South Tribune написа:
Момчета отбора ни наистина е в трагично състояние.
Именно и за това ви моля да отидем всички дружно в Своге.
Не можем да позволим прасетата да са повече от Нас на гостуващ мач, отколкото ние на домакински.
Не бъдете псевдо-фенове само да драскате по форумите заучени фрази и клишета за любов към Левски, а сектора да е празен,
защото нееднократно нашите предци, бащи и дядовци са извоювали това име за публиката ни, че е най-великата
и многобройна в България. Да, и на мен футболистите не ми харесват, писна ми да гледам как падаме. Но нали
за Нас Левски значи много повече от титли, купи и всякакви други трофеи. Просто бъдете там заради името!
Любовта се калява с болка, точно сега се вижда кой е истински фен и кой не. Разпространете това съобщение на приятели.
Ще се радвам, от това съобщение да накарам поне 50 души да тръгнем с влака от София. Своге е на 30км, 30км за най-святото
и най-свидното за всеки нормален българин. Нека не доказваме, че сме най-смешното поколение левскари. Истинските левскари ще бъдат
там и ще подкрепят отбора, независимо от резултата, независимо от пиявицата Батков, който твърдо е решил да окепази
почти вековния клуб. Нали сме отбора на народа. Болно ми е и на мен, но отбора ще почне да побеждава и вие отново ще сте там,
но няма ли да ви е гузна съвестта? Питам ви? Защото сега когато падаме Вие няма да сте там и ще сме една шепа хора.
ЛЕВСКИ СЕ ПОДКРЕПЯ ДО ПОСЛЕДНО. Нека не загърбваме традиция на отбор с почти вековна история.
Нека за пореден път докажем, че неслучайно сме наричани "Отбора на народа". Вие позволявате на червените ни приятелки
от борисова градина да вирят нос и да витаят в облаците, защото всички знаем, че когато Левски е имал публика, агитка,
хореография и знамена, на червените шамани дядовците им текезесари са се празнели в бабите, за да се родят бащите им.
Всички знаем, че до преди 15 години на никого не му трепваше сърцето за комунистическата
абревиатура Ц(*КА, а сега от гузна съвест си опъват винилите. Бъдете сигурни, че ще изринем адвокатчето. Ние сме тези,
точно последните, които обединим ли се можем да разорим всичко, а на мустакатият помак светът ще му се стори тесен.
НИЕ СМЕ ТАМ, А ВИЕ? САМИ ИЗБИРАТЕ КАКВА ДА Е ВАШАТА СЪДБА НА ОТБОРА! ПУБЛИКАТА НА ЛЕВСКИ Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ КАПИТАЛ НА ОТБОРА.
НЕ ГО ЛИШАВАЙТЕ, ЗАЩОТО ТОЙ ГО ЗАСЛУЖАВА, ЗАЩОТО ЩЕ ИЗЛЕЗЕМ ОТ БУДНАТА КОМА И ОТНОВО ЩЕ БЪДЕН КРАСИВИЯ ГОЛЯМ СИН ЛЕБЕД, така
както в приказката за грозното пате. ЗВЯРА Е ОПАСЕН КОГАТО Е РАНЕН!
leponex (clozapine)
Цена: 51.52 лв.
ЛЕПОНЕКС е антипсихотичен лекарствен продукт (наричан понякога невролептик) и принадлежи към група лекарства, известни като дибензодиазепини.
Лепонекс се използва за лечение на хора, страдащи от шизофрения. http://www.framar.bg/лепонекс-капс.-100-мг.-50-pid12006204.htmlQQлепонексQQлепонекс
На интересен ли се правиш? Седи и си драскай у форума, после що сме били най-смешното поколение левскари.