forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Ное 13, 2025 12:27 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 210, 211, 212, 213, 214, 215, 216 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Дек 09, 2009 1:45 am 
Аватар

Да си ме видял да го заплашвам някъде?

До мустака няма свободен достъп, за разлика от футболистите. Все тая, мисля, че ме разбра какво мисля. То вече веднъж имаше разговори с Гонзо..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 09, 2009 2:11 am 
Аватар

Какво искате да кажете, че играчи които вземат 15 пъти повече пари от играчите на Сливен е нормално да падат от тях и затова е виновен батков?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 09, 2009 2:31 am 
Аватар

Ахам. Когато моите подчинени се издънят, шефа ме глобява мен. Неговия пък глобява него. Но не го известява публично във фирмата. Така ми се виждат редни нещата, поне на мен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 09, 2009 2:34 am 
Аватар

ЛЕВСКИ не е фирма :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 09, 2009 2:38 am 
Аватар

LSFC написа:
Какво искате да кажете, че играчи които вземат 15 пъти повече пари от играчите на Сливен е нормално да падат от тях и затова е виновен батков?

При положение, че тези играчи не превъзхождат с нищо играчите на Сливен - не е нормално те да са в Левски и да вземат 15 пъти повече от тях.

Аз не казвам, че е неправилно да им се търси сметка. Просто не вярвам, че от тва ще има някакъв ефект. Колкото и да ги плашиш - тва са хора, които дори и да се стараят трудно биха могли да покажат много повече от това, което са правили досега.

Примерно, не може да се отрече, че един Ортега се старае що годе, когато играе. Ама, ебахти - той е отчайващ инвалид. Просто е скандално слаб. Какво повече може да се иска от тва недоразумение? Да си инжектира талант ли?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 09, 2009 2:44 am 
Аватар

LSFC написа:
ЛЕВСКИ не е фирма :smt006

Обикновенно това го казвам аз, когато някой ми каже, че Левски е фирма, и то на Батков и той може да си прави каквото иска. Еми не, не е :smt006
Но пък отговорностите в тоя пример следват точно тази логика, иначе е хаос...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 09, 2009 2:49 am 
Аватар

Ivo написа:
LSFC написа:

При положение, че тези играчи не превъзхождат с нищо играчите на Сливен - не е нормално те да са в Левски и да вземат 15 пъти повече от тях.

Аз не казвам, че е неправилно да им се търси сметка. Просто не вярвам, че от тва ще има някакъв ефект. Колкото и да ги плашиш - тва са хора, които дори и да се стараят трудно биха могли да покажат много повече от това, което са правили досега.

Примерно, не може да се отрече, че един Ортега се старае що годе, когато играе. Ама, ебахти - той е отчайващ инвалид. Просто е скандално слаб. Какво повече може да се иска от тва недоразумение? Да си инжектира талант ли?

Ти си болен нещо? Нашите играчи не превъзхождат тези на Сливен :shock:
И ако те не са за ЛЕВСКИ, кой е виновен. Батков, че им плаща заплатите, или тези които са ги докарали?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 09, 2009 3:37 am 
Аватар

LSFC написа:
Ivo написа:
LSFC написа:

Ти си болен нещо? Нашите играчи не превъзхождат тези на Сливен :shock:
И ако те не са за ЛЕВСКИ, кой е виновен. Батков, че им плаща заплатите, или тези които са ги докарали?

След толкова провали не мислиш ли, че проблемът на футболистите ни не е само в мотивацията, а и в моженето в крайна сметка. Да, имаме Бардон, който дори и на 33 години изпъква над всички. Имаме и Рабех, който или най-накрая го продаваме или му отписваме тотално черния му дроб. Останалите са играчи със спорни футболни качества, някои от тях заслужават уважение заради борбеността, с която играят. Толкоз.

А за тва - кой е виновен. Не е моя работа. Батков е шефът, той да каже. Обаче явно не може. Моята работа е да ходя на стадиона и да ги подкрепям, въпреки че Сърмов така и не се научи да я спира тая топка, никой не може да центрира, Христов има проблем с психиката иначе е нещо средно между Рууни и Роналдо и т.н. и т.н. И ако някой каже, че Еньо е футболист на нивото на Сливен - няма да го сметна за болен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 09, 2009 9:13 am 
Аватар

Кой пък довежда или не довежда играчите в Левски в последно време ако не Батков. Всичките искани играчи от треньори и ръководители минават през преговори на Батков и всички добри играчи НЕ идват заради това. Мисля, че се сещаш кадрите с Батков, който демонстративно 'носи' Бардон като ученичка на самолета. Но и аз съм на мнение, че не играчите са най-големият проблем и основна причина за подобни неуспехи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 09, 2009 12:41 pm 
Аватар

Само вижте какво става по медиите:

Черноморец взимат Камбуров
Свине си връщат Неи
Локо СФ договориха Генков

:lol: За нашиО тим - "Гонзо ще налага млади"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 09, 2009 12:54 pm 
Аватар

Alek написа:
Само вижте какво става по медиите:

Черноморец взимат Камбуров
Свине си връщат Неи
Локо СФ договориха Генков

:lol: За нашиО тим - "Гонзо ще налага млади"

без коментар... :evil:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 09, 2009 12:56 pm 

LSFC написа:

Само,че повечето са докарани в Левски,само защото изпълняват единственият критерий на Батков- да искат малко пари.С тези футболисти толкова.В днешно време няма как да се направи добър отбор със 50 000 евро годишна селекция.(По-добре една такава сума да бъде дадена за Сектора за да бъдем все повече европейска публика.)Като искаш успехи-даваш пари.

В Сливен не се случи нищо необичайно и не знам защо е цялата тази драма след поредната загуба.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 09, 2009 1:12 pm 
Аватар

Виждаме с пари колко европейска публика станахме ;)
"С тези футболисти толкова". Тези футболисти са поне 5 класи над тези на Сливен и никой не може да ме убеди, че при загуби от такива отбори не са виновни само те.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 09, 2009 1:15 pm 
Аватар

LSFC написа:
Виждаме с пари колко европейска публика станахме ;)
"С тези футболисти толкова". Тези футболисти са поне 5 класи над тези на Сливен и никой не може да ме убеди, че при загуби от такива отбори не са виновни само те.

:!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 09, 2009 1:25 pm 

А мен няма кой да ме убеди,че тези футболисти могат нещо.Какво могат се вижда в мачовете от евротурнирите.Там се вижда кой какво може.А очевидно в момента Левски нищо не може.И при положение,че слабите резултати срещу слабите отбори се превърнаха от изненада в закономерност,няма нищо странно,че Левски отново е загубил.Тъжно и жалко,но факт.

Изречението ми относно публиката беше ирония.Вътрешното ми аз не успя да ме спре да ходя по мачове след мача с жилина,след мача с прасетата,но втория полусезон мисля да си почина и няма нещо, което да ме накара да си променя решението.Всъщност като се замисля има но едва ли ще стане.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 09, 2009 1:29 pm 
Аватар

Е, стига де, би трябвало да бием Брестник. :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 09, 2009 3:50 pm 

Славия изпревари Левски, разбра се с Даниел Пеев
09 декември 2009 11:10
Звездата на Пирин е близо до трансфер на „Овча Купел“
Славия е на път да изпревари Левски в битката за звездата на Пирин Даниел Пеев. Старши треньорът на белите Вили Вуцов е успял да убеди най-добрият играч на орлетата през изминалия полусезон да продължи кариерата си на „Овча Купел“, а не на „Герена“, твърди добре информиран източник. Полузащитникът твърдо е решил да напусне Благоевград, но засега отказва да потвърди информацията и не обявява, къде ще продължи кариерата си.

„Чувствам се добре в Пирин, но е дошло време за промяна. Няма нищо сигурно на този етап“, заяви Пеев, който призна, че сега мисли само как по-бързо да се възстанови от травмата, която получи в мача с Ботев.

Тодор Паланков също отказа да поднови контракта си с Пирин и се предполага, че и той може да се разбере със Славия. Договорът си с благоевградския клуб няма да поднови и Радослав Анев.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 09, 2009 10:29 pm 
Аватар

Незнам ама на мен Пеев не ми вдъхва много доверие... :? Само аз ли си мисля така...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 09, 2009 11:09 pm 
Аватар

Не се притеснявай, не е свободен агент, така че нема начин да дойде при нас, без значение дали е добър, или не :smt006

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 10, 2009 12:02 pm 
Аватар

докъде го докарахме, нападението ни да е Пеньо и Еньо :lol:

а тва, че играчите ни били по-добри от тези на Сливен - по добри друг път, нашия бивш титуляр Деко е резерва в Монтана :) Играчите ни са си баш на нивото на тея отбори. От нашия отбор няма повече от 1-2 , които биха били титуляри в чорбата или литекс! да не говорим за отбори като дебрецен , еле пък тея от групата ни в ЛЕ, където наш не биха взели дори да носи конусите :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 10, 2009 12:28 pm 
Аватар

От години нямаме читав трансфер. Като играчи се върнахме на едно ниво с ЧМ, Славия, Черноморец и тн. Чорбата и те са същите.
Преди имахме поне 5-6 качествени играчи, покрай които и по-посредствените прогресираха и играеха добре.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 10, 2009 12:46 pm 
Аватар

http://sportal.bg/news.php?id=210079 този пък за какво ни е ГЛАВОЧ :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 10, 2009 1:51 pm 
Аватар

JonnKa написа:
Незнам ама на мен Пеев не ми вдъхва много доверие... :? Само аз ли си мисля така...

Не си сам. :D За България става, ама като него в отбора има един куп играчи, за Европейските турнири никак, ама никак не го виждам как ще повдигне нивото на отбора.

Сега въпросът е какъв Левски ще се гради оттук-нататък, за евротурнирите или за ходене по мъките в БГ, ако е второто е добре дошъл, иначе - да им честит на слабия.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 10, 2009 4:18 pm 
Аватар

Аз като се замисля, че най вероятно Кривия ще дойде (дано да е в прилична форма) и Гаджев ще се възстанови напълно, положението ни в центъра ще е доволно... Само в тва шибано нападение незнам кво ш прайм... Незнам кой от БГ първенството може да вземем....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 10, 2009 4:27 pm 
Аватар

От българското просто няма кой, дори да вземат някой няма да е нещо по-различно от Еньо и Христов, според трябва да потърсят някой от чужбина, свят голям, футболисти много, дори и да е някой свободен агент, но да е поне малко по-качествен от наличното в момента. С един дефанзивен халф и дясно крило- заместник на Зе Соареш и много работа от треньорското ръководство, отбора има шанс да вдигне нивото. Но е една чистка на пенсионерите няма да е излишна.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 10, 2009 5:03 pm 
Аватар

Цитат:
Миньор отмъква Делибашич от Левски

Чуковете предлагат по-висока заплата на сърбина

:smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 10, 2009 5:26 pm 
Аватар

BraToC! написа:
Цитат:

:smt005
Българският Уест Хям. Ама ако са Уест хам трябва сами да си произвеждат футболистите в "школата за футболисти" :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 10, 2009 5:30 pm 
Аватар

BraToC! написа:
Цитат:

тва по принцип е радостна новина че няма да купуваме тва дърво, но пък е тъжно когато орките надцакват Левски с по високи заплати .....

Левски 6-3 Ц(*КА , 15.07.1962 г.
Левски 7-2 Ц(*КА , 17.11.1968 г.
Левски 7-1 Ц(*КА , 23.09.1994 г.
Левски 5-0 Ц(*КА , 13.05.1998 г.
...
to be continued

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 10, 2009 5:42 pm 
Аватар

Споко, тва е стратегия :lol: Батков чака всичко да се изкупи от другите, а квото остане - за нас, за без пари :smt007 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 10, 2009 6:16 pm 
Аватар

Тва на донгалфон са глупости, но иначе по темата за футболистите в Левски- твърдя, че имаме едни от най- добрите (ако не и най- добрите) футболисти в българското първенство, които обаче не са толкова добри и реално разликата в класите с другите отбори не е толкова голяма (от 15 мача- 26 точки..). Така че това в слиен рано или късно щеше да стане- селски мач, не вкарахме, те вкараха, мачът свърши. Що се отнася до футболистите в Левски- с всяка следваща година идват все повече и повече футболисти според желанието и критериите на борат!

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 210, 211, 212, 213, 214, 215, 216 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]