forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Дек 31, 2025 10:39 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 452, 453, 454, 455, 456, 457, 458 ... 2384  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Окт 04, 2009 9:21 pm 
Аватар

тия сливен.. изпуснаха ЕБАТИ положенията, заклевам се :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 04, 2009 9:24 pm 
Аватар

Изпуснаха, щото цица им през куро за мача. Ой, каква любвна прегръдка на едномъдия с оня от слиьен... лелееееее.... :shock: В тоя отбор пълно с педери!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 04, 2009 9:33 pm 

thebluegod написа:
Makedonija написа:
Чорбарите дали не са 200 човека :shock: :shock: Тия са уникални...

според коментатора са 2000 :smt005

стига ,неделя е все пак и свинете почиват :bigok .Другия мач 2002-ма :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 04, 2009 9:37 pm 
Аватар

echoes написа:
тия сливен.. изпуснаха ЕБАТИ положенията, заклевам се :shock:

съвсем случайно :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 04, 2009 9:45 pm 
Аватар

Аре да ги закриват вече

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 04, 2009 9:46 pm 

Май ние ще ги изпреварим :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 04, 2009 9:50 pm 
Аватар

Нас няма да закриват,комсомолецО прави опит да ни затрие

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 04, 2009 9:52 pm 

Терминологично си прав, но на практика разлика няма :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 04, 2009 9:52 pm 
Аватар

В момента чорбата за нас е Барселона. И като отбор, и като фенове. Не виждам смисъл да ги коментираме.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 04, 2009 9:56 pm 
Аватар

Дай боже цял живот да са като БорЦилоната като феновИ , чорбата :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 04, 2009 10:00 pm 
Аватар

Mr.Smith написа:
Каталунски селяни,пленници на Франко от гражданската война

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 04, 2009 10:00 pm 
Аватар

Mr.Smith написа:

Ебавай се, ама кат требваше да гонят Томов нито се биеха помежду си, нито фенклуба им се "дистанцираше". А ние плакат срещу Батков кога ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 04, 2009 10:01 pm 

Може да се смеете на Блеки, но от много време е прав за много неща. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 04, 2009 10:03 pm 
Аватар

Блеки за това е прав,но и Лупи им врътна кранчето и им стана несимпатичен,грешките на самозабравили се президенти на футболни клубове е че смятат че като си организират платена чета и тя ще им е вярна завинаги,спри кинтите и активноста отива в друга посока

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 04, 2009 10:07 pm 
Мда,днешните 1800 човека в ТОВА им положение,направо ни навряха в миша дупка...

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Окт 04, 2009 10:17 pm 
Аватар

Black Jack написа:
Mr.Smith написа:

Ебавай се, ама кат требваше да гонят Томов нито се биеха помежду си, нито фенклуба им се "дистанцираше". А ние плакат срещу Батков кога ?

Дуче и Ко. целуваха гъза на Лупи буквално до една седмица преди пращането им във "В" група. Нека не забравяме празничната вечеря, от която имаше култови клипчета. Да не говорим за преди това. Дистанцираха се, като им се врътна кранчето. Познато? След това, като стана "фалът", шум вдигаха червените драскачи и плямпала из електронните медии, заедно с Дучето и десетимата клошари около него, на които беше осигурена безкрайна светлина на прожекторите. Да припомням ли колко човека се събраха на мизерния им простестен хепънинг в Борисовата?

Яко дразнеща е тая преувеличена обективност. И аз не смятам, че имаме почва да се занимаваме с чорбата в момента, защото сме доста жалки, паднали сме на тяхното ниво, но тва на Костинбродския не е реализъм. Като Барса били. Ми Барса са пулни хуйове като публика, няма да изброявам що. Същите хуйове са и чорбарите, така че сравнението може да е точно, но носи съвсем друг смисъл от предварително желания.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 04, 2009 10:18 pm 
Аватар

Като стана въпрос за черпене , Лупи плати ли сметката :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 04, 2009 10:27 pm 

obektivizma po otnoshenie na vraga e bolest..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 04, 2009 10:28 pm 
Аватар

Citizen_Kane написа:
obektivizma po otnoshenie na vraga e bolest..

Викаш по-добре да си играем ролички във филма :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 04, 2009 10:31 pm 

vikam da si gledame nashia otbor i publika i da ne se zanimavame s drugite,nai-malkoto puk da im digame samochuvstvieto

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 04, 2009 10:54 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
Като Барса били. Ми Барса са пулни хуйове като публика, няма да изброявам що

аз също мисля, че са пълни хуйове - никога не съм прочел да са наръгали някого с нож, да са свалили на внука на братовчеда на флорентино перес шала, или да са се замъкнали 300к до мадрид да гледат мач и да запалят града :twisted:

това го знае и може само един истински мъж и достоен фанатик на балканските грандове от истанбул през белград до загреб и обратно през букурещ :smt003

все пак можех да им направя едно евала за факлите и песните в дъжда от финала в париж преди 3 години, ако не им беше толкова тъп химна, който пеят - въобще не става за стадион...

а те пък, селяните му с каталунски селяни, даже твърдят, че няма друго футболно дружествo като тяхното на този свят - "mas que un club" - без рекламни надписи на фланелките, собственост не на чичко паричко от америка/русия/израел - а на... привържениците си, копеле, които чинно всеки месец и в продължение на повече от столетие вече си плащат десятъка, както прадядовците им едно време на църквата плащали, като овце.

ебати балъците, ако бяха истински фенове поне да се бяха натупали с някой друг корав лад :lol:

друго са си истинските балкански агитки! винаги верни - ама истински, не с парите си!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 04, 2009 11:00 pm 

Един от най-отровните хора евер,тази снимка е в Рим '09 а не '99 :smt005

Изображение

Ходи на мач веднъж на година,ма е помнещо се,сега бил взел на Дебелия 100 ойро :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 04, 2009 11:02 pm 

i se chudim sled tva shto ni smetat za vtora klasa hora..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 04, 2009 11:33 pm 

само не разбрах що го пусна тоя чорбар :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 04, 2009 11:45 pm 

Щото е забавно на фона на тъф ладовете по 60 кила да се появи аут ъф тайм енд спейс такъв човек :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 05, 2009 2:05 am 

Citizen_Kane написа:
напиши пак как "сектора не е бил в по-добро положение" :lol:

Това аз не съм го писал, не го и мисля. В някои отношение никога не е бил толкова добре, в други никога не е бил толкова зле. А и смятам, че не е работа, а и не е във възможностите на хора на 18-22 години да диктуват какво се случва в сектор като нашия. Интересно защо всички го очакват? Къде са тези хора около 30-те, които трябва да са евентуалната алтернатива на сегашното положение? Къде бяха те и какво направиха, когато се случваха всички тия неща, срещу които сега се скача? И къде са в момента? Защо беше изгубена връзката между двете поколения?
Това, че на много от можещите хора не им се занимава или са вдигнали ръце е главният проблем. Повтарям се, но да се коментира и пише отстрани е лесно - независимо дали говорим за хора в чужбина като теб, за някой "бойкториащ" пред телевизора или за отдръпналите се в А и В. Лошото е, че често тези коментари нямат нищо общо с действителността и започват да формират едно изкривено мнение за нещата у доста голяма част от хората, а оттам тръгват и разни догатки, фантазии и сънища, от които в крайна сметка потърпевши сме всички ние.
Няма никакъв смисъл от това постоянно да говорим и потвърждаваме колко е зле положението без дори да се предлага някакво друго реалистично решение, защото в момента се прави точно това. Псува се по всичко и всички и дотам. А после?
...
Бях написал още толкова , но наистина не си заслужава да хабя повече думи и нерви в обяснения. Защото нито аз съм човекът, който може да ги дава, нито пък тук останаха много хора, които заслужават да ги получат. Мисля, че в горното съм казал достатъчно. ТваЙ. Отивам отново да се сниша с тревата, а вие си пишете тук - ще промените нещо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 05, 2009 2:09 am 
Аватар

Откога да си обективен означава да признаеш, че щом нещо не вАжи - определено конкурентът му е мощен до смарт !?

ЛЕВСКИ е в криза... лит(*кс-етрополе е европейски тим, хомогенна сплав от младост и опит и перспективен тренер.

Секторът не върви... ама в "Г" пак са хореографни мастодонти, а и Лупи си го изгониха веднага, държаха се мъжки и никога не са лизали евролевия му гъз.

Десницата няма последователи... ех, при бкп-то имаше хляб на символични цени, сигурност и сериозни спортни успехи, да понатрупат малко опит младите техно-бузлуджанци и искаме пак!

"Флирт"-ът е боклук... значи обективността изискава да се признае, че "Ахелой" струва 127 пъти повече, отколкото й искат.

Със свинете винаги сме били обективни и затова ги боли. Другото е бошлаф и съвсем излишно натягане, което не разбирам ;-)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 05, 2009 2:07 pm 

aquadark написа:
а вие си пишете тук - ще промените нещо.

Работата е там, че го казваш с ирония, а всъщност точно писането тук променя нещата, макар малко образно казано - запознаваме се помежду си, намираме се, организираме се, действаме, правим нещо с висока цел, независимо от резултата. Пример са януарските протести, пример са плакатите срещу батков.
Когато някой друг тръгне да обединява хората срещу общото зло, а не се прави на кон с капаци, тогава вече и той има право да критикува, да надава вой и да се счита за деен :wink:

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 05, 2009 3:13 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:
aquadark написа:
а вие си пишете тук - ще промените нещо.

Работата е там, че го казваш с ирония, а всъщност точно писането тук променя нещата, макар малко образно казано - запознаваме се помежду си, намираме се, организираме се, действаме, правим нещо с висока цел, независимо от резултата. Пример са януарските протести, пример са плакатите срещу батков.
Когато някой друг тръгне да обединява хората срещу общото зло, а не се прави на кон с капаци, тогава вече и той има право да критикува, да надава вой и да се счита за деен :wink:

Нищо кой знае какво не сме направили. Не се заблуждавай! Повече се пише отколкото някой да поеме инициативност. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 05, 2009 6:02 pm 

aquadark написа:
Citizen_Kane написа:
напиши пак как "сектора не е бил в по-добро положение" :lol:

Това аз не съм го писал, не го и мисля. В някои отношение никога не е бил толкова добре, в други никога не е бил толкова зле. А и смятам, че не е работа, а и не е във възможностите на хора на 18-22 години да диктуват какво се случва в сектор като нашия. Интересно защо всички го очакват? Къде са тези хора около 30-те, които трябва да са евентуалната алтернатива на сегашното положение? Къде бяха те и какво направиха, когато се случваха всички тия неща, срещу които сега се скача? И къде са в момента? Защо беше изгубена връзката между двете поколения?
Това, че на много от можещите хора не им се занимава или са вдигнали ръце е главният проблем. Повтарям се, но да се коментира и пише отстрани е лесно - независимо дали говорим за хора в чужбина като теб, за някой "бойкториащ" пред телевизора или за отдръпналите се в А и В. Лошото е, че често тези коментари нямат нищо общо с действителността и започват да формират едно изкривено мнение за нещата у доста голяма част от хората, а оттам тръгват и разни догатки, фантазии и сънища, от които в крайна сметка потърпевши сме всички ние.
Няма никакъв смисъл от това постоянно да говорим и потвърждаваме колко е зле положението без дори да се предлага някакво друго реалистично решение, защото в момента се прави точно това. Псува се по всичко и всички и дотам. А после?
...
Бях написал още толкова , но наистина не си заслужава да хабя повече думи и нерви в обяснения. Защото нито аз съм човекът, който може да ги дава, нито пък тук останаха много хора, които заслужават да ги получат. Мисля, че в горното съм казал достатъчно. ТваЙ. Отивам отново да се сниша с тревата, а вие си пишете тук - ще промените нещо.

Promenata nema da stane izvednuj-purvo neka horata sprat da se strahuvat da govoriat za tumora na sektora vuv forumite i sled tva leka-poleka shte pochnat i na stadiona da se osmeliavat da izraziavat mnenieto si...i taka dokato doide denia v koito shte izritame ot sektora tia koito iskat da pecheliat ot nego.

Pone az taka gi razbiram neshtata

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 452, 453, 454, 455, 456, 457, 458 ... 2384  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]