forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Яну 01, 2026 9:31 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 513, 514, 515, 516, 517, 518, 519 ... 2384  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Ное 12, 2009 10:28 pm 
Аватар

Цитат:
Любо Пенев: Покланям се на великата публика на лит(*кс-етрополе! След нейната тотална подкрепа към мен на стадиона при победата над Славия и въобще в дните, докато бях в оставка, просто нямаше как да си тръгна. Ако го бях направил, никога нямаше да си го простя. Още веднъж благодаря на феновете, на които обещавам да дам всичко от себе си за доброто и успехите на славния лит(*кс-етрополе!

Браво! Благодари на великите 500 фена на лит(*кс-етрополе. :smt005 Защо не бяха повече в Г, та какво ще да е. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 13, 2009 12:07 am 
Аватар

Използвам случая смирено да помоля за прошка и да се разкая и саморазоблича.
Писах преди няколко дни едни глупости за Чичовото - май че показал характер, кураж или нещо подобно...абе срам мее да си спомням направо. Той какво показа видяхме, а аз лично - наивна глупост.
Добре. Тъкмо напролет Негово Величество ще разкатае по кокалски тая едномъда твар.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 13, 2009 12:10 am 
Site Admin
Аватар

Чичовото си е свинска к.рва като всички други свине :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 13, 2009 12:26 am 
Аватар

Айде, направих си труда:

Едномъд в петък написа:
Писмо до собствениците на клуба Димитър Борисов и Иво Иванов и изпълнителния директор Венцислав Живков, разпространено чрез БТА:

Уведомявам ви официално, че днес, 6 ноември 2009 година, подавам оставка като треньор на лит(*кс-етрополе. Решението ми е продиктувано от последните събития в клуба и несъгласието ми с последвалите ваши управленски решения от началото на седмицата.

Категорично не приемам пряката ви намеса в моята работа по спортно-техническите въпроси, за която имах делегирани пълни права. Конкретно - с връщането в отбора без мое знание на футболистите, които аз бях временно отстранил от първия състав.

Вашето решение противоречи на договорните ни отношения, според които именно вие ми бяхте гарантирали правото на последна дума по всички спортно-технически въпроси в клуба.

Нарушаването на въпросните управленски принципи нанася вреда на моята репутация и този факт не ми е безразличен. Те определено дадоха храна на някои майстори на късия преразказ, които интерпретират разминаванията в клуба като проява на безпринципност от моя страна. Това абсолютно не отговаря на истината и затова в случая виждам моята оставка като единствения достоен изход.

Решението взех още след като в самолета за Базел научих за конфузното разминаване между моите думи и тези на г-н Димитър Борисов, опростил наказаните от мен футболисти. Но заради мача от Лига Европа не афиширах още тогава оставката си само и единствено да предпазя футболистите от допълнително напрежение преди двубоя.

Не искам да споря, да влизам в конфликти, да търся вина. Освен всичко в ситуация като тази не е важно кой е прав, а кое е правилното. Аз не искам да излизам през задния ход на лит(*кс-етрополе и в името на клуба подавам оставка. Градил съм дълго време име в световния футбол и на никаква цена няма да го принеса в жертва на нечии интереси. Винаги в живота си съм спазвал принципа, че честността създава доверие. Това, в което вярвам, е това, което се случва. А не каквото се говори! Но когато се стигне до момент да не можеш да различаваш съмишлениците си от недоброжелателите, значи е дошло време да си тръгнеш.

Подавам оставка и няма да търся абсолютно никаква финансова неустойка по договора ми с лит(*кс-етрополе. Съжалението по принцип не е присъщо на професионалистите, но и не само заради това не се срамувам от нито един мой ден в лит(*кс-етрополе. Пожелавам от цялото си сърце бъдещи успехи на клуба. Защото независимо кой го ръководи най-славният български клуб винаги е бил на подиума на победителите!

Едномъд в неделя вечерта написа:
Любо Пенев: Не съм променил решението си
„Очаквам решението на Надзорния съвет, моето решение остава абсолютно същото.. Това е моята публика, аз съм от лит(*кс-етрополе и публиката на лит(*кс-етрополе е част от моето сърце. Едно голямо благодаря, това е публиката на лит(*кс-етрополе, такава трябва да бъде обстановката във всички мачове.”.

„В прекрасни отношения съм с Димитър Борисов. Върху фирмените теми никога няма да чуете нещо от мен. Днес е неделя, повтарям за оставка ще говорим от утре. Надзорният съвет трябва първо да се събере”, допълни Пенев.

Едномъд в сряда написа:
Пенев разпространи специално изявление, което бе публикувано на официалния сайт на клуба:

Оставката ми като старши треньор на лит(*кс-етрополе не се прие от Надзорния Съвет на клуба и аз приемам това решение.

По този повод искам официално да обявя, че продължавам да изпълнявам задълженията си на старши треньор на лит(*кс-етрополе.

На среща със собствениците г-н Димитър Борисов и г-н Иво Иванов изгладихме появилите се различия. Надявам се, че бурните събития в нашия клуб през последната седмица само ще ни направят по-силни!

Покланям се на великата публика на лит(*кс-етрополе! След нейната тотална подкрепа към мен на стадиона при победата над Славия и въобще в дните, докато бях в оставка, просто нямаше как да си тръгна. Ако го бях направил, никога нямаше да си го простя.

Още веднъж благодаря на феновете, на които обещавам да дам всичко от себе си за доброто и успехите на славния лит(*кс-етрополе!

Каква метаморфоза, какво нещо :smt005

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 13, 2009 12:11 pm 

Wildkid написа:
Айде, направих си труда:

Едномъд в петък написа:
Писмо до собствениците на клуба Димитър Борисов и Иво Иванов и изпълнителния директор Венцислав Живков, разпространено чрез БТА:

Уведомявам ви официално, че днес, 6 ноември 2009 година, подавам оставка като треньор на лит(*кс-етрополе. Решението ми е продиктувано от последните събития в клуба и несъгласието ми с последвалите ваши управленски решения от началото на седмицата.

Категорично не приемам пряката ви намеса в моята работа по спортно-техническите въпроси, за която имах делегирани пълни права. Конкретно - с връщането в отбора без мое знание на футболистите, които аз бях временно отстранил от първия състав.

Вашето решение противоречи на договорните ни отношения, според които именно вие ми бяхте гарантирали правото на последна дума по всички спортно-технически въпроси в клуба.

Нарушаването на въпросните управленски принципи нанася вреда на моята репутация и този факт не ми е безразличен. Те определено дадоха храна на някои майстори на късия преразказ, които интерпретират разминаванията в клуба като проява на безпринципност от моя страна. Това абсолютно не отговаря на истината и затова в случая виждам моята оставка като единствения достоен изход.

Решението взех още след като в самолета за Базел научих за конфузното разминаване между моите думи и тези на г-н Димитър Борисов, опростил наказаните от мен футболисти. Но заради мача от Лига Европа не афиширах още тогава оставката си само и единствено да предпазя футболистите от допълнително напрежение преди двубоя.

Не искам да споря, да влизам в конфликти, да търся вина. Освен всичко в ситуация като тази не е важно кой е прав, а кое е правилното. Аз не искам да излизам през задния ход на лит(*кс-етрополе и в името на клуба подавам оставка. Градил съм дълго време име в световния футбол и на никаква цена няма да го принеса в жертва на нечии интереси. Винаги в живота си съм спазвал принципа, че честността създава доверие. Това, в което вярвам, е това, което се случва. А не каквото се говори! Но когато се стигне до момент да не можеш да различаваш съмишлениците си от недоброжелателите, значи е дошло време да си тръгнеш.

Подавам оставка и няма да търся абсолютно никаква финансова неустойка по договора ми с лит(*кс-етрополе. Съжалението по принцип не е присъщо на професионалистите, но и не само заради това не се срамувам от нито един мой ден в лит(*кс-етрополе. Пожелавам от цялото си сърце бъдещи успехи на клуба. Защото независимо кой го ръководи най-славният български клуб винаги е бил на подиума на победителите!

Едномъд в неделя вечерта написа:
Любо Пенев: Не съм променил решението си
„Очаквам решението на Надзорния съвет, моето решение остава абсолютно същото.. Това е моята публика, аз съм от лит(*кс-етрополе и публиката на лит(*кс-етрополе е част от моето сърце. Едно голямо благодаря, това е публиката на лит(*кс-етрополе, такава трябва да бъде обстановката във всички мачове.”.

„В прекрасни отношения съм с Димитър Борисов. Върху фирмените теми никога няма да чуете нещо от мен. Днес е неделя, повтарям за оставка ще говорим от утре. Надзорният съвет трябва първо да се събере”, допълни Пенев.

Едномъд в сряда написа:
Пенев разпространи специално изявление, което бе публикувано на официалния сайт на клуба:

Оставката ми като старши треньор на лит(*кс-етрополе не се прие от Надзорния Съвет на клуба и аз приемам това решение.

По този повод искам официално да обявя, че продължавам да изпълнявам задълженията си на старши треньор на лит(*кс-етрополе.

На среща със собствениците г-н Димитър Борисов и г-н Иво Иванов изгладихме появилите се различия. Надявам се, че бурните събития в нашия клуб през последната седмица само ще ни направят по-силни!

Покланям се на великата публика на лит(*кс-етрополе! След нейната тотална подкрепа към мен на стадиона при победата над Славия и въобще в дните, докато бях в оставка, просто нямаше как да си тръгна. Ако го бях направил, никога нямаше да си го простя.

Още веднъж благодаря на феновете, на които обещавам да дам всичко от себе си за доброто и успехите на славния лит(*кс-етрополе!

Каква метаморфоза, какво нещо :smt005
Това са само част от това което следва.От източници и по-специално групичка от фенове на Цуца,които между впрочем бяха издигнали трансперанта-"Любо,тръгни си заради нас!",разбрах че на ЕдномъдЮв ще издава книга със заглавие "Как най-лесно се става жена".Препоръчително е да се прочете от Ванката Караджов,Дим Дуков и Владо Карамазов.Очаквайте ексклузивно нова глава другата събота в Надежда,а именно как се губи от О`КуКа и как Георги Марков наказва. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 13, 2009 12:15 pm 
Аватар

strave написа:
Очаквайте ексклузивно нова глава другата събота в Надежда,а именно как се губи от О`КуКа и как Георги Марков наказва. :smt006

Е точно това ние вече го препрочитаме за не помня колко пъти подред... :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 13, 2009 8:37 pm 
Аватар

,,Нормално е да е го изнесат на носилка,във футбола има ритници,шпагати,удари.
Заслужило си е момчето да го изнесат на ръце.Всички сме така.Рано или късно
ни изнасят на ръце.С краката напред,с катафалка.Такъв е живота,един ден
всеки гушва букета".
Текташаклията коментира контузията на Йордан Минев. :roll: :roll: :roll:
Както би казал старият англичанин,"Бой чок,акъл йок".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 14, 2009 1:55 pm 

Евала бре чурбъта щели да вземат Смоларек ама той не знаел :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 14, 2009 4:42 pm 
Аватар

Не е нужно да знае,важното е,че ще го вземат :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 14, 2009 4:59 pm 
Аватар

http://www.bm-businessmagazine.bg/bg/ar ... index.html

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 14, 2009 5:09 pm 
Аватар

Цитат:
Титаничен сблъсък се води на терена между Любо Пенев и Йордан Тодоров. Няколко пъти двамата си размениха нарушения един срещу друг, като в най-грубото Пенев фаулира Тодоров.

:smt005 :smt007 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 15, 2009 4:21 pm 
Аватар

КР ЦСКА-червени 2:2 ЦСКА-бели

Тоя мач не трябваше ли да е черни, а не червени срещу бели.
Маркиньос, Руй Мигел и Мансур Аянда срещу гей дружинката на Иван Караджов.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 15, 2009 10:43 pm 
Аватар

Снощи в една дискотека имаше некъв селянин с шалче на "свинете" около врата. :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 15, 2009 10:46 pm 
Снощи в една дискотека имаше една женска с тампон в путката. :shock:

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Ное 15, 2009 11:04 pm 
Аватар

http://sportal.bg/news.php?id=205696 хахаха :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 15, 2009 11:05 pm 
Site Admin
Аватар

Снощи в една дискотека имаше една женска с употребен кондом в косата :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 15, 2009 11:12 pm 
Аватар

снощи на бензиностанцията имаше лаврови венци, крокодили и кръв по земята!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 15, 2009 11:27 pm 
Аватар

Снимки имаше ли?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 16, 2009 12:19 am 
Аватар

MaLch0 написа:
Снощи в една дискотека имаше една женска с употребен кондом в косата :shock:

Айде пък сега.Сериозно започнах,на т*шак го направихте.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 16, 2009 12:39 am 
Аватар

Цитат:
Сектор Г изригна срещу слабите резултати в ДЮШ

ТРЕПЕРЕТЕ!!! Аз лично вече съм се запасил със зимнина в мазето и ще се покрия!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 16, 2009 8:29 pm 
Аватар

Еллелле гледайте записа на Спортна треска http://bnt.bg/bg/videos/productions
Оня чорбар Иво Ангелов какви ги изръси обаче, не е истина :smt003 :smt003
Преразказвам набързо: Чичовото се върнал по-силен от всякога :smt005 "Браво, Любо, така се прави! " :smt007 :smt005 Показал бил жълт картон на собствениците и си бил спечелил 200% правомощия :lol: :lol: Любослав бил превъзмогнал егото си, което е благороден жест в името на отбора :arrow: В превод Любо е женски полов орган :smt005 :lol: :smt005 :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 16, 2009 11:07 pm 
Аватар

ИСТИНАТА!!! :smt005 :smt005 :smt005

Цитат:
Смехории на трета степен :
Започват, че уж лит(*кс-етрополе няма нищо общо с АС-23 ... а накрая казват: "Славия не си смени името, Левски не си смени името, а нашето име го смениха, което означава, че името на "АС-23" е било сменено на "Чавдар", името на Чавдар е било сменено на "Септември при ЦДВ", което по-късно е сменено на ЦДНА и почти накрая на лит(*кс-етрополе ...
Т.е. лит(*кс-етрополе е наследник на АС-23 = честито, че го потвърдиха тези господа съвременници на събитията

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 16, 2009 11:14 pm 
Аватар

Ъ, кво? :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 16, 2009 11:41 pm 
Аватар

thebluegod написа:
ИСТИНАТА!!! :smt005 :smt005 :smt005

Цитат:
Смехории на трета степен :
Започват, че уж лит(*кс-етрополе няма нищо общо с АС-23 ... а накрая казват: "Славия не си смени името, Левски не си смени името, а нашето име го смениха, което означава, че името на "АС-23" е било сменено на "Чавдар", името на Чавдар е било сменено на "Септември при ЦДВ", което по-късно е сменено на ЦДНА и почти накрая на лит(*кс-етрополе ...
Т.е. лит(*кс-етрополе е наследник на АС-23 = честито, че го потвърдиха тези господа съвременници на събитията
:smt005 :smt005 И какво на тия ще се окаже че комунистите са им ебали майката,да им припомня ли че близо 400-те им фена,наричащи се агитка,скандираха и Средец,а Витоша можеха да я видят през прозореца,или във вестника,но освен като географско понятие,или Витошка като улица,никъде не са чули такова име,еле пък да се скандира.Да еба животните,свине дисиденти,унищожавани на Коледа и унижавани целогодишно в София

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 17, 2009 1:08 pm 
Аватар

Честит, юбилей, розови приятелки!

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 17, 2009 1:23 pm 
Site Admin
Аватар

бахти от 1:0.....1:7 :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 17, 2009 5:37 pm 

Коледа идва :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 17, 2009 5:52 pm 
Аватар

Подготовка за голото хоро на панчарево
Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 17, 2009 9:27 pm 
Аватар

http://www.sportal.bg/news.php?id=206075

:smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 17, 2009 9:56 pm 
Аватар

Артур, давай пагаварим для победа на цецка.... май ще излезе сериозна работа :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 513, 514, 515, 516, 517, 518, 519 ... 2384  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]