forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Яну 01, 2026 11:09 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 495, 496, 497, 498, 499, 500, 501 ... 2384  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Ное 02, 2009 8:47 pm 
Аватар

THE BLUE BEAST написа:
И как го заяви само свинския журналя,с отстраняването на деветтимата ЧорбаСпор се
връщал към корените си.Уважение към името и ред в съблекалнята.К.р и за името ви
Орина за съблекалнята. :sm_horse :sm_horse

потоп от урина :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 02, 2009 8:52 pm 

ще от самото начало на възхода на прасетата бях сигурен , че с нищо не са повече от нас.
напротив играчите са им по слаби, организацията им е по слаба, инфраструктурата - всичко
единственото което имаха - беше огромен, нечовешки късмет.
но сега колелото се завъртя.
ние при толкова загуби само се шегувахме тука, вярно вътрешно страдахме, но бяхме единни. а те след две загуби започнаха да се псуват на майка у техният форум
жалки комплексарчета.само победите ги ентересуват.
а и може да ви е смешно, но съм леко благодарен на баткоф.
може всякакъв да е, но поне за сега плаща заплатите и няма сериозни финансови проблеми. иначе и наще ще станат като онези педали
да се молим за финансова стабилност, другото само ще си дойде.
вярвам в нашият отбор и в новото ръководство.
само Левски.
Поздрави.
шанса за титлата има - и то сериозен вече.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 02, 2009 8:53 pm 
Аватар

DirtyDog написа:
Eдин съвет към Чичовото. Един, ама много ценен! Със сигурност по-гениален от неговите прозрения. Нека още с кацането на самолета в Швейцария заведе футболистите в най-близката църква. Да запалят свещички, да се помолят. И цял мач да се моли Щрелер и Фрай да нямат ден, че иначе позора ще е голям. :smt006

П.П. В колкото и тежка криза да сме, каквито и идиоти да сме на терена, то вече съм сигурен, че циркаджии като ЦДНА не можем да бъдем... НИКОГА! Такъв цирк няма никъде. Тия са създадени за забавление на партията, сега като я няма партията целият народ се забавлява с тях?

И аз имам съвет към него.. Да вземе за малко управлението на самолета и да се прасне в нЕкоя алпийска скала.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 02, 2009 10:55 pm 
Аватар

zdravko_dimitrov1986,а ти откъде си сигурен,че комсомолеца не дължи пари на футболистите

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 02, 2009 11:23 pm 
Аватар

Не виждам нищо смешно в цялата ситуация. Пенев може да го плюем, че е прост, едномъд, двугъз и кво ли не, ама за подобно решение заслужава само адмирации. И това няма нищо общо с факта, че "лит(*кс-етрополе" е нищо незначещо четирибуквие, което е срамно, че съществува :smt006

Може за треньор да не става - не знам - ама поне не цепи басма на лигльовците, а ние с Рабе кво ? Пил, карал после - нема проблеми, титуляр :?

Чорбачетата може да ги ебаваме, че тимчето им е от пияни гейчета, ама за тренера, че ги изхвърлил като курви след ебане - не виждам за кво. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 02, 2009 11:28 pm 
Аватар

Е кво значи не цепи басма? Тоя се сетил да им направи нещо, когато са се качили на топката му? Закъсняло и неадекватно решение, за хвалене е, когато НЕ СЕ стига до тия неща..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 02, 2009 11:34 pm 
Аватар

Абе, няма да му ставам адвокат на Пенев, през кура ми е, ама нЕма и да си кривя душата. :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 02, 2009 11:39 pm 
Аватар

Нали тия,или повечето от тях той ги е докарал,мъжко поведение е когато проблемите вкъщи не минат външната врата....това се отнася и за нас като публика

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 02, 2009 11:42 pm 
Аватар

Няма нужда от адвокатство. Ако мой служител се издъни, шефа ми нема да го барне, но на мен ше ми разкатае фамилията. Това си мисля, че е правилния подход. Въпроса е да не се стига до там просто, а щом се е стигнало, значи любо е едномъд

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 03, 2009 12:33 am 
Аватар

thegboy написа:
Не виждам нищо смешно в цялата ситуация. Пенев може да го плюем, че е прост, едномъд, двугъз и кво ли не, ама за подобно решение заслужава само адмирации. И това няма нищо общо с факта, че "лит(*кс-етрополе" е нищо незначещо четирибуквие, което е срамно, че съществува :smt006

Може за треньор да не става - не знам - ама поне не цепи басма на лигльовците, а ние с Рабе кво ? Пил, карал после - нема проблеми, титуляр :?

Чорбачетата може да ги ебаваме, че тимчето им е от пияни гейчета, ама за тренера, че ги изхвърлил като курви след ебане - не виждам за кво. :smt006

Рабех е аут.

Самият Любо Пенев казва, че нарушенията на гей дружинката са системни. И ги гони чак след като свинската каруца в общи линии се обърна. Защо не ги изгони по-рано?

Написах едно мнение по-напред и май никой не го е прочел. Като биха в 3 мача, бяха страшните футболисти. Сега пък решението на Чичовото било много мъжко. Въобще - вие сте сбъркани хора за мен, някакво много странно удоволствие ви доставя да си измисляте обективност.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 03, 2009 12:39 am 
Site Admin
Аватар

съгласен съм те биха там Динамо М като играха с тях в най - подходящия момент и станаха великия отбор :smt006 непобедим :smt006 ама лапнаха к.реца... :smt007 сега с половината резерви ще лапат пак в Швейцария...Базел 5:0 Ц(*КА :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 03, 2009 12:45 am 
Аватар

Semper_Fidelis написа:
Luftwaffe написа:
Абе говеда, да ви питам, ама предполагам и при вас е така: след загубата с Миньор всичките ми приятели-прасета май пак спряха да се интересуват от БГ футбол - бъзгам ги, ама един даже не отговаря (нито по скайп, нито Фейсбук, нито на смс-и). А в лични разговори бягат като дявол от тамян от тая тема.

Прасетата както винаги в рамките само на 1 месец се отказаха от грандиозния европоход, утвърдената марка в Европа "цеца", грандиозната селекция, боКовете Делев и Иванов, изключителния тактик Любо Пенев и т.н. и се върнаха на ниво 1000 човека на кочината, псувни, курви, уредени мачове, продажби, предателства, гей-скандали, бойкоти, всички в Ловеч, феърплей и т.н. Колко типично :lol:

А след Ловеч половината спряха да гледат изцяло футбол, мият си колите в дъжд само и само да не говорят и вече предпочитат операта :smt005

ЖАЛКИ е малко :smt006

p.s. Сега за гаврите тия 2 месеца ше им се връща целия сезон :arrow: ЛЕВСКИ ПАК Е ШАМПИОНА ЕЙ !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 03, 2009 1:04 am 
Аватар

Цитат:
някакво много странно удоволствие ви доставя да си измисляте обективност.

:!:

За да има "обективност" се изисква обективна оценка. Подозрителната прилика на двете думи и доста близките, да не кажа напълно еднакви осем букви в началото, дават що-годе ориентир ;-)

Та... за обективност е нужно да сме обективни. Като се обяснява, че свинете са направили нещо хубаво, достойно и точно - няма смисъл да се започва с "но аз не съм лумпенизиран и умея да мисля, затова ще бъда обективен..." ... Съгласието с нещо тъпо, което принципно не ни кефи - НЕ е обективност, в повечето случаи - просто грешна преценка ;-)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 03, 2009 1:14 am 

Ей това чорбарите са нечовеци бееее.... писна ми да се смея когато си правят автоголове вски път.... или :arrow: Допреди 2-3 седмици с едно прасе не спря да ми говори как сме спирали да следим Левски когато падат, а самия факт че се мъчих да го оборя в обратното 2-3 часа, значеше че винаги ще ми пука за Левски и пак не се осъзна.
Днеска като го набарах в едно кафе само докато му покажа вестника и автогола дойде :arrow: "Ебал съм ги" :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 03, 2009 10:40 am 
Аватар

Тия Ке ме утепат :smt003

Цитат:
Строгият N9 отстрани веселяшкия Сектор 9

Цитат:
Коста Янев минал метър, недоволстват наказаните

явно ще разчитаме на школата, ноооо ...

Цитат:
Оставки в школата на "червените"

:smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 03, 2009 11:03 am 
Аватар

Каква чест, каква емоция, каква сила!!! Винаги Верни, Ние обичаме :smt003

Цитат:
Трудно се понасят загубите.
Раните често са тежки.
Буци засядат в гърлата ни и думите секват...

Истинската любов, обаче, никога не пресъхва.
Всеки от нас на пръстите на едната ръка може да събере имената на тези, които ВИНАГИ са подкрепяли.
Тези, които ВИНАГИ са обилачи. Сърцата, които винаги са били в червено, въпреки капещата от тях кръв...

Често пъти ние - феновете - заставаме зад една или друга позиция.
Веднъж подкрепяме някой футболист, друг път икаме ново ръководство.

Редки са моментите, в които трябва да застанем зад самите ебе си.
Да сме зад огражденията на сектора, зад лидерите на агитката.....зад мегафоните и барабаните...

Моментът дойде.
Време е да покажем любовта си.
Но не фалшивата любов - тази, заради която много хора ходят само на два мача на сезон.
Време е за истинската любов.
Вярната!
Безграничната!
Безпрекословната!
А тя се вижда само в тези моменти - трудните.
Тогава, когато онези с двата мача на сезон оплюват, отричат и мразят....тогава ние обичаме.Обичаме до край.

Моментът да запеем за да докажем любовта към отбора си...името си...честта си.....емблемата дойде.

За малко да реша, че ше ни подминат в някой техен патос, но уви :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 03, 2009 11:43 am 
Аватар

По принцип съм съгласен, че това е начина да се действа с разлигавени отворковци, наричащи се футболисти и бих адмирирал Супен Любо веднага, ако не беше следното интервю, дадено 2 дена преди мача с Ловяч:

Цитат:
- Г-н Пенев, как ще се представи отборът на лит(*кс-етрополе, след сам като казахте, че в някои предишни срещи футболистите ви показват спад?
- Във всеки отбор, навсякъде по света, винаги има моменти на спадове. След двете загуби от Базел и Миньор едва ли не се заговори за криза и трагедия в лит(*кс-етрополе. А мога да ви уверя, че не съществува нито едното, нито другото. В момента в отбора цари добро настроение. Отиваме в Ловеч, за да победим.

- Дори и след като част от футболистите бяха хванати да пият в заведение преди мача с Миньор, а след срещата някои от тях дори се сбиха?
- Ще тръгна отзад напред. Знам много неща и те не са така, както се изкарват по медиите, а именно, че някои футболисти са били пияни. Сега предстои мач с Литекс. Преди срещата с Базел, която е в четвъртък, може да поговорим и за това. Що се отнася до това дали е имало някакви пререкания в съблекалнята, в коя, ми кажете, няма? Невинаги футболистите си казват "Добър ден" и "Довиждане". Мога да ви кажа, че е имало само спречкване, защото след това на тренировката не видях видими белези по лицата на някои от играчите.

- Казахте, че пет-шест от футболистите ви не са играли както трябва. Не означава ли, че мачът с Миньор е бил уреден?
- Ако мислите, че има някаква договорка, може да разследвате или да се обърнете към властите, които се занимават с това, за да го докажете. Аз ви казвам, че няма такова нещо. Убеден съм, че нито един от моите футболисти не е играл умишлено слабо в тази среща. Просто някои от тях се представиха под възможностите си или не ги надмогнаха.

За мен проблемът ни е, че създаваме на мач по десет положения и не ги вкарваме. Ако бяхме вкарали четири попадения срещу Миньор и бяхме победили с 4:3, всички щяха да са възхитени. Включително и вие. На част от футболистите, които дойдоха в лит(*кс-етрополе от провинцията, им обясних, че постоянно ще бъдат държани от пресата нащрек.

- Един юноша на лит(*кс-етрополе, какъвто е Румен Трифонов, преди това и капитан на юношеския национален отбор, вкара два от головете при 3:0 за Миньор на "Армията". Бихте ли го взели в отбора през зимата, когато ще попълвате селекцията?
- Чаках го да вкара и два гола на Черноморец, за да го наблюдаваме с още по-голямо внимание. Вижте, аз не мога да отговарям за това как са се отнасяли с юноши на лит(*кс-етрополе преди мен. В момента наблюдавам възпитаници на нашата школа, които са по други отбори и вратата за тях е широко отворена, ако се представят добре. По-трудно е да преговарям за бивши наши футболисти, които са обвързани чрез договори с други тимове.

- Питали ли сте наистина футболистите дали ви правят бойкот?
- Питам ги за всичко. Аз искам да разговарям с тях директно в очите. А не някои да си говорят тихичко на групички. Дори преди мач ги питам определени играчи дали им е удобен постът, на който искам да ги сложа. Също така, ако не се чувстват добре, е по-добре да не играят в даден мач. Те не са малки деца, че да не могат да ми кажат нещата директно - какво мислят, какво ги вълнува.

- След като част от играчите на лит(*кс-етрополе бяха взети в националния отбор и после върнати, се заговори, че е сбъркано нещо в подготовката. Вие споделяте ли това мнение?
- Ами не съм много сигурен, но май има нещо.

- Чувствате ли се сигурен за вашия пост?
- Вижте, в това отношение няма проблем. Моят проект е в рамките на двете години, за които съм подписал. Ако някой ми каже, че след като съм водил вече една подготовка, всичко трябва да стане много бързо, много греши. Аз също искам да стана веднага шампион. Миналата година не се получи, тази година ще се борим докрай това да стане. Нужно е време за всичко. Дори за начина, по който физическата подготовка, която правя, да се запечата като чип в главите на всички играчи.

- Познавате се добре с треньора на Литекс Ангел Червенков. Какво е мнението ви за него?
- С Ангел сме играли заедно в лит(*кс-етрополе. Той бе и в Шотландия - в Хартс, и сега показва какво е научил. А то не е никак малко. Откакто пое Литекс, отборът има много добри резултати.

- Оптимист ли сте за оставащите кръгове до края, в които лит(*кс-етрополе има тежки мачове?
- Казах ви, че настроението в отбора е добро. Надявам се мачовете, в които показвахме спадове и по-слаба игра както бе срещу Миньор, да са вече в миналото. Трябва да играем така, както се повелява в лит(*кс-етрополе. А именно - за първото място.

Значи, не можеш да твърдиш, че в отбора "няма проблеми, настроението е добро", а после да казваш, че гониш половин отбор за "нарушаване на колектива", каквото е първоот обяснение! И не може да викаш "бе то не е точно така, не са били пияни", а после да ги гониш за нарушаване на режима с разни оправдания "не ме интересува колко са пили, а кога са си легнали". Не може да обясняваш, че всичко е ок, а да знаеш, че не е! Като е така - няма да коментираш, ще кажеш "ще вземем отношение когато му дойде времето"! Щото ЛюПчо бил знаел отдавна - ма ако бяха били в неделя - щеше ли да ги изгони? Нали е много принципен! В петък - ми няма проблеми, настроението е добро, само трябва да си вкараме положенията, ония не са били пияни, а в неделя като си се осрал - аз ги знам, че пият и висят по кръчмите отдавна! Некак си не се връзва с голямата принципност....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Последна промяна Wildkid на Вто Ное 03, 2009 11:49 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 03, 2009 11:47 am 
Аватар

По никакъв начин не мога да го адмирирам, дори и да го нямаше това интервю. Щом се е стигнало до там, значи се е осрал доволно в съблекалнята. Такива неща не стават изведнъж. Стават малко по малко. Първо са се заседявали по кръчмите до 1, после до 2, после са преминали на дискотеки, а той примерно им се е сърдел. Или още по-лошо, не е разбирал. Тъп е, и винаги ще е тъп. А това им изгонване съвсем ше си ебе майката - тия, ако бъдат върнати, ще го изгонят него. Ако не бъдат върнати, ще видим развенчаването на мита - да се налагат юноши със сърце. Щото тия юноши след половин година пак ще бъдат по кръчмите. Рибата се вмирисва откъм главата.

Ако беше единичен случай - ОК, взимах мерки и толкова. Но 10 играча до тук?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 03, 2009 12:04 pm 
Аватар

дам, снощи Орманджиев се червеше по ринк като го питаха точно това. Индиректно си каза, че пенев е виновен

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 03, 2009 12:25 pm 

Това дали чичовото е безкадърник и се крие зад тези подобия на футболисти е отделна тема, но предполагам, че повечето от вас са на ясно, че малките свинки запиват с наши футболисти на по една маса, което прави този проблем и наш, поне аз така мисля. За това се радвам, че Царят е треньор, защото и той не би ги траел.

П.П. Много хора попитаха, защото сега се е размънкало чичовото, ами той си го каза - като играят добре на терена ще ги чакам с по табла пред съблекалнята......

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 03, 2009 12:54 pm 
Аватар

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 03, 2009 12:55 pm 
Аватар

thegboy написа:

Сега като паднат от Базел и после ако загубят още точки в шампионата и Чичовото като види, че всички са мърльовци набързо ще ги върне во о(т)бора :smt006 :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 03, 2009 1:03 pm 
Аватар

thegboy написа:

Бе, да ти кажа има нещо симпатично в образа на Рабех излезнал на терена на шест ракии и две текили, готов да убива :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 03, 2009 1:48 pm 
Аватар

Реших да проверя какво се случва в профила на Ivan Ivanov във facebukakke :smt003

Интересно е :smt005

Toзи долу следи ситуацията минута по минута и спами в стил партиен моралист-физкултурник

Изображение

погледнах и неговият профил :smt005

Изображение

От своя страна множество селски курвентии защитават отстранените от отборАт :( :smt007 :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 03, 2009 1:51 pm 

Тоя прилича на оная свиня, дето танцува на Нума Нума

http://www.youtube.com/watch?v=60og9gwKh1o
http://www.youtube.com/watch?v=9-MZEe-j ... re=related :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 03, 2009 1:52 pm 
Аватар

Тоя изглежда на скандален германски застаряващ, търсещ детски ласки педофил!
Отвратителна физиономия...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 03, 2009 1:55 pm 
Аватар

а бранеков си изтрил фейсбука, чувам :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 03, 2009 1:57 pm 
Аватар

Тоя свинчок явно прекарва 100% от времето си пред компа - нема други снимки, освен с уебкамерата! Поне да я мести бе, деба :smt005 :smt005 :smt005

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 03, 2009 2:01 pm 
Аватар

тоя е така наречения veterana от свинския форум....засичах го няколко пъти по чуждите форуми покрай мачовете с руснаците....рядко срещано тъпо парче и с безкрайно самочуствие...бе жалка картинка направо... :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 03, 2009 2:04 pm 
Аватар

Има 4 албума със снимки. Всичките са от уеб камерата. :smt005 На стената на ебан обаче е скандално !!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 495, 496, 497, 498, 499, 500, 501 ... 2384  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]