forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Сеп 07, 2025 11:06 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 618 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 21  Следваща

Какво ще правим?
Анкетата свършва на Сря Окт 07, 2009 8:23 am
Обиваме :sm_horse 24%  24%  [ 52 ]
Онижаваме :botoom1 13%  13%  [ 28 ]
Оринираме :bukake 63%  63%  [ 135 ]
Общо гласове : 215
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Окт 18, 2009 10:12 pm 
Аватар

antonatan написа:
М/у другото на мен ми хареса как играхме второто полувреме, просто липса на шанс ни попречи да бием

Подкрепям. Липсата на малшанс и дълбоките Жобове на Боздуган.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 18, 2009 10:12 pm 

Единствения човек който може да закърпи положението и да ни извади от тая мега криза още в следващите мачове се казва Георги Василев, но ако паткоофффф не се махне ще е само временно и той

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 18, 2009 10:13 pm 
Аз все си мисля че с Кокала поне ги биехме тези бирое мирое и тем подобни :) Според мен , Гошо Петков зимата се отказва от футбола , или преминава в друг отбор , Бардон също . Незнам какво става,незнам кога ще се оправим,но в по-голяма криза не сме били никога,таааа сега е редно да излезем пробно с 11 юноши следващия мач , така или иначе няма какво повече да губим .

Върнете се в началото

Отговори с цитат  

тоо ратко е ебати машината, обаче. дойде, хвана шампиона на България и ни срина до някво място с 10т от 8 мача :smt007

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  

colin написа:
гонг:Наставникът на Левски Ратко Достанич не каза дали ще си подаде оставката след поредния резил в шампионата. „Сините” допуснаха поредна загуба, като този път Берое се наложи с 1:0 на стадион „Георги Аспарухов” в София.

„Ако трябва да си подам оставка, ще го направя пред собственика на клуба. Той решава. Всичко днес вървеше както трябва. Имахме множество положения, направихме грешка и се получи това. Аз си върша своята работа, но виждате какво става”, коментира Достанич.

„Левски не може да вкара гол и е нормално да губим. Имаме много положение, но не вкарваме. Днес направихме над десет ситуации, но не успяхме да вкараме, защото липсва увереност в нашите футболисти. Искаме да печелим, но не се получава”, каза още Доста

Такива отборчета като бирое едно време ги биехме с 3+........ на ходом.
Е чия е вината че не вкарваме?

Това, че си е гледал работата не го разбирам.
Нали той е треньора и той определя състава? Тогава защо слага едни и същи хора които са доказали, че не могат да вкарат гол когато това се иска от тях?
Колко пъти още трябва да се провали този отбор за да започне Ратко да пуска Балджийски и Сашо Киров в игра? Ако няма топките да ги пусне срещу Берое тогава срещу Кяфяв Бул ли ще ги пусне та да могат съвсем да си глътнат езика както това направи Табаков с/у Лацио?

Защо имам чувството, че май Викторио Павлов ще ни води срещу австрийците?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 18, 2009 10:14 pm 
Аватар

Сега па Кокала не трябвало да се маха. Ехо, слезте от Марс :smt006 Това че го смениха с по-сакат нищо не значи.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 18, 2009 10:15 pm 
Kryten написа:
Сега па Кокала не трябвало да се маха. Ехо, слезте от Марс :smt006 Това че го смениха с по-сакат нищо не значи.

то никога не е късно да се намери и още по-голям "разбирач" и мега тренер от Загатко :)

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 18, 2009 10:16 pm 
Аватар

illmatic написа:
тоо ратко е ебати машината, обаче. дойде, хвана шампиона на България и ни срина до някво място с 10т от 8 мача :smt007

Талант си е дет се вика. А Вальо по Гонг тотално изтреще. Радко да ходи на баскетбола, а Тити да идва на на футболния... :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 18, 2009 10:16 pm 
Аватар

значи че винаги има и по-зле, докато не бъде изритан мустак

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 18, 2009 10:17 pm 
Аватар

blue_fury написа:
Единствения човек който може да закърпи положението и да ни извади от тая мега криза още в следващите мачове се казва Георги Василев, но ако паткоофффф не се махне ще е само временно и той

Баце, мислиш ли и САФ да докарат, че може да ни оправи? Аре стига с тия треньори бе. Вие луди ли сте?

illmatic написа:

Разбрахте ли сега къде бил проблемО?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 18, 2009 10:19 pm 
Аватар

Koito i da doide s tia pensioneri, tolkova.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

не може да е той проблемът. ония долу правят някаква врътка, не е възможно да са такива.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

Само Жоро Василев може да ни извади от калта. Или чуждестранен скъпоплатен специалист. Да, при Гочето може да не играем кой знае какъв футбол, дори грозен, с пестеливи победи, но той може да гради отбор. Именно той бе поставил основите на онзи тим от 2005/2006/2007г. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

http://sportal.bg/news.php?id=200832 един по-малко не че е от значение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  

antonatan написа:
М/у другото на мен ми хареса как играхме второто полувреме, просто липса на шанс ни попречи да бием

Вярно е, че два от ударите ни не влязаха поради чиста липса на спортен шанс, но за положенията които създадохме е просто смешно да имаме толкова малко удари във вратата.
Същите безсмислени високи центрирания (имахме само 4 полеви играчи над 1,80 см като 2-ма от тях бяха защитници) и опити да се влезе с топката във вратата.
В много редките моменти в които опитвахме изненадващи атаки с едно докосване с пасове по земята наистина бяхме опсани, но ....... Георги Христов, Ортега.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 18, 2009 10:20 pm 
Аватар

Kryten написа:
не може да е той проблемът. ония долу правят някаква врътка, не е възможно да са такива.

:wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 18, 2009 10:21 pm 
Аватар

E, поне една добра новина: сър Гей е спечелил на конгреса на комуноидите!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  

Аре някой да разкара шибаната анкета .... Достанич си бил подал оставката голяма работа ще сложат друг послушник. Поне няма да слушам дебилщини , че Левски играл както трябва ! От както се помня толкова слаб Левски не съм гледал. И тоя дето ме призоваваше да ходя на стадиона да подкрепям. Кой да подкрепям бе? Тия дебили дето падат от всички в А група ли ? Или мустакатия педераст? Няма да му дам една стотинка повече . Аз лично повече няма да стъпя на нито един мач на отбора докато травестита е президент. Кой е виновен , че в Левски играят хора , които не заслужават и да мечтаят да играят този клуб?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

Не ми се верва, че вече търсите месиански треньори-боКове и излизате от кризата. Ебати хората!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 18, 2009 10:22 pm 
Аватар

Цитат:
„Щом така е решил. Според мен не ни е виновен,” коментира Живко Миланов за оставката на старши треньора на Левски Ратко Достанич.

„Не знаем къде и за какво играем. Имам предвид, че не знаем за кой отбор играем, в Левски не може да се играе така. Явно е дошло време за промяна,” обясни защитникът.

„Аз имам мотивация, не мога да говоря за другите. Ръководството ще решава какво да прави,” завърши унило Миланов.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 18, 2009 10:22 pm 

Goviado написа:
illmatic написа:

а къде е проблемО? ти днес видя ли някаква постройка в този отбор? защото аз не видях такова нещо..

факт, по едно време не играме лошо, ако някое положение беше влезнало, щяхме да победим. ама еби му майката, играем с берое на герена.. и нямаме победа СЕДЕМ мача. Жоро Христов и национала сърмов ли са виновни, че играят всеки мач, когато очевидно не могат да играят?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 18, 2009 10:23 pm 
Аватар

targovishte написа:
Цитат:
„Щом така е решил. Според мен не ни е виновен,” коментира Живко Миланов за оставката на старши треньора на Левски Ратко Достанич.

„Не знаем къде и за какво играем. Имам предвид, че не знаем за кой отбор играем, в Левски не може да се играе така. Явно е дошло време за промяна,” обясни защитникът.

„Аз имам мотивация, не мога да говоря за другите. Ръководството ще решава какво да прави,” завърши унило Миланов.

Поне е честен, каквото му изказването , такава му и играта, за пореден път не знаеше къде се намира :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

Малко се успокоих мама му да еба,след като видях резултата в лайвскор.Та кой ще ни е следващия тренер ? Мъри посмъртно няма да дойде,докато тоя мустакат хомосекшуал ни е президент. Кокала ? Преебан точно като Мъри и не вярвам да е забравил плакатите срещу него. Някъде по коментарите пишеше,че има възможност Херо да дойде ? КУР за тъпата селекция,КУР за Емослав Христов - Певеца ,и кур за тоя Достанич.Тва е.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

бОли ме кура за треньорчето. Батков да се разкара !

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 18, 2009 10:25 pm 
Аватар

ivayllo написа:
Аз нещо не проумявам за к'во се драчите помежду си ? Вместо всички да се обидиним против Батков , вие се карате точно заради нещата които той предизвика . Никой от нас не е виновен за това което се случва . Има ли значение кой ходил на стадиона да подкрепя или кой пред компа (винаги ще има и от двата вида фенове и това е неизбежно - различни хора , различни мнения) . По важното е да се направи нещо мащабно против свинята батк0ф , и да се направи така че нито жилетчиците нито охраната на баткоф нито гугуткоф да ни попречат да изнасилим групово батк0ф в носа !

Иначе идеята е само една и е неоспорвана : САМО ЛЕВСКИ и кур за батков ! :smt006

п.с.:непозволявайте на свинята да ни скара !

Tова е мнението! :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 18, 2009 10:26 pm 
Аватар

RangerSS-2 написа:
Малко се успокоих мама му да еба,след като видях резултата в лайвскор.

сърцераздирателно братле, съчувствам ти

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 18, 2009 10:27 pm 
Аватар

A който каза, че Гонзо нямал право да води отбора... Има! Взе лиценз Про. И съм почти сигурен, че той ще е следващия треньор... Все тая обаче. Знам само, че има реален шанс другия понеделник да се събудим като 11-ти или 12-ти. Това, който и да ми го беше казал преди 2 месеца щях да му се смея с глас. :?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Окт 18, 2009 10:29 pm 
Аватар

illmatic написа:
Goviado написа:
illmatic написа:

а къде е проблемО? ти днес видя ли някаква постройка в този отбор? защото аз не видях такова нещо..

факт, по едно време не играме лошо, ако някое положение беше влезнало, щяхме да победим. ама еби му майката, играем с берое на герена.. и нямаме победа СЕДЕМ мача. Жоро Христов и национала сърмов ли са виновни, че играят всеки мач, когато очевидно не могат да играят?

Сега не е ли ясно, че няколко човека се наливат с "олово" на 100%-ови положения, а други правят "детински' грешки. Нали разбираш, че колкото и да са некадърни играчи, това не е случайно и статистически не може да се повтаря толкова много пъти. Невъзможно е да има такива отигравания случайно и да се дължат само на некадърност.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

Гонзо треьор :shock:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

цитирам Гонзо: ДО НОВА ГОДИНА ЩЕ ВОДЯ АЗ ТРЕНЬОРА :smt006

Последна промяна BluePower на Нед Окт 18, 2009 10:29 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 618 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 21  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]