forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Дек 31, 2025 9:06 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 471, 472, 473, 474, 475, 476, 477 ... 2384  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Окт 23, 2009 1:46 pm 
Аватар

http://www.youtube.com/watch?v=wXphosfYdp0 :smt022

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 23, 2009 3:11 pm 

Фрай, Стокерчето и Щрелер :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 23, 2009 4:00 pm 
Аватар

Цитат:
Red , Овча купел е един от най сините квартали в България да не кажа най синия ... На мойта спирка преди Жилина май беше имаше около 200 и кусур говеда.. затвориха булеварда... спряха движение... рейсове всичко ... и определено в такива моменти гледаш да не си наоколо Мене майка ми ми се обади преди някакъв евро мач и ми вика "Не слизай на наща спирка СТРАШНО Е ... " Говедата пак беха над 100 човека бяха изпочупили спирката... шосето цялото в стъкла.. и беха пребили некви цигани (та после стана ********* мазаляка) и беше като след война на спирката Та им минах изодзадзе Маса са си тука яко и са задружни ... ние сме кой как намери за добре... е некав пич скоро ми обясняваше че се прибира в Овча купел след мач през ЛЪВОВ МОСТ ... сметай бате за кво говориме

user6827 , дам и аз съм така ... маршрутки таксита ... кво набарам Kур за рейса

БЕЗЦЕННО !!! :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 23, 2009 4:41 pm 

elmazov написа:
За жалост беше създадена желязна организация с/у лит(*кс-етрополе. Съдията беше 100% купен - не даде две дузпи за лит(*кс-етрополе и спести червен картон на Базел, като имаше и съмнения за засада при първия гол.

:smt082 :smt082 :smt082

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 23, 2009 4:55 pm 
Аватар

http://vbox7.com/play:9aff9e65&al=1&vid=1991248 :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 23, 2009 5:06 pm 

Blue_Daemon написа:
Ad0lf написа:
Мани ташака ама наистина малко ксъмет ни трябва. Не може всеки път да не влиза от 2-3 метра и да ни правят головое от 20-30 метра..

На това не му се вика липса на късмет, а некадърност... Особено когато се случва в N-ти пореден мач :?

Забелязваш ли една "интересна" подробност? Всеки път когато не влиза за N-ти пореден мач и то от 2-3 метра участниците в това "представление" са едни и същи - Йовов, Певеца, Зе Соареш?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 23, 2009 5:09 pm 

Ad0lf написа:
Blue_Daemon написа:
Ad0lf написа:
Мани ташака ама наистина малко ксъмет ни трябва. Не може всеки път да не влиза от 2-3 метра и да ни правят головое от 20-30 метра..

На това не му се вика липса на късмет, а некадърност... Особено когато се случва в N-ти пореден мач :?

не братле, тва вече е не е и некадърност при положение че и аз щях да вкарам поне едно от положенията на ицето от последните 2-3мача...

Прав си. На това му се вика садизъм!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 23, 2009 5:21 pm 
Аватар

Anarion написа:
Цитат:
Red , Овча купел е един от най сините квартали в България да не кажа най синия ... На мойта спирка преди Жилина май беше имаше около 200 и кусур говеда.. затвориха булеварда... спряха движение... рейсове всичко ... и определено в такива моменти гледаш да не си наоколо Мене майка ми ми се обади преди някакъв евро мач и ми вика "Не слизай на наща спирка СТРАШНО Е ... " Говедата пак беха над 100 човека бяха изпочупили спирката... шосето цялото в стъкла.. и беха пребили некви цигани (та после стана ********* мазаляка) и беше като след война на спирката Та им минах изодзадзе Маса са си тука яко и са задружни ... ние сме кой как намери за добре... е некав пич скоро ми обясняваше че се прибира в Овча купел след мач през ЛЪВОВ МОСТ ... сметай бате за кво говориме

user6827 , дам и аз съм така ... маршрутки таксита ... кво набарам Kур за рейса

БЕЗЦЕННО !!! :smt003

И това е писано от Кобака :lol: Един от най-коравите им форумни обийци , дето освен говедата обива редовно и малко от техните :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 23, 2009 5:23 pm 
Аватар

Само да вметна за червената статистика, че след вчершния мач на "ОСГ цфка цдна септемврийско и червено знаме средец пфк лит(*кс-етрополе" АД вече има загуба като домакин от отбор, който не е играл финал в ЕКТ. Язък :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Последна промяна БижутерО на Пет Окт 23, 2009 5:45 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 23, 2009 5:33 pm 
Аватар

Но все още нямат равен в КНК :smt005 :smt005

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 23, 2009 5:44 pm 
Аватар

:smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 23, 2009 5:54 pm 
Аватар

аз все още мисля, че имат шансове да вземат купата на УЕФА

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 23, 2009 6:10 pm 
Аватар

:smt024 :smt112
Цитат:
Алоо София,къде бяхте снощи бе?Защо не можахме да напълним прилично стадиона?За 15-те левчета ли ви беше жал.Болно ми беше снощи,изпреварвахме или ни изпреварваха коли Бургаска,Хасковска,Габровска регистрация и със сигурност се прибираха от мача.А вие къде бяхте пичове,или сте големи само на думи.Отделно от това покрай нас бяха голяма група от Благоевград.Така няма да стане,сега е най лесно да виним Любо или футболистите.

Цитат:
25 хилки с оглед студа, късния час и противника от Швейцария (а не Англия или Италия), беше очаквано за мен. Аз лично бях на стадиона, няма от какво да се срамувам.

Цитат:
малко под 30000 пич, обявиха го на таблото, но не запомних числото, не знам откъде си, но ще ми е приятно да подкрепяш отбора откъдето живееш, другото е лесно.

Цитат:
Това на таблото не съм го видял,и като казвам цифра се базирам,че горе долу съм наясно,колко събират отделните сектори.Пак казвам мое впечатление.

Цитат:
Публиката на „Васил Левски“ бе сведена до скромните петнадесетина хиляди, с което от трибуните ни нашепнаха, че вече все по-малко вярват в стойността на проекта за новия смешен европоходник. Оказва се, че все пак естетиката има значение, удоволствието от играта е потребност, а забавлението - необходимост, по пътя към успеха.
След двубоя с Фулъм предупредих, че няма кой да гледа скучния армейски футбол – след двубоя с Базел едва ли някой се съмнява в това...

Цитат:
По моя преценка около 22-23 000,но е нищо това.Някои само се бият в гърдите и дават мнения,а един лев не са дали отгоре да си подкрепят отбора.

Цитат:
за влизащите има брояч и бройката се обявява в Уефа, така че се знае колко сми били, проверете си, едва ли ще е трудно, на Фулъм бяхме точно 37 177 души.

:smt107

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 23, 2009 6:14 pm 
Аватар

:smt107 :smt081 :smt107 :smt081
Цеца вече е 100-годишен отбор. Преди 2 години честваха 60 годишнина, а догодина - 100, МАЙКО МИЛА :lol: :shock: :lol:

http://www.sport1.bg/sport1/node/152949

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 23, 2009 6:28 pm 
Аватар

Първолет Стаматов написа:
:smt107 :smt081 :smt107 :smt081
Цеца вече е 100-годишен отбор. Преди 2 години честваха 60 годишнина, а догодина - 100, МАЙКО МИЛА :lol: :shock: :lol:

http://www.sport1.bg/sport1/node/152949

ще направя фестивал "Не на дрогата" :sm_cigar :sm_horse :smt030 :smt078 :beerch1 :dens1

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 23, 2009 10:11 pm 
Аватар

Цитат:
а Бай Дочо Гюлето известен семкар и активист заяви пред "червените" че семките дето ги продавал 1910 година на първия мач на лит(*кс-етрополе - АС-23 Черено Знаме - Септеври .Чавдар - Спортист, били отгладани на нива на която е построен "Олд Трафорд" и това спорд него прави ЦДНА пряк наследник и на Манчестер Юн по семкаро-щумкарска линия.

Коментар под статия в спирт1 за връзката между цдна на бкп и АС-23 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 23, 2009 10:35 pm 
Аватар

:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 23, 2009 11:00 pm 

G.B. написа:
Цитат:
а Бай Дочо Гюлето известен семкар и активист заяви пред "червените" че семките дето ги продавал 1910 година на първия мач на лит(*кс-етрополе - АС-23 Черено Знаме - Септеври .Чавдар - Спортист, били отгладани на нива на която е построен "Олд Трафорд" и това спорд него прави ЦДНА пряк наследник и на Манчестер Юн по семкаро-щумкарска линия.

Коментар под статия в спирт1 за връзката между цдна на бкп и АС-23 :smt005

:smt005 :smt005 :smt005
Македония да си признава :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 24, 2009 2:14 pm 
Мисля че е време да кажа истината,лъжата и само истината,за симпатично-празния стадион,пред който играха в четвъртък наследниците,ритнитопковците от "ЦеКа АС-23 1910 язовир Шуманлийци-Олимпик Марсилия-Сампдория Силистра-село Пастир (Добричко) 1948 ООД (само че със стария начален капитал от 50 000лв.,а не с новия от 2лв.)" Всичко това е официалното име на бившия "Атлетик Слава 23 ще дойдат да ни Обият комунистите след 21 години,а ние без насилие ще се слеем,а председателите ни ще ги Обият." Всичко това е законният наследник на истинския наследник,който е бъдещ правоприемник на истинския настойник,който е пасивен носител на миналите активи в настоящото бъдеще,обусловени главно от конюнктурите на сегашните обстоятелства,по които са взимани решения за минали деяния,за които в настоящето се търси отговорност за по-миналия си характер,които да бъдат зачитани и в бъдещето,а именно на гореспоменатия правоприемник от 1948 година на родителя си от 1910г. - ЦеКа АС-23 Кубилай Тюркюмаз-Андерлехт Хасково-село Орляк (Добричко) 1948 ЕООД (само че с новия начален капитал,обнародван в ДВ на 13.04.2008г.,а не със стария,в който при преименуването от 1910 на 1948,после връщането от 1948 на 1910 и после на 1927г. вместо на 1923г. се е плучила тройна счетоводна грешка).Истинските фенове на "Атлетик слава 23" не успяха да припознаят своят отбор,защото след като на 23.05.2006 година съдът ги призна за законен родител (макар да са бездетни) на някакво копеле с име "ЦеКа 1948-1910-1923" в съдебното решение ясно е отбелязано,че новото копеле е царски отбор с едновековна история и няма нищо общо с комунистическия режим и неговите символи.Феновете на Атлетик Слава 23 са били грубо подведени от всичките около 5003 пеотлъчки,които са били разположени по цялото протежение на оградата и дори по пистата на Националния стадион и явно помислили,че това не е тяхното дете,което същевременно им се пада и внук (по-късно ще видите как),не са присъствали на срещата.Със съдебно решение в ръка,те обходили цялата страна,за да видят онази игра,мечта за всички отбори по света.Само че не открили тази игра,къде играе техния правоприемник,който същевременно се пада и техен родител (ще видите по-надолу защо) и се прибрали обидени вкъщи.
От друга страна,вторият родител,сиреч мащехата или пастрокът на ЦеКа 1910-1948 (неЙ сигурно,в тоя интИрвал някъдИ смИ...),отборът от 1910 година,който пък никога не е чувал и виждал що е тва петолъчка и за какво е необходима,яде ли се,пие ли се,е останал още по-объркан от комуноидната атмосфера в четвъртък вечер и обиден от това,че макар ЦеКа-ту да му се пада дете,то го лъже и спестява истината какво всъщност е и не му е обяснил какви са тия символи червените,дето ги вее навсякъде,се е прибрал разгневен,бесен и обиден от това,че връзката родител-дете се позовава на лъжи,интриги и е била опорочена още преди да е обнародвана в Държавен вестник!
Това е,мили приятели.Лъжа,лъжа,но истината...
Затова след като всичките 567 родители на изчадието ЦеКа са отказали да подкрепят копелето си в четвъртък вечер,на дерибей Хасан Ангелов,по-известен като Дучето,му се наложило срам-несрам,отново да призове катуните от копанарски цигани на свещен джихад в четвъртък вечер.
Всичките около 15 000 брутално фанатизирани комуноидни фенчета,далеч не придадоха желаната и толкова мечтано-търсена в последните месеци,офицерска величественост и аристократичност,която изчадието ЦеКа успя да вмени на хората и да си купи в съда!На червеното изчадие му стана ясно,че и тази вечер достойните няма да го подкрепят,че дори нещо купено в съда е намерило начин да се измъкне от веригите и да избяга надалеч.Просто защото,понякога дори да си измислиш нещо,да го купиш,дори да го вържеш към теб с вериги,дори да го отравяш ежесекундно с фалшиви думи...при достойните,съвестта винаги намира как да излъже лъжата!
ВСЕКИ МОЖЕ ДА ПРОМЕНИ ИСТОРИЯТА ВИ !
НИЩО НЕ МОЖЕ ДА ПРОМЕНИ СЪДБАТА ВИ !
Жалки хора...Халал да ви е четвъртък вечер!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Окт 24, 2009 6:02 pm 
Аватар

:smt058 :smt038 :smt116

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 24, 2009 6:07 pm 
Аватар

Изображение

:sm_cigar

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 24, 2009 6:08 pm 
Аватар

Както винаги Оникален !!! :bigok :bigok :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 24, 2009 7:42 pm 
Аватар

Цитат:
Относно Ваша обява в http://www.mobilen.bg:,

Марка, модел: Opel,Astra
Запитване:
Говедо, армейския курец да ми ядеш. Няма я продадеш никога тая бангия!
Изпратено от: KZL
e-mail: kurzalevski@abv.bg
Телефон: 0898313131

Айде дай го да го ям! Чакам и сакам малката ти пишка! Ах ти, интернет хулиган...

:lol: Обичам ги!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 24, 2009 9:21 pm 
Аватар

Да не си сложил емблемата на тая Астра, че те е разпознал бе? :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 24, 2009 9:44 pm 
Аватар

Na qkata publika :smt005 :smt005 :smt005

Изображение

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 24, 2009 9:47 pm 
Аватар

14 номер на Базел Стокерче ли се казва :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 25, 2009 1:48 am 
Аватар

Trent написа:
Да не си сложил емблемата на тая Астра, че те е разпознал бе? :smt003

Не ве, нали я бях пуснал тук, явно души из нашия форум :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 25, 2009 3:13 am 
Аватар

Първолет Стаматов написа:
14 номер на Базел Стокерче ли се казва :smt003

Ти верваш ли ми, че само като видях състава, моментално се насрах от смях и веднага се сетих за тебе... Питай Инчето ако не вярваш :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 25, 2009 8:16 am 
Аватар

наглостта панчаревска край няма. след като ореваха света защо изумителните им централни защитници не са викнати в националния отбор, а като ги пуснаха да играят осраха изцяло 2 мача днес слушам нова история. Мъри не ги викал докато не видял, че отбора тотално запада и чак след това ги пуснал в мачовете, които със сигурност сме щели да загубим, за да им спадне формата на иванчо и кирчо. по тази причина и те почнали да правят такива безуми грешки вече и в мачовете на панчарево в европа. :roll: :roll: :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 25, 2009 10:10 am 
Аватар

Кирчо даже го няма в групата на панчарево за мача с орките...треньорска контузия....

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 471, 472, 473, 474, 475, 476, 477 ... 2384  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]