forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Авг 30, 2025 7:47 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Ное 15, 2009 11:04 pm 

:lol:

Въпросът е накъде да се бяга

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 15, 2009 11:07 pm 
Аватар

Makedonija написа:
Някой верно ли смята,че днес,2009 година,месец ноември,в България,в политическия живот на България,където за кмет на вашия град,който е моя столица,се кандидатират хора като доктор (за доктор) Емил Антонов (с подписа на поне 1000 души :!: ) и тем подобни психично-разстроени люде,очаквате кмет да стане Майкъл Блумбърг,че чак се чудите над "вариантите".
Госпожата Фандъкова беше най-нормалната (в буквалния смисъл) на тия избори и като си знаем електората е дори радващо,че кмет не ви стана някой ненормален. :smt006 Нямало сини на тия избори,нямало оранжеви.Видяхме ги сините...с оранжевите...с белите...с кафевите.Смешна работа,отново.
А който искал мъж,архитект,инженер,може да вземе спокойно Кирчо Йорданов,мъж,май даже е и инженер,ако не се лъжа :smt006

Единствения проблем на д-р Емил Антонов е, че не го издигна партия ГРЪБ...ако ме разбираш правилно :lol: тва е драмата :smt002

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 16, 2009 12:40 am 
Аватар

Hypnotic написа:
Аз гласувах за единствения кандидат от десните сили, дадох си протестния вот, а вие си мислете че някаква пионка на Мутробойко ще се справи с проблемите на София :smt006

За Теодор Дечев ли си гласувал бе? :lol: Що се върза на неграмотните листовки на "Зелените", с които наводниха метростанциите бе, момче? :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 16, 2009 1:31 am 

tonko88 написа:

Саут прав си, че требе инженер или архитект, но за момента не сме дорасли един човек да управлява независимо и си трябва партийна подкрепа, под формата на експертен екип или поне няколко съветника. Обаче за 73то се замисли защо учителите от немската са отишли в 73то, а не някъде на частно примерно и дали не е именно заради Фандъкова.

той тва го казва единствено с цел, един ден да гласуваме за него...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 16, 2009 2:03 am 
Аватар

Morning Glory написа:
Brannik написа:
Е аз не претендирам да съм задълбочено запознат с него тъй като е от бсп и никога няма да гласувам за него и за тва и не съм си правил труда да го изследвам. Просто кат е бил в некви предавания и някакви дискусии ми е напраил добро впечатление, със сигурност изпъква на фона на останалите му съпартиици, ма тва не е толква трудно кат се замисли човек :smt003 Иначе не съм се задълбочавал къв го е давал, къв е бил и тн, просто съм го гледал в някакви предавания от типа на Булевард България и толква, вероятно аз съм в грешка :smt006

Цитат:
... висше образование в Московския държавен институт по международни отношения - магистърска степен Международни отношения със специализация Виетнам, Лаос, Камбоджа...

:wink:

Кефи ме обаче как си извадил само някаква част от биографията на човека, но благодарение на нея прочетох как продължава. А именнно с

"Има магистратура по Дипломатически науки и международни отношения в Университета Лестър, Великобритания и магистратура по Публична админстрация в Харвардския университет, Кенеди Скуул ъф Говърнмънт.

Бил е стажант в Бундестаг, Германия. Георги Кадиев е работил в Харвард инститют ъф интернешънъл дивелъпмънт. "

цялата биография в нета можете да видите на http://personi.dir.bg/person.php?id=273

За мен по-подготвеният кандидат за София, но от грешната партия. Фандъкова също не е лош избор, поне изглежда нормален човек, дано се оправи с хиените и всичките интереси в СО.

И между другото честито на всички тъмносини - на тези избори се самоубихте и в София. На следващите парламентарни ми се струва, че и 4% ще е мираж :smt006

Гласуваш за Костов, получаваш Бойко :smt007

в сърцата ни разпръсква светлина

Един Апостол, свето име – Левски

Идея, Пример и Борба!“

Димчо Дебелянов

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 16, 2009 5:14 am 
Аватар

... и ти си непълен. Слуша Manowar и Висоцки, харесва лилаво и предпочита планината.

Извадил е частта, с която си доказва тезата ;-)

Кадийката е номенклатурчик. След Москва... е тръгнал към Бундестага, минал е през Харвард и гордо се е завърнал у лево.

И кое му е толко "пичовското" и "подготвеното" :?: Повечето му съпартийци са доста по-нелепи от него... точно както Ортега е доста по-нелеп от pvc...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 16, 2009 11:35 am 

ГЕРБ и десните реанимираха БСП :smt006
Минимум 10 000 сини гласуваха за Кадиефф

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 16, 2009 12:27 pm 
Аватар

Mr.Smith написа:
3941 написа:
Mr.Smith написа:
Я обяснете на нас , защо кметът трябва да е архитект или инженер :smt006

Принципно би било не лошо да има нещо общо със строителството, тъй като в момента едни от най-големите проблеми и проекти в София са предимно инфраструктурни и ще е добре ако плува в свои води.
Става дума за проекти за канализация на все по-голяма част от града (предимно квартали тип Драгалевци), ремонти на улици, така коментираните нови пътни естекади, строителството на метрото, завода за отпадъци,.... Това са все основни и наложащи за решаване проблеми и не е лошо ако човека има представа за нещата (срокове, кое колко струва, качеството на изпълнение, влагани технологии,.....)
Честито на Фандъкова, дано я запомним с добро!

Тогава за какво са му главни архитекти, зам.кметове , отдели , разни путки майни на които точно това им е работата :smt006 За мен кметът преди всичко трябва да е добър политик, щото реалната работа е от заместниците, разните шефове на отдели и т.н. Другото, което ми прави впечатление е че един "успешен" кмет трябва да е дупе и гащи с централната власт, което е плюс за Данчето иначе му е спукана работата :smt006
И накрая кошмарно ниска избирателна активност, но вече не смятам да съдя никого за това :smt006

Както бях писал по-назад зам.-кметицата по въпросите на строителството преди това е била секретарка и никога не е учила и за секунда нещо за строителството. Та тя сигурно не знае кои са основните съставки на бетона.
За архитекта Петър Диков - тука си имам една лична история дето ми се ще да я премълча, но извода от нея е че и при него някои неща се правят през пръсти.
Искам да кажа, че в днешно време е трудно да се доверяваш на уменията на странични хора, още повече когато не си ги избирал ти в този екип. Както и да е - изборът е направен, кметицата е избрана, проблемите са налице - да му мисли как ще ги бори, мен ме интересува крайния резултат и искам да съм доволен от него.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 16, 2009 12:30 pm 
Аватар

ultrafan_rs написа:

По-скоро не гласуваха. 160 000 за Герб и 60 000 за Кадиев, което са най-слабите резултати според мен за когото и да било в София. На следващите избори ше гласуват един стадион хора и ще се окаже, че пробития ни футбол събира повече интерес от още по-пробитата политическа класа.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 16, 2009 1:02 pm 
Аватар

tprodanov написа:
ultrafan_rs написа:

По-скоро не гласуваха. 160 000 за Герб и 60 000 за Кадиев, което са най-слабите резултати според мен за когото и да било в София. На следващите избори ше гласуват един стадион хора и ще се окаже, че пробития ни футбол събира повече интерес от още по-пробитата политическа класа.

Почти съм убеден, че ако изборите бяха за цяла София на някой стадион (нека е В.Левски, а не Герена, че е прекалено далеч) и се искаше такса за гласуване равносилна на билет за мач, то участието на изборите щеше успорвано да се съравневава с посещаемостта на последния мач на националния ни отбор.

Последна промяна 3941 на Пон Ное 16, 2009 1:03 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 16, 2009 1:03 pm 

70хил. са за Кадиев гласовете :) Очевидно не са само на БСП. Макс 55 хил. са техни :) Те просто нямат повече в София :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 16, 2009 1:06 pm 
Аватар

ultrafan_rs написа:
70хил. са за Кадиев гласовете :) Очевидно не са само на БСП. Макс 55 хил. са техни :) Те просто нямат повече в София :)

Може да си сигурен, че има и доста Гербаджии, които преди това са били царисти, атакисти и кви ли не, които са сред тия гласове за Кадиев. Лично за мен това правителство вече започна да отблъсква хората от себе си.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 16, 2009 1:27 pm 

ББ настройва всички срещу себе си :) Факт и основен извод от вчерашните избори според мен :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 16, 2009 1:32 pm 
Аватар

Сам срещу всички :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 16, 2009 2:07 pm 

те нали уж с картел0 се караха по едно време :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 16, 2009 2:31 pm 
Аватар

ultrafan_rs написа:

Мда, БСП и Кадиев не е едно и също. На парламентарните избори немалко хора гласуваха мажоритарно за името "Кадиев" (около 46 хиляди) в 23 МИР, докато БСП взе към 44 хиляди гласа за листата. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 16, 2009 2:33 pm 
Аватар

Тогава би Костов с 2% заради анонимния кандидат на ГЕРБ, който спечели..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 16, 2009 3:01 pm 

моника е култ бе ич не е анонимна :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 16, 2009 5:05 pm 
Аватар

Много малко хора имахме право да гласуваме на тия избори :lol: Ходих да гласувам за човека на Софиянски,дадоха ми напълно прозрачна бюлетина и стана ебати скандала :D ,но комисийката, няма различно партийно представителство,за там 30-тината лева,които ги взимат стават ебати сплотеният колектив

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 16, 2009 5:32 pm 
Аватар

ultrafan_rs написа:
моника е култ бе ич не е анонимна :mrgreen:

харМоника беше при нас у 24 МИР :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 16, 2009 5:34 pm 

Сверих си източниците, майна :mrgreen:
Борис Грозданов е в 23 :)
Дееба и анонимника верно. В тоя форум има поне 6-7 човека дето са по-популярни от него :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 16, 2009 6:52 pm 
Аватар

Чак пък да отблъсква, тва че малко хора гласуваха е по-скоро, че Неделя беше един от последните дни с хубаво време, т.е. подходящо да отидеш до родното място и да се заредиш с ракия/вино/трушия/зеленчуци/плодове и други вкуснотии. :smt110

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 16, 2009 9:05 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
Hypnotic написа:
Аз гласувах за единствения кандидат от десните сили, дадох си протестния вот, а вие си мислете че някаква пионка на Мутробойко ще се справи с проблемите на София :smt006

За Теодор Дечев ли си гласувал бе? :lol: Що се върза на неграмотните листовки на "Зелените", с които наводниха метростанциите бе, момче? :lol:

не, за Антикаджиев :smt005 С бай Иван сме двама :smt003 :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 16, 2009 9:13 pm 
Аватар

BLUES(Finland) написа:
... и ти си непълен. Слуша Manowar и Висоцки, харесва лилаво и предпочита планината.

Кадийката е номенклатурчик. След Москва... е тръгнал към Бундестага, минал е през Харвард и гордо се е завърнал у лево.

И кое му е толко "пичовското" и "подготвеното" :?: Повечето му съпартийци са доста по-нелепи от него... точно както Ортега е доста по-нелеп от pvc...

Ясно е, че е връзкар, но това не му пречи да има чудесно образование и опит, подходящи за длъжността, за която се кандидатира.

Нещо не се сещам за много бг политици с магистратура публична администрация в Харвард и все ми се струват по-добре от руска филология в СУ и
Цитат:
Допълнителни квалификации: Бизнес - администрация II-ри клас квалификация; Задочен курс в Институт "А. С. Пушкин" в Москва (2 год.); Директор-обучител по Програма на МОН и Френски Културен институт (3 год.); Мениджмънт в образованието по Проект на МОН, Гьоте - институт и Културком такт - Австрия (2 год. продължава в момента).

в сърцата ни разпръсква светлина

Един Апостол, свето име – Левски

Идея, Пример и Борба!“

Димчо Дебелянов

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 16, 2009 9:33 pm 
Аватар

Hypnotic написа:
не, за Антикаджиев :smt005 С бай Иван сме двама :smt003 :smt003

Антикад(ж)иев.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 16, 2009 10:47 pm 
Аватар

nazional написа:
Morning Glory написа:
Brannik написа:
Е аз не претендирам да съм задълбочено запознат с него тъй като е от бсп и никога няма да гласувам за него и за тва и не съм си правил труда да го изследвам. Просто кат е бил в некви предавания и някакви дискусии ми е напраил добро впечатление, със сигурност изпъква на фона на останалите му съпартиици, ма тва не е толква трудно кат се замисли човек :smt003 Иначе не съм се задълбочавал къв го е давал, къв е бил и тн, просто съм го гледал в някакви предавания от типа на Булевард България и толква, вероятно аз съм в грешка :smt006

Цитат:
... висше образование в Московския държавен институт по международни отношения - магистърска степен Международни отношения със специализация Виетнам, Лаос, Камбоджа...

:wink:

Кефи ме обаче как си извадил само някаква част от биографията на човека, но благодарение на нея прочетох как продължава. А именнно с

"Има магистратура по Дипломатически науки и международни отношения в Университета Лестър, Великобритания и магистратура по Публична админстрация в Харвардския университет, Кенеди Скуул ъф Говърнмънт.

Бил е стажант в Бундестаг, Германия. Георги Кадиев е работил в Харвард инститют ъф интернешънъл дивелъпмънт. "

цялата биография в нета можете да видите на http://personi.dir.bg/person.php?id=273

За мен по-подготвеният кандидат за София, но от грешната партия. Фандъкова също не е лош избор, поне изглежда нормален човек, дано се оправи с хиените и всичките интереси в СО.

И между другото честито на всички тъмносини - на тези избори се самоубихте и в София. На следващите парламентарни ми се струва, че и 4% ще е мираж :smt006

Гласуваш за Костов, получаваш Бойко :smt007

Страшен си бе. Кво ти говори Москва до '89 и платените стажчета в западни университети и други институции веднага след '89? Ти 9-годишният ми племенник ли си, че ти трябват допълнителни разяснения на тая биография? И ква ти е тезата - тоя не е от червената номенклатура, не е поредният "наш човек", или нещо друго? Щото всичко друго губи значение. Станишев има биография като тая, по същия образец - образецът на новата червена вълна. И той ли е кадърен пич?

А сриването на тъмносините е факт. Ако беше по моя вина, да отговарям аз. Уви, аз само мога да заключа същото. Да отговарят виновните. Само Пешо Москов получава бонус, щото е изрод.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 16, 2009 10:59 pm 
Аватар

nazional написа:
BLUES(Finland) написа:

Ясно е, че е връзкар, но това не му пречи да има чудесно образование и опит, подходящи за длъжността, за която се кандидатира.

Нещо не се сещам за много бг политици с магистратура публична администрация в Харвард и все ми се струват по-добре от руска филология в СУ и
Цитат:
Допълнителни квалификации: Бизнес - администрация II-ри клас квалификация; Задочен курс в Институт "А. С. Пушкин" в Москва (2 год.); Директор-обучител по Програма на МОН и Френски Културен институт (3 год.); Мениджмънт в образованието по Проект на МОН, Гьоте - институт и Културком такт - Австрия (2 год. продължава в момента).

Да сравняваш Кадиев с даскалицата, за да го изкараш "мноо готЯн", е по-скоро демагогия, отколкото реализъм. Пред даскалицата и Гибона е като докторант по политически науки.

Политологче, нема нужда да се спичаш. След като очевидно най-добрият кандидат, който Партията на явните комунисти може да извади, а некакви не-БСП хора се самозабравят безпочвено да хвалят, събра 70 000 гласа, т.е. пак почти изцяло бабета, значи нищо кой знае кво не е станало. Р. Овч., разбира се, пак е "победител". Тоя олигофрен някога имал ли е адекватно изказване?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 16, 2009 11:22 pm 
Аватар

Не прочетох да се коментира Форумът за социални алтернативи :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 16, 2009 11:32 pm 
Аватар

Я понеже бех объркал Кадиев с Корумбашев за доброто впечатление, кажи на последния биографията му :lol: Снощи за пръв път гледах Кадиев и ми направи лошо впечатлене, дееба нагляра :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 16, 2009 11:43 pm 
Аватар

Клас стани,клас мирно :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]