forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Сеп 04, 2025 2:55 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Дек 19, 2009 9:46 pm 
Аватар

БА, да ви еВа у философите и вас :smt003 Има идея да се прави референдум и вие веднага почнахте с политико-научно-шанаджийско-фантастичните филми :smt006 Като не искате да гласувате на един такъв референдум не отивате.Ако Българския народ реши, че този референдум не трябва да го има, просто няма да отиде да гласува.И тук идва na qkq теза, че българския народ е само от тъпанари, алкохолици и деграданти.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 19, 2009 9:49 pm 
Аватар

Аз пък искам да добавя към мнението на адаша и че ми е интересно дали според критикарите, някъде по света съществуват "напълно честни, обективни и независими МАСОВИ медии" ? :smt002

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 19, 2009 9:51 pm 
Аватар

Не бе. Мисълта ми е, сега ако има референдум дали да се отвори първия аец, ше бъде ДА. Ако има референдум за втори, пак ше бъде ДА. Ако преди 10 години имаше референдум дали да влизаме в ЕС, щеше да е НЕ.

Шалала - просто и ясно - НЕ :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 19, 2009 9:55 pm 
Аватар

То между другото, малко излишно се джавкаме, защото такъв референдум така или иначе няма да има :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 19, 2009 9:59 pm 
Аватар

Е нали треа да се трупат мнения бе :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 19, 2009 10:13 pm 
nazional
Разликата между псевдонационализма и псевдодемократизма май е...никаква?! Еднаквото криворазбиране или по-точно сляпо разбиране и на двете май води до едно и също?
Сиреч да бягаш по тънкия лед и на двете е еднакво нездравословно ми се струва.Няма ли според теб сценарий,в който ако речем им кажем,ето,мили турци,оставяме ви новините,оставяме ви това,оставяме ви оново,в знак на либералното ни отношение към вашето малцинство,ви се извиняваме,прощавайте...Няма ли сценарий,в който утре някои елементи от тия,щото има и такива,не ми говорете само за работливите,хрисими турчоля,реши да направи едно вестниче,после едно списанийце,после едно радийце,после един дом за братско и разбирателство,после един паметник,после получи от едно място едни парички,после една гара,един влак,едни убити...Няма ли сценарий,в който по пътя на великото спазване на правата да се случат същите пакости,в дългосрочен план,както ти предричаш?
Ние продължаваме да се правим на по-големи демократи и либерали и от папата (ми дойде на акъла,да го еба в нещастника и него :lol: ).Хората ни показаха как се прави.Твърда ръка.Има някакви брожения срещу нещо,в случая минаретата,референдум,чао ебете си майката.
Нали ревахме толкова време за референдум!?Сега пък темата не е сериозна.
Аз в България наблюдавам следното нещо.Като се мълчи,закво се мълчи,мърши,стадо,боклуци,vijte garcite kak ska4at,a nie 6to ne mojem taka и т.н.
Когато пък се заговори и се появят някакви нагласи,чешкият кенеф,братя Юзеирови,митът Батак,турските новини и т.н и т.н,еми не се надигаме за каквото трябва,псевдонационалисти и се почват дългите политически патоси за това кой и как от кого и за какво има изгода да се направи кое и което как като се случи ще спечели кой.
Да се напише един списък какво може и какво не трябва!Аз не знам да има референдуми на теми искате ли магистрали,искате ли повишение на заплатите и в гаден,мизерен,пробит панелен блок ли живеете,крадат ли ви,престъпността ок ли е!
Стига все сме се страхували да не обидим тоя и ония.И без това в тая страна имат прекалено много свободи.Като тръгнем да събираме малките и на пръв поглед незначителни парченца от пъзела като "новините",май нещо доста стават...
А и в заключение,ако след това нещо ще има някой ощетен,обиден и онеправдан,между българина и резака,познай кой искам да е?

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Дек 19, 2009 10:18 pm 
Аватар

Абе.. бий да те уважават, тва са фактите, кур за турците, два за лит(*кс-етрополе, да закриват новините им, после и целия анал 1 направо, че е ебем ти спрелата телевизия. Турците са една необразована пасмина в общия си вид, което позволява да бъдат лесно управляеми, и то с бой и гърч. Точно това трябва да правим с тех :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 19, 2009 10:19 pm 
Няма да има референдум.За кво си играх да пиша и аз тука 100 реда. :smt002
Виртуална каса смърт за турците !
ДА ЖИВЕЕ ПКК,ЗВЕЗДАТА НА КЮРДИСТАН !
Бойко да ебем Цветелина,боклук.Корва!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Дек 20, 2009 12:09 pm 

Защо да няма референдум бе.
Къде го прочете тва.
Требва да има. Смърта за Славе трифонов и целият му екип.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 20, 2009 3:00 pm 
Аватар

По думите на премиера, Първанов бил прав и за това, че сега не е моментът за подобно допитване, тъй като, от една страна, новините на турски били негледаеми, а от друга - референдумът нямало да бъде толериран от Европа, защото не е справедливо мнозинството да решава за права на малцинството.

Сигурно е по-справедливо малцинството да решава за мнозинството? :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 20, 2009 3:06 pm 
Аватар

Трябвало да има референдум... Сладури :smt007 Дайте да изхарчим 20 млн. за нещо, което пак накрая ще реши НС или всъщност никой няма да реши и новините ще останат.

А това, дето го е казала Желева е грандиозна простотия.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 20, 2009 3:24 pm 
20 милиона гъза ми :smt006
Айде виж колко пари и за какви неща отиват за изборите,които струват към 15 милиона,сметни колко от тях ще са излишни за референдума и пак напиши цифра :smt006
Иначе логиката е безпощадна.Няма да правим референдуми,че много пари отиват :lol: Или забравих,ние чакаме ВАЖНАТА и ЗНАЧИМА тема за референдум :smt007 Българският интелигент не може да го питат току-така за нищо,да подриват реномето му...Коя тема според вас заслужава референдум?Никой май нищо не е писал за тва...

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Дек 20, 2009 3:30 pm 
Аватар

Щото всички трябва да се правят на политици, икономисти, адвокати и т.н.Предпочитам 20 милиона за референдум, отколкото 20 милиона в джоба на някой тъпанар.Плюс тва откъде ги извадихте тея 20 милиона? Или пак се пише, за да се докаже, че се разбира от нещо...

Нашите пари като данъкоплатци, отиват в тая тъпа телевизия и аз смятам като мое лично право, това да мога да си дам гласа дали да има цигански новини, или не !

п.п. А дългият тъпанар какво е казал, че получава толкова смарт точки в последно време :smt003 Или си е по навик :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 20, 2009 3:41 pm 
Аватар

добре де, ако не са парите, замислете се че никой няма да иде да гласува в тоя референдум, тотална загуба на време

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 20, 2009 3:44 pm 
Аватар

Гледам, Волен е изсрал поредната гениална идея, а ПожарникарО я е подкрепил. Реферндум за 10 мин. от ефира на БНТ. А защо не се добавят и няколко от наистина важните въпроси, за които да гласуваме, като са такива защитници на пряката демокрация. Ташаци на рояци

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 20, 2009 3:44 pm 
Добре де,съгласяваме се.Коя тема не е загуба на време!?
Не иде дума за пари,нито за загуба на време,иде дума за ман та ли тет!
И "Да изгоним ли Батков от Левски" да е темата за референдум пак знаеш колко и какви мнения ще има.
1.В никакъв случай,щот ще попаднем в лапите на ДПС,
2.даааа,твърдо,комунист е,вън,
3.защо да даваме пари бе,все ми е тая,Батков ли играе на терена,не.Футболистите са виновни
И т.н и т.н до края на света. :smt002 Маде ин Булгария!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Дек 20, 2009 3:48 pm 
Аватар

Аз искам референдум за промяна на конституцията, за лустрация, за здравеопазването, за промени в съдебната ситема, а не за мършавия Хабелер, дет не го знам и в колко го излъчват. Аман от популизъм и иматации. После ще кажат - нали искахте референдум - ето ви. Е мерси, решихме наистина един жизненоважен въпрос :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 20, 2009 3:52 pm 
Аватар

Държавата ни се е едно е някъв васал на Еуро комисиите да го еба...всички страни си очертават политиката спрямо собствените държавни и национални нужди, при нас когато стане въпрос за малко по-мъжко поведение и веднага "В Европа няма да гледат с добро око"....чшшшш ало Бай Хуй кво значение има с кво око, ше гледат в Европа...хората отхвърлят Евроконституцията, допитват се за минарета и ги забраняват....ние нема да ни гледат с добро око....дейба и първенютата.
После национален суверенитет.....кур, да живее Абсурдистан!

Последна промяна Trans penem mihi est на Нед Дек 20, 2009 4:07 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 20, 2009 4:01 pm 
Аз съм сигурен,че тук ако беше станало (няма как да стане) нещо подобно на отношението Гърция-Македония за името,коментарите щяха да са 200% същите.Тва ли е най-важното бе,бе оставяйте ги бе,кво ми дреме,кога е станало тва,ехее,да си бъдат така,щом им харесва,не съм седнал следобед да ги мисля и тях...То и сега си е така и без да е станало нещо де.Вижте образованието бе.Вижте пенсионерите...Къде пише,че се взаимоизключват двете?!И че не може да се обърне внимание и на двете.Ама,не.Ние си знаем дюс само...
Българинът е най-големият радетел за добросъседство,либерализъм и спазване на европейските ценности. :lol: Всеки ни сере отвсякъде на путката,ама ние мислим,дъжд вали...И си знаем само нашето.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Дек 20, 2009 4:04 pm 
Аватар

Тоя референдум не е жизненоважен, но пък е добро начало :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 20, 2009 4:06 pm 
Аватар

subata написа:
Тоя референдум не е жизненоважен, но пък е добро начало :smt006

Тоя референдум така ще го направят, че да бъде първи и последен :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 20, 2009 4:07 pm 
Аватар

Нищо не пречи след година пак да им се изсерем пред парламента, нали :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 20, 2009 4:08 pm 
Аватар

Aдаш, жизненоважните въпроси, не треа да ги решава народа, повервай ми. Освен ако не искаш да ти решават съдбата 6 милиона подчовеци :) :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 20, 2009 4:08 pm 

Л., ние досега сме имали два референдума, не е нормално изведнъж да почнат през 2-3 месеца референдуми за тва и за онова.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 20, 2009 4:09 pm 
Аватар

А иначе само като нюанс,мускулестият примиер както често му се случва,днес убедително казва нещо,а утре толкова убедително се отмята

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 20, 2009 4:12 pm 
Аватар

soleta написа:
Aдаш, жизненоважните въпроси, не треа да ги решава народа, повервай ми. Освен ако не искаш да ти решават съдбата 6 милиона подчовеци :) :smt006

Е то тея 250 (плюс кабинетО) малоумника дето решават жизненоважните въпроси са именно "представителна извадка" на тея 6 милиона подчовеци...сещаш се, че е същия кур :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 20, 2009 4:14 pm 
Аватар

Абе кви хора сте бе, баааааааа.Допреди година се искаше да има референдуми, нали така? Плюс тва тая теза за 6те милиона подчовека някак си вече не ви минава :smt006

И престанете да ми пишете името с инициали, БА.Или ми пишете ника или изобщо не пишете квито е да имена и инициали тип ГСХ, КУР ЗА лит(*кс-етрополе :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 20, 2009 4:15 pm 
Не разрешавам да се говори така за българските Оправлявашти :bigok
С марината от пържене на риба във фритюрник да се попарят всичките :s_police

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Дек 20, 2009 4:20 pm 

soleta написа:

Аз съм на същото мнение.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 20, 2009 4:21 pm 

STALKER написа:
Гледам, Волен е изсрал поредната гениална идея, а ПожарникарО я е подкрепил. Реферндум за 10 мин. от ефира на БНТ. А защо не се добавят и няколко от наистина важните въпроси, за които да гласуваме, като са такива защитници на пряката демокрация. Ташаци на рояци

http://ikonomikazamasite.blog.bg/politi ... to-.455473

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]