forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Ное 14, 2025 1:37 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 245, 246, 247, 248, 249, 250, 251 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Яну 13, 2010 12:33 pm 
Аватар

Жиката сигурно е направил 15 дузпи откакто е в Левски и има максимум 10 асистенции... среден играч. :) Не пречи да се пробва нов вариант.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 13, 2010 12:36 pm 
Аватар

Завиждам ви на оптимизма да коментирате тактика, качества на играчите и т.н. при положение, че ние просто нямаме отбор!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 13, 2010 12:45 pm 
Аватар

Тук се съгласявам. :) Затова и казвам да се опита нещо ново...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 13, 2010 12:48 pm 
Аватар

Чак да нямаме отбор ... Нямаме силен отбор за европейските турнири. Тези играчи в момента, подкрепени от един дефанзивен халф и качествен централен нападател формират добър отбор за българското първенство.

А много силен отбор за мен вече е нереалистично да очаквам в близките години, при тази финансова ситуация по света, където отбори в Премиершип не могат да си плащат заплатите на футболистите и имат милиони дългове.

Ясно е, че ще трябва да се кърпи положението с каквото можем и между другото ако успеем този сезон да станем и шампиони, ще е доста сладко. Въпреки омразната мутра на Борат, любовта към Левски и желанието ми този отбор да ми носи радост надделяват над супер негативните мисли, които ми навява въпросната родопска персона.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 13, 2010 12:54 pm 
Аватар

Ако останалите отбори у нас не бяха също толкова смешни, нямаше да имаме отбор за 10ката (при все че сега сме 5ти)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 13, 2010 1:03 pm 
Аватар

С Магелан и Йовов нема ли най-после да се разбере какво става...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 13, 2010 1:10 pm 
Аватар

Аз не разбирам какво толкова се радвате, че сме продали Живко. Живко може и да няма някаква невероятна класа, но беше един от малкото, които се раздаваха на 101% и играеше с много хъс във всеки един мач :smt006 Малко бяха играчите като него миналия полусезон. И все пак му пожелавам успех в новото му начинание, за Живко ще си спомням само с добро.
П.П.: Сега, след като продадохме Живко, смятам за съвсем редно, при първата поява на терена, капитанската лента да се върне при този играч, дал най-много на Левски през последните години - Топчо! Топчо за нас, смятам, че завинаги ще си остане Капитана и той заслужава последните си години, предполагам, в професионалния футбол да ги изкара като капитан на нашия Левски :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 13, 2010 1:15 pm 
Аватар

Аре стига, десния бек винаги се раздава, кво друго може да прави :lol: На тоя пост незаменими нема, освен Кафу, може би :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 13, 2010 1:16 pm 
Благодарим,капитане! Успех! Макар че не знам дали Живко заслужава да играе в отбор като Васлуй :?

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Яну 13, 2010 1:16 pm 
Аватар

Топчо не го виждам много как ще се появява като титуляр при наличието на Милиев и Рабех. Но наистина е редно капитан да е някой доста по-заслужил играч.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 13, 2010 1:18 pm 
Аватар

Седрик капитан :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 13, 2010 1:20 pm 
Аватар

Никой няма нищо против Жиката, но е факт, че момчето отдавна искаше да се разкара оттука (което, за разлика от на други, никога не му е пречело да се раздава на макс), а и е факт, че му липсват доста футболни неща, които той се опитваше да компенсира с желание и хъс. За нашето първенство, горе-долу му се получаваше. За Европа - категорично НЕ. Аз не се "радвам" че е продаден, но го приемам за нормално - зверски ме притеснява обаче, че не е взет целенасочено алтернативен играч - ще мъчим там Бензукан, Топчо (много вероятно) и Станчев (и не ми казвайте, че Станчев е купен, щото продаваме Живко - това е смешно, не може да купуваш по-слаб играч за заместник на тоя, който продаваш, който сам по себе си не е особено силен), а реално там от години търсим (или би трябвало да търсим) сериозен футболист....

Лошото е, че вероятно същото ще стане и със Зе Соареш - и него ще продадем, като на поста му ще въртим наличното, с пригаждане на Кривчо, Мечо колкото изкара, евентуално Тасевски, като нищо дори Йовов или Жо (щото на другото крило са 3-ма вече), вместо по-качествен и по-млад играч.

При продажба на друг основен играч ще е същото.

Изобщо с тая "селекция", която врътнахме, нещата не са добре. Айде, за тъпото ни първенство ще се закрепим (евентуално, ако почнем да вкарваме), ще завършим в тройката, ако стане някое чудо може и първи да сме - и после? Точно зимата е момента, в който се купуват играчи не само за пролетния дял, ами и за евротурнирите - да могат да се сработят и да се подготвят качествено, а не да се разчита на няколко тренировки.....

Ама кво го дъвчем, като е ясно, че нищо няма да стане.....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 13, 2010 1:21 pm 
Ние ше купим бе :bigok

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Яну 13, 2010 1:22 pm 
Аватар

бе, айде стига спортист своге. да го пускат в огъня и това е, или става и не става. на колко години е вече.. или става, или не става. дано стане, защото момчето е пич. даже май е единствения футболист на Левски, писал в тоя форум :smt003 нема как да не го уважаваме поне малко повече, той е един от нас :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 13, 2010 1:25 pm 
Аватар

Кво пък му е на Васлуй, със сигурност разполагат с поне 2-3 пъти по-голям бюджет от нашия и не ги управлява бай Ганьо от комсомола :lol:

Вива Васлуй :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 13, 2010 1:31 pm 
Аватар

Insomnia написа:
Wildkid написа:
и Станчев (и не ми казвайте, че Станчев е купен, щото продаваме Живко - това е смешно, не може да купуваш по-слаб играч за заместник на тоя, който продаваш, който сам по себе си не е особено силен), а реално там от години търсим (или би трябвало да търсим) сериозен футболист....

Станчев не сме го купували, а го върнахме от наем в Пирин. :roll: Лъчо Балтанов също е вариант за отдясно. Кокала преди време го пусна в няколко контроли на десния бек и май остана доволен от него. Вуцан май също го пробва в няколко проверки. :roll:

Да, правилно, пък и аз къде се размечтах да купуваме някого :lol: Все едно - иде реч за качествата, а дълбоко се съмнявам, че са му по-големи от на Жиката. А Лъчо става за бек само в мачове, в които няма да ни атакуват, щото е по-бавен и от Бардона, да не говорим, че не е достатъчно повратлив за тоя пост. Тва че Кокала го е пробвал нищо не значи....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 13, 2010 1:31 pm 
Васлуй,Васлуй...
отбор с голям и сочен...

...бюджет !

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Яну 13, 2010 1:43 pm 
Аватар

Нали го знаем Борат колко е умен, най-много да купи още някои за средата на терена, че там са ни най-малко играчите :lol: :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 13, 2010 1:48 pm 
Логиката е,че тоя в средата на терена е...в средата на терена и винаги можеш или да го върнеш по-назад или да го пратиш по-напред :lol: Т.е,универсалка отвсякъде.За квото има нужда се преквалифицира.И нормално.В тая криза.Фризьори се преквалифицират на стругари,че някъв централен ли няма да мине да помага на ония двамата отзад и ония от Враца напред !?

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Яну 13, 2010 2:35 pm 
Аватар

Топчо преди си играеше десен бек - ето ви го заместника :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 13, 2010 2:39 pm 

Wildkid написа:
Абе че Жиката не става, освен за мачлета в нашето първенство, е повече от ясно.....ама проблемът е, че нямаме заместник, и не се очертава да имаме (тоя Станчев, моите уважения, ама що ли си мисля, че няма да го замести много успешно, особено пък в Европа). А Боратков да даде парите от трансфера за друг играч - че то е по-вероятно да вземем Роберто Карлош на свободен трансфер....

Нали ви казах, че ще вземем Стефан Киков от Сливен. Той е на 27 години и нямат да му искат много пари. Висок е 1,80. може да играе като десен бек и вътрешен халф, а и има и силна тупалка от далеч. Като прибавим Стефан Станчев и Бензукан не мисля, че ще имаме проблеми от дясно в защитата. Проблеми можем да имаме от ляво защото ако се контузи Веско Минев, а Вагнер продължава да става само за мачовете с отбори като Спортист, не знам кой друг ще играе там.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 13, 2010 2:39 pm 
Аватар

Brannik написа:

Ахам, точно от тва се опасявам и аз.....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 13, 2010 3:57 pm 
Аватар

Brannik написа:

ахам, а аз по това време бях в 3-ти клас :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 13, 2010 4:01 pm 
Аватар

for0mho0l_sf написа:
Brannik написа:

Аз помня, че Топчо играеше май и крило :wink: Може би затова искаме да се разделим със Зе :smt006

...Защото Йовов вкара шедьовър на Фабиен Бартез. И вдъхнови французите да го нарекат Бижутер. Сърцето на всеки син фен трепва, когато види на повторение двама от Марсилия вляво, Ицо вдясно, Бартез клекнал и топката при паяците под гредата пред сектор Б.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 13, 2010 4:01 pm 
Аватар

Нападател не беше ли...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 13, 2010 4:04 pm 
Аватар

Направо вратар да го правиме :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 13, 2010 4:05 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Нападател не беше ли...

Тва когато ходеше постриган на паница с път по средата ? :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 13, 2010 4:09 pm 
Аватар

for0mho0l_sf написа:
tprodanov написа:
Нападател не беше ли...

Тва когато ходеше постриган на паница с път по средата ? :smt003

Беше си модерно :D

...Защото Йовов вкара шедьовър на Фабиен Бартез. И вдъхнови французите да го нарекат Бижутер. Сърцето на всеки син фен трепва, когато види на повторение двама от Марсилия вляво, Ицо вдясно, Бартез клекнал и топката при паяците под гредата пред сектор Б.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 13, 2010 4:14 pm 
Аватар

for0mho0l_sf написа:
Brannik написа:

а като со бил в 1ви клас, Топчо играеше нападател. Като такъв го доведохме от Димитровград :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 13, 2010 5:01 pm 
Аватар

Brannik написа:

А най-напред и като централен нападател!

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 245, 246, 247, 248, 249, 250, 251 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]