forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Сеп 04, 2025 2:42 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Яну 13, 2010 1:53 am 

rkk написа:
Omraz написа:
Информацията е публична.

Tърговският регистър по принцип беше изцяло публичен, нали?

Да, всичко е публично.

Като се замисля, Желева освен че е била в конфликт на интереси две години, днес вместо да си признае, лъжеше пред Европарламента, че няма такова нещо :shock: Утре истината ще излезе и очевидно няма как тя да стане еврокомисар.
Николай Младенов да се готви, той поне е доста читав кандидат. :smt006

А Министъро на звука е прав, че петното е основно върху България. Направо не мога да повярвам как хората на ББ могат да допуснат такъв малоумен гаф.
Всъщност все повече се убеждавам, че те са толкова подготвени в много области :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 13, 2010 9:27 am 
Аватар

Комунистите за пореден път доказаха, че на тях не им пука за България!Имам предвид всички комунисти и тези от герб, и тези от останалите партии!Най-голям срам ме хвана като гледах, как нашата първанова взе да приказва глупости, а пък чуждите депутати, как и се чудеха на акъла и някои се мъчеха да се спре с тази излагация!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 13, 2010 10:10 am 
Аватар

Omraz написа:
rkk написа:
Omraz написа:
Информацията е публична.

Tърговският регистър по принцип беше изцяло публичен, нали?

Да, всичко е публично.

Като се замисля, Желева освен че е била в конфликт на интереси две години, днес вместо да си признае, лъжеше пред Европарламента, че няма такова нещо :shock: Утре истината ще излезе и очевидно няма как тя да стане еврокомисар.
Николай Младенов да се готви, той поне е доста читав кандидат. :smt006

А Министъро на звука е прав, че петното е основно върху България. Направо не мога да повярвам как хората на ББ могат да допуснат такъв малоумен гаф.
Всъщност все повече се убеждавам, че те са толкова подготвени в много области :smt006

Напълно съгласен съм с тебе мейт :smt001
И на мене също ми стана жал като я гледах как се поти като първокласник на дъската...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 13, 2010 10:29 am 

а тея сътрудниците й дето раздаваха документи на български и немски :smt005
при официални в европейските институции английски и френски
:smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 13, 2010 10:33 am 
Аватар

На мен пък изобщо не ми е жал. Не и за тая. Не може да ми е жал за типичната руса пръчка, мутреска, които всеки ден виждам навсякъде - малко атрактивност, никакъв акъл, отворена пача и дотук. Ама като застарее и става съвсем жалка картинка.
Може би ми е жал за България.

А иначе няма нищо странно, нито в слабия и атакуем кандидат, нито в нападките, нито в посоката на нападките. ББ и цялата му структура съществуват и са на власт, единствено за да се провалят и да убедят хората, че друг освен бсп не може да управлява. Точно затова и се провалят в толкова много области. Точно затова и нападката не идва от бсп директно, а от друг техен клон - старото убежище на днешните гербаджийски последователи. Още няколко месеца влошаване, няколко нови лица в бсп и столетницата на бял кон - ние сме реформирани. Аз тоя филм съм го гледал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 13, 2010 10:51 am 
Аватар

tprodanov написа:
На мен пък изобщо не ми е жал. Не и за тая. Не може да ми е жал за типичната руса пръчка, мутреска, които всеки ден виждам навсякъде - малко атрактивност, никакъв акъл, отворена пача и дотук. Ама като застарее и става съвсем жалка картинка.
Може би ми е жал за България.

А иначе няма нищо странно, нито в слабия и атакуем кандидат, нито в нападките, нито в посоката на нападките. ББ и цялата му структура съществуват и са на власт, единствено за да се провалят и да убедят хората, че друг освен бсп не може да управлява. Точно затова и се провалят в толкова много области. Точно затова и нападката не идва от бсп директно, а от друг техен клон - старото убежище на днешните гербаджийски последователи. Още няколко месеца влошаване, няколко нови лица в бсп и столетницата на бял кон - ние сме реформирани. Аз тоя филм съм го гледал.

Tва имах в предвид и аз де. Кофти, че на хората им се затвърждава мнението, че сме нация от утрепки и мутрафони :_) Вчера и по Евронюз гледах как я наклепаха :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 13, 2010 10:56 am 

http://www.dnes.bg/politika/2010/01/13/ ... ar.84063,2

Тази беше добре да направи справка преди да се изказва. Гафа е налице и мегамалоумен.

Очакваме позицията на ББ по въпроса. Според мен най-правилният му ход е моментално да оттегли кандидатурата и да предложи друг човек. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 13, 2010 12:43 pm 
Аватар

Такива неща, в случая "нападките" на Първанова, са нормални в политическия живот... Все пак, който го е страх от мечки, да не ходи в гората :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 13, 2010 12:43 pm 
За да сме докрай обективни да кажем,че изпита "не са издържали" още Оли Рен (Финландия) и латвийския комисар.Оная курва баронесата,дето била с комунистическо минало,"мина" с потупване по рамото само щото е...от Великите сили :smt002
Ясно е,че сме взети на мушка и в ЕС няма нищо по-лесно и безболезнено от това да товариш България :smt006 Щото като се замисля не знам кое е по-голям грях,че си бил в няква фирма,или че си бил сътрудник на ЩАЗИ и другите репресивни служби :smt006
Не защитавам Желева и на мен не ми е грам приятна,обаче май наистина натискът върху нас е прекалено голям.Залата била препълнена,имало хора от вън...е да ви еба майката,това ли е най-големия проблем на Евросъюза,участието във фирмата?Другите?
А Първанова смърт веднага.Курва нещастна...

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Яну 13, 2010 12:47 pm 
Аватар

Смърт за първанова, две смърти за Желева.
Щела да реши проблемите в Сомалия като преговаря с правителството?? Кво правителство мааааааааааа :smt003 сомалийското правителство, ебахти тъпата овца!

А като сме се нагъзили - ясно, ше ни го вкарат. Това не ги прави нито по-симпатични нито нас по-невинни. Кур.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 13, 2010 12:49 pm 
Аватар

Ако Оли Рен не е минал изпитО, дето е комисар от 10 г. Желева въобще не требва да я пускат в Брюксел, освен на некой бирфест :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 13, 2010 12:49 pm 
Аватар

Makedonija написа:
За да сме докрай обективни да кажем,че изпита "не са издържали" още Оли Рен (Финландия) и латвийския комисар.Оная курва баронесата,дето била с комунистическо минало,"мина" с потупване по рамото само щото е...от Великите сили :smt002
Ясно е,че сме взети на мушка и в ЕС няма нищо по-лесно и безболезнено от това да товариш България :smt006 Щото като се замисля не знам кое е по-голям грях,че си бил в няква фирма,или че си бил сътрудник на ЩАЗИ и другите репресивни служби :smt006
Не защитавам Желева и на мен не ми е грам приятна,обаче май наистина натискът върху нас е прекалено голям.Залата била препълнена,имало хора от вън...е да ви еба майката,това ли е най-големия проблем на Евросъюза,участието във фирмата?Другите?

Бате дай да си гледаме в наща паничка :)

А за Английския на тая не ми се коментира... :smt003 :lol: Аз бих й се смял, ако тръгне да ми говори така, а тя излезнала горката, никаква представа елементарна дори от тоя език и срича ли срича. Ебати срама... :|

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 13, 2010 12:52 pm 
Аватар

Цялото старание, което ни е генетично заложено - да не се изложим пред чужденците, почва да отива на вятъра. Май само Кунева я бива :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 13, 2010 12:52 pm 
STALKER написа:
Ако Оли Рен не е минал изпитО, дето е комисар от 10 г. Желева въобще не требва да я пускат в Брюксел, освен на некой бирфест :lol:

Пише,че представянето на тия тримата-наща,Оли-то и латвийският гей е било крайно незадоволително,според комисията.
А за глупостите с английския,френския,турския,малко преигравате,май :smt002

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Яну 13, 2010 12:55 pm 

аааа слава богу, че са я смотали тая, ега се оттегли :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 13, 2010 12:59 pm 

и за да сме още по-докрай обективни да си кажем, че антонияфарма взе думата след като желева я спомена. дали от нея е доноса или не едва ли ще стане ясно.
и за да сме още по-обективни нека признаем, че преди година-две герберите и атака плюха България в Брюксел по същия начин. За написването на прословутите доклади някой хора определено имаха пръст :wink: И за да сме още още по-обективни нека си припомним една широко разпространена статия в ню йорк таймс, написана изцяло по данни на шефа на дсб-софия и тогавашен депутат атанас атанасов :)
да твърдим, че комунистите плюели родината и да забравяме какво правиха сегашните властимащи е типично родна къса памет :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 13, 2010 1:00 pm 
Аватар

soleta написа:
Makedonija написа:

Бате дай да си гледаме в наща паничка :)

А за Английския на тая не ми се коментира... :smt003 :lol: Аз бих й се смял, ако тръгне да ми говори така, а тя излезнала горката, никаква представа елементарна дори от тоя език и срича ли срича. Ебати срама... :|

Най-тъпото е, че водещата заседанието изрично препоръча всеки оратор да си говори на родния език, както е редно в ЕС, обаче нашта кранта реши да се прави на много оборотна, ти да видиш и ний знаем чужди йЕзици :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 13, 2010 1:04 pm 
Аватар

Makedonija написа:
STALKER написа:

Пише,че представянето на тия тримата-наща,Оли-то и латвийският гей е било крайно незадоволително,според комисията.
А за глупостите с английския,френския,турския,малко преигравате,май :smt002

Кунева я бива само да лиже гъзО на Барозу, куче на каишка е.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 13, 2010 1:04 pm 

не бе тва за езиците е майтап :)
но други неща бяха сериозни :) целият свят знаеше, че ше я питат затва и наща вика не сме събрали да говорим за това, после пък имала личен живот. алооо ти ше ставаш еврокомисар - нямаш личен живот :!: еми подготви се да отговориш за това още в началото и забравяш... после пък документи на български и немски. ядосвам се изцяло от професионална гледна точка, щото събраха от кол и въже некадърни студентчета. не, че аз съм кой знае кво ама на тея асистентите са ебати ташака :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 13, 2010 1:08 pm 

Трябва да отбележим и че ББ и ЦЦ тази сутрин продължават да говорят за мними и недоказани обвинения, при положение че елементарна справка в публичен регистър, която отнема 5 минути, показва че конфликт на интереси има. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 13, 2010 1:10 pm 
Бойко продължава да говори за взривените църкви,милиардите окрадени пари,подривната дейност,хванатите от новото правителство престъпници и прочие и прочие :smt002 Нещо взехме да се уморяваме от подобно говорене,май.А точките не ги печели той :smt006

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Яну 13, 2010 1:15 pm 
Аватар

Makedonija написа:
Бойко продължава да говори за взривените църкви,милиардите окрадени пари,подривната дейност,хванатите от новото правителство престъпници и прочие и прочие :smt002 Нещо взехме да се уморяваме от подобно говорене,май.А точките не ги печели той :smt006

Извършвани от партията, чийто член е бил той :smt006

Както и да го гледаме, Герб работят единствено за да се върнат комунистите на власт.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 13, 2010 1:33 pm 
Аватар

Кво пък ви е жал за тая крава, която за пореден път излага България...Цяла Европа доволно ни сипва от всички страни, а ни епродължаваме да се дупим, за да ни сипат още.Дано повече хора се осъзнаят каква партийка ни управлява в момента.За съжаление алтернатива, която може да спечели изборите, няма...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 13, 2010 1:59 pm 

Аз пък не виждам с какво е виновна Антония Първанова.Румяна Желева я намеси, обвинявайки я в разпространение на лъжи.Всеки нормален човек би се защитил при това положение, особено когато лъжите всъщност идват от една нагла и свръхамбициозна тъпа путка.Сама си го направи, не ми е жал за нея.Жал ми е за България, защото вече съм убеден, че повечето кадри на бате Бойко са подобни на Желева - нагли, тъпи, свръхамбициозни, нямащи реална представа докъде им се простират възможностите.

ВЪН ДОНОСНИЦИТЕ ОТ ЛЕВСКИ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 13, 2010 2:12 pm 
Аватар

Има опасност Народното събрание да приеме драстични промени в законовите текстове, които регламентират разпространението на генномодифицираните организми (ГМО). С тези промени на практика ще се даде възможност за безконтролно отглеждане и освобождаване в природата на генномодифицирани култури, като се премахват всякакви изисквания за буферна зона между тях и териториите от „Натура 2000”. Това означава, че ГМО ще се разпространяват безпрепятствено, а това е безвъзвратна загуба за природата.

Предлага се да отпаднат членове 79 и 80 от действащия закон, които в момента гласят следното: „Забранява се освобождаването в околната среда и пускането на пазара на следните ГМО: тютюн, лоза, памук, маслодайна роза, пшеница и всички зеленчукови и овощни култури.”; „Забранява се освобождаването на ГМО в териториите, включени в националната екологична мрежа по смисъла на Закона за биологичното разнообразие, както и в прилежащите им територии, обхващащи 30-километров пояс около тях.” Очевидно почти всички култури у нас ще загубят защитата си от ГМО, а в случая сред тях са и традиционни за България продукти.

Промените в Закона за генномодифицираните продукти са мотивирани с някакви изисквания на Европейската комисия и с поредната „хармонизация”. Дали пък за тази „хармонизация” не стоят интересите на други страни членки на ЕС, които искат да оставят „градинката си” чиста. Защото в страни като Австрия, Швейцария и Германия обаче генномодифицираните организми не са желани. Никой досега обаче не си направи труда да обясни пред обществото дали и как са застрашени храните у нас и природната среда и какво точно са тези „изисквания на ЕК”. Ефектите на ГМО не са достатъчно изследвани и са рискови. Единствените, които със сигурност печелят от разпространението на ГМО са големите концерни в бранша.

ВМРО подкрепя протеста на българските природозащитници пред Народното събрание. Подобно поредно посегателство върху българската природа е недопустимо. Особено в момент, когато храните, които всички ние сме принудени да ядем, са с безобразно качество и неизвестен състав. Въпросът е част от по-големия проблем доколко са защитени правата ни като потребители. Затова днес със справедливи искания ще се присъединят и протестиращи срещу електроразпределителните, топлофикационните, водоснабдителните дружества и банките. Убедени сме, че бъдещето на българското селско стопанство е свързано с природосъобразни продукти и със запазване на познатото отпреди десетилетия българско качество. Настояваме след широка дискусия да се изгради обща стратегия за развитието на природната среда, селското стопанство и храните. За да няма окончателно забравени вкусове и унищожена природа. И за да не се подлага на експерименти здравето на децата ни.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 13, 2010 2:14 pm 
Аватар

Военните училища били автономни, да се оправят със собствени приходи. Така от военното министерство отговарят на искането за помощ от страна на закъсалия военен университет във Велико Търново, който остана със седемнайсет студенти от Виетнам. Явно докато министър Младенов работи по бойната дружба с Израел, подопечните му са оставили армията „автономна”.

Който е оставял армията „автономна”, обикновено много бързо е осъзнавал печалните последици от решението си. Досега в българската история армията се е „оправяла” сама през 1881 г., 1886 г., 1923 г., 1934 г., и 1944 г. Днес се оказва, че в републиканския бюджет парите за двата ни военни университета не стигат.

„Пари няма”, наскоро заяви младият министър Младенов, и по повод идеята на ВМРО за изпращане на военен кораб в Аденския залив. Същевременно обаче, когато НВУ „Васил Левски” не може да плати сметките си за парно и дневния оклад на курсантите, беше изпратена седма поред рота за Афганистан от 308 войници.

В политиката всичко е въпрос на приоритети, и е крайно време политическото ръководство на армията ни да определи своите приоритети и тези на държавата. Дали да пазим летището в Кандахар е по-важно от опазването на нашите моряци край Сомалия? Или може би не е важно военното обучение в България въобще да продължи да съществува? Защото да кажеш „няма пари” е поносимо, но да затвориш армията – едва ли. Позволяваме си да напомним на министър Младенов да спре да приказва кое колко струва, а да се съсредоточи върху това, което наистина си струва.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 13, 2010 2:15 pm 
Аватар

Най-логичното българско разширение в интернет е „.бг”

Правителство трябва час по-скоро да подаде заявка българското разширение в Интернет да е „.бг”. В момента обаче тече озадачаваща застъпническа кампания за друго разширение, например „.бгр”. Достигна се дори дотам, че започнаха спекулации, че в Бразилия щели да се бъркат с тяхното “.br”. Сравнете сами буквите .бг и .br.
За съжаление, явно становище за разширение "бгр" започва да се чува и от правителството. Борбата на застъпниците за други разширения всъщност е борба за правата на администрирането на новите домейни. Затова ВМРО призовава принципите на регистрация и поддържане да са съвсем прозрачни.

ВМРО припомня:

1. От 16 ноември 2009 г. международната организация за управление на интернет имена и адреси (ICANN) осигурява техническа възможност всички държави, използващи азбуки различни от латиницата да подадат заявки за създаване на интернет домейни от първо ниво, изписани изцяло с тяхната собствена писменост.

2. Към 11 януари 2010 г. 16 държави са подали заявки, които очакват разглеждане и ще бъдат активирани до няколко месеца. Част от тези държави са Египет, Украйна, Русия, Китай, Тунис, Гърция, Обединени Арабски емирства и др.

3. Най-добрият вариант за български домейн от първо ниво е съчетанието „.бг” - около него е обединена на практика цялата българска общност, популярно е от години и най-точно се свързва с името на България.

4. Необходимо е България в най-кратки срокове да подаде заявка до ICANN за разглеждане и одобрение на съчетанието „.бг” - заявката трябва да се подготви от Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията.

5. Последният етап преди създаването на домейн от първо ниво за България е да бъде избрана организация, която да го администрира. Основно правило е да има съгласие и подкрепа за тази организация сред българската интернет общност.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 13, 2010 2:32 pm 

Змеят добре се е представил :bigok
http://glasove.com/article-6594.php

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 13, 2010 2:52 pm 

Некво видео няма ли, да видим и ние, работещите след 5 как блестящо се е представила Желева. :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 13, 2010 2:55 pm 
Аватар

http://www.youtube.com/watch?v=gBoMC8Br ... r_embedded

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]