forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Ное 14, 2025 1:57 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 228, 229, 230, 231, 232, 233, 234 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Яну 04, 2010 6:29 pm 
Аватар

Баждеков: Ще се радвам, ако реализираме и продажби, водим разговори

Изпълнителният директор на Левски Константин Баждеков призна, че ще е доволен, ако клубът успее да реализира продажби на свои играчи.

„Надявам се да има още трансфери. Ще се радвам да станат продажби и в другата посока. Ще съм доволен, ако сложа подписи и върху договори на наши футболисти в други тимове. Водим и такива разговори”, отбеляза Константин Баждеков пред Гонг.

„Днес се разбрахме с хората от Спортист Своге. Утре трябва да подпишем договора и с футболиста”, допълни финансистът на шампионите.

„Зе Соарес в момента е на почивка, чакаме го да се върне и ще работим и по неговия въпрос. Има вероятност да влезе в сила договорът, който имаме с Металург. Не сме говорили с тях, защото още са във ваканция”, каза Баждеков пред Гонг.

Изпълнителният директор на Левски категорично отрече, че може да почне работа в Литекс, каквато информация се появи по-рано. „В момента съм на „Тодорини кукли” в офиса на Левски и работя. Няма такова нещо”, завърши Константин Баждеков.

===============================================================================================================
:smt003 :smt006 :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 04, 2010 6:37 pm 
Аватар

Едно ми е чудно що толко настойчиво гонят Зле като той ни е един от най сърцатите и стабилни играчи и при недай боже някоя контузия на Телкийски ще останеме без десни халфове ? ?? ?
ЗАЩО БАТКОВ , КУРВО НЕЩАСТНА ЗАЩО , ЗАЩО ПОНЕ НЕ ВЗЕМЕШ ИВО ИВАНОВ ПУТКО РЕЗАНА ? :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 04, 2010 6:40 pm 
Аватар

krivia написа:
Кой да му го обясни? Жейнов и Заберски, които спретнаха казанска афера ли? Покрай него и самия той са алчни за пари на момента копелета, които не искат да вадят, а само да прибират. За бъдещи възможности тези късогледци нямат възможности да мислят. Това им е капацитета на тия олигофрени. Ако имаха малко сиво вещество в главата и в Левски идваха по точното време по 2-3 НЕОБХОДИМИ футболисти на точните постове през последните две години, въпросното алчно копеле щеше да прибере 10-12 милиона евро само от ШЛ, ама глава море, акъл шамандура НЕ ПОЗВОЛИ това да се случи. За бъдещето даже не ми се и мисли в тези иначе светли и весели за мен дни ...

а защо мислиш, че мустака ИСКА да прибере тия въпросните 10-12млн? Не се ли натрупаха твърде много случайностите, в които отпадаме, за да си мислим, че е само некадърност?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 04, 2010 6:41 pm 

Недоволството от този трансфер има смисъл само на фона на цялостната насока в която се развива отбора ни.

При други обстоятелства аз също не бих се впечатлил от привличането на поредното момче с потенциал от малък провинциален отбор, което пробваме за да видим дали "става нещо от него" (такива неща сме правили и преди).

С оглед на моментната ситуация, не виждам защо се пеним, че идва Миро Антонов от Спортист Своге когато актуалните ни централни нападатели са звездата на Марек Дупница Еньо Кръстовчев и звездата на Ботев Пловдив Георги Христов.

Когато взехме Еньо и Певеца, Марек беше на 16-то място, а Ботев се бореше за оцеляване, каквото прави и Спортист Своге в момента.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 04, 2010 6:52 pm 
Аватар

Citizen_Kane написа:
На хората им писна от селски пръчки за които идването в Левски и съответно в София е изпълнение на некви детски мечти и оттам нататък карат на самотек :smt006

Дано тва момче е различно,макар че не ми се верва-последно време чалгария един свестен футболист не е произвела,само импулс,фейсбук и тем подобни лайнени отрепки :wink:

Е, давай да се радваме на тия на който мечтата е моментален трансфер отвъд Калотина... аз пък 100 пъти предпочитам един да каже, че мечтата му е Левски, отколкото някой да каже, че Левски му е трамплин за трансфер... най-малко уважение към отбора.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 04, 2010 6:56 pm 
Аватар

krivia написа:
Предполагам съм от мнозинството фенове, които ИЗОБЩО нямаше да плачат, ако въпросното ни "ново официално попълнение" беше подирило футболното си щастие далеч от Левски. Абе хора, това си е пълен ташак отвсякъде и немотията в момента в клуба не може да ме накара да мисля някакво посредствено дърво не могло да се наложи в Монтана и отишло в Своге, за което вестника на Номер едно прави невероятна интрига забърквайки чорбата с цел вдигане на акцийте му, ЗА НЕЩО ПОВЕЧЕ от ПОСРЕДСТВЕНО ДЪРВО!!! Това е подигравка най-малко с феновете. Ако ще сме на принципа да вземем нещо, да не е без хич, за да може тия "наркомани и пияници" да не врякат много, аз съм твърдо ПРОТИВ!!!
Няма как този ФУТБОЛИСТ да ПОВИШИ класата на нападението на Левски и това смятам е ясно на всеки мислещ футболен привърженик.

А приказките за "тоя е левскар", да му дадем шанс са си доста смешни! Фенове с някакви футболни умения по трибуните дал господ, " да им даваме ли шанс" :?: :idea:

Доста неадекватно мнение. ;) Кривия какъв беше кога дойде в Левски? Спомняш ли си? А, Гонзо първия сезон?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 04, 2010 6:56 pm 

Да вкарва като изоглавен и особено на комунистическата сган,а ако ще да е фен на сокол марково :smt006

Иначе всеки нов при нас и при резаните е от малък левскар/еничар,а всеки бразилец е приятел с Ромарио :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 04, 2010 6:57 pm 
Аватар

Това е така. :lol: Но, точно тоя си е тъмно говедо. ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 04, 2010 7:05 pm 
Аватар

Дано се окаже някво попадение, въпреки, че за мен шанса е макс 30% :smt003 Ама ще видим, успех на момчето :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 04, 2010 7:12 pm 
Аватар

Alek написа:
Доста неадекватно мнение. ;) Кривия какъв беше кога дойде в Левски? Спомняш ли си? А, Гонзо първия сезон?

Някой беше обяснил разликата между Кривия, Гонзо и тоя тюфлек по-назад, ама сега не ми се търси да ти обяснявам.

А относно повишаването на класата на нападанието исках да кажа, че НЯМА ДА вдигне нивото за да може поне да сме малко по-конкурентно способни на отбори като Дебрецен, Бате Бойко, Ред Бик и т.н. Поне малко.

А сега излиза, че си вземаме трети Певец или Еньо и си мислим, че нещо правим!

До тпроданов,

Е ти пък да не мислиш, че НЕ Е ИСКАЛ заради някакви си конспирации?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 04, 2010 7:17 pm 
Аватар

Интересно ми е да ги видя тия разлики, търсих назад, но не ги намерих. ;) А, щом си му гледал толкова мачове за да можеш да си извадиш изводи за играта му, значи не мога да споря с теб, аз съм му гледал 1 мач и ми хареса играта му. ;) Нека да видим, дайте малко по-положително да гледаме, тука всички се радвахме на Певеца, обаче... да видим с този, не мисля, че е проблем да подкрепите поне първите 5-6 мача нов играч, вкрайна сметка, ако излезе читав нашия отбор печели. :) Нямаме пари за големи играчи и пробваме недоказани, все отнякъде ще излезе някое добро попълнение. ( Милиев примерно )

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 04, 2010 7:18 pm 

Левски подписва с Кривия във вторник

http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=110575

Шампионът на България Левски, след като си осигури подписа на Мирослав Антонов, е на път да подпише и с бившия си футболист Сашо Александров. Очаква се това да стане във вторник и халфът да облече отново „синия” екип. След завръщането си от Турция, Александров игра до лятото в Черно море, където се подвизаваше като Алекс, а след преминаването му на Герена, ще се подвизава с по-известния му прякор Кривия.

За да се осъществи трансферът е необходимо Левски и Черно море да уточнят дребни детайли около преминаването на Александров, който има договор до лятото с варненци. Кривия прекъсна участието си с екипа на Черно море през есента, когато възникнаха проблеми в общуването с останалите му съотборници. Още тогава той заяви, че иска да се върне и да играе на „Георги Аспарухов”.

Спортният директор Георги Иванов официално обяви за интерес на Левски към Александров още преди Нова година. След Сашо Александров, Левски планира да направи още два трансфера.

„Сините” започват подготовка на 7 януари в 11 часа, където ще бъдат представени и новите попълнения.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 04, 2010 7:19 pm 
Аватар

krivia написа:
До тпроданов,

Е ти пък да не мислиш, че НЕ Е ИСКАЛ заради някакви си конспирации?

НЕ Е ИСКАЛ , щото моШно си е напълнил гушката точно с тези мачове последните години...Бай ти Ганьо .12 млн са му малко :smt006

П.С. А за Кривия - Добре дошъл у дома !!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 04, 2010 7:29 pm 
Аватар

До Лабрадор,

Да бе, като е направил милиони, къде са?

Абе ние хубаво пробваме по един посредственик на година за център-нападател, ама е КРАЙНО време да вземем истински такъв! Писна ми на оная работа от малоумни извинение, че по цял свят се търсят такива, е хубаво Доко Сф да не би да са некви гиганти, та насъбраха най-качествените може би БГ нападатели бе мама му стара?!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 04, 2010 8:32 pm 
Аватар

Колкото са давали по ТВ този сезон и не съм го запомнил с абсолютно НИЩО!
Деба, има 5 гола, два от които от дузпи, осъзнайте се малко!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 04, 2010 8:33 pm 

Няма значение дали е добро или лошо попълнение, като ще е единствено и после ще има Кокъл - вън, Ратко - вътре и т.н. От кога футболист от новака в А ни вдига класата? Есента чакахме зимата, сега ще кажа че ще си говорим на лЕто :smt006 Трагедия сме ама от писане има ли смисъл...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 04, 2010 8:35 pm 
Аватар

хубаво , бе , стига с този негативизъм още преди да е изиграл 2-3 мача...бахти .

Синя Душа , при ГанЯ толкова , само защо да плюем момчето преди да сме го гледали ? На всички ни е ясно за каква "класа " иде реч,ма младия Чуруликов за нищо не е виновен :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 04, 2010 8:41 pm 

Съгласен съм за ганя, негативизъм трябва да има! Този трансфер това му е целта общо взето, ама българина лесно забравя и ще видиш след 5 мача как ще се иска главата на Гонзо, но пак казвам освен да сме зрители на цялата гавра с любимия ни клуб друго не можем да направим. :smt006 http://www.youtube.com/watch?v=3q4p2u1o5-o

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 04, 2010 8:49 pm 
Аватар

echoes написа:
аз се чудя на батков нема ли кой да му обясни, че тая година е ПОСЛЕДНАТА, в която ше имаме некв шанс за нещо в европа. догодина от 24, коефициента ни става 10 и се почва пак едно десетилетно лутане в нищото :smt006

Хаха. Ще му обясняваме ние как да си прави парите. Той направи доста повече от трите ни отпадания в ШЛ. "The world is a business Mr. Beale!"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 04, 2010 8:50 pm 
Аватар

Krivia е мега неадекватен човек, заклевам се. Дори не си направих труда да му прочета всички мнения след първото. Тъпи Българи, разберете, че да съдите даден човек, трябва преди това да го видите що за стока е!!! Като цяло говоря, в живота. А тук 80% от хората се сцепиха да обиждат момчето, при условие, че единственото, което знаят е името му и това, че идва от Спортист Своге. Еми жалки сте като мислене. За жалост и сектора ни става все по-жалък като мислене, имайки в предвид колко хора скандират "Еньооо". :roll: :smt006 :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 04, 2010 8:51 pm 
Аватар

:smt005 само май ти не разбра, че това с "Еньо" е на ташак :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 04, 2010 8:57 pm 
Аватар

Alek написа:
Интересно ми е да ги видя тия разлики, търсих назад, но не ги намерих. ;) А, щом си му гледал толкова мачове за да можеш да си извадиш изводи за играта му, значи не мога да споря с теб, аз съм му гледал 1 мач и ми хареса играта му. ;) Нека да видим, дайте малко по-положително да гледаме, тука всички се радвахме на Певеца, обаче... да видим с този, не мисля, че е проблем да подкрепите поне първите 5-6 мача нов играч, вкрайна сметка, ако излезе читав нашия отбор печели. :) Нямаме пари за големи играчи и пробваме недоказани, все отнякъде ще излезе някое добро попълнение. ( Милиев примерно )

интересното е, че мнението, за което говори е отговор точно към теб.. :smt005

Цитат:
Хахаха това сериозно ли го казваш?
Гонзо дойде след като заедно с един сърбин се счупиха да вкарват за Локото и даже есента по едно време смърфовете беха на първо място. Още тогава беше обявен за най-талантливият нападател в БГ към момента - чорбата вадиха яко кинти, после Хайдук извадиха още повече и Томето Лафчис незнайно как в крайна сметка го прибра той.
Кривия заедно с Бебето и Чомака вкараха Марица в А група, беха младежки национали и беха единодушно смятани за най-талантливите халофве към момента.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 04, 2010 9:10 pm 
Аватар

Бах мааму, откога хората, които НЕ ХАРЕСВАТ играчи с ПЕТ ГОЛА в ПЕТНАЙСЕТ мача за един полусезон в Спортист Своге - два от които от дузпи, футболист който НИКОЙ почти не беше забелязал цял полусезон, да ни бъде НОВИЯ ТАКА ЧАКАН ЦЕНТРАЛЕН НАПАДАТЕЛ :!: :?:

Нямам нищо против момчето, казах няколко пъти, желая му всичко най-хубаво, АМА ТОВА ДА НИ Е НАПАДАТЕЛЯ - НЕ МЕРСИ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 04, 2010 9:10 pm 
Аватар

for0mho0l_sf написа:
:smt005 само май ти не разбра, че това с "Еньо" е на ташак :smt005 :smt005

Беше ташак, но много хора си го скандират съвсем сериозно, а и по медиите все по-често се среща `любимеца на Сектор Б - пЕньо`, което само по себе си е пълен `ташак` и гавра с нас самите. Така че явно доста хора не са разбрали, че това скандиране е на ташак.

П.С. Относно момчето от Своге, силно се надявам да ни изненада приятно и се окаже откритието на пролетта. Разбирам хората, които са скептични, което основно се дължи на разочароващото представяне на ПВЦ, който беше чакан и посрещнат едва ли не като Месия, но за жалост не му достигна психика явно, макар че аз още се надявам да стане някое чудо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 04, 2010 9:16 pm 

Аз лично съм доволен. Отпред ще имаме избор измежду Миро Антонов, Еньо и Иса, а ако Гонзо смени схемата (дълбоко се съмнявам) може да видим в игра и двама от тези тримата.
Певеца не го броя по очевадни причини, а все си мисля, че има вероятност да бъде и преотстъпен някъде.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 04, 2010 9:17 pm 
Аватар

Е нали имаше и скандал с Еньо и Гонзо каза, че го праща в дубъла

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 04, 2010 9:20 pm 
Аватар

Според мен наистина имаме едни от най-добрите футболисти у нас,с изключение на дефанзивните халфове, само дето нямаме треньори и тия момчета в повечето мачове бягат като мухи без глави, с това момче се надявам, че веднъж завинаги нашите ще се откажат от мега-малоумната схема която я мъчат вече пет години :smt006 Все се надявам, че ще има и някакво попълнение в халфовата линия и зещитата, особено от десен бег имаме повече от крещяща нужда :smt006
А и да не забравя, честит ви трансфер на Бисер Хаздай като шеф на школата :smt003 Продължава с пълна пара производството на малоумници и австралопитеци в школата :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 04, 2010 9:22 pm 
Аватар

Тоя Хаздай май неслучайно му викат НАКОЛЕНКАТА. Много се навежда където трябва май!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 04, 2010 9:25 pm 
Аватар

оф за тоя ако са дали 150 000 евро не са у ред за представянето на тоя и 10 000 са много 5 гола в 15 мача то Вермален от Арсенал има толкова гола :shock: :shock: :shock: Това е поредно доказателство че pатков не става за футболен управник.Дано да греша ама май ще има :smt006 .Гонзо да не се бави ,ми да почва тренировки, то се е видяло, че няма да се купи свестен

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 04, 2010 9:50 pm 
Аватар

КУПИХМЕ НОВ!!! КЪДЕ СА БОНБИТЕ ПИТАМ!? :smt006 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 228, 229, 230, 231, 232, 233, 234 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]