forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Ное 14, 2025 3:52 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 253, 254, 255, 256, 257, 258, 259 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Яну 18, 2010 8:24 pm 
Аватар

Сега пускам дона галфон и гледам http://donbalon.eu/news74661.html
http://donbalon.eu/news74696.html http://donbalon.eu/news74629.html
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 ФалафелО е опасен .Той вярно заприлича на борец.Иначе чорбата и сашо роман няма какво да кажа :smt005 :smt005 :smt005 .Нистелрой като гледам иска в друг отбор .Той е идеален преспективен и кадърен какво повече искаш :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 18, 2010 9:29 pm 
Аватар

Пак правим НИКАКВА физическа подготовка, последната свестна такава я проведе Овчата глава. Колко неочаквано, че през месец януари в България вали сняг и сега няколко дена футболистчетата ни нямат да помиришат терен, а ще си разказват вицове във фитнеса, лашкайки дъмбелчета по 0,5 кг. А физическата издържливост е отличителен белег за Левски откакто се помня, както и много отпреди това :smt006 Колко кретенски заглобени мачове сме взимали "на мускули", без качествено наше превъзходство. Това ще е трети пореден полусезон, в който не само, че няма да си взимаме мачовете по тоя начин, ами ще ги губим - не са един и два примерите за малоумно загубени точки, че и цели мачове, през есенния полусезон. Настъпи ли 60-та минута, нашите почват да се разхождат в парка.

Новости от Дерипаска, кога?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 18, 2010 9:34 pm 
Аватар

Morning Glory написа:

Работи в банката във ВИИ. Очаква включване

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 18, 2010 9:36 pm 
Аватар

Прав си, Гонзо май реши, че щом отпаднахме от Лига Европа и Купата на България физическата подготовка няма да е приоритет. Няколко пъти чух да казва, че пролетта имаме само 15 мача и умората няма да бъде проблем.

"Mилиони разбраха, че Левски това е България. И тази България има бъдеще, защото на стадиона имаше стотици малки деца със сини шалчета, които са гаранция, че Левски завинаги ще остане символ на величие. На свобода. На футбол."

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 18, 2010 11:09 pm 
Аватар

niki92 написа:
Сега пускам дона галфон и гледам http://donbalon.eu/news74661.html
http://donbalon.eu/news74696.html http://donbalon.eu/news74629.html
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 ФалафелО е опасен .Той вярно заприлича на борец.Иначе чорбата и сашо роман няма какво да кажа :smt005 :smt005 :smt005 .Нистелрой като гледам иска в друг отбор .Той е идеален преспективен и кадърен какво повече искаш :smt007

От трениранье, порцеланО се счупИ,
От трениранье, порцеланО се счупИ.
От трениранье дървесата ги болят! :lol:

Kryten написа:
Morning Glory написа:

Работи в банката във ВИИ. Очаква включване

Копеле, верно има един дет бачка в централкомбанката, където прилича почти 100% на баце ти Олег :lol: Мини и го виж някой ден :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 19, 2010 1:46 pm 
Аватар

Цитат:
Американските собственици на Манчестър Юнайтед - семейство Глейзър изумиха футболистите, феновете и специалистите на Острова с поредната си идея за покриването на дълговете на клуба. Според английският таблоид "Сън" фамилията е отправила призив към играчите на червените дяволи за заем от няколко милиона лири

:lol: :lol:
аре мустак, ТИ СИ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 19, 2010 2:08 pm 
Аватар

Всъщност не знам какво е виновен някой друг освен мърлячите Вагнер, Сърмов, Йовов (опа забравих, че той е легенда, за него може :smt003 ) и другите мишоци,че се мърдосват във фитнесите, а не тренират :smt006 и какво им пречи да бегат в снега и без това мисля че има само една контрола в Каварна, останалите са насрочени за втората част на лагера :smt006 Кой питам отговаря за физическата подготовка на отбора :?: Ако има програма за подготовка защо не се спазва, щото от всичките снимки които се публикуват се вижда само че се мърдосват и позьорщина с по 2 килограмови дъмбели :lol: Вече съм 100% убеден,че в този клуб некой не си знае точното място и за какво му се плаща :(

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 19, 2010 2:10 pm 
Аватар

Цитат:
аре мустак, ТИ СИ!

Готов е...http://gong.bg/view_article.php?article_id=113339
извод:
играчи, които имат договори с други клубове, няма да играят в Левски!
Пари няма...бездействайте. :smt006

Делио Роси:
"Футболистите, които са тук са взети от Левски, не са взети нито от треньора, нито от президента...те са взети от Левски"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 19, 2010 2:12 pm 
Аватар

Страхотни трансфери , уникална подготовка , А група трепери !!! :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 19, 2010 2:14 pm 
Аватар

Mr.Smith написа:
Всъщност не знам какво е виновен някой друг освен мърлячите Вагнер, Сърмов, Йовов (опа забравих, че той е легенда, за него може :smt003 ) и другите мишоци,че се мърдосват във фитнесите, а не тренират :smt006 и какво им пречи да бегат в снега и без това мисля че има само една контрола в Каварна, останалите са насрочени за втората част на лагера :smt006 Кой питам отговаря за физическата подготовка на отбора :?: Ако има програма за подготовка защо не се спазва, щото от всичките снимки които се публикуват се вижда само че се мърдосват и позьорщина с по 2 килограмови дъмбели :lol: Вече съм 100% убеден,че в този клуб некой не си знае точното място и за какво му се плаща :(

Царя отговаря за подготовката. И тука вече цялата вина е негова. И Царете грешат. За какво ги прибира тия марди? И аз питам - какво им пречи да тичат в снега?

Както казах, мачовете от тоя полусезон вече съм ги гледал. Футболисти в сини фланелки, които се разхождат в парка през вторите полувремена на мачовете.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 19, 2010 2:16 pm 

Аматъорщината в Левски София не спира дори с наличието на Царя начело :smt006

Всичко в тоя клуб е на ниво Ботсвана-като се почне от "ел президенте" и се стигне до редовия привърженик :(

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 19, 2010 2:19 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Цитат:
Американските собственици на Манчестър Юнайтед - семейство Глейзър изумиха футболистите, феновете и специалистите на Острова с поредната си идея за покриването на дълговете на клуба. Според английският таблоид "Сън" фамилията е отправила призив към играчите на червените дяволи за заем от няколко милиона лири

:lol: :lol:
аре мустак, ТИ СИ!

Нашият ще ги пита за дарение :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 19, 2010 2:21 pm 

Левски се прости с новия французин, крие се в зала

Отборът на Левски тренира тази сутрин в залата в Каварна. Втората тренировка на тима също ще бъде в закритото помещение, тъй като лошите атмосферни условия по северното ни черноморие не позволяват използването на тревистите терени в региона.
Тренировъчният план е напълно объркан, а тимът се готви за битките в "А" група чрез мачлета на малки вратички и упражнения на малко пространство.
Невъзстановените Лусио Вагнер, Стефан Станчев и Владимир Гаджев се подготвят във фитнес-залата. Всички останали футболисти на Левски тренират на пълни обороти.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 19, 2010 2:33 pm 
Аватар

Имаме ли въобще кондиционен треньор? Кой прави програмата? Не вярвам да е Царя. Най-вероятно е Тодор (умри). До началото на пролетния дял всички трябва да имат неговото шкембе. А Лусио и Жо да пуснат мустаци.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 19, 2010 2:46 pm 
Аватар

Баш Царя прави програмата :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 19, 2010 5:14 pm 
Аватар

Гледам тука на всички им весело! Аз, обаче взех сериозно да се притеснявам да не влезем в Б група!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 19, 2010 5:25 pm 
Аватар

Имам сериозни съмнения, че Гонзо е компетентен да направи добра предсезонна подготовка
А програмата явно е правена от некой малоумник, за да се набута отбора в Каварна посред най-снежния месец. ОК, пари за чужбина явно нема, поне да се беха останали в София

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 19, 2010 5:34 pm 

Какво значи добра сезонна подготовка? С тези куци коне и най-добрата подготовка да направим все тая. Имаме един единствен игтач в момента - Тасевски. С този потенциал е ясно какво ще стане - тази пролет най-малко в 7-8 мача няма да бием, лъжецът Гонзо пак ще излезе да каже че на Левски му трябват качествени попълнения във всяка линия и като дойде лятната подготовка пак ще се отметне и ще пусне 2-3 до болка познати клишета.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 19, 2010 5:43 pm 
Аватар

гил галад написа:
Гледам тука на всички им весело! Аз, обаче взех сериозно да се притеснявам да не влезем в Б група!

Да ама във Б група нема кой да ни пипне :bigok :sm_cigar

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 19, 2010 5:46 pm 
Аватар

Доста наизуст се говори относно подготовката ми се струва. Оставете го Гонзо да си свърши работата, а също и Ясен Екимов, който е кондиционен треньор на Левски от доста дълго време, предполагам си имат програма и си я следват. Повечето упреци относно подготовката, според мен са отправени доста слепешката. Оценка може да дадем в края на пролетния полусезон, когато видим дали Берое или Сливен ни надтичват.

Но положението с трансферите е КРАЙНО ОТЧАЙВАЩО. Колкото и да се мъчи човек да е оптимист, НИЩО в момента в "шибаното АД на Батков" не му дава повод.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 19, 2010 5:58 pm 
Аватар

Абе ква подготовка кви пет лева като нямаме футболисти имахме няколко добри продадохме ги , сега хуй .
Дарко и той си тръгва между другото :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 19, 2010 6:03 pm 
Аватар

Бе ние все чакаме нещо, за да се дават оценки - я края на подготовката, я първите мачове в Европа, я последните, я дербито, я края на полусезона, я следащата подготовка, я следващото дерби, я края на целия сезон.....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 19, 2010 6:12 pm 
Аватар

За някое чакане си има обективни оправдателни причини, не така стоят нещата с приличането на нови играчи обаче, което трябва да става ВЕДНАГА!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 19, 2010 6:21 pm 

Аз лично очаквам да продадем и Рабех и да откраднем Иво Иванов. Би било добре ако можеше и едно дясно крило да дойде ама .....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 19, 2010 6:43 pm 
Аватар

hidden767 написа:
Какво значи добра сезонна подготовка? С тези куци коне и най-добрата подготовка да направим все тая. Имаме един единствен игтач в момента - Тасевски.

За съжаление и Бездарко ще го прадават май :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 19, 2010 7:13 pm 
Аватар

Лично аз едва ли ще страдам много специално за Дарко, защото доста ме ядосва с липсата на поглед върху играта, много често забива главата в топката и не се оглежда за свободни съотборници, следва доста често мачкане на топката и провал за някоя контра. При наличието на макар и възрастните Бардон и Кривия, за този пост грижите трябва да са малко, не така стоят нещата с ДЕФАНЗИВНИТЕ ХАЛФОВЕ и НАПАДЕНИЕТО според мен. Но пък да видим, господин Мирослав Антонов може да се окаже неизвестен досега нам гений и да спомогне за новата шампионска титла. :smt007 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 19, 2010 7:23 pm 

Наско Курдов иска да се върне на "Герена"
19 януари 2010 17:42
Сините искат юношата си под наем
Юношата на Левски Атанас Курдов е пред завръщане на "Герена". Синът на Петър Курдов заяви, че иска да напусне Леверкузен, и да се върне в родния си клуб. Футболистът уточни, че от "Герена" са подчертали, че могат да вземат своят юноша под наем за 6 месеца.

"Надявам се, че скоро ще се възстановя от контузията си и ще навляза във форма. Доста вероятно е да се върна в Левски. Всичко зависи от господин Тодор Батков", каза Курдов.

Припомняме ви, че Атанас Курдов отрасна в школата на Левски, като той не успя да изиграе нито един официален мач с фланелката на първия тим на шампионите, заради трансфера си в немския Байер Леверкузен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 19, 2010 7:31 pm 
Аватар

Да, понеже го разкриха в Леверкузен, че нема да стане нищо от него и аре обратноп в Левски :lol:

И ми писна да чета как тоя и оня се ВРЪЩА...аре стига, искам нови хора :evil:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 19, 2010 7:40 pm 
Аватар

Така или иначе сме немали играчи, за кво ни била подготовка? :) Пробвайте примерно с факта, че (поне за България) по-здравата физика компенсира липсата на някои качества у играчите. Или че поне с физическата подготовка, която в общи линии не зависи от финансите ни, можем да се справим на нивото, за което претендираме и което отива на ФК Левски. Тия глупости, които тук прочетох, директно влизат в Топ 10 на най-големите малоумия.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 19, 2010 7:41 pm 
Аватар

STALKER написа:
Да, понеже го разкриха в Леверкузен, че нема да стане нищо от него и аре обратноп в Левски :lol:

И ми писна да чета как тоя и оня се ВРЪЩА...аре стига, искам нови хора :evil:

Тоя де факто не се "връща", щото принципно няма мач за нас, ако не броим 2-3 контроли с Хаскьой.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 253, 254, 255, 256, 257, 258, 259 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]