forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Ное 13, 2025 2:15 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 213, 214, 215, 216, 217, 218, 219 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Дек 15, 2009 4:48 pm 
Аватар

Сега четох, че Слииен освобождават Илия Илиев, крайно време беше таза млада надежда да акостира на Герена и ако не е сега като свободен агент, няма кога да е :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 15, 2009 4:48 pm 
Аватар

http://sportal.bg/news.php?id=211064 Доволен ли си? :wink:

"Mилиони разбраха, че Левски това е България. И тази България има бъдеще, защото на стадиона имаше стотици малки деца със сини шалчета, които са гаранция, че Левски завинаги ще остане символ на величие. На свобода. На футбол."

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 15, 2009 5:02 pm 
Аватар

krivia написа:
Сега четох, че Слииен освобождават Илия Илиев, крайно време беше таза млада надежда да акостира на Герена и ако не е сега като свободен агент, няма кога да е :idea:

Ебаваш се, нали :smt005 Тоя освен всичко е върл прасар

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 15, 2009 5:19 pm 
Аватар

трЕбе вземем някое от жабарчетата, че свинете тотално ни надПиха тоа сезон.. :mrgreen: Верно рабех пие кат за трима, ама е сам на фронта :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 15, 2009 5:26 pm 
Аватар

Що бе,той и машината Еньооо му дърпала жабката.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 15, 2009 5:30 pm 

Голмайсторът на Локо (Сф) е отказал три пъти на Левски. Това призна той в студио "Дерби".
- Не съжалявам, че не отидох навремето в Левски, когато се върнах от чужбина, а избрах Локомотив. Тогава реших така и смятам, че съм постъпил правилно. След това имах още две предложения от сините, но и тях ги отхвърлих - каза още нападателят.
Той говори и за мача с Локомотив (Пд), в който вкара гол и поздрави гостуващата агитка.
- Уважавам всеки фен на Локо (Сф) и нямам проблеми с тях. Но отидох да поздравя публиката на Локомотив (Пд), защото пазя много добри чувства към тях.
http://www.7sport.net/7sport/fb_1footbg/d5601_22.htm

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 15, 2009 5:36 pm 
Аватар

Илиев е ясно, че се ебавам.

Ама така като гледам ни Пеев, ни Галчев, ни Камбуров ще вземем от БГ, за чужбина даже не смея и да си помисля, и ако сега някой знае в какво ще се състои зимната селекция за мен наистина ще е Бог.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 15, 2009 5:38 pm 
Аватар

ми щом след време ще го топли това, че е отказал 3 пъти на Левски, а не това, че е бил част от най-обичания отбор в България, нека гние в забвание като прескача от вагон във вагон.
Колкото за Илиян Илиев за треньор - агенция блиц ми е на последните места в листата за достоверен източник. Георги Василев гледам е поел Несебър от днес, значи поне е сигурно че няма да е той.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 15, 2009 7:35 pm 
Аватар

Пеев оня ден видях в гонг, че е подписал със Славия.Колко щеше да е добро попълнение - не знам, но би било жалко,ако сме го искали наистина и отбор като Славия са ни надцакали. :smt006

Камбуров не виждам защо да съжалява, че е отишъл в Локомотив - ако беше дошъл при нас, сега щеше да е част от най-слабото поколение на Левски в историята на клуба :?

Селекция просто забравете за тая зима, не знам що още някой говори зобщо за това. Най-много да има още някое завръщане - Кривия и Ричи сега тичат за здраве предимно :smt006 , и да си върнем някой от школата, дето сме го хвърлили по картофените ниви - Иса или Цачев. Свестни попълнения, камо ли класни чужденци - кой си прави илюзии вече ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 15, 2009 7:58 pm 

Да картотекират ветераните :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 15, 2009 8:29 pm 

thegboy написа:
Пеев оня ден видях в гонг, че е подписал със Славия.Колко щеше да е добро попълнение - не знам, но би било жалко,ако сме го искали наистина и отбор като Славия са ни надцакали. :smt006

Камбуров не виждам защо да съжалява, че е отишъл в Локомотив - ако беше дошъл при нас, сега щеше да е част от най-слабото поколение на Левски в историята на клуба :?

Селекция просто забравете за тая зима, не знам що още някой говори зобщо за това. Най-много да има още някое завръщане - Кривия и Ричи сега тичат за здраве предимно :smt006 , и да си върнем някой от школата, дето сме го хвърлили по картофените ниви - Иса или Цачев. Свестни попълнения, камо ли класни чужденци - кой си прави илюзии вече ?

Ричи би бил супер попълнение стига да е здрав, но не ми се вярва да имаме този късмет. По важното е да вземем някой опитен играч на по 37-38, че с тези младоци на по 33-34 какви ще ги вдяваме през пролетта.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 15, 2009 9:15 pm 
Аватар

Аз си мисля че го докарвам откъм години,дали да не се пробвам да поиграя малко в Левски,със свободен трансфер съм,мога да плювам точно,а плюнката е най-заразна,няма да създавам интриги в отбора....абе да сядаме на масата и да преговаряме за заплати,премии и да почвам,а

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 15, 2009 9:21 pm 
Аватар

Ебаси уЯ... Дани Пеев у Славия! БАТКОВ УМРИ БЕ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 15, 2009 9:22 pm 

Ivan63 написа:
Аз си мисля че го докарвам откъм години,дали да не се пробвам да поиграя малко в Левски,със свободен трансфер съм,мога да плювам точно,а плюнката е най-заразна,няма да създавам интриги в отбора....абе да сядаме на масата и да преговаряме за заплати,премии и да почвам,а

Всичкото е въпрос на маркетинг. Ще те рекламираме като опитен играч, който за съжаление може да играе футбол на високо ниво само още 2-3 години, но ще даде всичко от себе си за да завърши кариерата си в отбор като Левски.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 15, 2009 9:26 pm 

Вие не сте добре :smt005
Нито ще има някакви особено класни попълнения, нито ще са добра бройка (примерно 5-6 души), нито ще разкараме повече от 1 (максимум двама) от нашите. А да не говорим за налагане на младите.
И нов треньор вероятно няма да имаме - батков ще излезе и ще каже:" Мисля, че Георги Иванов се справи отлично до този момент, така че за какво ни е нов треньор?!" и бла бла бла бла. После ще каже, че няма пари и ще заложим на школата.
На батиньо филмите са ясни... Надявайте се на промяна от Нова година :smt006
Единственият, който може да внесе някаква промяна действително е Гонзо и то не в качеството си на треньор. Но докато я има свинята аз надежда нямам :smt006 Всичко постигнато би било чист късмет.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 15, 2009 9:29 pm 
Аватар

Пиши че съм играл футбол няколко пъти срещу агитката на свинете,даже в единият мач играх защитник,нарисувах граница и никой не я минаваше :lol: ,роден победител съм,имам само победи в тия дербита :lol: :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 15, 2009 10:08 pm 

Ivan63 написа:
Пиши че съм играл футбол няколко пъти срещу агитката на свинете,даже в единият мач играх защитник,нарисувах граница и никой не я минаваше :lol: ,роден победител съм,имам само победи в тия дербита :lol: :smt005

Ще пишем, че няколко от изявите ти се отличават особено много в защитен план и си един от хората допринесли за обуздаването на епидемията от свински грип.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 15, 2009 10:24 pm 

Загубата от Славия на 1/8-финала за купата на България явно тотално е размътила разсъдъка на треньора на "червени-черните" Драгомир Окука и на началника му Иво Тонев. Двамата, които разрушиха успешно всичко съградено от Стефан Грозданов, са на път да довършат "железничарите". Тандемът учудващо нямал нищо против от "Надежда" да си тръгнат тримата бивши национали - Марчо Дафчев и младежките такива Иво Иванов и Димо Атанасов. При Грозданов тримата бяха най-силната халфова линия в България, а сега Окука ги докара до безнадеждни резерви.
За опорния халф Иванов се ослушва Георги Иванов - Гонзо, а Димо Атанасов отдавна е желан от лит(*кс-етрополе. Марчо Дафчев пък може да се окаже опитният футболист, който Велислав Вуцов търси за халфовата линия на "белите".
OT www.sportline.bg

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 15, 2009 10:42 pm 

Ботев остана без треньор
От Топспорт.бг
Енрико Пичиони е подал оставка днес

Следващата новина ще е Левски взема Лука Бриньоли, Морини и Ален Карлет (или нещо подобно).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 15, 2009 10:54 pm 
Аватар

Досега чакахме зимата...за да правим селекция.....е зимата дойде....другите отбори започнаха или поне се ослушват и набелязват играчи.....а ние...
предлагам ви от тук насетне...да чакаме лятото за нови попълнения...за къв уй ни е селекция през зимата.....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 15, 2009 10:55 pm 
Аватар

targovishte написа:
Досега чакахме зимата...за да правим селекция.....е зимата дойде....другите отбори започнаха или поне се ослушват и набелязват играчи.....а ние...
предлагам ви от тук насетне...да чакаме лятото за нови попълнения...за къв уй ни е селекция през зимата.....

Начи в случая няма как да стане щото Гонзича е и треньор и няма как 'ем да ги тренира 'ем да урежда селекцията.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 15, 2009 10:56 pm 
Аватар

Ако беше на власт бачи Томас и "предателя" ЖожО, досега селекцията щеше да е факт , почти без пари :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 16, 2009 11:15 am 
Аватар

Ivan63 написа:

Малко си млад за отбора, но прати мениджъра ти да преговаря. Ако се съгласите да платите 20 000 евра може и да се съгласи да те вземе...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 16, 2009 1:04 pm 
Аватар

Цитат:
Финансистът също така обяви, че трансферите към Левски ще зависят от продажбите: „Георги Иванов знае дали преговаряме с Константин Головской, но мисля, че не. Сумата за зимни трансфери ще се определи от това какви продажби на играчи ще направим. Мисля, че има интерес към някои футболисти, но нищо конкретно не мога да кажа”.

Това може ли да се използва като край на темата? :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 16, 2009 1:04 pm 
Аватар

Изненада :lol:

Цитат:
"Сумата за зимни трансфери ще се определи от това какви продажби на играчи ще направим. Мисля, че има интерес към някои футболисти, но нищо конкретно не мога да кажа”.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 16, 2009 1:10 pm 
Аватар

Това шаблонно изречение Баджаков го ползва вече трета година поред по време на трансферните прозорци. Какво се случва след това, всички много добре знаем.
Май е време да им се покаже на тия кратуни, че чашата отдавна преля.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 16, 2009 1:13 pm 
Аватар

krivia написа:
Това шаблонно изречение Баджаков го ползва вече трета година поред по време на трансферните прозорци. Какво се случва след това, всички много добре знаем.
Май е време да им се покаже на тия кратуни, че чашата отдавна преля.

Не е сега моментът...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 16, 2009 1:16 pm 
Аватар

Абе тоя път дори не е и по шаблона. Обикновенно се казва - гледаме 10, ше говорим с 5.. и тн, тоя път директно ти казват, че нема да има попълнения. Освен, ако Гонзо не продаде Певецо за неколко милиона и с тях да купи някой нормален играч.

А това не е ли върха на професионализма? :smt003
Цитат:
Баждеков: Ако бяхме си взели екземпляра, който Зе подписа с Металург…

Подписваш договор, ама не си го взимаш, заеби

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 16, 2009 2:07 pm 

Румънци взимат Рабех
16 декември 2009 05:09
Мароканецът играе последния си мач срещу Лацио
Скандалният защитник на Левски Юсеф Рабех най-вероятно ще изиграе последния си мач с екипа на сините срещу римския Лацио в четвъртък. Мароканецът почти сигурно напуска тима след края на полусезона и ще продължи кариерарата си в чужбина.

Според информации румънският Пандури е проявил сериозен интерес към Рабех. След поредицата от слаби игри и издънки извън терена едва ли Левски ще получи голяма сума за него, въпреки че доското цената му бе над милион евро.
http://www.donbalon.eu/news71919.html

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 16, 2009 2:13 pm 
Аватар

http://www.sport1.bg/sport1/node/158927
Поредното много силно интервю на Ники Илиев. Назовава ясно проблемите, без да има "хък-мък", без заобиколни фрази и други такива стандартни интервюта. :sm_horse

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 213, 214, 215, 216, 217, 218, 219 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]