forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Авг 30, 2025 8:08 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Ное 17, 2009 12:24 am 
Аватар

Brannik написа:
Я понеже бех объркал Кадиев с Корумбашев за доброто впечатление, кажи на последния биографията му :lol: Снощи за пръв път гледах Кадиев и ми направи лошо впечатлене, дееба нагляра :smt006

Не знам, не съм търсил специално. Но знам със сигурност: изявен чорбар - на всеки мач в ложите на кочината; "Ку-Ку"; собственик на фирма за импулсни телефони (?!); общински съветник от листата на КБ; кандидат-депутат от листата на КБ.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 17, 2009 12:36 am 
Аватар

Петър Курумбашев е роден през 1968 година в Плевен. През 1990 година завършва Техническия университет. Той е един от идеолозите на студентското предаване „Ку-Ку”, един от създателите на СДС. Беше общински съветник от групата на БСП, въпреки че не е член на червената партия. На последния парламентарен вот беше избран за депутат от листата на социалистите.

Ето защо ми е напраил добро впечатление с говоренето си - некога е бил част от сдс и не е член на бсп, въпреки, че тва е само официалната версия нали :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 17, 2009 12:39 am 
Аватар

Един от създателите на СДС, пък сега от БСП :shock: Намирисва си това...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 17, 2009 12:45 am 
Аватар

Brannik написа:
Петър Курумбашев е роден през 1968 година в Плевен. През 1990 година завършва Техническия университет. Той е един от идеолозите на студентското предаване „Ку-Ку”, един от създателите на СДС. Беше общински съветник от групата на БСП, въпреки че не е член на червената партия. На последния парламентарен вот беше избран за депутат от листата на социалистите.

Ето защо ми е напраил добро впечатление с говоренето си - некога е бил част от сдс и не е член на бсп, въпреки, че тва е само официалната версия нали :smt003

Да, тва е ключово - "един от създателите на СДС". Но не за говоренето, а за последвалата "бурна" кариера.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 17, 2009 12:46 am 
Цитат:

Братле,някъде генерално бъркаш с това тотално заключение "СДС=всичко добро",ми се струва.Подобни аксиоми са патент на другарската колегия,където хуй с два крака и с пети завършен клас да си,щом си другар,ставаш.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Ное 17, 2009 12:54 am 
Аватар

Е явно не е станала ясна ебавката ми, не мисли, че съм толко наивен :wink: И тва че у форума се държим тъпо съвсем не значи че съм тъп :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 17, 2009 1:30 am 
Аватар

Не говорете така на човеко с 2800 точки от 2400 възможни на SAT I :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 17, 2009 1:55 am 
Аватар

Каре, няма да се учудя 9 годишният ти племеник(да е жив и здрав) да схваща някои неща доста по-добре от теб, просто момчето не е обременено от толкова много прегради в главата си все още. И понеже обичаш да удебеляваш разни изречения, да те попитам платени стажчета магистратура в Харвард ли значи за теб? :roll:

Вече съм написал, че човекът явно си има връзките и още по-явно е, че си ги е използвал, за да получи много добро образование. Ясно, че всеки от червените е пълен некадърник, а всеки тъмносин е боК, но в този случай божествените десни партии излъчиха даскалицата за кмет на София, та затова и демагогствам, сравнявайки нейната подготовка с тази на Кадиев :smt006

в сърцата ни разпръсква светлина

Един Апостол, свето име – Левски

Идея, Пример и Борба!“

Димчо Дебелянов

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 17, 2009 3:35 am 
Аватар

nazional написа:
Каре, няма да се учудя 9 годишният ти племеник(да е жив и здрав) да схваща някои неща доста по-добре от теб, просто момчето не е обременено от толкова много прегради в главата си все още. И понеже обичаш да удебеляваш разни изречения, да те попитам платени стажчета магистратура в Харвард ли значи за теб? :roll:

Вече съм написал, че човекът явно си има връзките и още по-явно е, че си ги е използвал, за да получи много добро образование. Ясно, че всеки от червените е пълен некадърник, а всеки тъмносин е боК, но в този случай божествените десни партии излъчиха даскалицата за кмет на София, та затова и демагогствам, сравнявайки нейната подготовка с тази на Кадиев :smt006

...

Извинявай, че те засегнах тъй безжалостно, нахвърляйки се върху същинския интелектуален самурай Жоро Кадиев. За мен темата е приключена. Ако въобще е започвала.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 17, 2009 10:43 am 
Аватар

Аз съм по-малък, ама я кажете, не беше ли точно КУРумбашев тоя, дето прееба тотално кампанията на Петър Стоянов, когато се кандидатира за втори мандат с идеята, че едва ли не Богомил БонБонев му е основният съперник, там папките с компроматите и т.н.? И чак после го разкриха, че е от червената сган?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 17, 2009 2:06 pm 

Не е той :)
Нери Терзиева му прави кампанията тогава :)
В личен разговор съм я питал за въпросния момент. Каза, че сто пъти му е казвала да не вади тая папка, но е била в чужбина за кратко и Петър Стоянов на своя глава отива в студиото и размахва компромат0. Сам си е виновен, майна
Идеята, че Бонев е основният съперник е на медиите, на които Стоянов се върза. Екипът му не е твърдял подобно нещо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 17, 2009 2:15 pm 
Аватар

Е те медиите са си достатъчно комунистически, та дали ше е корумбашев или тошо тошев е все тая...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 17, 2009 2:54 pm 
Аватар

Тошо Тошев е мулти гъзар. Две трансплантации на черен дроб и продължава да пие като скот. Дреме му на кура, ако и тоя дроб се преебе, ще си купи трети :drinkb

Иначе не гласувах, щото забравих че има избори. А Боби отвоно гледам си е изкарал неговите доводи, номенклатурчик ли е край, нема това онова :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 17, 2009 3:20 pm 
Аватар

Е Боби е прав - комунист ли е да се ебе в гъзо и твай :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 17, 2009 3:46 pm 
Аватар

Black Jack написа:
А Боби отвоно гледам си е изкарал неговите доводи, номенклатурчик ли е край, нема това онова :lol:

Точно така :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 17, 2009 5:40 pm 
Аватар

nazional написа:

Предполагам, че вече е казано, но и аз да го напиша. Даскалката е идеалната кандидатка за ГЕРБ, защото ще бъде послушна и ще изпълнява заръките на бат Бойко. Също едва ли ще тръгне да цепи ГЕРБ с довода, че София е зад нея. А че Синята коалиция не е издигнала свой кандидат за мен също е правилно в момента, щото сега с/у товарния влак (ГЕРБ) не се излиза :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 17, 2009 5:51 pm 
Аватар

Има нещо вЕрно в това за товарния влак, но е време вече СК да покаже малко по-ясно разграничаване от комунистчетата, чада на комунистчета. Тия вече взеха да се оливат, а неадекватноста им става все по-явна. И понеже Костов винаги е виновен за всичко, би трябвало да се оттегли навреме от сянката на тоя, щото пак ще е виновен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 17, 2009 5:55 pm 

абсолютно нищо верно няма :mrgreen:
ако имаха кандидат с тая активност много вероятно бе да е втори и титанът кадиефф да отиде на трето място с 15%. сега комунистите са реанимирани, а гнусната номенклатура е неккъв барак обама
в избори се участва не само да спечелиш. и други цели може да се гонят :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 17, 2009 5:58 pm 
Аватар

Че Костов си се разграничава бре, критикува си ги отвреме навреме яко :smt006 Иначе тоя мандат е само 2 години, на следващите избори ше излезнат :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 17, 2009 6:00 pm 
Аватар

ultrafan_rs написа:
абсолютно нищо верно няма :mrgreen:
ако имаха кандидат с тая активност много вероятно бе да е втори и титанът кадиефф да отиде на трето място с 15%. сега комунистите са реанимирани, а гнусната номенклатура е неккъв барак обама
в избори се участва не само да спечелиш. и други цели може да се гонят :wink:

Абе така щеше да е противопоставяне на товарния влак. Ефекта щеше да е- богоугодните медии, ще се сетят, че съществува Костов, хората все още са достатъчно лесни да се сетят, че го мразят и тогава щеше да бъде затрит, а когато ББ се доиздъни след няколко месеца, поради вече утрепан Костов, щеше да има алтернатива Кадиев и БСП. Това щеше да е реанимация.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 17, 2009 6:01 pm 
Аватар

Съмнявам се, че СК, щеше да е на второ място в тези избори. :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 17, 2009 6:23 pm 

при тая активност 70% шанс за второ място :)
а дори и не - доста близка разлика
медиите и сега се сещат, че има костов - валерия велева писа оня ден доста положителна статия
а и медиите на кво отгоре ще почнат костов? те плюят бсп и дпс. и сега костов и ск имат търкания с бб, евентуална кампания едва ли щеше да изостри или да подобри отношенията, по-скоро при тая липса на дебати и в контекста на бюджет 2010 нещата щяха да си останат същите :)
Защо мислиш, че Бойко ще се издъни след няколко месеца? Казвал съм няколко пъти - политиката е игра на доверие, не на истина. Дори и да има проблеми той казва , че предишните са виновни и 80-процентният му рейтинг решава проблема.
Как пък така от нищото идват БСП? Дай един разумен довод, който да ги върне на власт? :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 17, 2009 6:27 pm 
Аватар

Ами ако Костов в момента се надигне по някакъв начин медиите ще го свалят много бързо. Те искат противопоставянето да е бсп-герб, за да може една и съща политическа сила да е опонент сама на себе си, което означава пълна власт.

ББ ще се издъни, защото няма кадрови ресурс, защото хората все повече виждат, че нищо няма да оправи и защото принципа на месията вече се изчерпа и към тях недоверието със или без повод изчезва само след няколко месеца. А тук поводи ще има, то ВЕЧЕ има. А същевременно, българина, като средна величина чака да бъде оправен, което няма как да се случи, вместо сам да помисли как да се оправи. И тъй като няма да бъде оправен, или поне не в смисъла, в който му се иска - очаквам съвсем скорошно обръщане на рейтинга.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 17, 2009 6:49 pm 

Пак познатата дъвка за кадровия ресурс. Костов и фъфльото говориха, че няма кадрови ресурс и не може да управлява без техните велики кадри и какво стана? Наби им шута. Хората не искат да оправя нищо. Дайте си сметка защо гласуваха за ББ. Не за да ги оправя, защото нещата не са 97 или 2001. Избраха го за да реже глави и да им каже колко са крали ДПС и БСП. Той знае това и това и прави. Друг е въпросът, че няма присъди. Важното е, че за пред хората разправя за ланския сняг и принтерите на Миков. И те се кефят. Тва е. Кво като криза? Избраха го не да оправя с магическа пръчка нещата. Пак казвам. А да реже БСП и ДПС.
Абсурд е някой да си мисли, че при противопоставяне БСП-ГЕРБ властта е еднолична. БСП е 116 годишна партия с над 200 хиляди члена. През последните 20 години два пъти се съвзема и идва на власт. Никой няма да рискува да дава възможност на БСП да си лае ей така...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 17, 2009 6:57 pm 
Аватар

Герб е просто друго крило на БСП. Имат си и противоречия, но като цяло са едно и също. Правят квото Лилов им каже и твай. Едните са измислени от другите.

А кадровия ресурс се вижда. Иначе си прав, че хората това искат - реваншизъм. Ама виждат и че не го получават. А и както вече казах, хората са склонни да търпят едно управление няколко месеца. След това, ако има поводи - лошо. Ако няма - пак лошо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 17, 2009 6:59 pm 
Аватар

Кво се разправяте сега за глупости, кадри има, ясно е - Хер Флик (ака Симеон Дянков) ще ни оправи :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 17, 2009 7:04 pm 
Аватар

Да не забравяме, че не малко хора в съдебната и изпълнителна власт (най-вече МВР), макар и на по-ниски позиции, са си баш комуняги. СК за тях най-добре е да разкарат или просто да не показват, хора като Лостов, двете Михайлови.
Проданов, всичко което не е към СК е към БСП :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 17, 2009 7:05 pm 

почнах да пия няма да се разправям за днес повече :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 17, 2009 7:14 pm 
Аватар

tonko88 написа:
Да не забравяме, че не малко хора в съдебната и изпълнителна власт (най-вече МВР), макар и на по-ниски позиции, са си баш комуняги. СК за тях най-добре е да разкарат или просто да не показват, хора като Лостов, двете Михайлови.
Проданов, всичко което не е към СК е към БСП :roll:

Напротив. Та даже и една немалка част от СК всичко. С много малки изключения, партиите в България са създадени от БСП. Някой от тях просто поради огромното народно недоволство успяха да увлекат и честни и нормални хора, които пък бидейки част от някаква партия я променят поне малко в положителна посока. На практика, тази партия беше само една, като после тия нормални хора, разбира се пак със задължителния процент ченгета се изнесоха в друга партия.

Иначе, заради натрупания негативизъм наистина е добре Костов да се скрие. Точно както направи Лилов преди 20 години. Сега никой не го знае, ама той си управлява страната тихо и кротко.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 17, 2009 7:25 pm 
Аватар

ultrabozdugan_rs отново се самообля със собствените си доводи :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]