forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Ное 05, 2025 4:26 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 406 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Дек 03, 2009 1:19 am 
Аватар

Абе не знам, ама е жалка работа на такъв мач из сектор Б да стърчат огромни празни петна. В и А бяха празни как ще да го гледам. Пеене против Батков ? Два път в края на мача и то изглеждаше, че е заради това, че са ни били едва ли не ...

Не знам за вас, но аз от мач намач все повече спирам да изпитвам удоволствие от това, че съм на стадиона :? Нямам време да посещавам всички мачове и гледам поне за евромачовете да се измъкна някак си. Само дето вместо да се върна доволен, аз някак си ... все едно съм отишъл по задължение ега ти :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 03, 2009 1:20 am 
Аватар

tonimn написа:
Истината е,че просто сме си слаби МНОГО слаби,далеч далеч от истината сме.Но просто няма и начин как да сме,със този собственик,със този отбор.Не мога да разбера,защо сме толкова малоумен отбор,защо не се търсят млади футболисти на добри цени от чужбина ,защо не се налагат и малкото качествени момчета от школата.

Защо ли? По-добре късно отколкото никога да направиш това откритие :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 03, 2009 1:21 am 
Аватар

tonimn написа:
Решението е просто,батков просто трябва да се махне.Няма значение кой ще дойде на негово място и с колко пари ще е.Просто трябва да му пука и да има малко мозък в главата.И тогава резултатите ще дойдат

Всички го знаем решението обаче не я виждам опашката от купувачи за Левски

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 03, 2009 1:22 am 
Аватар

От доста време не бех стъпвал и честно казано за първи път отивам на мач с ясното съзнание, че ще го загубим и (което е по-лошото :( ) без да ми пука особено от това.
За атмосфера въобще не знам какво коментирате, в кръчмето преди мача беше поне 10 пъти по-весело, а да не говоря, че дъртите изкараха поне 4-5 песни, дето на стадиона не съм ги чувал :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 03, 2009 1:24 am 
Аватар

Има нещо такова.Вече не чувствам нищо,след победа,след загуба.Няма я емоцията,някак просто изчезна и за сметка на това си въртим една и съща плоча от 3 години.Като отпаднахме от Тампере плаках,сумати дни ми беше гадно,не знаех къде се намирам кво става.Сега нищо просто свикахме да сме пионките в този филм прожектиран от 3 години насам

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 03, 2009 1:30 am 
Аватар

И кво е решението - да си седим вкъщи или в кръчмето и да ни е весело а на стадиона да нема никой и да чакаме да станем супер силни за да тръгнем отново на мачове ли?

Почти всички днеска в агитката си дават ясна сметка че с тоя отбор толкова си можем, но продължават да идват и да подкрепят това което е останало от ЛЕВСКИ.....отбора за който за милеели нашите бащи, дядовци, милиони.......те не са виждали титла по 12 години, но са имали за какво да се борят за да го има тоя отбор днес...както и да е...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 03, 2009 1:38 am 

Точно там е работата, че мисленето на българския фен е мнооооого шибано! На селските мачове вече и лицата си знаем наизуст... ама така е. Като Левски е силен ходим, когато падаме от Дебърцини и темподобни забравяме за него.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 03, 2009 1:39 am 
Аватар

UL написа:
И кво е решението - да си седим вкъщи или в кръчмето и да ни е весело а на стадиона да нема никой и да чакаме да станем супер силни за да тръгнем отново на мачове ли?

Почти всички днеска в агитката си дават ясна сметка че с тоя отбор толкова си можем, но продължават да идват и да подкрепят това което е останало от ЛЕВСКИ.....отбора за който за милеели нашите бащи, дядовци, милиони.......те не са виждали титла по 12 години, но са имали за какво да се борят за да го има тоя отбор днес...както и да е...

Е аз не си седя вкъщи,мачове почти не пропускам.Никога няма да го оставя този отбор,но всеки сам нищо не може да направи,а ние нито сме обединени,нито нищо.Българите сме си такива всички,чакаме някой да поведе парада за да се включим и останалите,лошото е че няма и водач,зад който да застанат всички

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 03, 2009 1:46 am 
Аватар

Виде се "страхотният Левски" от мача с Литекс колко струва в Европа. В ЕКТ на мускули не става дори и да вкараш гол - трябва класа, тактика, футболни умения. По всички тези параграфи сме НУЛА.

Най-добрата оценка е уникалният рекорд да има шепа хора на подобен мач. До сега, при всичкия отлив последните 10+ години, поне на подобни мачове винаги имаше по 25к и нагоре. Тази година за трите мача в групата имаме общо толкова. И за това вина имат колкото Борат, толкова и Гугутки, Гонзо, футболисти и всички останали.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 03, 2009 1:53 am 
Аватар

Слабата игра на отбора не е причина, а следствие...както и малкото публика на стадиона. аз лично толко умрело на мач не съм се чувствал.
ако нещо не се промени в идните 6-7 месеца, не знам :?
вече даже и интервютата след мач не мога да им гледам, да им слушам глупостите...а за баждеков, батков и агент николай да не говорим

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 03, 2009 1:54 am 

Makedonija написа:
Уникалните чаршафи имаше на оградата...Яко...Няма по-жалка сган от нас!
RIP
Кур за футболистите!

"Справедливост за Ицо и Любо" ли визираш ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 03, 2009 1:59 am 
Аватар

аз, докато изброените от теб трима са в отбора, на Герена май ще стъпя само ако има официално изявление от фенклуба, че ще има организиран протест на мача срещу тях.

просто не виждам смисъл да ходя да си тровя живота, да се нервирам, ако нямам подкрепа. Явно тези, които имаме тази нетърпимост сме малцинство - за мнозинството е далеч по-важно да се прави, че всичко е наред и да бъде куул като пее мазохистично някоя песен за "Левски шампион" при положение, че днешния Левски славно счупи всички негативни рекорди в историята си за няколко месеца. Аз този вид подкрепа не я разбирам, според мен за доброто на Левски сегашния отбор НЕ трябва да се подкрепа и обратното - всяка секунда повече подкрепа на борат, пеньо, зле, баждеков, рабех и ко. означава все по-дълбоко затъване на този отбор докато напълно затънем в посредствеността. А питайте Славия как се излиза оттам...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 03, 2009 2:15 am 
Аватар

STALKER написа:
От доста време не бех стъпвал и честно казано за първи път отивам на мач с ясното съзнание, че ще го загубим и (което е по-лошото :( ) без да ми пука особено от това.
За атмосфера въобще не знам какво коментирате, в кръчмето преди мача беше поне 10 пъти по-весело, а да не говоря, че дъртите изкараха поне 4-5 песни, дето на стадиона не съм ги чувал :)
Кои са дърти бе :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 03, 2009 6:01 am 
Аватар

Boyo написа:
Виде се "страхотният Левски" от мача с Литекс колко струва в Европа. В ЕКТ на мускули не става дори и да вкараш гол - трябва класа, тактика, футболни умения. По всички тези параграфи сме НУЛА.

Най-добрата оценка е уникалният рекорд да има шепа хора на подобен мач. До сега, при всичкия отлив последните 10+ години, поне на подобни мачове винаги имаше по 25к и нагоре. Тази година за трите мача в групата имаме общо толкова. И за това вина имат колкото Борат, толкова и Гугутки, Гонзо, футболисти и всички останали.

Че всички имат вина - имат, но да казваш "колкото единия, толкова и другия" е смешно, при положение че на Ганя вината е за целата смрад в ЛЕВСКИ от 3 години насам, а на Гонзо е че е лоялен към тези с които работи (визирам и Батков, и миризливия сърбин) и че е огромен левскар!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 03, 2009 6:08 am 

Brannik написа:
Аре стига плюли по Гонзо. Еньо кат влезна второто полувреме направи доста по-малко и от Певецо, така че къде е грешката на Гонзо тук? Стига издигали в култ тоя Еньо :smt006

Не виждам защо намесваш Гонзо тук и не знам кой мач си гледал.
Единствената причина поради която Певеца не трябваше да излезе е, че всъшност още можешe да бяга за разлика от прехваления Тасевски.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 03, 2009 9:33 am 

дееба наркоманската история

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 03, 2009 10:04 am 
Аватар

Отегчителен мач. Изиграхме го без свежест, без настроение - колкото за отбиване на номера. Лесна победа за Виляреал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 03, 2009 10:38 am 

И друг път съм казвал - ходенето на мач не е задължение, а удоволствие. Поне за мен. В момента не изпитвам удоволствие да ходя на мачове, вчера се отказах защото имаше опасност да завали. :smt006 Преди беше немислимо това да ме спре, в момента безусловно ме спира.

И стига вече със заучените приказки какво е Левски. :smt006
Този Левски, за който говорите отдавна е умрял. Преди 1989 Левски е бил кауза за свободомислещите хора в тази страна, сега е един обикновен посредствен българси спортен клуб, който участва в уговорени мачове, едно търговско дружество, собственост на Тодор Батков - потомствен комунист. Не е нещо много по различно от винпрома му. Левски отдавна не е кауза.

В момента на мач с Виляреал има 5000 души, а 80 % от хората в агитката са непълнолетни. За мен няма нищо странно и ненормално в това, при положение, че за всички е ясно че отбора ще загуби, няма да вкара гол и няма да създаде голова опасност. Трябва да си непоправим мазохист или да си на невръстна възраст, за да понасяш това.

Важното е, че след края на мача всички футболисти и треньори пак обясняваха как са били равностойни, дори на моменти са надиграли Виляреал, но не са имали шанс. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 03, 2009 10:48 am 

след като разбрах гнусния чаршаф долу вляво на оградата за кой се отнася... погнусих се, че бях в сектора снощи и дългоотлаганата емиграция към сектор А май ще се случи от новия полусезон

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 03, 2009 10:53 am 
Аватар

Седем Звезди написа:
след като разбрах гнусния чаршаф долу вляво на оградата за кой се отнася... погнусих се, че бях в сектора снощи и дългоотлаганата емиграция към сектор А май ще се случи от новия полусезон

Я сподели, че идея си нямам?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 03, 2009 10:53 am 

Цитат:
В ареста с обвинения са прибрани 6-има - Свилен Николов, Цветан Миленов-Църи, Владимир Иванов, Васил Христов, Асен Китанов-Психото и Васил Бекиров. Издирват се Христофорос Аманатидис-Таки, соченият за негов "лейтенант" Христо Вартерян-Ицо Исуса, Любомир Костадинов, известен като Любо Младежа, и Александър Пацов.

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=146605

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 03, 2009 11:05 am 
Аватар

Boyo написа:
аз, докато изброените от теб трима са в отбора, на Герена май ще стъпя само ако има официално изявление от фенклуба, че ще има организиран протест на мача срещу тях.

просто не виждам смисъл да ходя да си тровя живота, да се нервирам, ако нямам подкрепа. Явно тези, които имаме тази нетърпимост сме малцинство - за мнозинството е далеч по-важно да се прави, че всичко е наред и да бъде куул като пее мазохистично някоя песен за "Левски шампион" при положение, че днешния Левски славно счупи всички негативни рекорди в историята си за няколко месеца. Аз този вид подкрепа не я разбирам, според мен за доброто на Левски сегашния отбор НЕ трябва да се подкрепа и обратното - всяка секунда повече подкрепа на борат, пеньо, зле, баждеков, рабех и ко. означава все по-дълбоко затъване на този отбор докато напълно затънем в посредствеността. А питайте Славия как се излиза оттам...

:!:
Omraz написа:
И друг път съм казвал - ходенето на мач не е задължение, а удоволствие. Поне за мен. В момента не изпитвам удоволствие да ходя на мачове, вчера се отказах защото имаше опасност да завали. :smt006 Преди беше немислимо това да ме спре, в момента безусловно ме спира.

И стига вече със заучените приказки какво е Левски. :smt006
Този Левски, за който говорите отдавна е умрял. Преди 1989 Левски е бил кауза за свободомислещите хора в тази страна, сега е един обикновен посредствен българси спортен клуб, който участва в уговорени мачове, едно търговско дружество, собственост на Тодор Батков - потомствен комунист. Не е нещо много по различно от винпрома му. Левски отдавна не е кауза.

В момента на мач с Виляреал има 5000 души, а 80 % от хората в агитката са непълнолетни. За мен няма нищо странно и ненормално в това, при положение, че за всички е ясно че отбора ще загуби, няма да вкара гол и няма да създаде голова опасност. Трябва да си непоправим мазохист или да си на невръстна възраст, за да понасяш това.

Важното е, че след края на мача всички футболисти и треньори пак обясняваха как са били равностойни, дори на моменти са надиграли Виляреал, но не са имали шанс. :lol:

:!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 03, 2009 11:19 am 

никакъв живец в играта на нашите . много скучен мач .. Виляреал си взеха победата без да се напъват особено , язък че очаквах много повече от нашите..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 03, 2009 11:41 am 
Аватар

Не виждам защо е тази депресия обхванала форума. Вчера всички отидохме без живец, защото знаехме, какъв ще е мачът. Беше си като контрола, в която победителят е ясен. Преди няколко години тръпнехме за евромачовете и се ядосвахме, че нашите се морят в безсмислената А група, сега се ядосвах, че наш'те се морят преди важния мач в сливен в неделя. В момента разликата между нас и всички нормални европейски отбори е толкова голяма, че може да се каже, че играейки вчера на 70%, а Вилереал на 30, сме направили добър мач.

Сигурен съм, че някой ден тези години ще се споменават като "имаше един черен период дето бяхме пълен ташак". И именно ние сме призвани да го изживеем, когато е най- тежко и въпреки цялата помия, която поглъщаме по всички фронтове, да оцелеем и предадем на младите фенове обичта към отбора, който макар и бледа сянка на миналото си, все още носи духа в сърцата на публиката.

Да си фен на Барса е лесно...

Горе главите и само Левски!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 03, 2009 11:51 am 
Аватар

Без деф. халфове толкова.
Отчитам като грешка включването на Симонович. По-добре някой юноша да беше играл.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 03, 2009 12:34 pm 
Аватар

По мое скромно мнение Саша се справи добре.. По- скоро Дарко и Бардон бяха смазани от техните халфове... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 03, 2009 12:36 pm 
Мисля си, че ще заприличаме на Славия само заради хора, мислещи като вас... какво означава мазохистично пеене...аз си пея от сърце винаги... времето вчера беше перфектно и не е никакво извинение за абсолютно никого... Това ни беше последният готин мач за тази година... мисля си, че трябваше да се уважи от повече хора...

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Дек 03, 2009 12:44 pm 

Vincenzo написа:
Без деф. халфове толкова.
Отчитам като грешка включването на Симонович. По-добре някой юноша да беше играл.

Пич тва е все едно да кажеш, че Санта Жулия с дефанзивен халф щяха да ни бият. Колко още загуби в Европа трябва, за да се разбере, че тези футболисти първо нямат нужната класа и второ, че нямат изградени игрови навици дори и като на слаб европейски отбор като Дебрецен, Бате и т.н

Последна промяна blue_fury на Чет Дек 03, 2009 12:45 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 03, 2009 12:45 pm 
Аватар

Истината е че бяхме много зле - никакво желание за игра. Вярно е че Виляреал са класи над нас нека и с 4гола разлика да ни бият, но да покажем добра игра !! Или ако са им казали че не е важен мача и да не се напрягат -- да вкарат 1гол и да се отпускат ... СТРАШЕН МАЧ НАПРАВИХА - Минев, Милиев и ЗЕ СОАРЕС ( КАКТО ВИНАГИ !! ЖАЛКО ЧЕ ПРОДАВАМЕ НАЙ-ДОБРИЯ СИ ФУТБОЛИСТ ПОСЛЕДНИТЕ 20 МАЧА .. ) САША И БАРДОН ПЪЛНИ ДУПКИ ТОЯ МАЧ :oops: А певецО христов не трябваше и да влиза :x

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 03, 2009 1:04 pm 
Аватар

Ако Вилята се бяха напънали, можехме да отнесем още някой разгром, ама нищо - важното е, че ървите десет минути играхме равностойно, щото успявахме да заточиме топката ехееее - чак до флагчето :smt006 Поредната смешна и жалка реакция от страна на клуба. То вярно, че не можеш д аизлезеш и да кажеш "ако се подредиме у линия - че я изкараме у тъч", ама поне да не ги говорят тия глупости.

Ама майната му на мача, публиката може ли до 85 мин да не шукне против Батков ? Не знам какво вече трябва да направи комсомолския боклук, та да се вдигнем срещу него :? Изпращаме Зе с овации, при положение, че е един от най-добрите ни играчи, че иска да си остане в Левски, а на негово място ... е, Мечо нали се върна ...

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 406 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]