forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Ное 13, 2025 9:13 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 222, 223, 224, 225, 226, 227, 228 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Дек 29, 2009 5:18 pm 
Аватар

Изображение, подписали сме вече с тоя, казват бил голяма работа, национал, патриот, машинист :smt006 Поливалентен играч :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 29, 2009 5:26 pm 

Трансферът на Зе Соарес в Металург (Донецк) все пак ще се осъществи, пише „Меридиан Мач". Близо месец след като украинският клуб се отказа в последния момент от бразилския нападател на Левски, ситуацията отново се промени.

Както е известно, ръководството на Металург (Донецк) първо подписа договор с Левски за покупко-продажбата на футболиста и „сините" трябваше да вземат 400 000 евро от трансфера. След това обаче шефовете на тима от Донецк го развалиха, защото украинските лекари откриха проблем в кръста на Зе по време на медицинските прегледи.

Този факт взриви отношенията между двата клуба, като Левски дори прати бразилеца на преглед при двама независими германски специалисти в Мюнхен. Професорите констатираха, че Зе Соарес е напълно здрав, а от Левски заплашиха, че ще сезират УЕФА и ФИФА заради некоректното отношение на Металург (Донецк) около сделката.

Преди няколко дни от ръководството на украинския клуб, където треньор е българинът Николай Костов, са поискали Зе отново да пътува до Донецк. Това ще стане на 6 януари и най-вероятно ден след това сделката между Металург и Левски за бразилеца ще се финализира.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 29, 2009 5:26 pm 
Аватар

Mr.Smith написа:
Изображение, подписали сме вече с тоя, казват бил голяма работа, национал, патриот, машинист :smt006 Поливалентен играч :smt003

Какво !?!?! :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 29, 2009 5:34 pm 
Аватар

Гонзо по ринг

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 29, 2009 5:42 pm 
Аватар

Иво Иванов както и преди съм писал е качествен играч, което автоматично го изключва от нашата "селекция", а Миро Манолов колкото и да го плюете според мен (поне на пръв поглед) е най- добрият нападател в българското първенство след Камбуров, но тъй като му искат пари ->....... -> далеч по- вероятен е централния на изпадащия Спортист своге...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 29, 2009 6:07 pm 
Аватар

Владо е страшен певец, пее хубаво. Владо, какво ще ни изпееш?
Владо Гаджев (безкрайно фалшиво :smt005 ): И само Левски, алеее, и само Левски обичаме теее :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 29, 2009 6:40 pm 
Аватар

Цитат:
Тодор Батков: Георги ще бъде мениджър като тези от Висшата лига

Пак с една крачка пред останалите ... ний сме вече кат по вишата лига, дека я дават по кабелната сабута и нидалиа :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 29, 2009 6:42 pm 
Аватар

Тоест Гонзо ще дъвче дъвка по време на мачовете :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 29, 2009 6:43 pm 
Аватар

Ами то това е и естествения път - мениджър като от Висшата лига, играем като Барселона, финансово сме стабилки като Челси и Манчестър Сити заедно, имаме ДЮШ като Реал Мадрид и Милан, стадион като Алианц Арена, автобус като Левски, президент като Лупи......

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 29, 2009 6:49 pm 
Аватар

И да се надяваме, че карачО на влака ше лежи в затвора, като тоя от Олимпик Марсилия :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 29, 2009 7:33 pm 
Аватар

Цитат:
Нова вълна на недоволство срещу Батков
29 декември 2009 17:33
Плакати с надписи "Батков - вън" заляха Плевен
Феновете на Левски за пореден път показаха, че не са съгласни с решенията на собственика на клуба Тодор Батков. Плакати с надписи "Батков - вън! Продавай и си заминавай" заляха Плевен.

Припомняме ви, че плакати с подобно съдържание бяха разпространени по възловите улици на повечето големи градове в страната.

Браво на замесените :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 29, 2009 7:52 pm 

не знам,но си мисля че Гонзо поне трябваше да настоява за нов треньор
ако се мисли само за 15-те мача през пролетта е жалко , при положение че успее някак да вкара във форма Петков,Живко,Минев,Рабех,Бардон,Гаджев,Дарко,бразилчетата и евентуално Кривия все ще се намери и някой да бута топката във вратата ,лятото пак ще се залъгваме че имаме отбор и ни трябват само едно-две класни попълнения....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 29, 2009 7:56 pm 
Аватар

Мустаката свиня написа:
Нека пак се върнем на въпроса с Гонзо. Как оценявате работата му през есента?
- Оценката ми е по-скоро положителна. Пое отговорността в тежък момент в осмия кръг, когато положението на Левски не беше за завиждане. Реално ние трябваше да завършим есенния сезон с 31 точки, но загубихме четири. За мача в Сливен сами сме си виновни, а срещу Ловеч повлияха и други хора. Надявам се, че през пролетта ще играем по-силно и ще печелим...

Най-късно напролет ще е готов да си измие ръцете и с Гонзо, и последното левскарско в Левски ще си замине.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 29, 2009 8:01 pm 
Аватар

Не ми се верва да пипа Гонзо, иначе отива на вариант Митьо Неградския :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 29, 2009 8:03 pm 
Аватар

shalala написа:
Мустаката свиня написа:
Нека пак се върнем на въпроса с Гонзо. Как оценявате работата му през есента?
- Оценката ми е по-скоро положителна. Пое отговорността в тежък момент в осмия кръг, когато положението на Левски не беше за завиждане. Реално ние трябваше да завършим есенния сезон с 31 точки, но загубихме четири. За мача в Сливен сами сме си виновни, а срещу Ловеч повлияха и други хора. Надявам се, че през пролетта ще играем по-силно и ще печелим...

Най-късно напролет ще е готов да си измие ръцете и с Гонзо, и последното левскарско в Левски ще си замине.

Само че ако това стане може би най- после ще се надигне едно друго левскарско, което доста деградира напоследък, но все пак вярвам, че при подходящи условия може да измете боклука лавинообразно...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 29, 2009 8:09 pm 
Аватар

Ако не друго, то последният полусезон най-накрая ме убеди, че няма нещо, което да направи или не направи Ганьо, за да стигнем до този вариант. Той е единственият за Левски и ако не е той, няма кой друг да е. Чистокръвен родопчанин, плащащ заплати. Какво повече можем да искаме?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 29, 2009 8:24 pm 
Аватар

Bubbles написа:
krivia написа:
Когато се заговори, че "желания нападател" може да е Мирослав Манолов бяха много мноого разочарован, но пък когато дори и това дРъво се оказА скъпо за любимия ни отбор и му намериха "алтернатива" в лицетона некъв глупак от Своге направо щях да падна от стола от смях, макар че много ми се ревеше!!!

Кажи ми честно ти на въпросния Миро Антонов колко мача си гледал, за да му дадеш такава оценка?

На 24 години е, има перфектната физика за таран, повярвай ми, че ако реши няма кой да му вземе топката, освен ако не го фаулира. Играе добре и с глава и с крак и се пласира добре. И повярвай ми, че изгледах достатъчно мачове на Спортист за да кажа, че наистина е добър вариант и ако някой не ми вярва, онзи ден без да знам нищо му казах на Kryten, че искам точно това момче в Левски :)

Ако беше толкова невероятен, на 24 години нямаше да е в Спортист (Своге). Давай го по-реално.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 29, 2009 8:35 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
Ако беше толкова невероятен, на 24 години нямаше да е в Спортист (Своге). Давай го по-реално.

24 - 24, това в България си се води още млад талант :smt003

Иначе за момчето нищо лошо, не съм го гледал в нито един мач, освен този с нас, когато беше просто един от всички, но не мисля, че е сериозно търсеният централен да е пич от последните в А група... Иначе поне е висок, което е добре, защото централки по 1.62 ми омръзна да гледам..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 29, 2009 8:37 pm 
Аватар

Миро Жиняк от Своге, да идва :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 29, 2009 8:49 pm 
Аватар

http://topsport.ibox.bg/news/id_308649538

СУПЕР.Браво. :D :D :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 29, 2009 9:00 pm 

acrimonious написа:
Morning Glory написа:

24 - 24, това в България си се води още млад талант :smt003

Иначе за момчето нищо лошо, не съм го гледал в нито един мач, освен този с нас, когато беше просто един от всички, но не мисля, че е сериозно търсеният централен да е пич от последните в А група... Иначе поне е висок, което е добре, защото централки по 1.62 ми омръзна да гледам..

Хубаво е, че даваме шанс на хората в неравностойно положение, но някак си ми идва в повече факта, че често пъти сред стартовия ни състав няма и 5 човека на ръст над 1,80 м.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 29, 2009 9:10 pm 
Аватар

PhilipLS написа:

E кво супер, то навсякъде цитират БТА...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 29, 2009 9:34 pm 
Аватар

Bubbles, трудно можеш да прецениш качествата му при положение, че от един полусезон играе с отбори различни от Малеш Микрево, Брестник и пр. Тоест ако те не могат да му отнемат топката без фаул, не значи че във важните мачове на Левски никой няма да може. Нима можеш да гарантираш, че той може да играе на високо ниво във всеки мач, да решава закучените мачове, да се разчита при него да бием всеки мач. Просто няма как да стане. На 24 години играчът вече е изграден, а докато се е изграждал не е играл в никакви мачове на високо ниво... какво можем да очакваме? Ще му дойде в повече, ще се контузи, ще се депресира и ... край

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 29, 2009 10:07 pm 

Този разговор ще се върне (само, че след много време и дискусии) към това което казах вчера.

Дидие Дрогба и Лео Меси биха били идеалните нападатели за Левски, но те не са сред вариантите, които са възможни за нас по очевидни причини.
Нито пък са възможни за нас свободни агенти като Фло, Янкер, Вилторд и т.н. поради бизнес нюха и управленските способности на един чист родопчанин собственик на ФК "Левски".

Какво остава тогава? Ами главно нападателите от родния шампионат.
Нека се вгледаме сред водещите реализатори у нас през есенния полусезон. Няма нужда да коментирам защо Нифлор и Иван Стоянов не могат да дойдат при нас.
Камбуров се хвали дори, че отказал 2-3 пъти на Левски така че и той е ясен.
Жуниор би бил добър избор за нас, но той няма да дойде по същата причина поради която няма да дойдат при нас Фло, Янкер и Вилторд.
Какво остава тогава: Георги Андонов (Берое) - 7г., Горан Янкович (Миньор) - 7г., Исмаил Иса(Локо Мезд./Левски) - 7г., Емануел Морини (Ботев) - 6г., Мирослав Манолов (Черно Море) - 6г...... Мирослав Антонов (Спортист) - 5г и т.н.
Гореизброените футболисти са сред реалните опции за нас. Оставям на вас да прецените дали сред тях има по-заслужаващи си от Антонов или не.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 29, 2009 10:24 pm 
Аватар

Гонг написа:
„Засега със сигурност с трима ще се разделим, категоричен е Батков. Трябва да запазим боеспособен отбор, който да вземе титлата.”

:smt073

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 29, 2009 10:43 pm 

Тоя си се гаври с нас и ние естествено нищо не правим :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 29, 2009 10:51 pm 
Аватар

Ако бюджета наистина е 11 мил. къв е проблема да вземем добър нападател от чужбина за 300-400 хил. евра. :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 29, 2009 10:53 pm 
Аватар

Миро Антонов готов ли е да си плати трансфера :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 29, 2009 11:22 pm 

G.B. написа:
Миро Антонов готов ли е да си плати трансфера :smt006

Ами Кривия не само, че е готов, но и иска да играе без пари. За Миро Антонов и Иво Иванов е достатъчно да направят едно от тези две неща и те ще станат част от новата ни селекция.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 30, 2009 1:43 am 
Аватар

Тоя футболист има 15 мача и 5 гола в А група всичко на всичко ... може да се окаже добър, да се развие в Левски и т.н. - ОК, няма лошо да го вземем, но е абсурдно това да е трансферЪТ на проблемен пост в отбора.

А дали е 1.90, 1.60 или 2.80 ми е последна грижа. Няма да бере джанки деа, нали трябва да я рита тая топка.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 222, 223, 224, 225, 226, 227, 228 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]