forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Ное 12, 2025 7:49 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 182, 183, 184, 185, 186, 187, 188 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Окт 05, 2009 12:37 pm 
Аватар

Все тая...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 05, 2009 12:45 pm 
Аватар

Тъпо, много тъпо - не може да говориш "ще мислим дали да го махнем, ще преспим", а след това да го оставиш! Ако имаш намерение да го оставяш казваш "смяна на треньора не стои на дневен ред".............сега допълнително ебаваш майката на отбора и треньора....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 05, 2009 12:48 pm 
Аватар

Изпадамеееее, оооо изпадаме :smt005 Догодина в Б групааааа, дербита с Етрополееее, нека пак да ни злеееее :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 05, 2009 12:54 pm 
Аватар

А друг лицензиран стадион за уефа на отбор в Б група има ли, а?

ПП Абе, а цената на картите ше остане ли същата :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 05, 2009 1:01 pm 
Аватар

Да идва Бисер Хаздай :sm_cigar

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 05, 2009 1:55 pm 
Аватар

Hustler написа:
Да идва Бисер Хаздай :sm_cigar

Пичове, има 1 човек който ше ни изведе от кризата! Бачи Кико! :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 05, 2009 2:03 pm 
Аватар

Дано НЕмахането на Кратко е свързана с продажбата на Левски през зимата.
Никой не би се навил да води отбора за 2 месеца, ако през зимата Левски има нов собственик, ново управление, ново виждане.
Само това ме крепи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 05, 2009 2:28 pm 

да, да, то всички треньори разполагат с тайнствена група във фейсбук, където пише, кой отбор кога ще бъде продаван, за да знаят и да не се захващат с такива отбори, на които им предстои продаване скоро..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 05, 2009 2:33 pm 
Аватар

Vincenzo написа:
Никой не би се навил да води отбора за 2 месеца, ако през зимата Левски има нов собственик, ново управление, ново виждане.
Само това ме крепи.

Забрави. И да има продажба (дай боже), това няма нищо общо...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 05, 2009 2:44 pm 
Аватар

Що бре, на мен също ми се вижда логичко. Е, мое и да е на логиката - гладна кокошка - просо сънува...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 05, 2009 3:58 pm 
Аватар

http://gong.bg/view_article.php?article_id=95487

:bigok :sm_cigar

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 05, 2009 3:59 pm 

Така се надявахме и миналата година-не махат некадърния Кокал,защото се очаква продажба!Нищо такова не се случи,няма да стане и сега.Докато само чакаме и си траем нищо добро не ни чака!Гнусният комунист Т.Баткоф води ЛЕВСКИ към пропаста.Ние сме тези,които трябва да го спрем!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 05, 2009 4:17 pm 
Аватар

Батков атакува жестоко Даниел Боримиров, намеси Таки

Босът на Левски Тодор Батков атакува яростно бившия спортен директор на „сините” Даниел Боримиров. Собственикът на софиянци нападна по няколко параграфа доскорошния си подчинен, който беше и част от „златния тим” на Левски.

„Договорът с Вердер Бремен не исках да бъде подписван. Има логика гранд като тях да вземе всички приходи от контролата, но не и да им плащаме. Като научих условията, казах договорът да не се подписва, защото не бях в София. Телевизионните права по силата на този договор останах изцяло за тях. Допълнително Вердер трябваше да получи половината от другите приходи, плюс рекламните такива. Не съм тъпак и си направих сметката. Казах, това да не се подписва, а договорът беше подписан от същия този хубостник! За да му запазя авторитета, почнах да изпълнявам този договор”, изригна Батков.

Бизнесменът отиде и по-далеч с още по-скандално обвинение по адрес на Даниел Боримиров. „Знаете ли, че по моя преценка, като юрист, нито Тиберканин, нито Рабех трябва да имат проблем в онзи казус с побоя над таксиметровите шофьори? Знаете ли! Знаете, ама не го казвате! Страх ви е от Таки! След като става инцидента, футболистите се обаждат на тогавашния спортен директор Даниел Боримиров. По една случайност на близо се е оказала една от бригадите на Таки, която бие такситата! Какво са виновни моите футболисти? А, другият си разхожда новите ризки!”, скандализира Батков.

Босът на „сините” не пожела да каже в прав текст, дали след уволнението на Даниел Боримиров е бил заплашван от хора на Таки.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 05, 2009 4:21 pm 
Аватар

FLAME написа:
Батков атакува жестоко Даниел Боримиров, намеси Таки

Босът на Левски Тодор Батков атакува яростно бившия спортен директор на „сините” Даниел Боримиров. Собственикът на софиянци нападна по няколко параграфа доскорошния си подчинен, който беше и част от „златния тим” на Левски.

„Договорът с Вердер Бремен не исках да бъде подписван. Има логика гранд като тях да вземе всички приходи от контролата, но не и да им плащаме. Като научих условията, казах договорът да не се подписва, защото не бях в София. Телевизионните права по силата на този договор останах изцяло за тях. Допълнително Вердер трябваше да получи половината от другите приходи, плюс рекламните такива. Не съм тъпак и си направих сметката. Казах, това да не се подписва, а договорът беше подписан от същия този хубостник! За да му запазя авторитета, почнах да изпълнявам този договор”, изригна Батков.

Бизнесменът отиде и по-далеч с още по-скандално обвинение по адрес на Даниел Боримиров. „Знаете ли, че по моя преценка, като юрист, нито Тиберканин, нито Рабех трябва да имат проблем в онзи казус с побоя над таксиметровите шофьори? Знаете ли! Знаете, ама не го казвате! Страх ви е от Таки! След като става инцидента, футболистите се обаждат на тогавашния спортен директор Даниел Боримиров. По една случайност на близо се е оказала една от бригадите на Таки, която бие такситата! Какво са виновни моите футболисти? А, другият си разхожда новите ризки!”, скандализира Батков.

Босът на „сините” не пожела да каже в прав текст, дали след уволнението на Даниел Боримиров е бил заплашван от хора на Таки.

Имало е reinforcements have arrived :smt005 :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 05, 2009 4:21 pm 

Чух че Таки е арестуван в Кипър преди десетина дни, сигурно затова Батков е така смел. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 05, 2009 4:25 pm 
Аватар

Батков: Артур не е Артур, записан е от камерите ми, беше много щастлив

Президентът на Левски Тодор Батков коментира изказването на митичния Артур, който е с ключова роля в „Казанската афера”.

Адвокатът каза следното: „Сега пак ми звъня руски телефон, нямаше как да му вдигна. Отново ще трябва да звъня в Москва, за да го проверят. Как ще го отвлека този Артур, като едно от доказателствата е запис от моите охранителни камери! Вижда се, че влиза много щастлив, вижда се, че излиза много щастлив. Няма как да е човек, който е бил бит с пистолети в главата. Като Артур ли се представи? Ама той не е Артур. Той е някой си…”, сподели Тодор Батков.

„Информирал съм премиера още в първия работен ден след злополучния мач. Той разпореди службите да проверят случая. Не съм луд, не съм откачен, все още. Ще видим, какво ще стане”, заяви Тодор Батков.

Той добави, че в следващите часове ще каже още имена свързани със случая, който разтърси родния футбол.

:sm_cigar :sm_cigar :sm_cigar

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 05, 2009 4:49 pm 
Аватар

Требваше да вземем Херо и да привлечем младите надежди Кушев,Захари Сираков,Мечо и бразилската перла Банан.А иначе другата година със сигурност сме шампиони...на Западната "Б" група :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 05, 2009 4:51 pm 
Аватар

Батков съвсем изтрещя, не че некои неща дет ги говори не са верни де, ма май не знае къде се намира напоследък :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 05, 2009 4:59 pm 
Аватар

acrimonious написа:
Vincenzo написа:
Само това ме крепи.

Забрави. И да има продажба (дай боже), това няма нищо общо...

ако от Нова година имаме нов собственик, никой няма да дойде за месец-два, освен ако не е одобрен от новата управа.
Моля се това да е причината Ратко да доизбута полусезона, защото другото граничи с пълна идиотия.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 05, 2009 5:23 pm 

Добре де,обяснете ми как един треньор (Вуцов) бива уволнен след 2 мача,а друг (Ратко) прави уникални издънки и още си запазва поста. Актива на Ратко , ако не се лъжа ,е 14 мача-5 победи-2 равенства-7 загуби!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 05, 2009 5:30 pm 
Аватар

„Аз съм този, който закара Левски в Шампионската лига! Ако не бяха моите пари и здрава ръка, това нямаше да се случи. Направих Левски шампион за пет години - три пъти. Левски игра и четвъртфинал в УЕФА. Разбира се, всеки е имал своя дан за тези неща, но аз съм бил в основата, все пак съм давал парата”, похвали се Тодор Батков.

БОГ !!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 05, 2009 5:31 pm 
Аватар

А Чорни знае ли :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 05, 2009 6:16 pm 
Аватар

Вече и вицове почнаха да се появяват:

Тодор Батков решил да развива трансферната политика на Левски и... купил 3 нови факса!

:smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 05, 2009 6:23 pm 

Тоя Артур сигурно е крал Артур майна :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 05, 2009 6:33 pm 

Трябва да се направи нещо срещу мръсния мустак

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 05, 2009 6:47 pm 
Аватар

http://gong.bg/view_article.php?article_id=95487

Продължава да наглее

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 05, 2009 6:56 pm 
Аватар

Дано само Гонзо успее да се спаси навреме.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 05, 2009 6:58 pm 
Аватар

Ах ти лъжльо
-Собственикът на Левски за пореден път каза, че не иска да влиза във война с феновете, защото е бил един от тях. И отново сподели, че обмисля да копира испанския вариант, в който запалянковците участват в управлението на клубовете.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 05, 2009 7:04 pm 
Аватар

Оня от Титан поне има чувство за хумор, некви журналя го питат дали е пратил левскарите в Казан, а тоя вика - аз мога само на казанО да ги пратя, да пекат ракия :smt081

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 05, 2009 7:29 pm 

Наглия боклук не спира да се гаври явно не изгони Патко защото нему се плаща неустойка.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 182, 183, 184, 185, 186, 187, 188 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]