forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Авг 30, 2025 8:28 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Ное 23, 2009 6:45 pm 
Аватар

Големите капацитети се изказаха. Като никога съм съгласен с Блеки. Може и така да е, ама не може толкова рано да се говорят неща неща, които засега са без никакво покритие.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 23, 2009 6:49 pm 
Аватар

rkk написа:
Големите капацитети се изказаха. Като никога съм съгласен с Блеки. Може и така да е, ама не може толкова рано да се говорят неща неща, които засега са без никакво покритие.

Ти чел ли си темата, за да кажеш, че нещата са без покритие? Не знам дали в парламента има опозиция и доколко добре се аргументира тя в критиките си, но определено може да взима пример от капацитетите тук. Аз по-голям брой доводи и разсъждения не съм срещал на друго място.

Някои неща си личат не от първия ден, ами от първия час, а вие говорите, че били минали "едва" 4 месеца.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 23, 2009 6:52 pm 
Аватар

Цветанов: Жена ми мина на червено и плати глоба
Tова са боКове, които определено не са популисти :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 23, 2009 7:04 pm 

през профила на ркк пише яне беМката, който е дал 6 месеца толеранс:) на "30 или 31 януари" ще си каже тежката присъда щото толеранс0 ще е изтекъл :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 23, 2009 7:14 pm 

Първа страница на "Стандарт" :
При кабинета "Станишев":
1,5 млрд. в джоба на властта
Рушветите дадени само за обществени поръчки

В задачата се пита колко от тея кинти е взел мустак0 :) Явно се хвали щом го изкарва на преден план :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 23, 2009 7:19 pm 
Аватар

ultrafan_rs написа:
Първа страница на "Стандарт" :
При кабинета "Станишев":
1,5 млрд. в джоба на властта
Рушветите дадени само за обществени поръчки

В задачата се пита колко от тея кинти е взел мустак0 :) Явно се хвали щом го изкарва на преден план :)

До колкото знам, Стандарт не е вече негов :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 23, 2009 7:33 pm 

А що на предпоследната страница пише, че е председател на Съвета на директорите? :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 23, 2009 8:05 pm 
Аватар

http://news.ibox.bg/news/id_598233071

:boisw :boisw :boisw :boisw :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 23, 2009 9:51 pm 
Аватар

ultrafan_rs написа:
А що на предпоследната страница пише, че е председател на Съвета на директорите? :smt006

Еба ли го :) Аз ти говоря като акции и такиа лайна. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 23, 2009 9:58 pm 
Аватар

Абе, колеги - дайте акъл как да обясня на един малоумник, че нема как административен орган да си обяви сам нищожност на собствения акт! :smt005 Оня само ми цитира дедо Кино Лазаров и вика "бе може бе, щом Кино казва" :smt005 :smt005 :smt005

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 23, 2009 10:19 pm 
Аватар

Е то не е ли на йерархически принцип + по-горе - МС на министрите, ВАС на МС....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 23, 2009 10:20 pm 
Аватар

Абе и ти ли полуде - как административен орган ше обяви нищожност на акт бе????

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 23, 2009 10:21 pm 
Аватар

Wildkid написа:

Аз питам само, тия неща требе да ги знам януари :smt006 Или то това е отмяна

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 23, 2009 10:24 pm 
Аватар

rkk написа:
Wildkid написа:

Ква отмяна бе, нищожност! Спора стана, щото нахраних малоумната министърка на правосъдието, която пуснала жалба с искане за обявяване на нищожност на акт на....министъра на правосъдието :smt005 Естествено ВАС я отсвири поради липса на правен интерес, ма някаква звезда във форума на СЕГА ми говори глупости и ми цитира простотиите на Кино Лазаров :smt005

Нищожност се обявява само от съд! Единствено изключение - КЗК, като някаква малоумна "особена юрисдикция" получи (от ВАС) възможност да си обявява сама нищожност на някои решения (много малоумна и дебилна конструкция, ма има практика в тая посока).

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Последна промяна Wildkid на Пон Ное 23, 2009 10:26 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 23, 2009 10:25 pm 
Аватар

Е-М-И-Г-Р-А-Ц-И-Я

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 23, 2009 10:33 pm 
Аватар

Нямам нищо против да се критикува, особено когато има защо, ама къде бяха критикарите през първите четири месеца на предните два правителства или тогава нямаше криза, кинти имаше за всички и работата беше ОК :wink:
:arrow: Искам изрично да поясня, че не визирам никого от форума, просто тук ми е мястото за изява :smt006 От няколко дни следя телевизиите, вестници, сайтове, сигурно Бойко е най-критикуваният премиер от 89-та насам, даже Иван Костов не го плюеха така в началото :!:
:arrow: Черен, сиренясъл хуй със сплъстени косми и пъпчиви ташаци са БГ журналистите :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 23, 2009 10:34 pm 
Аватар

Wildkid написа:
rkk написа:
Wildkid написа:

Ква отмяна бе, нищожност! Спора стана, щото нахраних малоумната министърка на правосъдието, която пуснала жалба с искане за обявяване на нищожност на акт на....министъра на правосъдието :smt005 Естествено ВАС я отсвири поради липса на правен интерес, ма някаква звезда във форума на СЕГА ми говори глупости и ми цитира простотиите на Кино Лазаров :smt005

Нищожност се обявява само от съд! Единствено изключение - КЗК, като някаква малоумна "особена юрисдикция" получи (от ВАС) възможност да си обявява сама нищожност на някои решения (много малоумна и дебилна конструкция, ма има практика в тая посока).

Имам предвид, че МС ОТМЕНЯ незаконосъобразните и неправилните актове на министрите. чл. 107 ли беше от КРБ... Там се обърках. А нищожността е от съд. Административното не ми е сила още, трябва и него да го подпуквам скоро :)

П.С. Не може ли просто МС да й отмени акта ... или имаше няква разлика?

Последна промяна rkk на Пон Ное 23, 2009 10:37 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 23, 2009 10:37 pm 
Аватар

Абе човек, нищожност казвам, каква отмяна - не бъркай оспорване по административен ред с нищожност :wink: :smt006 А и невинаги е по-горестоящия - примерно акотве на Патентно ведомство се обжалват само пред съд....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 23, 2009 11:50 pm 
Президентът ни манаф и циганин,Гоце Парванов,агент,е в Шоуто на Слави.Говори глупости.Сега има реклами.След малко ще продължи да говори глупости!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Ное 24, 2009 12:12 am 
Отвратително е да ги гледаш тия двамата заедно :smt078 Няма лакейство,изобщо...Когато се мъчеше да си пробута оная курва на изборите,орева орталъка,че президентчето не го ебавал,сега няма такова лизане,даеба боклука...
А най-новата новина е,че БоК Костов контролирал жълтите вестници. :lol: Не спирай да ги мачкаш,Ваньо :!:

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Ное 24, 2009 1:17 am 

слави е бил и винаги ще бъде мекере не бсп (нещо като надписите за волен :)
но не съм съгласен, че медиите плюели бойко :) не знам за плюене но аз подобно слагачество не съм виждал - нито за костов, нито за царя, нито за бсп. Нека да сме честни и да си признаем, че безобразията на тройната коалиция излизаха в пресата. да, някой неща се премълчаваха но доклади на ек, спрени пари, бойко... от януари 2008 до юни 2009 четох по 6 вестника на ден и смея да твърдя, че отношението към тогавашната власт бе мноооого по-хладно отколкото към сегашната. хайде да видим кои са медиите - ВАЦ гледат да са безпристрастни, но вадят разните му доказани или не разкрития на новите министри, батьовият вестник без коментар, вестниците на ирена кръстева обърнаха курса от 6 юли....единствено в гласове и в шоуто на слави съм срещал сериозна критика. а тва, че журналисти и социолози свързани с бсп плюят е нормално. демокрация, майна...
п.п. сори за неграмотното мнение ама ми се спи :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 24, 2009 1:20 am 
Аватар

Makedonija написа:
Отвратително е да ги гледаш тия двамата заедно :smt078 Няма лакейство,изобщо...Когато се мъчеше да си пробута оная курва на изборите,орева орталъка,че президентчето не го ебавал,сега няма такова лизане,даеба боклука...
А най-новата новина е,че БоК Костов контролирал жълтите вестници. :lol: Не спирай да ги мачкаш,Ваньо :!:

Аз все пак се интересувам за какво НЕ е виновен Костов и кое НЕ контролира Костов. Тия пумии батко го изкараха човека ебати владетеля...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 24, 2009 1:38 am 

Аз също не мисля че има кой знае какви критики към Бойко, по-скоро всички му се слагат.
Критикуват го единствено елементи като Румен Петков, Серж, Лютви Местан и производните им отрепки. Техните изказвания обаче нито ги чета, нито ги слушам, нито имат някакво значение за мен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 24, 2009 1:47 am 
Аватар

В БТВ май сменят отбора...доста странно съвпаднаха напускането на Бараков и минета на Гоце от Слави

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 24, 2009 1:52 am 
Аватар

STALKER написа:
В БТВ май сменят отбора...доста странно съвпаднаха напускането на Бараков и минета на Гоце от Слави

Байряков винаги ми се е струвало, че е куродържец на ББ, ама май покрай изборния ден се бяха скарали нещо. БоК беше в имението си в Банкянингчестър и му се сърдеше нещо, май-май :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 24, 2009 11:31 am 
Аватар

STALKER написа:

Стария упорито твърди, че имало некаква много сриваща :shock: статия, която Баречко наскоро (или летото, не разбрах) написал за БКП. И това било историята. Аз, разбира се, не мога да го убедя, че говорим за Бареков и жлъчните, сриващи статии определено не са присъщи за него.

Иначе мисля, че си прав. А по-голямо популистко оръжие от фекалната бТВ определено няма.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 24, 2009 2:06 pm 

Конкретно за Слави ако се абстрахираме от повърхностното тълкуване, че е близък с БСП (което за последните 15 години е очевидно и го твърдя), има поне 2 логични тълкувания за плюенето по ББ:
1. Рейтингът му е катастрофален. При положение, че почти всички медии са с ББ, едно обръщане ще го върне в бизнеса.
2. Знаейки, че ББ е импулсивен си проси атака, която ще го направи мъченик. Горе-долу същото като през 98 (може да бъркам годината). Със свалянето му от национален ефир Костов направи Слави това което е днес.
Очевидно е защо хранят Командира. Тук няма БСП и ДПС заговор. И на вас някой да ви ритне хляба и вие ще го мразите до гроб :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 24, 2009 3:46 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
Стария упорито твърди, че имало некаква много сриваща :shock: статия, която Баречко наскоро (или летото, не разбрах) написал за БКП. И това било историята.

http://www.barekov.com/?p=2590

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 24, 2009 4:27 pm 
Аватар

Напоследък се улавям, че ставам все по-толерантен към крайната малоумщина. Да не кажа, че изобщо не ме дразни и откривам неподправен чар в нея :-(

Все пак има някаква група от хора, които с шизофреничната си смесица от пълна некадърност, сериозна вяра в себе си и натрапчива лудост - ме карат да им мисля неща, които и Македония не може да напише.

Всички си имат пленясала мърша, ама само при нас... пленясалата мърша се превръща по някакъв начин в явлението Бареков, анализаторa Майкъла, главния редактор Жоро Неделчев, вътрешния министър Румен Петков...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 24, 2009 6:29 pm 

Съдът прекрати делото срещу Христо Ковачки
24 ноември 2009 | 15:47 | Агенция "Фокус"
София. Състав на Софийски градски съд прекрати делото срещу бизнесмена Христо Ковачки, предаде репортер на Агенция „Фокус”. Съдебният състав уважи искането на защитата. Според адвокатите на Ковачки в обвинителния акт има разминаване в обстоятелствената част и диспозитива.
По-рано защитата поиска прекратяване на делото - причината е неясно формулирано обвинение. Това лишава подсъдимите от право на защита, тъй като адвокатите не са запознати с конкретното обвинение. :smt006

:mrgreen: :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]