forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Ное 14, 2025 12:14 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 227, 228, 229, 230, 231, 232, 233 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Яну 04, 2010 4:05 pm 
Аватар

Kryten написа:
Цитат:
Левски се размина с Миро Антонов

Спряганият за сигурен трансфер на 'Герена' на нападателят Мирослав Антонов е напът да пропадне, въпреки че ръководствата на двата клуба постигнаха споразумение по-рано днес. Възникнал е проблем с личните условия на футболиста - освен висока заплата, нападателят поискал гарантирано титулярно място и митичната фланелка с номер 9. Като разбрал това, изпълнителният директор Георги Иванов - Гонзо направо побеснял и заплашил да качи играча директно на влака за Своге.

:roll:

ОЩЕ-ОЩЕ :smt005 :smt005 :smt032 :smt044 :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 04, 2010 4:06 pm 
Аватар

Да ни е честит! И дано да ни облива по- честичко с вкусна свогенска орина от неговия съгражданин :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 04, 2010 4:14 pm 
Аватар

предпочитам цачев пред този! ебати ташака щом ше искаме некви успехи със играчи от своге!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 04, 2010 4:17 pm 

durtaka написа:
предпочитам цачев пред този! ебати ташака щом ше искаме некви успехи със играчи от своге!

И аз мисля че това е трансфер тип "цялата власт" и ще сере шоколади цял сезон... дано да греша :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 04, 2010 4:22 pm 
Аватар

Миро, не спирай да газиш с баварския си ботуш от Своге :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 04, 2010 4:26 pm 
Аватар

Кво се радваме на някакъв дълъг пръч от Своге все едно е дошъл Роналдо :smt044 Голям такшак ще е тоя полусезон, да не се окаже накрая, че тоя трансфер му е стъпка назад в кариерата :smt005

Мерси, Тоше, колко извади от джЕба за тоз таран феноменален :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 04, 2010 4:27 pm 
Аватар

Цирк!!! :smt005 Последно взехме ли го или не?Не,че има значение,но все пак.
Орината на машиниста продължава безпощадно да се излива върху нас

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 04, 2010 4:29 pm 
Аватар

Абе айде първо да го видим в 2, 3 мача пък тогава да го обиждаме, а?
Даеба и българския манталитет... ако не го бяхме взели щеше сега да пишеш, що не го взехме, тоя беше перспективен, ама баткоф е стиснат, сега пък бил дърво и батков е смешник...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 04, 2010 4:30 pm 
Аватар

Батков при всички случаи е смешник

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 04, 2010 4:34 pm 
Аватар

Антонов: Искам да вкарвам голове за Левски, разчитам на Йовов

Новото попълнение на Левски Мирослав Антонов не скри вълнението си от трансфера при „сините”. Нападателят се съгласи да даде интервю за Гонг, след като стана ясно, че двата клуба са си стиснали ръцете. До този момент таранът играеше за Спортист Своге.

„Мисля, че всичко е договорено. Моят договор трябва да бъде подписан в следващите дни. Предполагам, че ще бъде за две години и половина”, сподели новият футболист на шампиона Левски.

„Не мога да опиша как се чувствам. Много се надявах този трансфер да се случи. Не знам какво да кажа, искам да вкарвам голове за Левски. Не мога да кажа, че съм бил фен на отбора. Баща ми е левскар и аз, като малък станах такъв”, продължи Миро Антонов.

„Аз не съм водил разговори с хората от Левски. За това помогна г-н Ангел Бончев. Разбира се и мениджърите Емил Данчев и Пепи Миладинов. Сигурен съм в себе си, макар че е нормално и да имам притеснения, заради разликата между Своге и Левски. Много се надявам всичко да бъде наред”, допълни още новият нападател на шампионите от София.

„Познавам се с Виктор Генев, двамата играхме заедно в Монтана. Добър приятел съм с Христо Йовов. Надявам се той да ми подава, за да бележа голове”, каза Антонов.

Той не пропусна да благодари на хората, с които е работил в Спортист Своге до този момент

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 04, 2010 4:35 pm 
Аватар

LSFC написа:
Абе айде първо да го видим в 2, 3 мача пък тогава да го обиждаме, а?
Даеба и българския манталитет... ако не го бяхме взели щеше сега да пишеш, що не го взехме, тоя беше перспективен, ама баткоф е стиснат, сега пък бил дърво и батков е смешник...

:!: :!: :!: :!: :!:

Ако беше отишъл в чорбата, пак щехте да псувате, че сме го изпуснали ... Момчето поне е Левскар, и то много голям! Това го гарантирам! Плюс това още от малък не се напиваше и да ходи по чалготеки с другите футболистчета, свестен беше. Сега не знам как е положението. Баси хората сте. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 04, 2010 4:38 pm 
Аватар

Няма как да играем с 11 ЛЕВСКАРИ като Иванков ..за съжаление :) Ако не друго се съмнявам ,че за разлика от ЧурУликоФ ще отиде при свинкИти и ще му е кеф да играе срещу нас.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 04, 2010 4:41 pm 

На хората им писна от селски пръчки за които идването в Левски и съответно в София е изпълнение на некви детски мечти и оттам нататък карат на самотек :smt006

Дано тва момче е различно,макар че не ми се верва-последно време чалгария един свестен футболист не е произвела,само импулс,фейсбук и тем подобни лайнени отрепки :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 04, 2010 4:42 pm 
Аватар

НашиО Булгартабаков няма кой да го бори за титлата - Фейсбукчо на Вечните таланти.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 04, 2010 4:44 pm 

Тъпаков не случайно и 2 пъти се опита да избега от Левски,ама е толко безкадърен че и хит нова горица нема го земат,дори за чистач :smt006 да ходи да ниже тютюн с баща си у свиленград :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 04, 2010 4:45 pm 
Аватар

Няма значение дали някой е заклет Левскар или не. Важното е да е професионалист и да си играе. Ще го видим...

Иначе ако ще целя отбор на парцалона да купи г-н номер едно, пак му пожелавам бавна смърт и точно толкова години на легло, колкото прееба в ШЛ. :boisw Сера му на гроба и т.н.
Този полусезон явно ще е пълен ташак и ако станем шампиони без други тарнсфери, А група да се самозакрива :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 04, 2010 4:47 pm 
Аватар

Абе успех на момчето, нека го видим в 2-3 мача (не 20-30 кат ПВЦ-то), ако естествено го пуснат, щото като почнем да налагаме младите Йовов и Еньо по заслуги и младия ПВЦ, за да се отпуши, и тоя може и да не помирише терен в официален мач (все пак е млад, бъдещето е пред него, но сега във важните мачове трябва да играят опитните :smt005 )....ама като цяло е пълен ташак да се прави селекция на отбор с претенции по тоя начин......ама то пък при нас вече от доста време всичко си е ташак де, та какво ново.......

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 04, 2010 4:51 pm 
Аватар

Абе едно е сигурно. 100% е по-добър от тоталния некадърник и дървар от Дупница, който незнайно защо е любимец на всяко дете в сектора, само защото името му звучи яко: Еньоооооо. :smt017 :smt018 :botoom1

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 04, 2010 4:52 pm 
Аватар

Говядич , когато някой има моментен спад във формата предпочитам да е със синьо сърце ..поне не ме е яд ,защото пак се вижда как се опитва да изоре терена и прави колкото може за момента ;)

Целите на комунистическият боклук тази година са да додрапаме до 3-то място ..надявайки се в ЛИга Европа да не страдаме толкова след само 1 отпадане...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 04, 2010 5:31 pm 
Аватар

Сралски последно ще го взимаме ли?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 04, 2010 5:36 pm 
Аватар

Предполагам съм от мнозинството фенове, които ИЗОБЩО нямаше да плачат, ако въпросното ни "ново официално попълнение" беше подирило футболното си щастие далеч от Левски. Абе хора, това си е пълен ташак отвсякъде и немотията в момента в клуба не може да ме накара да мисля някакво посредствено дърво не могло да се наложи в Монтана и отишло в Своге, за което вестника на Номер едно прави невероятна интрига забърквайки чорбата с цел вдигане на акцийте му, ЗА НЕЩО ПОВЕЧЕ от ПОСРЕДСТВЕНО ДЪРВО!!! Това е подигравка най-малко с феновете. Ако ще сме на принципа да вземем нещо, да не е без хич, за да може тия "наркомани и пияници" да не врякат много, аз съм твърдо ПРОТИВ!!!
Няма как този ФУТБОЛИСТ да ПОВИШИ класата на нападението на Левски и това смятам е ясно на всеки мислещ футболен привърженик.

А приказките за "тоя е левскар", да му дадем шанс са си доста смешни! Фенове с някакви футболни умения по трибуните дал господ, " да им даваме ли шанс" :?: :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 04, 2010 5:39 pm 
Аватар

аз се чудя на батков нема ли кой да му обясни, че тая година е ПОСЛЕДНАТА, в която ше имаме некв шанс за нещо в европа. догодина от 24, коефициента ни става 10 и се почва пак едно десетилетно лутане в нищото :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 04, 2010 5:51 pm 
Аватар

Като си спомня първата година на Герена Гонзо колко беше плют... Дайте шанс на момчето, все пак е избрал честта, а не парите и голите обещания.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 04, 2010 5:53 pm 

шансовете ги дава Гонзо,оттам нататък сичко е в краката и главата на тоя юнак-ако го бива,ше къса мрежи секи мач,ако е чалгаджия-ше къса билети за вход пред най-клуб. твай :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 04, 2010 5:55 pm 
Аватар

Кой да му го обясни? Жейнов и Заберски, които спретнаха казанска афера ли? Покрай него и самия той са алчни за пари на момента копелета, които не искат да вадят, а само да прибират. За бъдещи възможности тези късогледци нямат възможности да мислят. Това им е капацитета на тия олигофрени. Ако имаха малко сиво вещество в главата и в Левски идваха по точното време по 2-3 НЕОБХОДИМИ футболисти на точните постове през последните две години, въпросното алчно копеле щеше да прибере 10-12 милиона евро само от ШЛ, ама глава море, акъл шамандура НЕ ПОЗВОЛИ това да се случи. За бъдещето даже не ми се и мисли в тези иначе светли и весели за мен дни ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 04, 2010 5:58 pm 
Аватар

Предлагам момчето с #10 от Запад, съвсем сериозно.

"It was like a church in there as only the truly lost sit in bars on Tuesday mornings at 8:00 a.m."

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 04, 2010 6:02 pm 

Предлагам Колумбиеца който е воин от запад :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 04, 2010 6:14 pm 
Аватар

И Мъглата :smt007 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 04, 2010 6:21 pm 
Аватар

krivia написа:
Няма как този ФУТБОЛИСТ да ПОВИШИ класата на нападението на Левски и това смятам е ясно на всеки мислещ футболен привърженик.

Честно казано с тва атомно нападение дето имаме, си мисля, че половината нападатели от Б група дори могат да му повишат класата.. друг е въпросът дали ще я повишат достатъчно..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 04, 2010 6:22 pm 
Аватар

Иво Иванов няма да идва защото цитирам "Имаме най-добрите играчи в България , дори да ги продадем имаме талантливи юноши" :smt006 :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 227, 228, 229, 230, 231, 232, 233 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]