forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Ное 12, 2025 11:35 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 186, 187, 188, 189, 190, 191, 192 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Окт 08, 2009 11:24 pm 

Ivan63 написа:
Грозни си има обяснение за загубите,виновен е световният империализъм :D ,но пък Левски толкова готино играеше при него

Това го обясняваше като Копенхаген ни биха с двама наши изгонени играчи :smt005 :smt005 :smt005 Световен империалистически заговор срещу Левски :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 09, 2009 12:28 am 
Аватар

Грозни е пич...но никога няма да дойде в сегашната ситуация....все пак има глава на раменете си..... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 09, 2009 9:50 am 
Аватар

SINIOTO SARCE написа:

вижте коментарите на руснаците :smt006

Преведи кво казват :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 09, 2009 11:09 am 

В общи линии се подиграват на Грозни и говорят за някакви танци и убийства :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 09, 2009 11:20 am 

Дядя Слава е БоК,такова мачкане като при 2-0 срещу свинете 98ма аз лично не съм гледал :smt006 Само ше му забраним да дава мнения след мачове че пак ше има "в атаке ГонзА и чиликАв" :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 09, 2009 11:34 am 
Аватар

Само едно отклонение, в момента Кривия дава пресконференция, на която заяви: "Преговарях лично с Лучано Моджи, но до трансфер не се стигна, защото от Левски поискаха прекалено голяма сума. Аз имах КЛАУЗА в договора си, че при ОПРЕДЕЛЕНА СУМА мога да напусна, но аз НЕ ГО КАЗАХ ТОВА НА МОДЖИ. Просто исках да бъда лоялен към Левски, който ме създаде като футболист!" Този човек го изгониха от настоящия му отбор пак заради любовта си към Левски, но за сметка на него, синята фланелка разхожда Симонович ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 09, 2009 11:58 am 
Аватар

Сашата не е най-подхощия пример за сравнението ти. :smt006 Сашата колко е дал Сърмов, Певецо и тем подобни няма общо да направят за цялата си кариера.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 09, 2009 12:13 pm 
Аватар

Цитат:
Сашата не е най-подхощия пример за сравнението ти

Сашата беше голем, ама много голем.
Не е виновен, че стана на сто години и изкара две тежки травми. Нито пък че не става за опорен халф (за какъвто уж го взеха вместо Гаджев), щото цял живот е играл офанзивен.
Що се отнася до Грозни играта по негово време страхотно ми харесваше, но надали ще дойде. А и аз лично съм малко скептичен относно завръщанията - историята показва, че продължението винаги е по - слабо от началото.
Пък и работата не е само в треньора и това много добре го знаем. Трябва селекция, трябват нови играчи, трябват пари и хора, които да ги харчат разумно и с някаква визия защо и какво правят.
Което, поне на първо време означава - Батков ВЪН !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 09, 2009 12:15 pm 
Аватар

:idea:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 09, 2009 12:22 pm 
Аватар

Anarion написа:
Цитат:

Не е виновен, че стана на сто години и изкара две тежки травми. Нито пък че не става за опорен халф (за какъвто уж го взеха вместо Гаджев), щото цял живот е играл офанзивен.
Що се отнася до Грозни играта по негово време страхотно ми харесваше, но надали ще дойде. А и аз лично съм малко скептичен относно завръщанията - историята показва, че продължението винаги е по - слабо от началото.
Пък и работата не е само в треньора и това много добре го знаем. Трябва селекция, трябват нови играчи, трябват пари и хора, които да ги харчат разумно и с някаква визия защо и какво правят.

Съгласен съм.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 09, 2009 12:36 pm 
Аватар

Vincenzo написа:
Anarion написа:
Цитат:

Съгласен съм.

+1, с изключение на това за завръщането. Грозни Е треньор от класа!.. и точно затова няма да се върне..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 09, 2009 12:47 pm 
Аватар

И да дойде, ще трябва нова политика в клуба. Т.е. нов собственик.
Иначе ще стане треньор-марионетка, а такъв вече си имаме.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 09, 2009 1:26 pm 

важното е да не допуснат грешката , да не върнат най-добрия от тези които можеха да върнат - Алекс, а да ни връщат почти всички други, той поне ще играе със сърце като Бардон

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 09, 2009 2:21 pm 
Аватар

Сега в неделя подписваме предварителен договор с Пеце Клечович от втория резервен отбор на Цървена Звезда, взимаме Калист и тва вече си е една суперселекция с футболисти играли за европейски шампиони :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 09, 2009 10:16 pm 
Аватар

Геле Станков също е вариант :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 10, 2009 11:47 am 

Ако паднем още 1-2 мача очаквам Пиратку да се махне и да дойде Пичони

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 10, 2009 3:54 pm 
Аватар

Изображение

Главният заподозрян за „казанската афера“ Сейран Арутюнян гледа заедно със собственика на лит(*кс-етрополе Димитър Борисов мача на „червените“ с Пирин (0:0) на 12 септември. Под името Артур Оганесян арменецът измами собственика на Левски Тодор Батков и го завлече с 200 000 евро. Това са първите публикувани кадри на Сейран (Артур) от едноседмичния му престой у нас. Срещата между "червените" и "орлетата" бе седмица преди вечното дерби!!!

Меридиан мач

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 10, 2009 3:58 pm 
Аватар

A такааааа...... :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 10, 2009 4:29 pm 
Аватар

Цитат:
В България единствено се харчат сапунките. За дамите турската полюция "Перла", за силния пол "Голямата Баткова ченгеджийница". Празно няма. Както се казва ред сълзи, ред псувни.

Вчера собственика на Левски Тодор Батков бе привикан в ГДБОП и три часа редеше показания в сградата, където уж случайно по това време бяха главния прокурор Борис Велчев, шефът на следствието Бойко Найденов, главният секретар на МВР Калин Георгиев и шефът на ДАНС Светлин Йовчев МВР. Може би заради тях за първи път от десетина дни Батков се изниза тихомълком и не пророни нито дума.

Не чухме сказката за Артур и неговата лоша команда, които нагло отмъкнали чужд куфар с 200 000 евро. Не чухме и лошите боклукчии от Перник, които спретнали театрото на "Казан" -а. А щеше да бъде добре да разберем от адвоката, какви са новите доказателства, защото тази история взе да мирише все повече.

И органите на реда трябва да реагират по-бързо, тъй като още няма яснота около цялото досие на единия от посочените за поръчители Иво Иванов, а същевременно другия бос на лит(*кс-етрополе Димитър Борисов всеки ден хвърля по лъжичка от кутията с нови факти.

В свое интервю от днес Борисов може би сам разплете кълбото. Пернишкият бизнесмен спомена за неговите интереси и тези на съдружника му в алуминиевия бизнес. Двамата били имали фабрика за алуминий в Калмикия и от там се познавали с лицето, познато като Артур и Сейран. Да, същият дето е върза тенекията на Тодор Батков.

Дали обаче тази алуминиева връзка не тайната на скандала. Та нали фамилията Чорни натрупа богатствата си от съветския алуминий в началото на миналото десетилетие. И това не е никаква тайна. Скрита си остава обаче връзката на всичките тези лица и логично идва питането дали изобщо в цялата история става дума за футбол.

А отговорите може да намерим в следващата серия на "Ченгеджийница". Или поне така би трябвало да бъде. Главният прокурор е на ход.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 10, 2009 4:36 pm 
Аватар

Уау, страхотна новина арменеца от Сухуми приятел с Титаните :wink: Ето виждате ли Месията като говори, не говори глупости :smt006 Намерихме виновен, ура радвайте се , всичко е ОК , продължаваме да мИчтаим, ако някой се съмнява, да отиде да се прегледа :smt078 Повръща ми се от нещата които стават с любимият ми отбор , повръща ми се само като видя кои са начело на този клуб, повръща ми се от мазната физиономия на този родопски помак присвоил си по някакво измислено право да бъде главен акционер на Левски, станахаме за смях на цяла България заради този тлъст, мазен ибрикчия :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 10, 2009 5:24 pm 
Site Admin
Аватар

Цитат:
Испански бранител пристигна в Левски

Испански бранител пристигна в Левски
Испанският бранител Пабло Лохо пристигна на неколкодневни проби в шампиона Левски. 30-годишният футболист играе на поста десен защитник и ще бъде пробван в игра още утре в контролата срещу Цървена звезда на стадион "Георги Аспарухов" от наставника Ратко Достанич. Играчът е със статут на свободен агент, което значи, че ако бъде одобрен от спортно-техническото ръководство, може да бъде привлечен и картотекиран веднага. Испанецът е играл в отбори като Кампостела Селта Виго, Алавес, Рекраетиво, Арис и втория състав на Еспаньол. Най-големият успех в кариерата на бранителя е златния медал с Испания от Световното първенство за младежи в Нигерия през 1999 година.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 10, 2009 5:25 pm 
Аватар

http://en.wikipedia.org/wiki/Pablo_Coira
:roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 10, 2009 5:30 pm 
Аватар

Няма да бъде взет,момчета...прекалено е млад :smt003 :smt003 :smt003 :smt003 Да дойде пак след 4 години :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 10, 2009 5:34 pm 
Аватар

Мдаа, Месията ни осигурява поредно качествено попълнение... Тоя е известен с това, че преди 7-8 години, силните на Селта, е бил резерва...
Определено играчите в Левски имат огромен потенциал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 10, 2009 5:43 pm 
Аватар

определено играч , който няма мач последти 4 години ни трябва :smt003 Браво Тоше , майстор си :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 10, 2009 5:45 pm 
Аватар

Mr.Smith написа:
определено играч , който няма мач последти 4 години ни трябва :smt003 Браво Тоше , майстор си :smt003

след още 4 без такъв ще го вземем ..тогава наистина ще е във върхова форма :smt005 :smt005 Ганя ще изчака момчето да натрупа опит ..в Син Сити преди да му предложи договор ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 10, 2009 5:58 pm 
Аватар

Абе стига плюхте младежа, само малшанс е попречил на отбора му да остане в 3 испанска дивизия и се е смъкнал в 4-та :lol: К-Л-А-С-А!

П.с. Както е тръгнало и ние ще си осиновим някви италиянци и испанци по социални програми като жАлтите :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 10, 2009 6:01 pm 
Аватар

Mr.Smith написа:
Уау, страхотна новина арменеца от Сухуми приятел с Титаните :wink: Ето виждате ли Месията като говори, не говори глупости :smt006 Намерихме виновен, ура радвайте се , всичко е ОК , продължаваме да мИчтаим, ако някой се съмнява, да отиде да се прегледа :smt078 Повръща ми се от нещата които стават с любимият ми отбор , повръща ми се само като видя кои са начело на този клуб, повръща ми се от мазната физиономия на този родопски помак присвоил си по някакво измислено право да бъде главен акционер на Левски, станахаме за смях на цяла България заради този тлъст, мазен ибрикчия :!:

И кво пречи да е приятел и на титаните, се едно мафиотите в БГ не са навързани като свински черва :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 10, 2009 6:42 pm 

Ужас. Все едно сме петодивизионен отбор ужас

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 10, 2009 6:43 pm 
Аватар

Как не ги е срам да взимат такива идиоти беее

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 186, 187, 188, 189, 190, 191, 192 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]