|
Мисленето на "шефовете" ли? Първо - имаме 1 шеф, негово светейшество Тодар! Второ, при него процесът "мислене" е силно затруднен, да не кажа - невъзможен. Сега обаче ще ти го разгадая:
Мислите на Борат: "Деба, падаме яко........тия тъпанари нищо не играят, а толкова много 50 000 евро дадох за тях, още ме боли сърцето! Дали да не взема да вляза да вкарам някой гол, ей-богу? Мне, я по-добре аз да пийна едни 50 грама Узо, че нали алкохол не близвам. А тия - хммм, я да ги привикам да им кажа, че ше им намаля заплатките. Ше помрънкат, ше помрънкат - ма ше се съгласят, какво. Е, айде, може да поразходя някого до Казан, Чечня, Косово..бе ще видим, кво да ги мисля - ми че то аз карам влака бе! А......ма ние немаме треньор - абе как да немаме бе, Гонзо къф е? Директор...е то се тая, кво - нали пак по цел ден е там...същата работа. Пък и директор що ни е, аз кво съм - аз съм даже президент - къф ти директор! Ама друг треньор требвало - е що, кво му е на Гонзо - не ме е плюл скоро, бихме 5 мача, а и ония наркомани си го обичат, оставям го! Селекция - ква селекция бе, храня 45 човека тука, що са ни други - па и тия са най-добрите у нас, ей го, миналата година и шампиони станаха, чак аз не повервах - ма щом стана и миналата година - ше стане и тая. Селекция....глупости! Че ние преди 4 години бяхме в ШЛ бе! Никаква селекция.....е, айде, може да върнем....кого да върнем....а, ей тоя дедо ще върнем, той гледам е без пари - ми да даде некой лев тука и да идва, ко толко - все ще свърши работа, пък и нали е без пари, пък и го обичат - те ти и селекция! Ейййй, супер съм бе, глей как ги уредих нещата! Я, Гонзо ми пратил мейл - иска да взимаме некъв играч....къв е тоя бе? Добър бил - добър, добър - колко да е добър? Мооооля, ма некви провали искат 150 000 евро за тоя бе! Ма тва да не е Рууни бе! Кви 150 000 евро бе, аз съм дал 10, не - 15, не - 20 милиона - никви пари повече, а и Баждеков от вчера ми говори, че трябват за асфалт и за тоалетни при ложите, че УЕФА мрънка! Не, не, никви такива, тоя не го ща, да идва на проби и да не ги издържа - не мога аз да наливам само тука, не, не! Оф, я да ставам аз, че много работа свърших и много се уморих - я да ида да си сипя едни 50 грама Узо....."
Иначе ние все се "надяваме" поредния анонимник да се окаже златна мина и дете-чудо, ама така ли се прави "селекция" в отбор с претенции? Тия на по 20-тина години, които са "надежди" трябва да са ни по школите и да им се надяваме вътре - не тепърва да ги търсим! А тия, които взимаме, трябва да са със сигурност годни да играят в Левски, готови футболисти....
Ама то кое ни е наред, та да искаме и селекции, и ДЮШ, и......
_________________ С ЛЕВСКИ СЕ РОДИХ С ЛЕВСКИ ИЗРАСНАХ С ЛЕВСКИ СЕ РАДВАМ С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА
www.bgblood.org facebook: БОДК / BOVBD
|