forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Дек 31, 2025 12:23 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 456, 457, 458, 459, 460, 461, 462 ... 2384  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Окт 12, 2009 11:41 pm 
Аватар

Тея шествия до Офча Купел май беха по настояване на МВР, поне за за дербитата, а за Локо Сф (96 г.) го беше организирал Лафчис, за да вдигне джумбуш преди мачО :smt003

До кочината аз не помня да е имало :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 12, 2009 11:44 pm 
Аватар

Изображение

А т'ва кво е, като се води че сме били домакини :roll: Засечка на свинете ли ....

п.с. Питаме малките, да се образоваме, че последните 4 месеца слушаме само едни и същи глупостЕ :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 12, 2009 11:45 pm 
Аватар

Football Fan написа:
Изображение

А т'ва кво е, като се води че сме били домакини :roll: Засечка на свинете ли ....

п.с. Питаме малките, да се образоваме, че последните 4 месеца слушаме само едни и същи глупостЕ :?

Тва е улицата, на която е централният вход. Засечка на свинете, които мишкуват по "Владимир Вазов" към сектор Г.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 12, 2009 11:46 pm 

Мисля, че нашите тръгваха от Герена, затова снимката е оттам...

memmis, дано не говориш с ирония, аз наистина си залагам всичко, че имаше подобни неща и то не е едно...

Не ми взимайте, детството, хора! :smt022
:smt003 :bigok

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 12, 2009 11:47 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:
Със сигурност имаше преди, даже до армията съм доста убедена, но айде да приемем, че може да съм сбъркала и да ми е грешен детски спомен... Пък и те не бяха със свинския замисъл тип: "Леле да не ни бият", а за викането, купона и простеенето общо взето. Помня, че като бях на 9-10-11-12 г. и четях и гледах за подобни организирани неща ми се искаше един ден и "аз така с големите на мач" :smt006
Пък и в 7-мо като учех имам спомен, че батковците бягаха от час именно за да се влеят в синята тълпа...

Е, добре бе, на мен като не вярваш, повярвай на Уест. Откъде са били тия шествия?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 12, 2009 11:48 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:
Мисля, че нашите тръгваха от Герена, затова снимката е оттам...

memmis, дано не говориш с ирония, аз наистина си залагам всичко, че имаше подобни неща и то не е едно...

Не ми взимайте, детството, хора! :smt022
:smt003 :bigok

Ето, поредна глупост си написала. Прочети кво отговорих на момчето.

Много интересно защо им е препречен пътя с кордон и към кого гледат и размахват ръце нашите, след като тръгват "занякъде", макар и да пише, че сме домакини :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 12, 2009 11:54 pm 
Аватар

heroinovata gospojica, next time 6e i biem 6amari oti me qdosva :smt004 :smt003 i me kara da se vru6tam v bolite mi godini :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 12, 2009 11:56 pm 

Щях да кажа, че размахването на ръце си е нещо съвсем обичайно при пеене и т.н. както знаеш, но сега като се загледам съвсем подробно да, прав си, вижда се, че ченгетата препречват пътя. А за написаното на снимката - по принцип спокойно може и да сме били гости, защото аз по навик винаги пиша Левски - лит(*кс-етрополе, а не обратното, дори да не сме домакини.
Наистина съм сигурна, че си спомням шествия, затова споря така, а и си спомням, че съм виждала снимки, най-вече във вестник "Левски", откъдето е и тази, която пуснах. Придружени с надпис по принцип - "Левскарите минаващи от еди къде си" и т.н. Че и от репортажи по телевизията за някой мач мисля, че имам спомен за давани фенове преди това... Яд ме е, че съм затрила всички материали поне да ми поясните коя снимка от кога и къде е, защото имах 4-5 поне.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 12, 2009 11:58 pm 
Аватар

с теб съм, инче...няма ирония
хубави времена бяха, защото дербитата се играха по клубните стадиони и обичайно-ритуално беше да се организират такива шествия.
съвет от мен - слушай сърцето си и никога не подлагай под съмнение детските си спомени!
поздрави.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 13, 2009 12:01 am 
Аватар

Football Fan написа:
Изображение

Тва е улицата пред А сектор, в същото време минава шествието на свинете, наште ги замерят с миниумки, има кадри от тоя случай в едно известно клипче как 4-5 свине тръгват към наште и пред тях почти едновременно гръмват 3 миниумки и набързо се връщат клошарите :lol:

Иначе шествия за кочината не помним да е имало, но до герена беха всеки път с шествие, без първия - когато осъзнаха че треа правят такова :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 13, 2009 12:03 am 
Аватар

Brannik написа:
Football Fan написа:
Изображение

Тва е улицата пред А сектор, в същото време минава шествието на свинете, наште ги замерят с миниумки, има кадри от тоя случай в едно известно клипче как 4-5 свине тръгват към наште и пред тях почти едновременно гръмват 3 миниумки и набързо се връщат клошарите :lol:

Иначе шествия за кочината не помним да е имало, но до герена беха всеки път с шествие, без първия - когато осъзнаха че треа правят такова :lol:

Първия път е трудно да кажеш кога е :) Аз лично от както се помня винаги с шествие идват. :) :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 13, 2009 1:06 am 
Аватар

Значи единственото наше шествие, за което мога да кажа че се е състояло на 100% (за периода за който Инчето говори) беше на един мач на Армията, ако не се лъжа 2001г., когато ни биха 1:0 в мач без значение. Шествието тръгна от един фен-клуб, който се намираше на една пресечка на Мария-Луиза (май Струма беше пресечката). КАто от там тръгнахме 50-60 човека и до стадиона да сме станали 100. Като през цялото време Пешо Перника размяташе някакви свински крачета и правеше шоу на случайните минувачи. :smt005 Това "шествие" съм го запомнил с това, че както си минавахме през алеите на Борисовата градина от някъде се появиха 3-4 прасета, който доброволно си дадоха шаловете, свалиха ги на земята и в продължение на около минутка който минеше покрай тях им биеше по един шут. :smt005 Инача за всяко дерби свинете си правеха шествие с ебати полицейския ескорт, все едно Папата минава. И редовно имаше скупчване на сини пред бензиностанцията, която е пред "А" сектор.

Иначе преди някой тук беше задал въпроса: Как така на дербитата целия сектор Гей е червен, даже и на снимки се виждат не само шалове, а и тениски, блузки, суитчери на цдна. А след мача нЕма никой - а то ква била магията :
Цитат:
аз го слагам най-отдолу шала.... отгоре потник, фанелка с къс ръкав, дълъг ръкав, суитчер и най-отгоре якето, че иначе, ако ми видат шала и ми го зимат ;(
:smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 13, 2009 1:46 am 
Аватар

Е чакай, 100 човека откога го броиме шествие? 100 от 5-6000 наши на кочината? Докато абсолютно всичките 1500-2000 свине си идваха до Герена с шествие и подобаващ ескорт.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 13, 2009 1:55 am 
Аватар

Хероинчето нещо са и кафеви спомените... Шествие наше, истинско такова, с много хора, е имало точно за едно дерби със свинете на Овча Купел, май финала 3:1, от Руски паметник, като те имаха паралелно по некъв затрит булевард... Ако 50-100 човека се брои за шествие, то на последните дербита се случват гига шествия от едни определени райони на София от по 200-300 човека :lol: Не се излагайте :smt002

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 13, 2009 8:58 am 
Аватар

Luftwaffe написа:

Иначе преди някой тук беше задал въпроса: Как така на дербитата целия сектор Гей е червен, даже и на снимки се виждат не само шалове, а и тениски, блузки, суитчери на цдна. А след мача нЕма никой - а то ква била магията :
Цитат:
аз го слагам най-отдолу шала.... отгоре потник, фанелка с къс ръкав, дълъг ръкав, суитчер и най-отгоре якето, че иначе, ако ми видат шала и ми го зимат ;(

:shock: :smt003

Абе, а якетата и останалата част кво ги правят, на армията да не би да има гардероб?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 13, 2009 9:31 am 
Аватар

Единственото шествие, в истинския смисъл на думата, което помня е това на финала за Купата на ОК. Не съм сигурен кой го измисли тогава да се прави - ние или ушеФ, щото го беше шубе, че ще изпопребием 300-те свинчета, престрашили се да идат да гледат поредната саморазправа в синьо. Аз лично тогава зверски се забавлявах, не спряхме да се хилим по целия път, а от балконите по пътя хората ни се кефеха..... И естествено шествието не е било, щото иначе щели да ни бият чорбите и да не можем да отидем!

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 13, 2009 9:59 am 

:shock:
Aз шествия не помня да е имало.
Мисля че снимката, която е постната горе е точно от мача, за който имаше репортаж с бягащи сред гърмящи миниумки свине. Също така мисля, че не е от сезон 01/02, а е от 1999/2000. Аз също съм някъде в тълпата. :lol: Тогава си пиехме в паркчето, някой се развика че свинете идват и няколкостотин човека се затичаха да ги посрещат.
Ушеф овладя положението, макар и трудно, малко по-късно с кордон мина рейса на свинете, отвътре Бербатов, Тошко Янчев и другите прасета показваха средни пръсти. Един от хората, които бяха с мене /някои от форума го познават :smt003 / метна бомба по рейса, но уцели полоцейския джип, който се караше отзад. После имаше снимки на ударения джип във всички вестници. След това ни гони конна полиция между сергиите на пазара и из паркчето, изобщо яко адреналин беше :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 13, 2009 10:04 am 
Аватар

Единственото наистина организирано шествие беше финала за купата със чорбасаспор на Овча Купел, като ги бихме с 3:1 и доколкото помня милиционерите искаха да бъде така. Тръгнахме от Руски паметник и няма да забравя на един чорбар как му влезнаха с краката през прозореца на една кола на кръстовището на Гоце Делчев и Цар Борис. Но наистина друго сериозно организирано посещение на мач на Левски не помня.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 13, 2009 10:39 am 
Аватар

Omraz написа:
:shock:
Aз шествия не помня да е имало.
Мисля че снимката, която е постната горе е точно от мача, за който имаше репортаж с бягащи сред гърмящи миниумки свине. Също така мисля, че не е от сезон 01/02, а е от 1999/2000. Аз също съм някъде в тълпата. :lol: Тогава си пиехме в паркчето, някой се развика че свинете идват и няколкостотин човека се затичаха да ги посрещат.
Ушеф овладя положението, макар и трудно, малко по-късно с кордон мина рейса на свинете, отвътре Бербатов, Тошко Янчев и другите прасета показваха средни пръсти. Един от хората, които бяха с мене /някои от форума го познават :smt003 / метна бомба по рейса, но уцели полоцейския джип, който се караше отзад. После имаше снимки на ударения джип във всички вестници. След това ни гони конна полиция между сергиите на пазара и из паркчето, изобщо яко адреналин беше :lol:

:lol: адвокате, адвокате :lol: кой можеше да предположи как ще си 10 години по-късно :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 13, 2009 10:41 am 

абе не съм говорил за шествия бе :mrgreen:
обърнах се към горното мнение, което гласеше, че всички малки ставали от цдна щото били силни....та същото говориха преди 3 години за нас...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 13, 2009 10:42 am 
Аватар

И аз съм много шокиран от доволната бройка прикрити хулиганЕ в този форон :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 13, 2009 10:49 am 
Аватар

awe are da pravim zasada na svinete v studentski grad :smt003 :smt003 :smt003 :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 13, 2009 10:51 am 

Единственото шествие, което аз помня е мач0 със славия след кървавия гол на Гонзо...
За мачове на кочината абсолютно никога не е имало шествия. Друг е въпросът, че тогава от определени места наистина тръгваха по 100-200 човека. Напълно е нормално да има много сини от Хаджи Димитър, които да се съберат от Герена и да идат заедно например. Несериозно е всички левскари от София и страната да отидат на Герена та оттам на кочината :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 13, 2009 10:52 am 

Ама ше ни поведеш ли за засадата в студентски ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 13, 2009 10:57 am 

vrah_v_okeana написа:
:lol: адвокате, адвокате :lol: кой можеше да предположи как ще си 10 години по-късно :lol:

Всеки е бил покемон-нинджа в някакъв етап от живота си :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 13, 2009 10:58 am 
Аватар

Цитат:
Ботев знае как да бие лит(*кс-етрополе, отсече вчера треньорът Енрико Пичиони.

- Ще направим всичко възможно да вземем максимално добър за нас резултат. От днес (б.р. вчера) почваме подготовката за мача. Момчетата се чувстват отлично. Доста пъти съм гледал лит(*кс-етрополе и ги познавам добре - каза пред "7 дни спорт" Пичиони. Спецът от Конечрано обясни, че няма да взема никакви мерки, след като негови играчи бяха изловени в бар "Папараци" да танцуват и се наливат с алкохол.
- Това е едно художествено изпълнение на журналиста, артистично бих казал. Става въпрос за пауза в шампионата. А и в "Папараци" са били цяла група - и български, и италиански футболисти - усмихна се Пичиони.
Треньорът на Ботев категорично отрече плъзналата мълва за разделение на съблекалнята и напрежение между българи и италианци. За проблема пръв заговори бившият административен директор на Ботев Ангел Бекяров.
- Не е истина. В никакъв случай не съм съгласен, че има такова деление. Този Бекяров не го познавам, не съм го и виждал. Той не е сред нас, за да знае как са нещата. Не бива да хвърля бензин в огъня. Явно целта му е да предизвика фалшива полемика и да развали атмосферата в Ботев - каза мустакатият спец от Апенините.
Той не дели играчите на българи и италианци.
- При мен на терена в мачовете излизат само достойните, тези, които са се показали на тренировките през седмицата - добави Пичиони.

Изображение
Тоя само като му гледам физиономията ми се струва, че ще излезе някой мошенник подобен на ония от филма "Топло" които нямаха нищо общо с парното :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 13, 2009 11:00 am 
Аватар

Мацките само като чуят, че се казва Пичони и вече са навити :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 13, 2009 11:05 am 

И с този мустак :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 13, 2009 11:09 am 
Аватар

А последния път на Армията пак бяха макс 150 души "шествие". А от 2000 души примерно да кажеш,че 150 са шествие е смешно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 13, 2009 11:17 am 
Аватар

Brannik написа:
Е чакай, 100 човека откога го броиме шествие? 100 от 5-6000 наши на кочината? Докато абсолютно всичките 1500-2000 свине си идваха до Герена с шествие и подобаващ ескорт.

Аз и за това съм сложил думата шествие в кавички прои второто й употребяване :wink: А точно за тоя мач, когато ни биха 1:0 бяхме дори повече от тях на Армията.

tprodanov написа:
Luftwaffe написа:

Цитат:

:shock: :smt003

Абе, а якетата и останалата част кво ги правят, на армията да не би да има гардероб?

Е де да знам, ше отида на един мач в Гей сектор и после ще напиша репортаж-очерк за случилото се. :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 456, 457, 458, 459, 460, 461, 462 ... 2384  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]