forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Авг 30, 2025 7:45 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Ное 17, 2009 7:25 pm 

СК е БоК :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 17, 2009 7:26 pm 

Ултрафан не облива или самооблива, а просвещава :mrgreen: и то безплатно
скоро може пари да ви искам за лекциите :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 17, 2009 7:29 pm 
Аватар

Абе тя вдовицата на Луканов много точно си каза на Карбовски - трябваше ни опозиция, а такава нямаше...еми как да не си я направят хората :lol: нали тръгваме по пътя на митинговата демокрация :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 17, 2009 8:05 pm 
Аватар

Абе tonko88, с кво точно на теб ти е бръкнал в гъза Костов, че всяко мнение по темата ти е против него? Разбирам да не го харесваш, ма изразявай и други позиции :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 17, 2009 8:27 pm 

Да ни е честит новият министър на образованието.Бивш член на БКП и син на върл видински комунист - Симеон Игнатов.Първи братовчед на Мартин Станков. :D

Комунистите продължават да ни управляват, ама видиш ли били се гърчали.... :lol: Ебем ти гърчането! :!:

ВЪН ДОНОСНИЦИТЕ ОТ ЛЕВСКИ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 17, 2009 9:59 pm 
Аватар

Лично на мен нищо не ми е направил, но той заедно с другите лидери на СДС, провалиха синята идея, та затова най-вече :? Иначе въпреки, че гласувах за ББ, намирам министъра на финансите за доста неадекватен. Надявам се ББ да вземе мерки, да не вземем ние след 4 години.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 17, 2009 10:28 pm 
Аватар

tonko88 написа:
Лично на мен нищо не ми е направил, но той заедно с другите лидери на СДС, провалиха синята идея, та затова най-вече :? Иначе въпреки, че гласувах за ББ, намирам министъра на финансите за доста неадекватен. Надявам се ББ да вземе мерки, да не вземем ние след 4 години.

Mда. И на мен Дянков ми се вижда доста неадекватен в изказванията си. Надявам се поне да разбира от работата си. Защото не ми се вярва човек от световната банка да не е компетентен. Това да не е шуробаджанащината в България. То ще си покаже. Но, ако успеят да изкарат бюджета на 0 за годината, то значи е можещ министър. Иначе, че е неадеквавтник, спор няма.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 17, 2009 10:35 pm 
За мен човекът си има определено завидни познания и потенциал,но просто и грам си няма представа с какво се е хванал и как точно се прави това,конкретно.Къде се учи за министър на финансите? Въпрос на далновидност е тва.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Ное 17, 2009 10:37 pm 
Аватар

Всеки, който в прав текст, пред всички камери и микрофони, изрече истината за Гоце и лакеите му, а именно, че са малоумници, е боК!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 17, 2009 10:37 pm 
Аватар

Не е баш така това за БАН ама айде, поне за Гоце е прав.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 17, 2009 10:43 pm 
Аватар

Честита даскалица по руски за кметица :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 17, 2009 10:46 pm 
Аватар

Таз мафия 73то сте навсякъде :s_police

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 17, 2009 10:58 pm 
Аватар

Makedonija написа:
За мен човекът си има определено завидни познания и потенциал,но просто и грам си няма представа с какво се е хванал и как точно се прави това,конкретно.Къде се учи за министър на финансите? Въпрос на далновидност е тва.

Тук не мога да приема. Бюджет в условия на криза, в който се орязва образование, наука и социалните грижи се делят на две - пенсии и останалите, като пенсиите се увеличават, а останалите се орязват - това е всичко, което НЕ се прави по време на криза. Същемвременно днес каза, че нямало спряни пари по държавни поръчки за бизнеса, просто не се извършвали плащанията, тъпанар. И нямало да се отразят тия плащания в дефицита? Е как бе, има точно два варианта, а именно - или няма да ги плати, което е малоумно, или по някакъв необясним начин ще ги плати, но няма да ги брои за минус. Същия този обяви на втората си седмица, че е покрил дупката в бюджета от 500млн, която беше свел до 30тина млн, а преди два дни пак каза, че имал дупка 500млн. И тва щото решава, че неизплащането на фирми на ДДСто може да му попълни дупката. Няма такъв тъпанар. А за идеите му за активно управление на държавния размер, даже ме е страх да си помисля. Резерв? Активно управление? Бахти кретена. Тоя мога да го сравня с ония никиту, дето беше министър на администрацията и измисли страхотни неща като флашката по границите, преименуването на жалба в сигнал и страшно такива полезни неща. Той също беше от незнам си ква банка, с не знам си ква кариера. Плюя!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 17, 2009 10:58 pm 
Аватар

Да се закрие тва розово училище!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 17, 2009 11:45 pm 
Аватар

Не съм достатъчно добър икономист за да коментирам антикризисна програма на финансист от световната банка, който досега се е занимавал именно с изготвяне на подобни програми в изостанали държави. Въпреки това обаче съм доволен, че същият този човек е достатъчно смел за да нарича нещата с истинските им имена, без да има значение кой ще се прави на ощипана госпожица след това.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 18, 2009 12:12 am 
Аватар

shalala написа:
Не съм достатъчно добър икономист за да коментирам антикризисна програма на финансист от световната банка, който досега се е занимавал именно с изготвяне на подобни програми в изостанали държави. Въпреки това обаче съм доволен, че същият този човек е достатъчно смел за да нарича нещата с истинските им имена, без да има значение кой ще се прави на ощипана госпожица след това.

Бацка, то за тва не е нужно да имаш нобелова награда по Икономика :lol: :smt003 А за изостаналите държави, като гледам още са си изостанали, така че незнам кво го хвалите тоя приятел. Абсолютно същия като другия малък цайс. И тва, че нарича нещата с истинските им имена, не виждам с кво ни помага в икономически план :smt001

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 18, 2009 12:18 am 
Аватар

Слушах коментар за тоя от Батето,някъде се похвалил,че познава поне 60 световни финансови министри и на поне 30 бил давал съвети,та пияницата Славков каза,че най-накрая е разбрал на какво се дължи световната икономическа криза :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 18, 2009 12:34 am 
Аватар

Вече ги видехме финансистите от големите банки кво могат, 4 години безуспешни опити, бюджета е вечен, ае молим! :smt003

Как можеш и да си помислиш, в условия на криза да оставиш от социалната сфера точно това, дето нема да ти донесе нищичко във финансов план, а именно пенсиите, за сметка на други социални сфери като преквалификации на хора, бюра по труда и тн. Как може точно когато нямаш собствен продукт и кризата ти го показва недвусмислено, ти да орязваш науката и образованието, при положение, че първия съвет в условие на криза е - инвестирай в знания? Нема такъв дебил.

Добре че сме във валутен борд, та му е като усмирителна риза на тоя, че иначе ставаше страшно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 18, 2009 12:37 am 
Аз доколкото знам,образованието не е и няма да бъде орязвано.И това се твърди и тръби от 100 дни.
Къде е казал,че ще режат пишкката на нащо клето образУвание?

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Ное 18, 2009 12:45 am 
Аватар

Ми в бюджета. Даскалите бяха искренно щастливи, че са договорили с новия премиер 5% от бюджетните средства да отиват за образование. Реалноста е някъде наполовина, честно казано не знам колко е, около 2%.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 18, 2009 12:47 am 
Е да де,то ясно,че за бюджета...Въпросът е кога го е казал тва за орязването?Щото месец и нещо тръбяха именно обратното,образованието,МВР и още забравих кво,няма да се режат.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Ное 18, 2009 12:51 am 
Аватар

Ами запазването на процента на образованието, в условията на криза и съответно намален бюджет означава по-малко пари. Например, бойко казва, че си държи на думата и запазва процента, но реално в болниците например влизат със 150млн по-малко, щото тоя процент е от по-малка сума.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 18, 2009 12:52 am 
Аватар

Oт икономика не разбирам, но поне за ВУЗ-овете е орязан бюджетът :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 18, 2009 12:58 am 
Аватар

Некой разбиращ от бюджет може ли да ми обясни, защо кинтите за следващия са толко свити, при положение, че се очаква последствята от кризата да отминат пролетта. Според мен целта е пак да им излишък и Бойко да се прави на дядо Коледа и до открива разни глупости в началото на 2011

Последна промяна Кока-Кольо на Сря Ное 18, 2009 12:59 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 18, 2009 12:59 am 
Аватар

Иначе е твърде интересно разминаването между думи и реалност, толкова познато от уж отминалия комунизъм

Цитат:
Приоритетите в Бюджет 2010 са социален сектор, образование, здравеопазване, екология, пътна инфраструктура, вътрешен ред и сигурност, съобщиха от пресцентърът на Министерство на финансите.

и същевременно

Цитат:
За здраве догодина се предвиждат 2.6 млрд. лв. Това е със 151 млн. лв. по-малко от парите, които ще влязат в сектора тази година

Цитат:
Образованието ще получи с 92 млн. лв. по-малко догодина в сравнение с 2009 г

Цитат:
Увеличение на парите догодина реално ще има социалното осигуряване - със 750 млн. лв. повече. Това включва парите за пенсии, социални помощи и обезщетения. Някои от социалните програми все пак ще бъдат с по-ниски бюджети, защото разходите им са разчетени с 92 млн. лв. по-малко. Повече пари догодина ще има също за пътища, където увеличението е с 222 млн. лв. спрямо тази година, и за туризъм - с 47 млн. лв. повече.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 18, 2009 1:04 am 
Аватар

:smt003 :smt003 :smt003 :smt003
Цитат:
Премиерът Бойко Борисов увери вчера, че няма разнобой между министрите му за разпределението на средствата, и сложи точка на дебата с думите: "Балансът на бюджета за 2010 г. ще го намеря аз накрая".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 18, 2009 1:07 am 
:shock:
Ебати "десния" курс са поели тия,обаче...Левите въведоха плосък данък,тия кво правят,май никой незнае кво прави...

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Ное 18, 2009 1:08 am 
Аватар

Да, много е десен :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 18, 2009 10:28 am 
Аватар

Цитат:
Партия ЛИДЕР е съвместен проект на президента Георги Първанов и лидера на ДПС Ахмед Доган.
Това заяви вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов по телевизия PRO.BG, цитиран от БГНЕС.
Информацията той получил преди няколко месеца, когато беше учредена партията на Христо Ковачки.

:smt003 :smt003 :smt003

опа, политолого, шо станА бре :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 18, 2009 12:19 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Вече ги видехме финансистите от големите банки кво могат, 4 години безуспешни опити, бюджета е вечен, ае молим! :smt003

Как можеш и да си помислиш, в условия на криза да оставиш от социалната сфера точно това, дето нема да ти донесе нищичко във финансов план, а именно пенсиите, за сметка на други социални сфери като преквалификации на хора, бюра по труда и тн. Как може точно когато нямаш собствен продукт и кризата ти го показва недвусмислено, ти да орязваш науката и образованието, при положение, че първия съвет в условие на криза е - инвестирай в знания? Нема такъв дебил.

Добре че сме във валутен борд, та му е като усмирителна риза на тоя, че иначе ставаше страшно.

Проданов,струва ми се,че не си много наясно с тези неща. В условия на криза и намалени приходи в бюджета няма как да не се спрат неработещи програми тип "един циганин се подпира на лопата",разни съмнителни прекфалификации и т.н. Пенсиите да се орежат - нали не го мислиш сериозно! Само факта,че увеличението им е отложено за средата на годината,a не за 1 януари доведе до вой до небесата от страна на пенсионерите. И какво да орежат повече от 150 лв.пенсия?!?
В условие на криза първата мярка е да се гарантира бюджета. Няма как при намалени приходи,да се запази или да се увеличи разходната част и накрая на годината да имаме дефицит и да се налага да взимаме заеми от финансови институции. Плюс това основната насока на правителството във финансовата сфера е влизане в Еврозоната. За целта едно от изискването е бюджетния дефицит да не надвишава определен процент. Така,че няма как да се увеличат парите за нереформирани системи,каквито са образованието и науката.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]