forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Яну 01, 2026 12:35 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 477, 478, 479, 480, 481, 482, 483 ... 2384  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Окт 25, 2009 11:29 pm 
Аватар

Сега па като се замисля как от два метра зурлите биеха в тъч бетер ПВЦ - то (то не че принципно са особено кадърни, де) - абе дали не си бойкотират едномъдия Стратег?
Щото ония с тълпата верноподани дудуци зад гърба си като нищо ще изрита сума ти народ, та да се пише голем специалист. А лизнат ли го - сладка работа, после зор никакъв. Има да падат още три пъти в Европа и толкова, тука боклукчиите все ще им нагласят нещо.
Но както и да е - КУРВИ СА! :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 25, 2009 11:32 pm 
Аватар

АХАХАХА 0:3 НЕ :smt003 :smt003 :smt003 уреден или не - дебел шнур за свиьнетьеее :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 25, 2009 11:42 pm 
Аватар

поне ще млъкнат за малко :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 25, 2009 11:43 pm 

Утре ще се купуват спортни вестници и рамки. :smt007 Миньор догодина пак ела да разбиеш лит(*кс-етрополе!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 25, 2009 11:49 pm 
Аватар

Миньоро е отборо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 25, 2009 11:51 pm 
Аватар

Абе яко е когато чорбата бъде обругавана така грубо, но орките да се връщат оттам където са дошли - Мордор Б група.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 25, 2009 11:56 pm 

Два оркски чука в суратя на Щека ЛУР ХАХАХАХАХАХХААА

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 25, 2009 11:56 pm 
Аватар

:smt005 :smt005 Тия като ги закрият си мислех,че няма да ми липсват,но ще си спомням за свинете,абе вие сте ебати разузнавачите,как свинете ще уговорят да загубят с три гола разлика,това може да стане само ако футболистчетата не са взимали нито заплати,нито премии от януари.Перничани-англичани до края на другата седмица могат да твърдят че са човеци :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 26, 2009 12:08 am 

ама цяло лято псувахте ковачки :smt003 а сега да ви чуя :smt006 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 26, 2009 12:13 am 

Този мач се нарежда гордо до бойките хикс и победа на Черно Море.Даже победата беше,когато Вуцко младши им беше тренер.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 26, 2009 12:14 am 
Аватар

Чорбарите са по-нисши същества от перничаните да еба

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 26, 2009 12:43 am 
Аватар

Ivan63 написа:
Чорбарите са по-нисши същества от перничаните да еба

E, нищо не каза!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 26, 2009 12:47 am 
Аватар

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 26, 2009 1:01 am 
Аватар

Цитат:
1. Aleksandar Branekov FUCK OFFFFFFFF

2. Aleksandar Branekov abe tva e putq po koito trqbva da vurvim.....xaxaxaxaxaxaxaxxaax maika vi deeeeeeeeeba!

3. Aleksandar Branekov MAIKOOOOOO KAK MOJE V NA6IQ OTBOR DA IMA SKRIT GEI I DA PRASKAT 6EFOVETE MAIKA MU?!?!?!?BOJE NAKUDE VURVI SVETA!AMAN OT VRUZKARI

4. Aleksandar Branekov PISNA MI OT VRUZKARI!EDIN IGRAEL PREDI S TRENIORA,DRUG MU DUHA NA TRETI MAIKA MU Q 4UKAT 6EFOVE DRUG KOLI DAVA,E PISNA MI AKO IMA GOSPOD 6TE IMA I NAKAZANIE!FORZA MAKETO XAXAXAXAX!KOPELE NE SE IZDURJA

5. Aleksandar Branekov maika vi deba i 6ef4etata,kak ni ostavqte bez pari....dano da umrete!

6. Aleksandar Branekov make bratle,znae6 li 4e na maika mu ********* e na okolovrustnoto i lapa na lukankata!xaaxaxa

7. Aleksandar Branekov 6tom si izleznal ot 6kolata na 4etvurti kilometur trqbva da znae6 edno!...OBRE4EN SI!!!

Имаше и специално едно което го търся, но е старо и ме мързи да го намеря Цитирам: Ей незнаех, че имам такива съотборници които искат да ме е**т, няма да казвам имена..... инициалите са му П.В

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 26, 2009 1:04 am 
Аватар

http://forums.minyor-pk.com/index.php?s ... st&p=31021
Tия почнаха и история да пишат вече само след една победа над турски подо(т)бор.

Цитат:
Не мога да си намеря място от радост , до сега виках на балкона в СОФИЯ хахахах
- Из орк форум.
:lol:

Изображение
Изображение

Да изтрезневат по-бързо тия орки, че нема да има кой да работи утре тука :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 26, 2009 1:05 am 
Аватар

Право си е момчето :smt005 :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 26, 2009 1:09 am 
Аватар

Аз си мислех, че МиньОРК е сателит на цеца, а то било обратното.

Goviado написа:

Преде малко като се прибирах от работа,един пернишки Голф се бе запознал с едно дърво, явно от радост, а 4-5 орки сноваха около него. А нямаше никакво движение, при това след светофар.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 26, 2009 1:13 am 
Аватар

Ама лелчето пее, та се кине :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 26, 2009 1:14 am 
Аватар

Luftwaffe написа:
Аз си мислех, че МиньОРК е сателит на цеца, а то било обратното.

Goviado написа:

Преде малко като се прибирах от работа,един пернишки Голф се бе запознал с едно дърво, явно от радост, а 4-5 орки сноваха около него. А нямаше никакво движение, при това след светофар.

За тези, които пътуват из южна София утре за работа, ги съветвам да вземат градски тарнспорт, защото докъм средата на седмицата ще е опасно ралитарсето: ПеЛник, Владая, Княжево, Суходол, Хотел Филипс :smt005

Тук е момента да цитирам любимия си разказ. За тези, които не четат дълги постове, ги съветвам да го направят този път и да се гърчат от смЕх:
Цитат:
Здравейте на всички,
От известно време всяко лято живея извън София в село Боснек (Пернишко, по пътя за Дупница). Карайки вече 3 лета по този път (в момента в ремонт, но се минава), открих следните закономерностти :
Сутрин рано, 6.50-7.30 часа :
- от Боснек до разклона ВСЕКИ ден се раминавам инфарктно с един бял бус РК, явно шофьора още спи, та редвно влизам в храсталака, нищо че изкачвам наклона;
- по наклона към Студена - ченгетата стоят след завоя, но това не пречи на РК да карат средно със 120, аз (С, СА - различно), КН и Е спазваме ограничението 60, иначе трябва да се ".. черпи, нали имаш рожден ден утре";
- от там до магистралата в края на Перник всички сме на "рали", ненапразно вечер има емоции с "драг"-ове без фарове от местните ... (то и гробището е отсреща);
- емоциите истински започват на магистралата от Драгичево към Владая. Тука 100-на метра преди кръстовището (Рударци и Кладница) всички заедно имаме "квалификация" за първа позиция и лява лента. Който влезе в дясно, губи 3-4 минути. За целта се използват следните методи - "ръчка и в насрещното" почти до мантинелата на Шел-а (РК черен голф 2), "ръчка" през авариното в дясно 200 метра по-нагоре (синя сиера КН) и т.н.
- След преодоляване на последния шикан следва завоя Лукойл, известен с прякора "Витаро-убиец", тука всяка седмица по една Витара е в канавката (вкл. жена ми преди 8 месеца, за майтап беше с номер КН). Тука е и първия пит-стоп, редовно след челен удар се сменят спойлери, фарове и гуми, по-тежките влизат директно в бокса (разбирай върху пътната помощ);
- следва големия овал над Владая. Тук по-голямата част е еднолентово, но в дясно караме само С и СА. Втора лента (постоянна) е запазена за КН. А трета и четвърта са за РК и дериватите им. Та сутрин този овал (1.8 км) го изминавам за 15-ина минути, колкото и колегата с РК тази сутрин, който тръгнал от Перник, когато аз се качих на овала и финиширахме заедно пред карулката. И ето ти емоция - спряха ме мен, защото съм карал опасно!!! То във Формула 1 пазенето на позиция не е опасно каране (няма да му се дам на волвото де, мойто пежо е по-бързо и по ново и по чисто и няма китеник на задното стъкло);
- следва кратко спускане по магистралката към Черни кос. Тука наклона е обратен и ако си в дясна лента със задно предаване и е леко лизгаво, не натискай нито газ, нито спирачка, иначе "Монтойката" ти е в кърпа вързана. Та тука е особено важно да "игнорираш" всичкото РК и КН, щото иначе ще те игнорират по наклона със средн0 150 км/ч. .аси колко може да вдигне тоя зелен москвич по баира, ама надолу;
- следва Черния Кос. Известна местност. В хрониките на КАТ. В канавките е пълно с номера. Повечето са от старите, ПК, СФН, БЛ, ПК и други. Щото май имало офанзива за смяна на номерата. Има и калници и фарове, ама за офанзива не съм чул хех ;
- от там започва големия наклон към чешмичката на Княжево (по-известно с това, че камионите вървят за по-напряко през къщи и стълбове). Тука феноменалните РК отстъпват място на звездите от НАСКАР (разбирай СО и Е), които (май) за първи път виждат светофар (когато работи). А знаете ли как се изпреварва автобус по линия 59? Днес например за по-сигурно през (бокса на) бензиностанцията Стиви сега незнамсикояси ...
- на светофара на киното всички сме равни, т.е. имаме право на равен старт - а от трите ленти пръв пред трамвая финишира миналия най- вляво наточен опел капка тетанус ГСИ (РК) червен с черен заден капак и бълващо огън гърне (от среща с асфалтта и седящите върху него пилот и петима навигатори - зидари). Звук и светлина - всичко накуп;
- следва офф-роуд по паважа към разклона за околовръстното на Горнобански. Тука всеки се спасява както може. И, слава богу, потока тук се разклонява на 2 - повечето РК и КН продължават по южната дъга към другите писти - Симеоновска, Драгалевска и Цариградска ... С тези с които оставам е доста по-лесно. Мога да ги излъжа лесно след Павлово, като ги натикам в лентата за ляв завой на Овча Купел и после бягам бързо, защото искат да ми го върнат тъпкано преди Красно Село. А, виждали ли сте как подскача моторна лодка по вълните? Те така подскочи вчера един мерджан КН на трамвайното депо на Бъкстон (с теа тъмни джамове явно не вижда добре трамвайните релси посредата на паважа). Та навири предница във въздуха като газка пред бензиностанция;
- ето финала вече се вижда, софийският небостъргач на профсъюзите се белее в далечината. На предпоследната контрола на хотел Славия не обръщам внимание на галопиращите в насрещното баварки и фаувета - все пак аз си чакам редовните 5 светофарра, ама съм с нафта, те са на бензин, той е по-скъп. А жената с бебешката количка да седи кротко на тротоара, тя, количката хич даже не харчи;
- на Пирогов съм вдясно, малко клаксон на голфа (КН), който в лентата ми е решил да кара направо, като ме прецаква (неговото зелено идва веднага след моето червено). Две коли сме, ама минаваме след 2 светофара време. айде, почти у дома съм ... опа, тоя пък откъде ми мина ... е тва е типичен граовец вече ... Значи завивам си вдясно и чакам на пешеходната пътека едни забързани в утринта хора да хванат трамвая а пък тоя отзади мен какво направи - изпревари ме отляво, изплаши с клаксона бабката с пазарската количка и след това удесно, на бензинустанцията да зауежда фоурда (РК). То глад, то жажда, ама що подплаши бабето точно пред пирогов бе ??? Тука те вмятам, добре че имам АБС ...

и така , след 40 минути вече съм си в офиса имога да отдъхна спокойно, отдаден на размисли - не ги разбирам тези, дето в неделя на Манинкур ще въртят 200 и незнамсиколко километра. Я да дойдат тука едно София - Перник - Радомир - Дупница - София да врътнат, за една година адреналин ще им държи!

Та в 18.00 поемам наобратно, утре ще го опиша и тоя път, не че е различен, ама всичко е различно, все пак се катерят 2 баира а и РК и КН са поуморени от работа и се прибират по родните си места. То и аз барабар с гяволите ....

Поздрави и т.н.

ПП извинявам се за дългия текст, ама не знам как не слезнах на Пирогов да го понамачкам ония с форда. Ама като се сетя, че после трябва и ченгетата да чакам, само ще им разваля сутрешното кафе (от 7 до 8 на кафето пред 6-то на Бъкстон по 30-40 парчета са всеки ден, стига да не вали - та мисля си, 30 км са до Перник по 1 на всеки километър, не е нужно все Митко Бомбата да се казват ....)

Взето назаем от Пежо Клуб България
http://peugeotclub.info/

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 26, 2009 1:14 am 
Аватар

tprodanov написа:
Цитат:

2. Aleksandar Branekov abe tva e putq po koito trqbva da vurvim.....xaxaxaxaxaxaxaxxaax maika vi deeeeeeeeeba!

3. Aleksandar Branekov MAIKOOOOOO KAK MOJE V NA6IQ OTBOR DA IMA SKRIT GEI I DA PRASKAT 6EFOVETE MAIKA MU?!?!?!?BOJE NAKUDE VURVI SVETA!AMAN OT VRUZKARI

4. Aleksandar Branekov PISNA MI OT VRUZKARI!EDIN IGRAEL PREDI S TRENIORA,DRUG MU DUHA NA TRETI MAIKA MU Q 4UKAT 6EFOVE DRUG KOLI DAVA,E PISNA MI AKO IMA GOSPOD 6TE IMA I NAKAZANIE!FORZA MAKETO XAXAXAXAX!KOPELE NE SE IZDURJA

5. Aleksandar Branekov maika vi deba i 6ef4etata,kak ni ostavqte bez pari....dano da umrete!

6. Aleksandar Branekov make bratle,znae6 li 4e na maika mu ********* e na okolovrustnoto i lapa na lukankata!xaaxaxa

7. Aleksandar Branekov 6tom si izleznal ot 6kolata na 4etvurti kilometur trqbva da znae6 edno!...OBRE4EN SI!!!

Имаше и специално едно което го търся, но е старо и ме мързи да го намеря Цитирам: Ей незнаех, че имам такива съотборници които искат да ме е**т, няма да казвам имена..... инициалите са му П.В

Кво е тва :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 26, 2009 1:18 am 
Аватар

subata написа:
tprodanov написа:
Цитат:

Кво е тва :shock:

Статуси във Фейсбук :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 26, 2009 1:33 am 
Аватар

Цитат:
И чорбата се вкисна

Започна се :bigok 7 дни спирт

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 26, 2009 1:41 am 
Аватар

Абе гледам свинете са извадили някакъв нов винилен парцал с landscape-а (тук ще ме извините, но не се сещам за думичката на български) на София, доста приличащ на една графика, която ние имахме още отпреди 2-3 години :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 26, 2009 1:42 am 

Снимка?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 26, 2009 1:43 am 
Аватар

В Спортни е, не знам как да я сваля :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 26, 2009 1:48 am 
Аватар

двата ми най-омразни отбора на света играха.......няма друг мач в който да се кефя на голове на подчовеците...но сега БИЙ ЧОРБАТА ПО ГЛАВАТА БИЙ БИЙ БИЙ
Класика 0:3 насред кочината.....не ми дреме за конспирации или не......еврокюнеца размазан от селски отбор 0:3 и от вярната свинска агитка се чува само тупанджията (който не гледа мача а гледа у тупана) и 10 пискливи гей-гласеца а останалите от празната кочина са с мощен кур в устата!

3 кирки в главата на свинята......БЕЗЦЕННО!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 26, 2009 1:52 am 
Аватар

Това е знамето за което говори Subata - Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 26, 2009 1:59 am 
Аватар

Забравили са най-важното нещо за тях в София да изобразят, а именно джамията :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 26, 2009 2:00 am 

:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Влязох и не можах да повярвам на очите си... :smt005 :smt005 :smt005
0:3 :lol: :lol: :lol:

Да вдигнем шум за Миньоро, за Миньоро... :sm_cigar :smt005

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 26, 2009 2:03 am 
Аватар

..........

Последна промяна ivkoo на Пон Окт 26, 2009 2:10 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 477, 478, 479, 480, 481, 482, 483 ... 2384  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]