 23, 2010 1:10 am 
Колкото по-напредват годините,толкова по-трудно е да заминеш.Така поне си мисля.
Затова,наистина.Ако някой е решил,че просто тук няма да стане,по-добре на тия години да пробва да си уреди живота на запад,да не е после да си чука главата и да реве що не се получават работите.Щото както и Ситизън писа,първите 2-3 години ше е много болка :smt006 А някак си не виждам как човек на 35-40 "ше си хване шапката и ше замине" както е израза и почти всеки втори го употребява с лекота :smt006 Как на тия години,с жена,с дете,с всичкото си хващаш шапката?И къде отиваш,кво става,кво се случва...Първите година-две,според мен,няма да знаеш на кой свят се намираш.Затова,според мен,или от студент заминавай,или дърпай тука докрай :smt006
Давам пример с един семеен приятел.Зъболекар човека,кабинет има,кара хубава кола,има добро семейство,прати сина да учи в Германия (ама момчето не му понасяше и се прибра) и сега преди няколко месеца кво му скимна да ходи да работи зъболекар в Англия.Изкара там всичко,отиде,сега 3-4 месеца е там не знае на кой свят е човека....

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Яну 23, 2010 1:14 am 

Понеже доволно посрахме по България,давайте да посерем и по чужбина :smt005

Мразим тъпите печки разхождащи вечерно време по гарата все едно са си в адис абеба-един боклук вече изяде шамарите за тва че не се отмести като минавах една вечер,другите макаци и те по реда си :smt003

Мразим че у неделя нищо не бачка,все едно сме в неква клиника за душевно болни :smt005 Също и тва че Понеделник-Събота работят от 8 до 7 вечерта :boisw

Мразим тъпите стюарди на Летци или на Арена да ми казват да седна или да не мога да стоя до изхода когато в радиус нема никой :boisw

Мразим да ми бъркат името-нито съм французин,нито немец,камо ли испанец :boisw

Мразим малките резаци/шиптъри дето като са на голема група се дървят на разни нормални хора и бегат като ben jonhsani като усетят че мое и да има шамари :boisw

Мразим и сичката юго-сган ама съм приятел с доволно такива :smt005 :smt005 :smt005

Мразим цС*ка и целата им олигофренска пасмина,смърт за тех майка им да еба :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 23, 2010 1:19 am 
Аватар

Дайте да се върнем на темата за БоК Бойко и Мангал Лостов, стига с тия хъшовски истории :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 23, 2010 1:25 am 
Аватар

Аре без лошо за Костов :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 23, 2010 1:28 am 
Аватар

ДипломатО написа:
се връщам и к'во правим?! Купувам си кола и я строшавам(в някоя дупка по цариградско след 1 час задръстване докъто стигна до бизнес парка или ме удря някой пернишки голф 2ка).
Прибирам се след работа съседа ми надува галена/малена/овцена или която и да е пача.
Решавам че ще е по-добре да излезна некъде, излизам и попадам в некво меле без да знам защо.
Прибирам се s taxi бакшиша пак е надул маанетата.
Слизам пред входа, домашната чалгатека е прикючила само че съм приятно изненадан от разбитата врата на апартамента си и липсата на всякаква техника от него.

Е ти майна описа ебаси трагичната картинка :lol: Как пък аз не си потроших колата (факт е че са кат си бях в софия напраих разликата колко дупки имаме особено зимата, но не е чааак толква трагично пък), как не седя по 1 час в задръстване, как не ме удрят пернишки голфове, как съседите ми не надуват чалга, как не съм попадал на мелета досега, бакшиши са ми праили номера но редко и далеч не всички надуват чалгии, точно обратното и тва с обирането се случва да, но не е толква масово и трагично (обирали са ни веднъж преди 5 години, беха ми взели лаптопа и там некви неща на майка ми). В твойте очи е такова положението, щот ти искаш да го виждаш такова и си с такава нагласа, но според мен реалността не еч ак толква черна, колкото я описваш :wink: Да, има много неща за оправяне, но пък тва си е нашта страна и нека да се опитваме да ги оправяме лека полека :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 23, 2010 1:31 am 
Аватар

Днеска случайно бех у на Миши гетото и попаднах на нещо хубаво :D

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 23, 2010 1:32 am 
По същата линия като Костов едно време беше обвинен и заклеймен и Фюрерът :?

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Яну 23, 2010 1:32 am 
Аватар

Citizen_Kane написа:

Мразим че у неделя нищо не бачка,все едно сме в неква клиника за душевно болни :smt005 Също и тва че Понеделник-Събота работят от 8 до 7 вечерта :boisw

Мразим тъпите стюарди на Летци или на Арена да ми казват да седна или да не мога да стоя до изхода когато в радиус нема никой :boisw

Мразим малките резаци/шиптъри дето като са на голема група се дървят на разни нормални хора и бегат като ben jonhsani като усетят че мое и да има шамари :boisw

Мразим и сичката юго-сган ама съм приятел с доволно такива :smt005 :smt005 :smt005

Мразим цС*ка и целата им олигофренска пасмина,смърт за тех майка им да еба :smt003

Тук от понеделник до петък всичко работи до 6-7, в събота до 3, в неделя не работи - яко комунизъм майна :smt003

Иначе си спомняш във виляреал при празен сектор как щеха ни изгонят щот сме прави :lol:

Резаците и тук наглеят и направо побеснявам :smt006

Юго сгантта немам преки впечатления, оня ден некъв сърбин застрелял ченге, тва ми е първото впечатление :smt006

Кур за свинете :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]